Wikipedia

Rezultatele căutării

sâmbătă, 7 noiembrie 2020

AMERICA MERGE MAI DEPARTE !

 

AMERICA MERGE MAI DEPARTE !

      Lelea Safta jubilează ! Nu neapărat pentru că a ieșit Biden. Ea a simțit că în spatele unui bărbat de succes se află o femeie puternică. Vedeți cine-i vicepreședintele ! 

SUA e pe mâini bune ! 

Orice aș zice previziunea lelei, făcută cu mult timp înainte, a fost confirmată. Gata cu becalianul Americii ! Infatuat și populist ! Nici cu Biden nu-i mare lucru, dar măcar e mai echilibrat. 

Așa că a trebuit să o cinstesc cum se cuvine cu pălinca primită de la Oradea. Grobianul de Donald a luat-o serios în barbă. Un extremist sub acoperire, de fapt un gargaragiu și-a primit ceea ce merita. Până și republicani de-ai lui s-au dezis, în repetate rânduri, de deciziile sale aberante, care au tulburat bunul mers al planetei.

Aud că lelea se plimbă, acum, țanțoșă prin ogradă și se conversează cu vecinii și cu cine mai trece pe uliță. „- L-am făcut pe domn profesor ! Nici el nu mergea pe Biden, dar nici cu Trump nu era fericit !” O las, o săptămână, să se bucure de succesurile americanilor ieșiți masiv pe străzi. 

Cum ? Nu au ulițe ! Asta e !

De una, de alta, pentru noi, românii, tot bine e ! Ori cu unul, ori cu altul ! NATO a simțit de ceva vreme că flancul răsăritean este esențial pentru apărarea lumii civilizate. Păcat că mai marii Evropei medievale nu a priceput asta și pe timpul epistolelor lui Ștefan cel Mare în a-i sări în ajutor în luptele cu turcii, tătarii și alte seminții asiatice dornice să ne încalece. Unii au și făcut-o pentru sute de ani ! Alții se rățoiesc și acum prin noua Uniune Europeană ! Cică nu le place aia sau ailaltă ! Nu le place să se ducă înapoi în hăurile Asiei.  

De aia codul nostru genetic este puternic virusat cu gene de tot neamul. Vă amintiți formula din clasa a IV-a: GOHUGEA SLABULUNG PECUTATU. Aveau și strămoșii daci păcatele lor, dar nu chiar atât de multe cum avem noi, continuatorii !

Planeta trebuie să se calmeze. Lelea Safta îmi susură „- Nu m-aș mira ca la instalare să vină un trimis la Managerului Suprem al programului Homo sapiens sapiens (3)

Apoi, zâmbind adaugă „– Glumesc !”

Sunt tot mai sigur că așa se va întâmpla, dacă nu, deja, s-a și întâmplat, mai ales că și cornoratul SARS COV 2 lovește după bunul său plac. Pe alese și culese, dar mulți se fac că nu văd acest lucru. Va fi o iarnă interesantă cu ținte lovite cu precizie celestă ! S-a spus că hodorogii planetei sunt ținta ! Iată că statisticile arată altfel ! Mult mai târziu o să înțelegem de ce este așa și nu altfel ! Dar, să trecem la ale noastre probleme mioritice. Sarsailă cu misiunea lui, noi cu ale noastre. De bine, de rău, nu-i chiar prăpăd ca la alții ! Mult mai neascultători decât mioriticii noștri negaționiști ! 

Văd că tocmai unii dintre ei au întâlnire cu virusache pe la spitalele anticovid și ATI. Interesant de urmărit !

Au trecut localele, previzibile ca rezultat. Feseniștii simt că republica lor instalată prin lovitură de stat (contrarevoluție) în decembrie 1989 se clatină din toate balamalele. 

Nu mai ține cu găleata, nici cu punga și nici cu pomenile pe bandă rulantă ! Iar propaganda prin mass media nu mai este luată în seamă. Din contra, face mai mult deservicii bandei feseniste. Dezvăluirile curg non stop. 

Sfârșitul „măreței republici a III-a”, continuatoare a „iepocii de aur”, e la o distanță de nici o lună !

Geaba zvârcolirile din Parlament de amânare ale alegerilor absolut legitime, pentru a termina cu senzația de haos, geaba discursul golănesc, grobian și trivial al găștii ciolaciene, 

geaba apocalipsele unora și altora !

Sfârșitul epocii de 70 de ani de control de tip mafiot de către analfabeții (sic!) patriei e tot mai aproape.

A început campania electorală pentru parlamentare. 

O campanie decisivă pentru declanșarea marilor reforme așteptate de 30 de ani.

Destructurarea rețelelor de tip mafiot la nivel local și național printr-o reformă administrativă care să taie în carne vie. Aducerea Constituției de la „democrația originală” a criminalului Iliescu la cea autentică, europeană.

Trecerea la derularea unui program de dezvoltare social-economică sustenabil. Aici, trebuie să fim recunoscători Uniunii Europene prin modul sănătos de gândire politică și economică, altfel cu visteria golită de șmecherii pesediști promoscoviți ar fi fost foarte greu să trecem prin pandemia secolului și să asigurăm finanțarea programelor.

Cum se mai repetă istoria !

Însăși Biserica Ortodoxă Română se implică responsabil în această campanie electorală. Decalogul dat de BOR pentru candidații la Parlamentul României e un adevărat cod al marilor responsabilități:

1. Să-și manifeste credința în Dumnezeu și a responsabilității față de comunitate;

2. Să apere libertatea religioasă și susținerea activităților spirituale și sociale ale Bisericii;

3. Să respecte persoana umană și promovarea culturii vieții: să promoveze familia tradițională milenară, firească, formată din bărbat și femeie, menită să conceapă alte vieți; să implementeze de politici împotriva avortului, eutanasierii, cercetărilor pe embrioni umani, clonării;

4. Să promoveze o educație națională integrală, care să îmbine cunoașterea intelectuală cu formarea morală și spirituală;

5. Să apere și să promoveze sănătatea fizică, psihică și moral-spirituală a poporului român;

6. Să lupte pentru diminuarea sărăciei, pentru dezvoltarea economică și pentru creștere demografică a României;

7. Să apere și să promoveze patrimoniul cultural și spiritual național;

8. Să apere resursele naturale, ocrotirea mediului, precum și dezvoltarea agriculturii, ca baze ale responsabilității pentru generațiile prezente și viitoare;

9. Să sprijine comunitățile de români din jurul granițelor și a diasporei românești; să promoveze proiectele de încurajare a românilor să revină în România;

10. Să apere și să promoveze cu demnitate interesele poporului român, pe plan extern și intern.

Le-aș fi pus într-o altă ordine, dar lelea Safta s-ar supăra și cred că are și ea multă dreptate. Fără credință că se poate, nu se poate realiza nimic.

S-auzim și de binele european, m-am săturat de „binele” fesenisto-comunist !  


 

prof. Sergiu Găbureac 

   https://www.facebook.com/sergiu.gabureac.3 

   http://blogulluigabu.blogspot.ro/

   gsm_as@yahoo.com

   Tel.  0771 631.065 

 

    Informația, o problemă ? O rezolvăm împreună !




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu