Wikipedia

Rezultatele căutării

duminică, 24 octombrie 2021

TULPINA CÎȚU / CORNORATUL MIORITIC

 

TULPINA CÎȚU / CORNORATUL MIORITIC 007

 Valul al patrulea, ce putea fi atenuat dacă mioriticii s-ar fi vaccinat în masă, face ravagii. Însă, noi suntem români ! Așa cum ne caracteriza Herodot acum 2000 de ani. S-a ajuns la paradoxul, să dea colțul de covid, un român la un european ! Un român moare de cornorat la fiecare cinci minute ! Asta, da, performanță a noii „echipei câștigătoare” + aliatul (ong UDMR) ! Credeți că le pasă că jumătate din totalul morților din U.E., este din spațiul carpato-danubiano-pontic ? Au ajuns să ne plângă de milă ungurii, care preiau în spitatele lor, un număr limitat de pacienți. Până și Maia Sandu sare în ajutor cu inima și ceva personal medical din puținul pe care îl are. Franța ne dă medicamente de care nu suntem în stare să le cumpărăm. Sar în ajutor olandezii, polonezii, OMS e tot mai îngrijorat de genocidul românesc ! Cum era aia cu 60.000 de morți la Revoluție !?!


Singurii care nu se impacientează sunt liderii politici. Iohannis, Cîțu, Ciolacu, Hunor … bravează și continuă politica distrugătoare. Ei sunt interesați doar să fie în fruntea bucatelor. Nu se îngrijesc, nicio clipă, dacă e o urgență stablitatea politică.

Tot amână, pas cu pas, rezolvarea, în timp ce mor mii de oameni ! La Colectiv au murit doar câteva zeci și atunci a picat un guvern ! Acum,  președintele Iohannis amână de vreo două luni tăierea cozii motanului jigărit pripășit prin PNL, autointitulat „echipa câștigătoare”. 

Cât tupeu, Doamne ! Câtă nerușinare ! (lelea Safta).

E de râsul curcilor, cum cațavencii timpurilor noi aruncă vina unii pe alții, de parcă nu toți ar fi vinovați ! Toți, mai puțin Ludovic Orban, singura minte lucidă, care a oferit soluțiile ce puteau scoate instant țara din criza politică ! Dar cum să accepți un om cu tărie caracter și expertiză politică ? Jos, ăsta nu-i de-al nostru ! Lasă, știm noi că doarme la amantă !?! Lasă, știm noi că a băut o bere de ziua lui la Palatul Victoria ! Să-i recunoască cineva meritele !?! Să fim serioși ! 

Crizele socială, politică, sanitară, educațională nu sunt rezultatul ultimilor doi-trei ani. Ele vin, dragii mei, de la sfârșitul anilor ’70, din timpul celebrei „epoci de aur”, când dobitocul națiunii a luat „genialele” măsuri distrugătoare asupra poporului. 

Foametea (programul „alimentația rațională” cu totul pe cartelă: frații petreuș, salam cu soia, tacâmuri de stavrid, margarină conservată chimic, aromatizată artificial, realizată sintetic - rezultatul milioanele de români azi bolnavi cronic); frigul (programul independența energetică - rezultatul milioanele de români reumatici, cu probleme ale sistemului osos; cancerul, rezultat al betoanelor numite pompos apartamente; independența financiară (plata datoriei externe, cea mai mare prostie posibilă); instabilitatea economică - rezultatul șomajul tehnic 75% din salariu, azi milioane de români cu pensii ridicole; educația permanentă (programul de îndoctrinare politică a nației - rezultatul milioanele de români analfabete funcțional, care nu înțeleg ce se întâmplă, dar își dau doct cu părerea; îngrădirea drepturilor cetățenești (libertatea de mișcare, de exprimare - rezultatul milioanele de români de azi care nu știu cum a evoluat omenirea în toți acei ani și nu pricep de ce suntem ultimii în U.E. așa cum eram, de fapt, și în lagărul comunist … dar boborul uită.

Boborulmuncitor” (vă amintiți perioada „ei se fac că ne plătesc, noi ne facem că muncim”) evocă, de fapt, vremurile de dezgheț politic și avânt economic de dinainte de 1974 (prim ministru Ion Gheorghe Maurer), subvenționat de Occident (câți știu asta ?), făcând mari confuzii cu perioada ceaușistă, când toți tembelii (Bobu, Manea Mănescu, Postelnicu, Pană, Gâdea …), tot „echipă câștigătoare”, a fost adusă în Comitetul Central al PCR și în principalele posturi de decizie prin județe. Așa a început distrugerea țării. Toată ziua își luau notiție (după modelul asiatic) în timpul „vizitelor de lucru” cosmetizate și nu făceau nimic concret pentru țară. Doar învârteli în interes personal.

Adevărul-adevărat, „boborulmuncitor” a acceptat tacit începerea distrugerii industriei și agriculturii, participând direct prin furturile mărunte din fabrici, uzine, ogoare ... Atunci, la sfârșitul anilor 70, a început scăderea calității actului medical (Kentul era la putere), decăderea accentuată a învățământului gimnazial și liceal, învârteala (ciubucul, furtul, mica atenție) fiind ridicată la nivel rezistență. Da, dragilor, de acolo pornește degrigolanda României ! După 1990, distrugerile și jafurile au fost scoase la lumina zilei, legalizate (sic!) de ciolănarii ajunși parlamentari, odată cu decăderea morală a majorității populației țării. Incredibil, s-a ajuns ca hoții aleși, să fie admirați de mioritici ! Bruma de intelectualitate s-a dat cu FSN-ul sau s-a retras în turnul de fildeș

Așa am ajuns la momentul penibil din septembrie 2021, când, în fața întregii țări, s-a desfășurat cel de-al XV-lea congres, în prezența președintelui de azi, cel ciuruit dormindu-și somnul de veci trădat de proprii tovarăși, transferați și albiți în Frontul Salvării Naționale. Țintele PNȚ și PNL, au fost măcelărite de echipele infiltrate în ele de FSN (securiști, militari, politruci, sindicaliști) și de presa mercenară, care au distrus fibra morală a poporului.

PNL a rezistat, fiindcă pe parcurs a mai făcut pact cu diavolul. Când au văzut că Orban e un real pericol, prin verticalitatea sa, băieții s-au hotărât să-l neutralizeze. În iunie, a fost lansat, cu surle și trâmbițe, marșul triumfător al col. Rareș&colegionarii. După simulacrul de congres, asistăm la primul „mare succes” al tulpinei Cîțu: sabordarea propriului guvern ! După jocul de glezne dirijat atent de Iohannis, cu iepurașul Cioloș, este adusă armata în fruntea noului cabinet. O altă premieră în U.E. !

Vai, țara trebuie salvată ! Dar până acum ce ați făcut, stimabililor ? Cine a produs această debandadă ! Nu Iohannis cu ciracii lui ? Nu zic că și USR are partea sa de vină, dar principalii vinovați sunt cei din „noul suflu”. Cu o seară înainte puciștii suflau declarativ, că sunt cu trup și suflet, în jurul lui Cîțu ! A doua zi, dis-de-dimineață, însuși Cîțu propune alt prim ministru în locul său, un liberal doar de fațadă ! Încălcă grav Statutul PNL și se mai și laudă cu această faptă de vitejie. Ce ar fi trebuit să urmeze în mod normal în urma acestor „eșece” ? Demisia în bloc a actualei conduceri a PNL. 
Dar de unde atâta onoare, la niște nemernici pseudoliberali ?

Generalul Ciucă, demisionat abia anul trecut din armată, fără pic de expertiză politică, promite solemn că va face ordine (IMGB, face ordine !). Să fim serioși ! În curând își va da seama cu ce japițe, lideri politici, sunt în partidele mioritice.

PNL nu mai există, doar o șleahtă, vânătoare de sinecuri ! În condițiile unui guvern minoritar (PNL+ong-ul UDMR) susținut de către PSD e greu de făcut reforme. Așa că le punem cruce, cum cruce punem și evoluției României. Dacă se continuă așa, la primăvară, FSN va da de pământ cu generalul de carton și își va vedea visul cu ochii - alegerile anticipate - pe care le va câștiga la scor, deoarece boborul e ușor de dus de nas. Acum, Frontul Salvării Naționale e și pe Stânga și pe Dreapta. E marea realizare a președintelui Klaus-Werner Iohannis ! Plus miile de români de Covid 19 Sars 2 trecuți la Domnul în aceste luni de zaveră. „Succes” împărțit cu Cabinetul Cîțu cu echipa sa câștigătoare Noul SufluCând vor da socoteală pentru acest genocid politicienii postdecembriști ai României ?

Unele țări se pregătesc de al V-lea val al pandemiei, noi suntem abia la mijlocul celui de-al IV-lea. Lelea Safta, și nu doar ea, a tras numeroase semnale încă de la începutul verii despre ce se va întâmpla în toamnă. Dar, cine să audă ? Cațavencii pseudoliberali erau preocupați cu distrugerea PNL prin orice mijloace ! Și au reușit ! Urmează premierea de către bobor

Cum va reacționa Orban, nu e greu de anticipat ! Tulpina Cîțu și virușii adiacenți au acționat devastator ! Nu mai e nicio șansă pentru liberalii autentici în interiorul acestei formațiuni liberale istorice, azi, doar cu numele. 

Soluția este cea dată de Ludovic Orban. Refaceți coaliția !

 ULTIMA ORĂ !

 Un sondaj recent arată 1. PSD - 30%  2. USR - 17,5% 3. AUR - 17% 4. PNL ARIPA ORBAN - 11,5% … 9. PNL ARIPA CÎȚU - 3%. Concluzia, unii au șansa să crească, alții să ajungă la lada de gunoi ! 

S-auzim de …


 

prof. Sergiu Găbureac 

   https://www.facebook.com/sergiu.gabureac.3 

   http://blogulluigabu.blogspot.ro/

   gsm_as@yahoo.com

   Tel.  0771 631.065     


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu