Wikipedia

Rezultatele căutării

joi, 20 decembrie 2018

A MÂNCAT COZONAC !



A MÂNCAT COZONAC !

Uluitor ! Știre de știre, mediatizată de toate posturile de televiziune mioritice. Dragnea a mâncat cozonac ! În afară de ceea ce mănâncă zilnic. Sunt pur și simplu bulversat !
Un cozonac cu multă cacao, așternut pe covorul din holul Parlamentului României de un deputat liberal (!) de prin Maramureș. Cu ditamai iataganul, devenit macetă în zilele noastre, Țara Moților (denumirea cozonacului) a fost hărtănită și împărțită hulpavilor de față în râsetele și clefăiturile „șefului”, fan al eugeniilor. Tot cu cacao ! Pe când apar băieții și cu un cozonac România ?...
Am apreciat gestul unei jurnaliste tv care a refuzat bucata de cozonac oferită pe tăișul iataganului. Nu mai am nimic de adăugat. Țopenia fiind la ea acasă !
 A trecut încă un an și nu s-a întâmplat mai nimic, bun pentru țară, din acel stufos program de guvernare, înșirat pe cele 171 de pagini promis să fie îndeplinit la virgulă de capo di tutti capi al partidului care numai de stânga nu mai este, cum bine a zis bătrânul edecar comunist (ucigaș de speranțe), zilele acestea pentru ziarul parizian Le Figaro.
De fapt, de la bun început Frontul Salvării Naționale a devenit un partid al ciolănarilor, mulți deveniți infractori de soi, eliberați zilele astea pe bandă rulantă, după ce îngenuncherea Justiției. Și Dragnea are șanse să scape cu noul complet de 5 !
Închei anul cu câteva din minciunele mâncate de șeful grupului infracțional PSDragnea. Tot cu multă cacao. La reuniunea Consiliului Naţional al Organizaţiei de Pensionari a PSD din 10 mai 2018 Dragnea mănâncă, pardon declară: Punctul de pensie a fost majorat, aşa cum am spus în campania electorală. Să nu uităm că atunci când am preluat guvernarea era 871,7 lei iar peste o lună şi ceva, 1 iulie, va fi 1.100 de lei. Este o creştere de 26,2 la sută, din ceea ce ştim noi, se pare că este cea mai mare realizată într-un asemenea interval de timp.” Unde-i minciuna ? Punctul de pensie crescuse deja la 917,50 lei printr-o ordonanță de urgență dată de Guvernul Cioloș în decembrie 2016. Mai mult, creșterea valorii acestuia cu 26.2% într-un interval de 18 luni a fost depășită înainte de marea criză economică mondială care a început în decembrie 2007 și care ne-a afectat grav în 2009, din cauza măsurilor dezastruoase luate de guvernul Tăriceanu.
La Sinteza zilei (Antena 3) din seara zilei de joi, 19 aprilie auzim „Eu nu mai sunt copil să cred în coincidențe. Dar să arătăm câteva cifre. Să vorbim despre inflație. Inflație calculată pe baza Indicelui Prețurilor de Consum în România. A ajuns la 5%. În Uniunea Europeană se calculează după Indicele Armonizat al Prețurilor de Consum care ne plasează pe noi la o inflație medie de 1,6%. Și haideți să ne comparăm cu Uniunea Europeană. În UE media inflației este de 1,7%, deci noi suntem sub medie ca inflație. Luăm câteva exemple: în Belgia inflația este de 2%, mai mare decât la noi, în Cehia, mai mare decât la noi de 2,3%, în Estonia 3,7%, în Austria 2,2%, la noi 1,6%. Deci avem o inflație sub media din UE.” De ce este o minciună sfruntată ? Uitați-vă pe datele oficiale ale Eurostat, în Indicele Armonizat al Prețurilor de Consum (inflația măsurată) România nu doar că nu se află sub media Uniunii Europene, ci are cea mai mare rată a inflației.
Tot la Sinteza Zilei, Liviu Dragnea declara emfatic: „Tot programul nostru de guvernare, hulit, întors pe toate părţile, dar care produce efecte – a produs şi 7% creştere economică, cea mai mare din lume în 2017.” 
Fals ! România a avut într-adevăr o creștere reală a PIB impresionantă (7%, potrivit celor mai recente date), însă a spune că este cea mai mare din lume este o exagerare semnificativă. Din moment ce este o asemenea performanță sănătoasă, de ce ne împrumutăm de bani pentru salarii și pensii ?
În dezbaterea din plenul celor două camere ale Parlamentului reunite pentru a acorda votul de încredere noului Guvern PSD-ALDE, președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, afirmă: „Guvernele PSD-ALDE au depășit cifrele asumate (în programul de guvernare –n.n.) și au făcut asta în condiții politice foarte ostile.” Din nou fals ! Guvernele PSD-ALDE nu au depășit cifrele asumate prin programul de guvernare în cel puțin o privință foarte importantă – absorbția fondurilor europene (cu excepția subvențiilor pentru agricultură) a fost de doar 13,9 miliarde de lei față de cele 20,7 miliarde promise.
Ieri, pe contul său de facebook, altă gogoriță. „Legea pensiilor a fost adoptată. Se prevăd creșteri consistente de pensii până în 2022 – în unele cazuri chiar cu 250%. Se rezolvă inechitățile: pentru muncă egală se vor acorda pensii egale. În premieră, se va putea cumpăra vechime în muncă de până la 5 ani, în ani diferiți, în funcție de nevoie. Se vor lua în calcul toate tipurile de venituri pentru care s-au plătit contribuții în perioada 1975-2001, ceea ce înseamnă încă o creștere de minimum 10% a pensiilor. Se reduce vârsta de pensionare pentru mamele care au minim 3 copii. Iată doar câteva dintre prevederile care vor aduce mai mulți pensionari în clasa de mijloc. Am sentimentul datoriei împlinite față de părinții și bunicii noștri.
Iată comentariul amicului Marian „Pensia medie în trimestrul 3 al anului 2018 este undeva la 1200 de lei, în timp ce pensia medie în ministerul de Interne este de 4800 de lei. De patru ori mai mare ! Sunt pensii speciale de 36.000 de lei, adică de 30 de ori pensia medie. În 2018 s-au cheltuit nouă miliarde de lei pentru pensiile speciale - datele ministerului de Finanțe. Mai clar: aruncați niște rămășițe celor care au muncit cinstit - medici, profesori - în timp ce miliția, securitatea, Victor Ciorbea, Tudorel Toader sau parlamentarii primesc pensii speciale uriașe. Azi, ați reușit să aruncați în aer bursa de la București și să distrugeți Pilonul II de pensii doar ca să plătiți pensiile speciale sau salariile uriașe din ministerul de Interne.”
Dacă Dragnea minte în halul ăsta, vă dați seama de ce mint non stop, la televiziuni, trompetele ciumei roșii !
Apropo, Legea se va aplica prin 20 22 ! Cine apucă, apucă, cine nu va privi din ceruri la minunea minunilor ! De fapt, ei nici indexarea pe 2017 nu au aplicat-o conform Legii dar au tupeul să vorbească de viitoare măriri !?!
A fost un an al țopăielelor hahalerelor patriei pe spinarea bietului popor răbdător, care a tot râs de Veorica, Genunche, Ciordache și atâția alții ! Cei mai mulți au rămas doar cu râsul. Înghețat pe față !
Cu ce ne vor mai sorcovi infractorul Dragnea și ciracii săi zilele astea ? Doar nu sunteți naivi să credeți că pot fi doborâți cu mijloace democratice, precum moțiunile de cenzură ! 
Doar VOTUL, bine supravegheat, poate elimina ciuma !


PS. Iar au început manipulările cu Revoluția Română ! Prima minciună a zilei vehiculată de televiziuni: Ceaușescu a fugit ! Fals ! Ceaușescu a fost evacuat. Protejat până la ora 18,30, când a început măcelul iliescian ! Contrarevoluția.
Sute de oameni au fost uciși, acum 29 de ani, mii de răniți, dar alte mii au reușit înlăturarea regimului comunist !
Generali și ofițeri superiori ai Armatei Române au trădat atunci Revoluția ! Securitatea a fost recuperată și așa a venit la Putere fesenismul echipei criminale a lui Iliescu. Mai nociv, mai pervers decât ceaușismul ! 
Încet-încet, cu ciolănarii analfabeți la Putere, România a intrat într-o fundătură ! 
Mârlănia și hoții analfabeți sunt la Putere ! Iohannis e umilit în fiecare zi. Cum poporul nu reacționează e mai bine să se retragă ! Hoții au învins ! Iohannis nu mai are ce face ! Singura soluție e să se retragă, decât să fii izolat total la Cotroceni și luat în râs în fiecare zi. 
Johannis a tot tras semnale, dar, din păcate, poporul doarme ! Sărmană Românie, bine ai ajuns !
Urmează ani grei, căci poporul doarme. Cel treaz a luat drumurile lumii.
Aud că Iliescu a fost inculpat în Dosarul Revoluției ! Să fim serioși, va fi curând îngropat. Teatru ieftin. Final !


Cum anul se încheie și vin marile sărbători ale iernii, aniversarea nașterii lui Iisus Hristos, Crăciunul și Anul Nou, vă doresc din toată inima multă sănătate, spor în toate, bucurii și împliniri !
LA MULȚI ANI !


S-auzim numai de bine !




Sergiu Găbureac
gsm_as@yahoo.com
Tel.  0731 936.615 

Informația, o problemă ? O rezolvăm împreună !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu