Wikipedia

Rezultatele căutării

miercuri, 13 octombrie 2021

DISTRUGĂTORII


DISTRUGĂTORII

 Ceea ce se întâmplă în arena politică mioritică crează stupoare generală. Nu doar în interiorul țării. Ceea ce stârnește mirarea analiștilor referitor la criza politică generată de grupul de hahalere pseudoliberale autointitulat „echipa câștigătoare” este faptul că putea fi stopată din momentul declanșării ei. Dar cel care putea să o facă, nu a dorit să-i pună la punct pe derbedei. Din contra, președintele țării i-a încurajat prin tăceri semnificative și, în final, când, s-a văzut că ei sunt pec ale de a pierde competiția, în ciuda organizării în stil legionar a loviturii de partid, Iohannis a venit personal la Congres dând semnalul atacului decisiv.

În mai puțin de două săptămâni Noul suflu cu șulfe vechi, gen Boc sau Flutur, a reușit să dea peste cap o țară. Ne aflăm în cea mai caraghioasă situație. Cel care putea rezolva instantaneu criza a fost neutralizat în uralele trădătorilor (cca 2800).

Deși au reușit să mătrășească prima moțiune de cenzură cu ajutorul Curții Constituționale a FSN, nucleara a venit chiar de la PSD. Guvernul Cîțu a devenit istorie, deși face declarații ilariante ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Am ajuns să nu mai pricep nimic. De ce Iohannis a acceptat și susținut vizibil această echipă de demolatoare care a distrus practic Partidului Național Liberal ?

Partid care l-a adus la Cotroceni în două mandate. Cine i-a dat această sarcină ingrată ? Căci, în cazul de față, pare tot mai mult e o acțiune concertată între mai multe forțe din spatele ușilor închise. Nu înțeleg și pace de ce Iohannis participă cu atâta înverșunare la demolarea României ?

Nu sunt paranoic ca să cred că forțe străine vor acest lucru. Aici e mâna unui grup de mari derbedei, trădători de țară, hulpavi care vor să pună mâna pe toate funcțiile cheie. La nivel național. La nivel local rețelele de tip mafiot au pus de mult timp mâna pe toate funcțiile și posturile de influență, aducătoare de venituri grase.

Practic, pare să fi murit și ultima speranță ca țara să fie readusă pe drumul normal al democrației europene. Nici măcar „democrația originală” a ultimilor 30 de ani nu mai există. Așa cum nu mai există niciun personaj politic cu funcție decizională care să trezească încrederea poporului. Cei care ar fi putut să o facă au fost, mai mult sau mai puțin discret, îndepărtați de-a lungul anilor postdecembriști. Infiltrații în PNL și-au îndeplinit misiunea !

O întrebare: - Credeți că prin alegerea lui Orban ca președinte PNL asemenea fapte reprobabile s-ar fi întâmplat ? Problema e că Orban nu putea fi șantajat, cum pare a fi șantajat acum Iohannis. A dovedit în mai multe rânduri că e printre puținii oameni politici care are coloană vertebrală. De aceea, Orban e urât toți așa zișii lideri politici, în realitate politruci ciolănari dâmbovițeni.

Vedem, concret, cum fibra morală a poporului român a fost fi distrusă doar în câțiva ani de șmecherii susținuți de milioanele de amatori de mici și bere și o țiglă de pe acoperișul CAP-ului sau un strung din uzinele devalizate. Moca. Au mâncat de cinci lei, asistând pasiv sau cârcotind pe marginea șanțului cum sunt furate bunuri de miliardele ! De euro.

Lelea Safta, când aude că poporul nu e vinovat, o ia cu leșin. Ultima dovadă e evoluția cornoratului pe plaiurile mioritice. Cum a putut fi dus de nas boborul de neica nimeni. Acum se moare pe capete ! Ce merită promotorii antivaccinării ?

Suntem coada Europei de mai bine de 80 de ani în toate domeniile de activitate. Pe timpul comnismului în zbor nu ni se comuncau aceste realități, acum le știm.

Cu partidul nostru PCR - FSN în frunte am avut înfrângeri multe !” (tot lelea Safta). Sigur, și aleșii au partea lor de vină, dar întreb: - Cine i-a ales, cine le-a dat mandate la rând ? Cine a stat cu capul în nisip și nu a luat atitudine ? Cine cârcotește pe marginea șanțului având soluții la rezolvarea tuturor problemelor cu care se confruntă țara, dar de implicat nu se implică ?

Credeți că echipa „Noul suflu” va avea remușcări în urma eșecului răsunător la nici 14 zile de la instalare ? Pentru salvarea țării sunt necesare noi mișcări pe scena politică. Va fi greu în condițiile în care populismul PSD și naționalismul execerbat al AUR ating cote tot mai înalte în rândul maselor ținute decenii întregi la nivelul primar al educației generale.

O soluția salvării PNL ar fi strângerea de semnături ale membrilor liberali prin care să se ceară eliminarea de la conducerea PNL a capilor puciului care a stârnit o asemenea criză de proporții naționale în partid și în țară: Rareș Bogdan, Emil Boc, Gheorghe Flutur, Alina Gorghiu, Florin Roman, Raluca Turcan, Robert Sigartău … Cealaltă, plecarea liberalilor autentici din actualul PNL devenit o paparudă politică. Dar, de ce să plece cei onești și să nu plece hahalerele ? 

 Johannis încearcă păcălirea nației cu trmiterea prin sat a iepurașului Cioloș să facă guvernul ca, apoi, să fie adus aceeași paparudă Superman, salvatorul FSN ! Se bazează pe faptul că parlamentarii nu vor renunța la ciolan în interesul nației române. Aici, înclin să-i dau dreptate. Uitați-vă ce ozânze de nesimțire au pus majoritatea aleșilor neamului (nu doar parlamentari) în acești 31 de ani, pe care și le plimbă prin fața lumii fără niciun tremur de neuron !

O ultimă întrebare: - Ce interese are Iohannis de distruge țara pas cu pas, după mai bine de 6 ani de când e președintele țării, perioadă în care nu prea a avut asemenea ieșiri iresponsabile ? Repet, iresponsabile !

Pe toți aștia, noi i-am ales, fără să gândim și să analizăm la rece cine sunt și de unde provin. Iohannis ne-a păcălit cel mai tare, având aura de neamț ! Numai că sasul nostru se dovedește a fi tot mioritic de-al nostru ! Acum s-a dat rău de tot în stambă ! Și-a pierdut masiv din aură, devenind cocalar mioritic.

De câte demisii la nivel înalt ați auzit în ultimii 30 de ani ! Nu cred că sunt 10 (zece), ultima fiind a lui Ludovic Orban de la Camera Deputaților, singura soluție politică în aceste momente de cumpănă grea a României ! 

Iohannis ajunge să recunoască în fața ăntregii nații că România este un stat eșuat, lucru pe care mulți dintre noi îl știam de ani buni. Instantaneu, mi-a revenit în minte imaginea unei alte paparude, ajunsă președinte, stâpânul cheilor de la Cotroceni, care declara senin „m-au învins serviciile”. Nu mai amintesc de „javra națională”, demascată abia acum de CNSAS ca fiind tot om al serviciilor sau despre criminalul zâmbăreț Ilici. Tot al nostru. Nu ăl împăiat în Piața Roșie. 


Prin alte țări, în asemenea situații, președinții își dau demisia ! 

Văd că la noi au și început mitingiștii de serviciu. Rămânem, din nefericire, tot români cârcotași ! Nu de ieri, alaltăieri ! De sute de ani bune ! Ne tot lăudăm cu dacii, dar și acolo au fost trădători, însuși viteazul Decebal fiind victima lor ! Triste vremuri, jalnic popor !

Reiterez întrebarea din tableta trecută: 

- Pe unde vei scoate, herr Iohannis, cămașa ?

S-auzim de …


 

prof. Sergiu Găbureac 

   https://www.facebook.com/sergiu.gabureac.3 

   http://blogulluigabu.blogspot.ro/

   gsm_as@yahoo.com

   Tel.  0771 631.065     







 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu