Wikipedia

Rezultatele căutării

vineri, 25 octombrie 2019

BOICOTUL


BOICOTUL

Democrația originală rânjește satisfăcută prin piețele patriei împrăștiind apocalipse fără număr. Dăunăzi, am văzut-o pe Veorica cumpărând roșii românești din programul Tomata. Ministrul Zaroni alias Daea îi asigura pe cei câțiva gură cască din anturajul electoral că va luptă până la ultima picătură de sânge pentru salvarea acestui program de mare eficiență pentru legumicultorii mioritici. După cum aprobau ciumpalacii, îți dădeai seama că ei habar n-au că acest program nu este al guvernului României. 
Programul Tomata, ca multe altele din agricultura românească și europeană este girat de către Uniunea Europeană prin subvențiile pe care le acordă an de an. Mai mult ei nu știu că agricultura românească nu mai este a statului, ci a privaților. Ei agricultorii sunt cei care aduc bani serioși la bugetul țării, bani pe care guvernul îi împrăștie în veselie pentru bugetari. Micii întreprinzători sunt total neglijați de către statul român și noroc tot cu Uniunea Europeană care îi poate ajuta concret în urma proiectelor pe care le depun. Câte piedici a pus statul în dezvoltarea factorului privat în România se știe ! Ani la rând, Republica a III-a Fesenistă a pus piedici peste piedici pentru accesarea fondurilor europene de către celor cu inițiativă personal, indiferent de domeniu. 
Statul fesenist a împiedicat în mod premeditat dezvoltarea infrastructurii în zonele sărace ale țării.
Moldova nu are după 30 de ani nici un capăt de autostrada. Lipsa legăturii cu țara și Europa a făcut ca investitorii să ocolească o provincie locuită de câteva milioane de români. Astfel, bieții oameni au fost nevoiți să emigreze, satele rămânând practic goale de forța de muncă tânără și adultă, totul fiind încremenit la nivelul anilor „epocii de aur”.  Sărăcie lucie, bieții oameni fiind captive la mâna FSN-ului care, în schimbul a câtorva sute de lei (ajutor social), le iau voturile și-și bat joc de ei în continuare cu promisiuni deșarte. Vine Veorica și le cumpără câteva roșii, ea fiind o mare gospodină, imitându-l pe ministrul care n-avea bani la el. Sunt sigur că a și preparat bulionul pentru a sărbători Victoria în alegerile prezidențiale. A cui, se știe !
Doar nu am antrenat un om la președinție cinci ani, care a creat zeci de legături favorabile României în plan internațional, reușind să mențină țara pe parcursul european și nu cum dorea Dragnea și acoperiții lui, ciolănari unul și unul, iar acum să alegem pe un altul pe care să-l creștem timp de alți cinci ani !
Guvernul demis de către Parlament, face în continuare promisiuni fără acoperire deoarece nu are puterea legală de ale aplica, fiind doar un guvern interimar până la investirea noului guvern.  
Șobolanii s-au strâns grămadă, deși până mai ieri PSD și Pro România erau în război total, + plus alți câțiva care se tot dau de Dreapta, cautând soluții de sabotare a venirii noului guvern. De fapt, de salvare a propriilor interese care vor fi demascate prin auditul care urmează.
Sunt găuri uriașe în bugetul naționale, ca și în bugetele locale. Furăciunile au creat pagube imense acoperite prin împrumuturile de miliarde de euro lună de lună de către un ministru de finanțe iresponsabil. Fiecare zi arată neputința „mamei” românilor de a gestiona treburile administrative ale țării. Vasilica este mințită de către liota ce o înconjoară, discursul ei apropiindu-se tot mai mult de cel proletcultist din anii 50, când, nu-i așa, „dușmanii poporului” erau uciși cu sutele de mii în închisori și la canalul de tristă amintire. Acum, „dușmanii” lor, tot poporul român, nu mai pot fi uciși. Calomnia și zvonurile apocaliptice sunt arma cu care ciuma roșie crede că se va menține la putere. 
Toate au un sfârșit. Cât de curând Republica Fesenistă va intra în colaps. Zvârcolirile urmașilor nedemni ai „comunismului în zbor” provoacă zi de zi alte și alte daune interesului național și poporului tot mai sărac.
Guvernul Orban vine cu un program de tranziție scurt la fel cum va fi și mandatul:
- Adoptarea Ordonanței de Urgență privind restructurarea Guvernului – 16 ministere.
- Asigurarea condițiilor pentru buna organizare a alegerilor prezidențiale din 10 noiembrie și 24 noiembrie.
- Nominalizarea candidatului pentru funcția de Comisar european din partea României.
- Rectificarea Legii bugetului de stat și a Legii bugetului asigurărilor sociale de stat pentru 2019.
- Elaborarea proiectelor Legii bugetului de stat și a Legii bugetului asigurărilor sociale de stat pentru anul 2020.
- Organizarea examenului de rezidențiat pentru absolvenții facultăților de medicină.
- Pregătirea infrastructurii de transport și a sectorului energetic pentru perioada de iarnă.
- Avizarea proiectului de Lege pentru abrogarea recursului compensatoriu și consolidarea serviciului de probațiune pentru monitorizarea condamnaților eliberați condiționat.
- Inițierea procedurilor pentru desemnarea titularilor la conducerea parchetelor.
- Prorogarea intrării în vigoare a prevederilor referitoarea la pensionarea magistraților de la 1 ianuarie 2020.
- Desecretizarea documentelor din MAI necesare în ancheta privind Dosarul 10 august.
- Adoptarea măsurilor necesare pentru a evita riscul de dezangajare a fondurilor europene și pentru soluționarea situațiilor care fac obiectul procedurilor de infringement.
Unele măsuri bagă groaza în oase patrihoților neamului românesc. Sunt măsuri absolut necesare pentru a scoate căruța proptită cu oiștea-n gard.
https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/programul-de-guvernare-al-partidului-national-liberal-ce-masuri-propune-guvernul-orban-1205943
Desigur, prima minciună lansată: „- Ce, ăsta e program ?” Mai mult, unii afirmă că e copiat după cel pesedist. Mi se pare normal ca unele proiecte să fie finalizate. Doar nu o să le blocheze pe cele fezabile, așa cum au făcut de multe ori feseniștii.   
E o luptă pe viață și pe moarte ! Sabotarea fățișă a procedurilor care trebuie îndeplinite pentru instalarea noului guvern arată adevărata față a democraților „socialiști” de România. Să ajungi să oprești avioanele la sol, doar ca nu ajungă parlamentarii Opoziției să voteze moțiune, mi-aduce aminte de politica dictaturilor din America de Sud au Africa. Sau să nu te prezinți în Parlament pentru a vota. Cee ce trebuie să se întâmple, se va întâmpla !
Nu trece primul guvern se trece la planul B.
Sunt tot mai multe semne că se va ridica blestemul de pe biata Românie după 81 de ani de dictaturi și democrații originale !
PS. IOHANNIS programul O ROMÂNIE NORMALĂ
 Citiți, analizați și, apoi, votați !    

Toate bune ?!?



prof.  Sergiu Găbureac

Informația, o problemă ? O rezolvăm împreună !  



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu