Wikipedia

Rezultatele căutării

vineri, 3 mai 2019

CODURILE PENALILOR !


CODURILE PENALILOR !
Ai naibii colegi ! Auzi, să-i interzică infractorului Liviu-Nicolae Dragnea dreptul la reeducare într-una din „universitățile” patriei de cinci stele tip Jilava, Rahova, sau Poarta Albă ! Și asta, când ? Tocmai în Miercurea Săptămânii Patimilor. S-au mobilizat cu toții, au cumpărat aripa socialistă de la UDMR, ceva ciraci de la minoritățile naționale și au votat in corpore pentru spălarea dinților marelui mâncător de usturoi.
Acum, Dragnea speră că nici gura nu-i va mirosi în campania electorală ! După fuga rușinoasă de la Iași, nu-i va fi prea ușor, însă, să-și prezinte victoriile istorice asupra Justiției. Pusă cu botul pe labe. Sau marea păcăleală cu creșterea salariilor și a pensiilor ! Cât despre succesurile din sănătate, educație și investiții - nimic ! Doar frântura de centură pe care să-și plimbe favoritele.
 Hai să rememorăm ce-a reușit apărătorul hoților mioritici în Parlamentul din așa-zisa Casă a Poporului, el însuși infractor cu patalama la mână și președinte al Camerei Deputaților ? 

Ce ne-a comunicat, succint, apriga Raluca Turcan de la PNL. 
1. Reducerea termenele de prescripție a răspunderii penale. Principalul favorizat – Liviu-Nicolae Dragnea.
2. Se pot da OUG în favoarea infractorilor. Principalii favorizați - Liviu-Nicolae Dragnea, primarii și toți cei care fură prin instituțiile statului de ani și ani.
3. Infracțiunile de dare de mită și de cumpărare de influență au fost dezincriminate parțial. Favorizați – toți cei care dau aprobări contra șpagă prin aceleași instituții ale statului.
4. A fost dezincriminată total infracțiunea de neglijență în serviciu. Favorizați - Liviu-Nicolae Dragnea, primarii și cei cu funcții în instituțiile statului.
5. Au fost înjumătățite pedepsele pentru infracțiunile de delapidare și abuz în serviciu dacă autorii faptelor achită prejudiciul până la rămânerea definitivă a sentinței. Auzi formulare - dacă ! Favorizați – hoții dovediți de Justiție.
6. A fost abrogat articolul 13 indice 2 din legea 78/2000 privind prevenirea faptelor de corupție. Chiar așa, ce ne mai trebuie prevenție, când există atâta experiență în ale furtului ?
7. Martorul, la fel ca inculpatul, se poate consulta cu avocatul pe tot parcursul audierii.  Astfel, se poate întrerupe interogatoriul, deși legea spune că martorul jură pe Biblie să spună adevărul și numai adevărul. Esenţa audierii este să fie spontană.
8. Anchetatorii nu pot audia persoanele care au avut relații de conviețuire cu inculpatul sau suspectul. La ce bun să se afle adevărul ?
9. Înregistrarea de către un martor a unei conversaţii purtate de un inculpat cu o altă persoană într-un loc privat nu poate fi folosită în procesul penal. Așa e ! De ce să ne luăm după Justiția americană !
10. A fost menținută interdicția pentru procurori de a ridica la percheziții probe care dovedesc alte infracțiuni în afară de cea pentru care a fost autorizată percheziția. Au ! Cum adică ? Să-i prinzi pe hoți și cu alte nemernicii ?! Nu se poate.
11. Au fost limitate denunțurile la maximum un an de la comiterea faptei pentru ca o persoană să beneficieze de dispozițiile referitoare la reducerea limitelor de pedeapsă. Aici, sunt de acord ! Dacă se dovedește că a ascuns adevărul, pedeapsa să fie dublă pentru cel care a ascuns faptele pe care le cunoștea.
Așadar, deciziile Curții Constituționale a României (CCR) au fost folosite doar ca pretext pentru favorizarea infractorilor, a corupților prin lege.
PSD și ALDE comunică, astfel, tuturor partenerilor occidentali că nu-i mai interesează lumea civilizată și că vor ca în România legea și ordinea să fie făcută de infractori, pentru infractori. Și asta, exact în ziua în care membri ai Comisiei de la Veneția (cea care veghează asupra exceselor în Legile Justiției din țările membre ale Uniunii Europene) au sosit în România. Pentru una, pentru alta !... Prevăd că se va lăsa cu ceva îngrijorări ale U.E. !
Desigur, Opoziția a contestat la CCR, cum era și normal, aberantele modificări care favorizează infractorii și corupții prin lege. Ne-am lămurit, însă, și cu unii membri ai CCR, care s-au vândut, de atâtea ori, pe arginți buni. Așa că, slabe speranțe !  
*
Sunteți de acord cu interzicerea amnistiei și grațierii pentru fapte de corupție ?
Aceasta este prima întrebare a referendumului inițiat de președintele Klaus-Werner Iohannis la 26 mai 2019. Răspunsul poate determina stoparea dezmățului general care a cuprins toate structurile democratice ale României. De aceea, hoții de la Putere fac tot posibilul ca poporul să nu-și exprime liber opțiunea, clamând că este o consultare inutilă. Seriooooos ??????    

VOTUL – mai puternic decât glonțul !

# S-auzim numai de bine, că de rău ne-am săturat !


prof. Sergiu Găbureac
0771 631.065

Informația, o problemă ? O rezolvăm împreună !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu