Wikipedia

Rezultatele căutării

vineri, 14 decembrie 2018

STOP JOC !


STOP JOC !
  
Când România era modernizată, guvernele erau compuse din oameni de vârsta a treia, oameni educați, cu o solidă pregătire profesională și politică, cu notorietate și doar cu 8 (opt) ministere.
Acum ce se întâmplă ! Un guvern obez ! Un parlament superobez ! Senator la 25 de ani ! Consiliere (= sfătuitoare) cu caș la gură, fără pic de experiență ! Doar picioare. Cum să consilieze, când ele nici limba română nu o stăpânesc ca lumea ?  Nici poșeta nu știu să o poarte civilizat.
Fesenismul, a treia cale a democrației tovarășului-domn Iliescu, a dat naștere unui val de politruci semianalfabeți, mai rău decât cei din „epoca de aur” a toarșului. Atunci, cel puțin, știai că e dictatură, că securitatea, brațul înarmat al PCR, veghează ca România să fie pe drumuri și oamenii să fie fericiți cu ziua. De 1 Mai, 23 August și Moș ... Gerilă ! 
În rest, o alergarea continuă după frații petreuș, zece ouă, tacâmuri de pește (sic!), o sticlă de ulei, un kil de zahăr, o bucată de salam cu soia (Să se dea câte jumate, să ajungă la toată lumea !), carne (ei, carne, 100 de lei/kg dacă avei o relație la un restaurant) ș.a.m.d. ... 
Ce zile, ce fitness, ce condiție fizică ! Ajunsesem să ne facem că muncim, iar ei, politrucii, se făceau că ne plătesc ! De fapt, ne furam zilnic căciula. Așa am ajuns la marea criză a anilor 80, când a început distrugerea industriei și agriculturii românești (sic!) „finalizată” de feseniștii urmași în anii 90. 
A expirat Tratatul de la Yalta, și noi, românii, am crezut că l-am apucat pe Dumnezeu de un picior.  
În loc de reînnodarea firului normal al istoriei, rupt brutal de echipa moscovită prin inversarea, peste noapte, a rezultatului alegerilor „democratice” din noiembrie 1946, oamenii de tip nou (spălarea pe creier timp de 70 de ani a produs și produce efecte incredibile) merg, ca un făcut, în Duminica Orbului și votează „democrația originală” a echipei criminale numită Frontul Salvării Naționale. O dată, de două ori, de n-șpe ori !
A urmat pervertirea valorilor morale (sic!), prin sloganul subteran Descurcă-te, române ! Omul de tip nou a început să-și arate colții și capacitatea tot mai redusă de a gândi rațional !
O șleahtă de indivizi, educată în spiritul „Dacă nu noi, atunci cine ? Dacă nu acum, atunci când ?” ajunge la butoanele patriei și face o republicuță doar în interesul personal. Cu slogane patriotarde, poporul este amețit cu minciunele dând șanse peste șanse hoților țării. Iar ei ce fac ? Distrug valori de miliarde doar pentru a-și băga în conturile personale câteva milioane !
S-a ajuns ca în semn suprem de dispreț, Opoziția, firavă, să fie invitată, în plenul Parlamentului României, să „numere ouăle” (sic!) marelui mahăr al zilei, în hohotele de râs ale majorității parlamentare și ale boborului fesenist.
Într-un moment de revoltă, poporul alege o altă caricatură politică preparată tot în laboratoarele secrete ale FSN. Hă, hă, hă dispare, iar ceea ce se întâmplă acum depășește orice închipuire. Am ajuns pe treapta cea mai de jos cu tot felul de gesturi obscene prin cupola marelui circ politic al patriei ! Ce Dinu Păturică, ce Cațavencu, ce Vadim Tudor ?... 
Deliorman în toată regula !
Degradarea morală și sărăcirea poporului s-a accentuat în acest joc subtil de-a alba-neagra, practicat de feseniști. Atât pe Stânga, cât și pe Dreapta.
Lipsa modelelor verticale are consecințe din ce în ce mai resimțite în evoluției morală a națiunii române. Este admirată hoția, cel care „se descurcă”. S-au uitat complet valorile morale, deși, zilnic, ni se cântă „Deșteaptă-te, române, din somnul cel de moarte ...” Pentru prostime, care crește în procente ca în poveștile lui Ispirescu (40% analfabeți funcțional) a rămas de bază tot șlagărul Descurcă-te, române ! Exemplificat, cotidian, de aleșii neamului.
Aleși tot mai needucați, grobieni, îngălați, țoape pline de ifose cu salarii și pensii speciale. Nu mai contează că au ajuns să nu mai poată ieși în mijlocul „maselor populare”. Nici nu au nevoie, totul este la mâna lor. Forțele de represiune, secrete sau mai puțin secrete, își fac din plin datoria. Nu contează că ies la proteste sute de mii de oameni ! Gazarea și bătaia are loc în masă, iar comandanții „apărătorilor poporului” avansați la grade superioare cu duzina.
Aplicarea programului de guvernare, fluturat ostentativ acum 2 ani pe micile ecrane de marele lider de Teleorman se tot amână, preocuparea principală fiind fabricarea de legi care să acopere fărădelegile săvârșite de ciuma roșie fesenistă (PSD&PDL) și complicii ei.
Amnistie, amnistie, amnistie ! Asta auzi toată ziua !... Bieții infractori !
Ajung să încropească legi, niște neica nimeni cu studii incerte și doctorate achiziționate la pachet, acordate de profesori universitari făcuți la normă.
Nu contează, că sunt respinse de Curtea Constituțională a României (!), pe care pesedeii o controlează în mare parte, nu contează că behăie poporul, că se alertează Unchiul Sam sau Doamna U.E. !... Care, fie vorba între noi, ne-a primit de milă, altfel era vai de mama noastră. 
Nimic nu contează. Ce program, ce reformă a sistemului educațional prăbușit total sau a sistemului sanitar ajuns la nivelul lagărelor de tristă amintire !  Dă-i dreacului ! 
Praf și pulbere ! Amnistie, amnistie, amnistie !
Și știți sunt vinovați de toate acestea ? Străinii, domnule, da, străinii care ne mănâncă de vii ! Păi, nu-ți vine să o iei razna? 
Iar boborul, de tip nou (3,8% din totalul nației române), înghite pe nemestecate asemenea gogorițe !
O parte a nației, cca 25%, a părăsit frumoasele plaiuri mioritice, pentru a-și încerca norocul la străini. Cea mai mare migrație din Europa și a doua de pe Terra zilelor noastre ! 
Până când acest joc pervers, care a căpătat aspecte neverosimile ? Toată ziua se vorbește doar despre amnistie ! 
Amnistie ! Am ajuns să plângem, de mila infractorilor ! Amnistie ! Ce contează că mor copii infectați prin spitale ? Amnistie ! 
Chiar nu suntem capabili să fim guvernați de aleși cinstiți, educați, patrioți și nu de niște țoape tupeiste, analfabete și hoațe ?
Până când să mai tot intonăm, în van, Deșteaptă-te, române ?

PS. Tot a fost falsa Zi Națională. 
Am explicat de ce în Paparudele Centenarului:
O aniversare mai tristă ca niciodată ! Guvernanții teleormăneni au reușit să maculeze un mare eveniment istoric, reunirea neamului românesc, așa cum numai ei știu să o facă. Guvernanți incapabili să lase, pentru eternitate, o realizare de seamă în acest an aniversar. Ba nu, greșesc ! Se va inaugura, cu mare tam-tam, ciotul autostrăzii București-Ploiești. Urrrrrrrraaaaaaaaaaa !
Iubiții noștri conducători pesediști-aldiști-udemeriști&alți ciolănari” nu au avut curajul să vină la Alba Iulia, să se salute cu poporul venit să onoreze Centenarul României Mari, cel mai mare eveniment aniversar din acest început de mileniu. Pentru toți românii ! 
Precizez, pentru Vax populi: centenar înseamnă o sută de ani ! Din care am pierdut peste 70 de ani cu jocurile noastre de-a politica. De Dâmbovița, de Scornicești și, mai nou, de Teleorman via Videle !
Dau, spre știință, tuturor cârcotașilor un fragment din cronica lui Anonymus:
Trimişii lui Arpad, Usubuu şi Veluc, venind în fortăreaţa Bihor, au salutat pe ducele Menumorut. La urmă însă au pretins teritoriul numit mai sus. Ducele Menumorut i-a primit însă cu bunăvoinţă şi, dându-le diverse daruri, a treia zi le-a cerut să se întoarcă la ei acasă. Totuşi, le-a dat răspuns, zicându-le: «Spuneţi-i lui Arpad, ducele Ungariei, stăpânul vostru, datori îi suntem ca un prieten unui prieten, în toate care îi sunt necesare, fiindcă este om străin, şi de multe duce lipsă. Teritoriul însă pe care l-a cerut bunăvoinţei noastre nu i-l vom ceda niciodată, cât vom trăi. Ne-a părut rău că ducele Salanus i-a cedat un foarte mare teritoriu, fie din dragoste, după cum se spune, fie de frică, ceea ce se neagă. Noi însă nici din dragoste, nici de frică, nu-i cedăm din pământ, chiar şi cât cuprinde un pumn, deşi a zis că este dreptul lui. Şi vorbele lui nu ne tulbură inima, deşi ne-a arătat că descinde din neamul regelui Attila, care se numea biciul lui Dumnezeu, şi chiar dacă pe calea violenţei a răpit acest teritoriu de la strămoşul meu, dar acum însă graţie stăpânului meu, împăratul din Constantinopol, nimeni nu poate să mi-l smulgă din mâinile mele». Şi zicându-le acestea, le-a dat permisiunea să plece”.
Cine a fost Anonymus ?
Magister P a fost notarul regelui notarul regelui Béla I (1061 - 1063), după unii, sau regele Béla al III-lea al Ungariei (1173-1196), după alții. Cert e faptul că Anonymus este autorul vastei cronici maghiare Gesta Hungarorum, cronică ce cuprinde știri deosebit de importante privind existența în Transilvania, Banat și Partium, la sfârșitul sec. al IX-lea și începutul sec. al X-lea, a formațiunilor statale conduse Gelu, Glad, Menumorut ... și rezistența lor în fața pătrunderii triburilor maghiare.
Unde se păstrează această cronică ?
La Országos Széchényi Könyvtár (Biblioteca Națională Széchényi din Budapesta). Punctum !

Să auzim numai de bine !



Sergiu Găbureac
gsm_as@yahoo.com
Tel.  0731 936.615 

Informația, o problemă ? O rezolvăm împreună !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu