Wikipedia

Rezultatele căutării

vineri, 21 iunie 2019

AGONIA / ZBOARĂ VEȘTI CONTRADICTORII …


AGONIA / ZBOARĂ VEȘTI CONTRADICTORII …

Trompetele PSD dau vestea înfrângerii Opoziției la moțiunea depusă !
Respingerea moțiunii a fost un scenariu pe care îl vedem aplicat a treia oară în acest mandat. Discursurile au fost ca în jocurile din copilărie: „- Ba, tu ! … - Ba, tu !...”, adevărurile amestecându-se cu minciunile sfruntate. Era limpede că Opoziția nu avea cum să dea jos guvernul dăncilian, cu toată strânsura de parlamentari de pe la alții. Ponta n-a pierdut prilejul să-și dea arama pe față, plagiind propunerile Opoziției și servindu-le drept sfaturi către prim sinistra cu altă pălărie !  
Nu știu cine a scris discursul Veoricăi-Vasilicăi, care a fost jalnic ! Parcă-i părea rău că Opoziția nu putea lua guvernarea și o tot acuza, de pe marginea șanțului colmatat al Parlamentului, că nu este în stare să răstoarne guvernul de sub aripile ei. De condus, guvernul pare condus tot de alții. Din umbră. Chiar se și vehiculează prin piață numele acestora.
Penibilul penibililor dintre vorbitorii Puterii la tribuna Parlamentului (Iordache, Șerban Nicolae sau Tăriceanu) a fost, de astă dată, manechinul, care a venit cu acuze de Ana Pauker și visându-se deja cocoțat la Cotroceni. Ptiu !...
De fapt, „victoria” coaliției PSD&ALDE, a marcat începutul agoniei actualei guvernări. 1 septembrie 2019 se apropie vertiginous. Canicula verii nu cred să producă minuni în trezoreria lui Orlando. Vin scadențe grele, atât în plata datoriei externe, dar mai ales cele vizând „umplerea buzunarelor românilor” cu sumele promise și tot amânate luni și luni. Chiar cu încălcarea propriilor legi.
A doua zi după trâmbițata victorie, coaliția PSD&ALDE și-a dat din nou în petic, sabotându-și (sic!) propria Lege a pensiilor. Senatorii au lipsit premeditat de la votul final. Asta nu a împiedicat-o pe madam Dăncilă să mintă senin la tv că Opoziția a votat împotrivă. Ce să-i faci ? Studii de Videle + 9 (nouă) ani în Parlamentul U.E. ! Ce să știe ea diferența dintre abținere și votul împotrivă !?!
Am scris premeditat, deoarece după numai o oră și ceva șobolanii roșii s-au strâns să voteze propunerea, de bun simț, a PNL de anulare a nesimțitelor pensii speciale. Cu „mânie proletară” au respins-o triumfători. 
Așa au înțeles ei votul din 26 mai !  Bieți ciolănari ai nației române !
România a intrat în vrie ! Hackerii asiatici atacă site-urile unor spitale românești. Mi-am amintit cum, cu ani în urmă, a fost distrus primul sistem informatic al Primăriei Bucureștiului. Casandrele vorbeau prin piață că a fost sabotat chiar din interior deoarece la ghișee și prin birouri nu mai curgea șpaga ! Acum, Primăria e falimentară, dar tov. Firea și-a mai pus ceva la salar. +39,9% ! Trai, nineacă !
Apropo de medici ! Cică medicii chirurgi să fie plătiți după numărul de operații efectuat ! „Nu e normal ca un medic care face 5 operații să primească același salariu ca unul care face 30 de operații.” O operație de apendicită egală cu una de transplant de cord !!!!!!!!!!!! Și asta o spune ministrul Sănătății ! 
Și site-ul CCR a fost hackerit. Nu-i pagubă ! Mentenanța site-ului era asigurată de o societate comercială, nu de STS sau SRI !?! 
Armata română, împreună cu cele prietene, a ieșit la „secerat orzul”, „cucerind cu voie bună” proprietatea privată a unui agricultor de prin Bărăgan (nu cred să fie a marinarului). Ore în șir, tancurile cu tehnologii de ultimă generație au căutat inamicul și prin porumbul verde. Tot casandrele zic că s-a greșit azimutul ! Tocmai ce am vorbit recent de generali, făcuți la apelul de seară, care sărbătoresc și acum „România 100” la Cercul Militar Național

Stimabililor, România are 163 de ani nu o sută ! Nu vă luați după Dăncilă și ai ei istorici ! Sau după ministrul Apărării, cel cu armata nefăcută, dar cu clonțul mare !
*
Urșii carpatini, nemaiavând habitatul milenar, ies în căutare de-ale gurii pe la … supermarketuri ! Alți rrromâni chinuie bieții pui hlizându-se în fața camerei ! 
Gărzii de mediu puțin îi pasă !
Wow ! Presarii au aflat de un milionar român care merge cu metroul ! 
Ups ! Liderii Uniunii Europene s-au întâlnit pentru o primă rundă de negociere a funcțiilor de conducere la nivelul blocului comunitar. Vă amintiți tableta sf Roata morii înțepenită din 3 martie 2018 ? Deschideți cartea VREMEA NEMERNICILOR, vol. al II-lea, la pagina 327 și citiți: „Nu întâmplător circulă zvonuri că Johannis nu va mai candida pentru un al doilea mandat la președinția României. Ultimele știri care parvin, firește mai întâi pe surse, ne informează despre o potențială candidatură a prezidentului României la președinția Consiliului European. Asta arată, în pofida manipulărilor jurnaliștilor guzganilor roșii mioritici, de cât respect și stimă se bucură Johannis la nivelul clasei politice europene. În prezent, această poziție este ocupată de Donald Tusk, fost premier al Poloniei.
Adevărul e că nici un om, cât de cât onorabil, n-ar mai candida când vede calitatea morală a alegătorilor români de astăzi, care se vând pe o sticlă de băutură sau o pungă de mălai fără să clipească.” Repet, 3 martie 2018 !
Sunt convins că mulți au zâmbit sarcastic la citirea acestor rânduri. Între timp, calitatea electoratului s-a mai schimbat. Personal îl vreau pe sas președintele Romîniei. E mai român decât mulți mitici dâmbovițeni.  N-ar fi exclus ca din septembrie, România să aibă ca președinte interimar pe Călin Popescu-Tăriceanu, trogloditul slugă ca și Draganea&Co. A cui, vom afla în curând ! Abia atunci mulți români votanți ai „ciumei roșii” vor vedea diferența dintre un președinte cu ștaif și un ciolănar, spărgător de partid. 
Dar, mai bine să „nu discutăm zvonuri”.
*
Uniunea Europeană a prelungit cu un an seria de sancțiuni economice adoptate la anexarea ilegală a Crimeii și Sevastopolului de către Rusia. Gărzile revoluționare iraniene au doborât o dronă americană „de spionaj” în provincia Hormozgan. 

Americanii susțin că era în spațiul aerian internațional ! Măcar unchiul Sam recunoaște că trăgea cu ochiul spațial prin acele locuri !

China spune că fostul șef Interpol, un general chinez, pe care l-a arestat în toamna anului trecut, a recunoscut că a luat mită. 
Nu știu ce a declarat asiaticul !
O adolescentă din Alaska și-a ucis cea mai bună prietenă pentru 9 milioane de dolari. La noi se ucide pentru câțiva firfirici sau chiar degeaba !
La basarabeni, evenimentele „revoluționare” curg pe bandă rulantă !
*
Da, să-i las pe alții și să revin, pe scurt, în spațiul carpato-danubiano-pontic.
Nuntă la Rahova ! Nu a lui Dragnea cu Irinuca, ci a lui „Măi, animalule !” revenit de pe plajele Madagascarului. Să vezi filmări ! 
Va fi și nuntă la Jilava ?!?
La Satu Mare, poliția locală a găsit un cal în  garsoniera uni rrromân de la etajul IV (patru) !
O fi vreun obicei rămas de pe vremea migratorilor !?!
Veorica, cea cu creșterea record a … inflației în U.E., seamănă tot mai mult cu … Ciuruitul. Este într-un delir continuu cu „mărețele realizări” și nu vede realitatea tot mai îngrijorătoare. La guvern și instituțiile românești investitorii străini sună: - Speak english ? Răspuns: Nu ! și li se închide telefonul.
Așa a început și agonia „iepocii de aur” ! 10 ani ! 
Vin congresele PSD. Două !
Țânțarii au pus stăpânire pe țară. Caniculă ușoară ! Cod roșu.

PS. Noroc cu noua generație de fotbaliști care a debutat fulminant la Campionatul european U21.  Meciuri de infarct. Hai, România !

Toate bune,



Sergiu Găbureac
0771 631.065

Informația, o problemă ? O rezolvăm împreună !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu