Wikipedia

Rezultatele căutării

miercuri, 30 ianuarie 2019

FUNDĂTURA


FUNDĂTURA

- Hai, măi băiete, ca la 160 de ani de la a doua reunire a neamului, să mai acordăm o șansă corupților, îmi scrie un vechi amic creștin mioritic, preluând din discursul Veoricăi. Vai, dreptul fundamental al „omului” ! Al penalului. 
Adică, „omul” are cogeamite viloi, mașină de fițe, terenuri peste terenuri, venituri de la stat babane; soția nu-i mai place (e expirată) își ia amantă mai tânără decât nora, copiii, rubedeniile, amicii puși în posturi grase iar el nu-i corupt ? Cum poți să spui așa ceva până nu e condamnat oficial ! Procurorii ăștia e răi, domle ! El e curat ca lacrima ! Măi, să fie !?! Iar după ce condamnat, hai să-i dăm a doua șansă coruptului ! 
La ce ? La furat în continuare ?... 
Iată declarația Veoricăi, păpușa analfabetă funcțional, pusă premeditat prim ministru tot de corupți: „Cred că dincolo de faptul că vorbim de statul de drept, despre justiție, trebuie să vorbim și despre aceste drepturi ale acestor oameni. Trebuie să vedem cum putem îndrepta aceste lucruri. Trebuie să dăm și acestor oameni o șansă.” / „Faptul că vrem să dăm această OUG nu împiedică cu nimic lupta împotriva corupției. Eu cred că trebuie să le dăm posibilitatea celor care au fost corupţi, celor condamnați, să își dovedească nevinovăția în fața unor completuri corecte.”. Oare în ce țară trăim ?
Hai, să se refacă și procesul bietului Ștefănescu, cel cu vinurile falsificate ! Să-I reabilităm post mortem ! Sau lui Stoica Caritas ! Sau ... sau ...
Sunt convins că la multe dintre procesele reluate, dacă se vor relua, se va da aceeași sentință. Doar nu toți judecătorii României sunt corupți ! Cred, că unii condamnați nici nu vor solicita reluarea procedurii de judecată știind foarte bine ce au făcut. Iar celor achitați le e frică să nu fie cumva condamnați ! 
De fapt, șmecheria constă în redeschiderea proceselor și amânarea lor până la prescrierea faptelor. Altă invenție fesenistă, deoarece crimele financiare ca și omorurile cu premeditare nu se prescriu nicăieri în lume.
Dacă sentințele date de completele „nelegal constituite” sunt anulate, de ce nu sunt anulate și deciziile Curții Constituționale. Doar și ea funcționează ilegal de mult timp ? Chiar nu se sesizează nimeni ? Aud ?
Însă nu asta e preocuparea mea de azi, ci Bugetul. Suntem la final de ianuarie și potlogarii neamului nu-s capabili să prezinte bugetul pe următoarele 11 luni. Una s-a dus pe apa Sâmbetei. E un scandal monstru ! După ce a furat de la copiii din Teleorman, vătaful național s-a apucat să fure și de la părinții lor, contribuabilii de prin toate județele țării. Cei care aduc banii la Buget.
Hahalerele neamului au intrat în fundătura prezisă de specialiștii partidelor concurente la alegerile parlamentare. „- Nu măriți salariile și pensiile fără a avea o susținere economică solidă că o să dați cu țara de pământ ! ” Degeaba ! Vă amintiți ? „- Vom face o României ca soarele de pe cer !” La virgulă ! Acum, dau din colt în colț ! Nu se mai omoară să apară la televizor să ne mai aburească cu gogoși ! O fi criză și de făină !?!
În afară de a căuta să scape de pușcării, altceva nu au știut ! Au demolat Justiția, cu prețul eliberării a zeci de mii de pușcăriași, care fac tot felul de minuni prin satele și orașele patriei ! Investiții, ioc ! Sănătatea, praf ! Școala, o legăm de gard cu Abramburica în reluare a șasea oară ! ș.a.m.d.
- Cei 3,8 milioane de alegători, vă amintiți cât de hotărât ați votat ciolănarii PSD-ALDE și pe cei de la UDMR ? Cum vă băteați joc de cei care vă arătau adevărul ? Ați ales hoții. Chiar erați mândri cu ei ! Acum, nu vă e deloc rușine pentru modul în care ați votat ? Nu vă e rușine cu falsa mărire a salariilor și pensiilor, mâncate de inflație, de deprecierea istorică a leului, creșterea galopantă a prețurilor, a ratelor la bănci, a criminalității și a bolilor de tot felul ? Nu vă e rușine că ați acceptat minciunile gogonate ale lui Dragnea și ale trompetelor sale ! Sau nici acum nu vedeți adevărul gol-goluț ?
Vă plac mesajele naționalist-fasciste ale celor aleși de voi ? Ale unor Dragnea, Ștefănescu, Mitralieră, Nicolicea, Olga Vasilescu, Șerban Nicolae, Tăriceanu, Meleșcanu ... mai nou, ale unui imbecil de primar. Rasist !
Păcat că e moldovean de-al meu, de la Focșani ! Sunt silit să recunosc că sunt și moldoveni cretini. Pe ăsta cel puțin nu-l duce capul, așa l-a făcut maică-sa, dar cei nominalizați înainte, știau că se joacă cu focul folosind un limbaj incitator la ură rasială cu damf naționalist de tip fascist. Am mai avut experiențe prin istoria a României, cu cei care au organizat progromurile de la Iași, Bucovina sau Transnistria, ucigând sute de oameni, erijându-se în patrioți ai neamului. Văd că sunt otrepe și azi care îi ridică în slăvi ! Am ajuns, să fim ucigașii semenilor noștri doar pentru că sunt de altă credință sau de altă etnie. Am ajuns să ne comportăm ca unii unguri !... Rușine !  
Pe Veorica nu o pot acuza de inteligență, când a rostit celebra sintagmă că va lupta „împotriva holocaustului” ! Sunt sigur, habar nu a avut ce înseamnă, cum a dovedit în zeci și zeci de alte situații. Ea doar citește textele puse în față, așa cum mulți români au căzut în plasa naționalismului extremist. Să ne amintim de fanii lui Vadim Tudor sau ai lui Gheorghe Funar !  
A susține că Bruxelles este o nouă Moscova înseamnă că ai mari carențe în educație și să nu ai capacitatea intelectuală de a înțelege fenomenul Uniunea Europeană. Fără Uniunea Europeană, în România era vai de capul românilor !
Uniunea Europeană e singura șansă a statelor europene de a rezista la provocările vremurilor pe care le trăim. Nu vom fi uniți, vom dispărea ! 
Sigur, nu toate lucrurile sunt bune, dar de cele rele suntem singurii vinovați. De ce nu recunoaștem ? De infatuați ce sunt cei aflați vremelnic la Putere. Cine a împiedicat Parlamentul (Puterea) să ia măsuri ? Cine ne-a împiedicat să votăm o altă majoritate parlamentară, singura Putere în România, decât cea fesenistă (PSD sau PDL) timp de 29 de ani ! Se vehiculează ideea că toate partidele sunt aceeași mizerie (lozincă lansată de parșivii consilieri feseniști). Ați încercat, măcar, să schimbați, periodic, această Putere prin vot ? Așa cum se întâmplă în lumea civilizată ! Ce credeți că acolo nu sunt probleme ? Dar, acolo, alegătorii nu înghit gogoșile !
România e la capătul drumului. Se află într-o fundătură greu de ieșit. Datoria externă a României pe timpul sinistrului era de doar 13 miliarde dolari și cât am mai îndurat, în cei zece ani, pentru a o plăti, cu prețul distrugerii fibrei naționale, a industriei și agriculturii ! Acum, pe timpul actualelor lepre, Dragnea și Tăriceanu, datoria externă a ajuns la peste 73 miliarde de euro !  Știați ?
Acum, penalii țării nu pot face un buget. Cauza ? Nu sunt bani, în ciuda creșterii din pix a PIB-ului țării. Minciunile cu ritmul înalt de dezvoltare se sparg una câte una ! Dacă am acumult atâția bani, de ce sistemele de educație și de sănătate sunt la pământ, unde sunt investițiile, singurele care asigură dezvoltarea viitoare a țării ? De ce moralitatea conducătorilor este la cele mai joase cote  ? Nu v-ați săturat de mesajele de tip fascist că alții sunt de vină ? Nu, dragilor, nu alții sunt de vină, ci ei sunt de vină, doar ei, prin comportamentul irațional cu resursele și finanțele țării. 
Și hoțiile care se țin lanț de ani și ani de zile. Hai, să mai dăm o șansă corupților ! 
Pe drept, primarii cinstiți ai țării, indiferent de orientarea politică, inclusiv de la PSDragnea, sunt revoltați. După ce anul trecut, li s-a luat cu japca zeci de milioane de euro din bugetul local, din banii cetățenilor, anul ăsta jaful se mărește. Unde-i descentralizarea de tip european ? Unde-i reforma administrativă care ar distruge rețelele mafiote din județele țării ? 
Auzi, să mai dăm o șansă corupților ! O fi gripa umană de vină ? Ne-a modificat judecata ! De celelalte am scăpat, cu asta e mai greu, deoarece mor oameni. Închidem școli, grădinițe și tot trăncănim cu măsurile luate, dar care nu se simt de ani de zile !    
Să ai un guvern superobez, doldora de analfabeți funcțional, unul mai prost ca altul, e o performanță unică în Uniunea Europenă. Uitați-vă cum s-au comportat la recentele întâlniri, în care ei vor conduce destinele Europei până în vară. Nu e ședință la care miniștrii noștri să nu se facă de râsul planetei. Și dacă s-ar face numai ei de râs, nu ar fi o problemă, dar fac de râs România !
Ne mândream cu Nadia, Hagi, Ilie, Simona, acum defilăm cu alde Veorica, Daea, Carmen, Meleșcanu și alți nimeni !  
Doamne, cât de actuali sunt Eminescu și Caragiale ! 
Cum până la alegerile parlamentare mai sunt vreo doi ani, vom avea multe de trăit și de îndurat ! Cu protestele nu rezolvăm nimic cu acești derbedei, care nu au pic de bun simț ! Țoapele infatuate ne bat, ne gazează și ne râd, în fiecare zi, în nas ! Asta e !...  

PS. Apropo de aniversarea Micii Uniri. Să nu uităm ! În 1859, francezii ne-au scos la lumină, iar în 1918, americanii ! Așa că să o lăsam mai moale cu masele populare care au făcut și-au dres ! Zilele astea, n-am auzit un cuvânt de mulțumire la adresa Franței.
Respect, împăratului Napoleon al III-lea și președintelui Wilson ! 
Tot străinii ne-au scos din mizerie, ca și acum. Să ne amintim cu recunoștință și de regii Carol I și Ferdinand, care s-au dovedit a fi mai români, decât mulți semeni mioritici. 
Dar noi suntem români trufași, nefiind capabili să recunoaștem adevărurile istorice. Defilăm cu istoria falsificată a neamului și credem că lumea nu știe adevărul ! 
Lumea civilizată știe foarte bine și știe să facă deosebirea dintre grâu și pleavă ! 
Din păcate, grâul a cam părăsit țara, a rămas pleava, care s-a cocoțat cu tupeu și nerușinare la Putere !
*
De Stan și Bran ! Săraca Veorica, a dat din nou cu limba română de gard ! Auziți ce declară, când o țară întreagă vede ce fac ministeriabilii noștri la Bruxelles: „Guvernul s-a prezentat la Bruxelles cu demnitate și profesionalism, dar constat cu mâhnire că ne confruntăm cu o campanie de dezinformare alimentată de oameni politici români mergând până la cel mai înalt nivel. Acest lucru este inacceptabil.” 
Serios, tuto ? Nici măcar lucruri elementare nu înțelegi ? Una e țara și alta conducătorii analfabeți din ziua de azi, care ne fac de râs zi de zi ! Pe ei îi criticăm, nu țara ! Nu ai cum să critici o țară, monument al prostiei, ridicat la rang de prim ministru ! 
Aștept un ministru român care să vorbească, cât de cât, coerent la Bruxelles ! Măcar românește, despre limbi străine, slabă nădejde ! Ei sunt, nu-i așa, este „patrioți” autentici ! 
Cu analfabeți, țoape, paparude ... așa a ajuns România să fie reprezentată azi în lume ! Mai rău ca pe timpul ciuruitului !
Vom vedea, în curând, listele cu podoabele de partid promovate, musai pe locuri eligibile, în listele pentru alegerile europarlamentare ! 
Valori de talie europeană, unul și una ! La fel ca majoritatea actuală a europarlamentarilor români, care delirează pe la Bruxelles în numele boborului și al României.

S-auzim numai de bine !




Sergiu Găbureac

Informația, o problemă ? O rezolvăm împreună !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu