Wikipedia

Rezultatele căutării

vineri, 20 noiembrie 2020

VINE VACCINUL !

 

VINE VACCINUL !

 Stau de vorbă cu lelea Safta la o cană cu vin din strugurii culeși cu mânuța ei. La televizor, rulează același știri isterico-apocaliptice cu superstarul SARS COV 2 sau cornoratul, cum îi spune plastic lelea. Jurnaliști care, neavând curajul și priceperea să abordeze subiectele cu adevărat de interes pentru prezentul și viitorul țării, exploatează la maximum scenele cu impact emoțional, cu noi și noi exemplificări de neputință umană în fața perfidului virus, căruia nimeni nu-i găsește leacul minune. Din când în când, nu știu ce mare laborator de pe planetă anunță că e gata-gata cu noul său vaccin. Rușii l-au găsit, dar efectele sunt, deocamdată, zero, însuși Putin având un acces de tuse în timpul unei transmisii în direct !

Însă bietul vaccin, de oricine ar fi produs, nu este un leac, ci doar o protecție temporară și nu elimină virusul. Lacrimogenii din presa mioritică să nu știe că zilnic trec în lumea drepților cca 700 de români ? Ce ar trebui să facem !?! Să o ținem toată ziua într-un plâns și cârcoteală continuă ?

„- Adevărul trebuie primit fără trancăneli și istericale inutile”, susține lelea Safta. Adevărat ! Sunt boli de sute, de mii de ani, cărora știința pământeană nu le-a găsit vreodată leacul universal. Sunt viruși care vin și pleacă parcă programat. Totul e prevenția ! Totul ține de ingiena corporală și mentală ! Dar cine să mai citească vechile scrieri din cartea cărților ! Doar unii mai jură strâmb, din când în când, cu mâna pe ea ! Alții, utranegaționiști, o ignoră condamnând totul !  Din păcate, ni s-a susurat mereu că medicul rezolvă totul ! Fals ! Din cauza asta au ajuns să fie dați în judecată pentru malpraxis medici cunoscuți. Unii condamnați la închisoare cu suspendare ! Înțeleg pentru șpagă, da, dar nu pentru malpraxis ! După ce au rezolvat cu succes mii de pacienți s-a întâmplat să nu-i reușească un tratament sau o operație. Mamă, ce vâlvă pe televiziuni ! Ce bucurie pe jurnaliști că au cu ce să-și umple timpul de emisie ! Cu câtă încrâncenare sunt condamnați cei care au dat greș de către rudele pacientului respectiv ! Se vorbește, pe bună dreptate, de starea spitalelor românești lăsate de izbeliște în timpul Republicii Feseniste. Cum să-i ceri unui medic dintr-un astfel de spital să facă minuni ? E și el el doar o biată făptură omenească care încearcă să rezolve un caz sau altul cu mijloacele tehnice pe care le are în dotare.

„- Da, dar nimeni nu are curajul să arate, zi de zi, vinovăția pacientului, despre modul său de comportare iresponsabil cu propriul organism.”

Are dreptate, lelea Safta ! Există statistici care dau cauzele decesului celor trecuți în lumea umbrelor. Veți constata că majoritatea deceselor premature sunt urmare a propriului comportament al decedatului. Poporul mioritic s-a obișnuit să ignore regulile elementare de igienă, la acel stil de trai care ar fi contribuit cu siguranță la o viață cât mai sănătoasă. Un rol nefast l-a jucat, în această privință, educația din familie, tot mai precară, precum și cea din școală, tot mai deprofesionalizată și dornică de noi sporuri salariale pentru „radiațiile inexistente” emise de tablete ! La care se adaugă mass media mioritică !

Nu s-a mirat nimeni, cum odată cu apariția cornoratului a dispărut instantaneu pentru o perioadă săpunul din comerț ? Ce dovadă mai vreți privind lipsa de igienă anterioară a majorității semenilor mioritici ! A crescut, mai puțin e drept, și consumul pastei de dinți. Dinții sunt poarta sănătății organelor interne. Ne batem joc de igiena lor, ne condamnăm singuri la tot soiul de boli ale organelor interne. A dispărut și spirtul medicinal Mona. Se pare că mulți sunt îndrăgostiți de Mona încă de pe timpul ciuruitului, cică ar face sângele albastru ! 

Încet-încet poporul român a renunțat la regulile simple de prevenție, apelând tot mai mult la fel de fel de buline, la îndemnul perfid al famaciilor care au împânzit țara, găsindu-și, în acest colț de Europă, fraierii. Aproape nu mai vezi alt tip de reclame decât cele promovate de farmacii. Știați că avem cea mai mare densitate de farmacii din toată Uniunea Europeană, la concurență cu păcănelele păcălitoare ?

Nu degeaba, afirmă mulți specialiști, că foarte multe produse farmaceutice nu au niciun efect în îmbnătățirea sănătății omului. „- Aparent te rezolvă de una și dai în alta”, adaugă lelea Safta. „Efecte adverse sau perverse !” Nu întâmplător, suntem pe locul întâi în U.E. privind bolile cronice.


Decăderea morală, accentuată după 1989, tolerată de autorități și încurajată de mass media autohtonă (!), a contribuit la răspândirea bolilor, inclusiv a celor contagioase.

S-a văzut ce a urmat după îndemnul iresponsabil de nerespectare a regulilor simple, în plin sezon estival, a unor „lideri” din clasă noastră politică ! La care s-au aliniat tot soiul de negaționiști, unii mai analfabeți functional decât alții, inclusiv „vedete” la care nu te-ai fi gândit niciodată că au creier de găină.

Cu siguranță, vor apărea tot soiul de contestatari, în bună tradiție românească, și a programului de vaccinare cu unul din produsele achiziționate la nivelul Uniuniii Europene. „- Nu ăla trebuia cumpărat, ci celălalt !” „- Da, de ce ce nu-i vaccinează întâi pe ăia și nu pe ceilalți ?”, „- Nu-i bine deloc ce fac !” ș.a.m.d. Acum, când s-a anunțat oficial că nu este obligatoriu, după cum prooroceau unii prin Piața Victoriei, pe televiziuni și facebook, să-i vezi cum urlă că de ce nu sunt toți vaccinați ! Vor răsări noi „vedete” contestatare, gen Dănuț „minte de oțel” doar-doar îi mai bagă careva în seamă sau alde Mama Omida din Crăcăuții din Deal ! Să fim calmi și să ne alimentăm cu speranța plecării cornoratului de unde a venit ! Lelea Safta nu crede că a venit din laboratoarele Chinei. Cu vaccinul mai e de așteptat până să-i vedem efectele benefice !

S-a văzut ce s-a întâmplat dând pe mâna unor autorități locale iresponsabile decizia administrării spitalelor. Din păcate, mulți bugetari ai statului român, angajați pe „criterii” politice (de tip mafiot) au dat cinstea pe rușine ! Pare că nimic nu mai funcționează cum ar trebui. Cei mai mulți cu pensii speciale au dat dovadă de gesturi total imorale, de la aleși la cei pe care ei i-au numit în diverse funcții.


E posibil să-ți fugă de sub nas marii hoți ai patriei române și tu să te faci că nu vezi !? Să judeci cazuri evidente de corupție și să dai sentințe de râsul curcilor, după ce tărăgănezi cu anii procesele !? Să faci legi care să protejeze hoții și apoi, îl promovezi pe autor pe post de lup la stână !? Să faci zid parlamentar în jurul aleșilor chemați să dea socoteală în fața Justiției !? Să minți cu nerușinare un popor că vei face și vei drege după ce ani la rând ai făcut legi stâmbe începând cu legea fundamentală a țării, Constituția, iar acum apari pe post de fată mare la alegerile parlamentare din decembrie !? Să te plimbi din partid în partid după cum bate vântul și să promiți marea cu sarea !? Să alegi aceeași mișei, care nu-și fac decât propriile interese pe culoarele Casei Poporului (!) și prin comunele, orașele și județele țării, după ce ani de zile ne-au tot dus cu zăhărelul !?

Toate astea denotă o totală lipsă de iresponsabilitate a multor alegători, inclusiv a celor care nu și au exercitat dreptul fundamental de a vota, acuzând chipurile că nu au pe cine vota. Asta-i lașitate și perfidie !

Am ajuns din nou la un moment crucial. Mai sunt două săptămâni ! Dăm din nou de gard și cu aceste alegeri parlamentare, așa cum tot am făcut de 6 cincinale sau schimbăm macazul României cu „democrație originală” !?!

   SCURTISIME

 Știre șoc ! În primele zece luni ale acestui an, în plină criză economică, am încasat la bugetul de stat mai mulţi bani decât s-a încasat în 2019, rata inflaţiei a scăzut la 2,2%, de la nivel la care ajunsese de peste 5% iar nivelul investiţiilor publice, deşi suntem în criză economică generată de criza sanitară, este cel mai mare din ultimii 10 ani. 

- Deci, se poate, Ciolacule ! Recitește programul PNL pe 2019 și vezi ce nu a îndeplinit PNL din angajamentele asumate și la câte a pus piedici gașca de cioflingari condusă de tine ! 

Partidul Național Liberal a lansat în dezbatere publică PROGRAMUL DE GUVERNARE 2021-2024 - click pe https://media.hotnews.ro/.../document-2020-11-19-24428854... 

Citiți, analizați, comparați și alegeți ! Istoria se poate repeta ! 
Tot cu un neamț conducător și un guvern liberal. 
Doar de dumneavoastră, alegătorii, depinde viitorul României !

*

Moldovenii și-au răscumpărat greu deceniile de credulitate acordate pramatiilor mancurte și trădătorilor de neam și țară perindate pe la autoritățile statale (președinție, parlamanent, guvern). Răsar speranțe noi cu legerea făcută ! Nu va fi ușor, forțele obscure vor acționa la greu pentru anihilarea Maiei Sandu ! E bine, cum a mai zis lelea Safta, să se ferească de ceaiuri și ocheadele de la Răsărit ! De acolo au venit, de veacuri, toate necazurile !

*

De unde atâta onoare la unul ca alde Arsene ? Văd că răspândacii se prefac pe facebook și pe la televiziunile de casă (A3 și RTV) că nu știu că FSN (PSD) administrează instituțiile județului Neamț, inclusiv Spitalul Județean căutând să dea vina pe Guvernul Orban !

Alții, și mai înceți la minte, îl acuză chiar pe președintele țării ! Măi-măi, ce țară de „inteligenți” feseniști mai avem ! Cu alde ăștia nu mai evoluăm niciodată ! Asta e !

S-auzim și de binele european, m-am săturat de „binele” fesenisto-comunist ! 


 

prof. Sergiu Găbureac 

   https://www.facebook.com/sergiu.gabureac.3 

   http://blogulluigabu.blogspot.ro/

   gsm_as@yahoo.com

   Tel.  0771 631.065 

 

    Informația, o problemă ? O rezolvăm împreună !





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu