Wikipedia

Rezultatele căutării

vineri, 8 noiembrie 2019

DUPĂ 80 de ANI !


DUPĂ 80 de ANI !

Au trebuit să treacă 80 (optzeci) de ani ca la guvernarea țării să revină un partid tradițional. Cu un guvern monocolor și numai cu 16 ministere, față de cele 26 ale feseniștilor, cu sute și sute de miniștri și mii de secretari de stat în cei 30 de ani de călărire a României.
După ani și ani, urmează o reformă reală de mai mare dragul ! 
Administrația națională va slăbi, la sfârșit de toamnă, cu peste 33 la sută. Vor dispărea zeci de mii (de ce nu sute de mii ?!?) de bugetari din administrație, mâncători de bani publici fără nicio contribuție la evoluția României. Din contra, au îngropat țara în datorii, producând stagnare, inflație, creșterea prețurilor, proslăvirea hoției, scăparea corupților, au ridicat mârlănia la rang de politică de stat …
Mulți șobolani se fac că nu înțeleg, 14.000 de posturi cheie trebuie eliberate urgent ! Începând cu secretarii de stat, prefecții … 
Doar așa se poate guverna corect.
Asistăm la sfârșitul Republicii a III-a Feseniste, instalată mințind „boborul cu televizorul” ! Începută și întreținută cu rânjetul lui Silviu Brucan, gurul FSN, care ne comunica, seară de seară, verde-n față, că românii sunt proști și cel puțin 20 de ani, poporul nu se va trezi. Au trecut 30 ! Să ne amintim, poporului evreu i-au trebuit 40 de ani ! Acum mii de ani. Anii au trecut cu temporizatorul moscovit Iliescu. În spatele căruia se devaliza țara de către feseniștii (linia a II-a, a III-a a PCR și securiștii apărători) și ciolănarii pupincuriști de „bună credință” ! Am mai avut și o o paparudă a Opoziției învinsă de sistemul fesenist în doi timpi și patru ani de mandat. Apoi, din nou, cu ucigașul (sic!) Iliescu și superclona Băsescu (10 ani), o javră de mare clasă, infiltrată de FSN pe Dreapta. Unii îl socotesc cel mai mare politician, tip Cațavencu ! Atenție ! Politician, nu om politic ! O diferență uriașă între cele două categorii ! Omul politic român se naște odată la o sută de ani. Unul. Cum a fost liberalul Ionel I.C. Brătianu, a cărui statuie a fost, în sfârșit repusă la locul ei în rondul de la Piața Universității.
Și uite așa, românii, spre deosebire de națiile din fostul lagăr comunist, au jucat brâul ! Tot pe loc, pe loc, pe loc să răsară … tot cei ai Frontului Salvării Noastre (FSN) ! Câți au înțeles ce semnifica, de fapt, sigla FSN ? Din patru în patru ani, ne-au tot păcălit. Cu străinii care ne vor răul, cu ungurii care fac și dreg, cu „liberalii” (feseniști sub acoperire), care au tăiat salariile și pensiile ! Ce mai contează că mai nimic nu a fost real ? Șobolanii roșii au vândut țara pe 30 de arginți și chiar mai puțin. C-așa-i jocul pe la noi ! 
Democrația originală” a ținut până la apariția personajelor țoape din Ciocoii vechi și noi ai lui Nicolae Filimon: Dragnea&Dăncilă. Cu alde Nicolicea, Tudorel, Șerbănescu, Olguța, Iordache, Ștefănescu, Grappini, Ponta, Tăriceanu etc. etc. Potăi veritabile, mioritice 100%.
Semne au fost chiar dinainte de 1990. 
Pe ciocoi i-am întâlnit și în Republica I Populară Română și în Republica a II-a Socialistă România. Vă amintiți de cei  cu 101 – 104 la mașinile de serviciu ? Nici nu aveau nevoie de mașini personale. Totul venea la scară. Ca să nu-i doară șalele, Ionică, șoferul, le căra cumpărăturile în cămară, beci, frigider … iar soția lui venea să le gătească „mâncărurile tradiționale” îngălaților vremurilor nemernicilor. I, II și III. Cel de-al treilea (!) volum este aproape gata. Sper, din tot sufletul să fie ultimul !
Ultimii ciocoi, majoritar din Teleorman, au reușit să trezească o națiune prin comportamentul mârlănesc, infatuarea și nesimțirea față de suferința unui popor plin de speranțe în mai bine. Au crezut că dând, din când în când, câte o sută de lei sărăntocilor îi vor ține prizonieri o viață. Vai, „buzunarele românilor” în sus „buzunarele românilor” în jos invocate de toate canaliile pe posturile tv !
Ei, bine, s-au înșelat ! S-a terminat cu micii, fasolea cu ciolan, punga cu te miri ce, cu promisiunile deșarte …
Rezultatul alegerilor europarlamentare nu a fost înțeles de mojicii instalați la butoane, păcălind poporul cu programul plin de gogoși otrăvite. Nu au înțeles să procedeze ca cei aflați la guvernare prin alte țări ale Uniunii Europene, care și-au dat demisia a doua zi după ce au pierdut alegerile. Șobolanii noștri au crezut că vor supraviețui. Așa le-a menit Brucan ! Că boborul e prost. Au uitat că era vorba de 20 de ani. Ei, bine, nu a ținut ! A venit și toamna când s-au numărat bobocii ! O vorbă înțeleaptă din strămoși. Dar, ce să știe marea analfabetă a neamului ? A început să arunce cu venin în Stânga și-n Dreapta și nu vede deloc barna din propriul ochi. Noroc că nu suntem în anii proletcultismului !
Fără să conștientizeze, Veorica-Vasilica a devenit cel mai bun agent electoral al Opoziției. Inclusiv a celor care mimează Opoziția. Vezi Victoraș și ciracii lui ce se dădeau mari socialiști autentici până mai alaltăieri !
Ce va fi duminică, 10 noiembrie, vom vedea. 10 august, 10 octombrie … N-ar fi exclus să asistăm la un record de participare la vot. Românii sunt imprevizibili. Sunt capabili de orice ! Ar fi o lecție dată prostiei, infatuării, țopeniei … care nu sunt caracteristice ale poporului român ! Să redevenim România normală de acum 80 de ani, când firul istoriei s-a rupt brutal și a început era dictaturilor în bogata și frumoasa noastră țară. Să fie recunoscute valorile, nu lichelele !

E timpul unei administrații liberale pentru a pune România în rând cu lumea europeană. A mai făcut-o, tot cu un neamț în capul Statului ! Acum cu sasul nostru mioritic, nu de import. Istoria se repetă !!!
PS. Unii vor dezbatere electorală între candidații la prezidențiale ! Cu cine, doamnelor și domnilor ? Vorba leleii Safta: „- Ce să spună alde Dăncilă și ceilalți iepuri prezidențiabili ? Doar să facă hara-hara, limbaj tipic bișnițarului de la Anvers ? O secătură sub acoperire.” 
Pot încerca data viitoare !

    Cred că e o altă premieră mondială a românilor să ai o asemenea analfabetă plină de venin, candidată la președinție ! Dăncilă a depășit-o la prostie până și pe toarșa savant de renume mondial !

30 de ani de Republică Fesenistă ajung. E timpul dezvoltării României !
Asta o vor face liberalii, cum au mai făcut-o în istorie.
La vot, români ! Să demonstrăm că nu suntem ceea ce cred unii despre noi !

VOTUL – mai puternic decât GLONȚUL !

Votați, români ! Au trecut 80 de ani, e timpul să se ridice blestemul lanțului de dictaturi ce au încorsetat România atâta amar de timp !

IOHANNIS programul O ROMÂNIE NORMALĂ
 Citiți, analizați și, apoi, votați !    

Toate bune !



prof.  Sergiu Găbureac

Informația, o problemă ? O rezolvăm împreună !  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu