Wikipedia

Rezultatele căutării

miercuri, 29 septembrie 2021

PE UNDE VEI SCOATE CĂMAȘA, IOHANNIS ? (tabletă amară, amară)

                    „La noi sunt foarte mulți români care s-au vaccinat… E păcat că sunt așa puțini!”                                                                                                                                                                              (Klaun Iohannis)

 PE UNDE VEI SCOATE CĂMAȘA, IOHANNIS ?

 În PNL „,măcelul democrației”, sintagmă folosită de lelea Safta - v. tableta

https://blogulluigabu.blogspot.com/2021/07/sinucigasii-sau-macelul-democratiei.html?spref=fb&fbclid=IwAR0I9VQRRZdIBk7NrfmczGYXW5_brbxEkr99XVGY21q27nOtG925xLA8nwY

a trecut în faza finală. Sunt extrem de trist. Nu am crezut vreodată că pot fi atâția liberali lipsiți de onoare, rațiune și avizi doar de ciolane iluzorii.

Săptămâna patimilor liberale s-a încheiat cu alegerea lui Baraba. Președintelui Iohannis i-au ieșit jocurile cu o victorie … à la Pirus. 

Soluția imorală a înfrânt ! Păpușica Vasilica PNL a fost instalată în fruntea PNL, în urma unei campanii de tip legionar condusă de col. Rareș, clona lui Codrin (urmași ai știm noi cine).  Discursul său paranoic de la Congres a semănat cu cel al Fürerului de tristă amintire.

Astfel, Partidul Național Liberal intră în metastaza profundă, pe care FSN o tot pritocește de 31 de ani. Nu i-a reușit cu col. Băsescu&Boc, i-a reușit cu largul concurs al caporalului. Ghinion. Mare dreptate a avut senatorul Guran cu răspunsul codat la lansarea Moțiunii Orban la Școala de vară a seniorilor liberali de la Saturn la întrebarea „Cine-i cloșca puieganilor ?” „Cloșca vine din când în când la PNL.”. Vezi https://www.youtube.com/watch?v=E9Z6fB9pRGk

Ei bine, a venit sâmbătă fără pic de jenă pentru a se lepăda în direct de liberalii lui Orban, de cei care l-au susținut acerb să fie președinte. De țară. De două ori !

Spectacolul grotesc al sinuciderii (sic!) „echipei câștigătoare” s-a derulat în plină pandemie a cornoratului, al IV-lea val, în cel mai mare spațiu public din România sub ochii călăului. Fără mască și rânjind satisfăcut.

Zilele lui Cîțu, ca prim ministru, sunt, fără nicio îndoială, numărate. Să nu vă închipuiți că PSD va vota moțiunea ca să preia guvernarea. În niciun caz. O va vota pentru că vrea musai alegeri anticipate, ca feseniștii să încalece cât mai bine țara. Astfel, predicția seniorului Coposu se va adeveri pe deplin.

Deocamdată vor un guvern tehnocrat până în primăvară. După ce generalul iarnă va trece poporul mioritic prin pandemie, frig și foame, PSD va câștiga alegerile en fanfare. Gunoaiele, Vasilica PNL și echipa de pseudoliberali din jurul său, gropari și trădători ai PNL, aflați cu duiumul în rândul celor 2.877 de votanți pro Cîțu la Congres, vor deveni calul de bătaie al feseniștilor.

Se anunță pe toate canalele că execuția „noului suflu” va avea loc săptămâna viitoare” în prime time în Parlamentul României !  

Iohannis este terminat politic. Putea să-și termine onorabil mandatele, dar forțe obscure i-au dictat această mișcare sinucigașă. Cine știe ce se ascunde prin dosarul său negru !?! Nu case sau vânzare de copii, alea sunt aiureli ! E posibil să fie lucruri mult mai grave, îmi susură lelea Safta. Cert este că asupra lui vor fi direcționate toate nenorocirile care vor urma. Fie ca este sau că va fi total vinovat.

Va fi cel mai blamat președinte din câți a avut România. Și câtă încredere a avut lelea Safta în el ! Și mie mi-au plăcut multe dintre luările sale de poziție. Din, păcate sasul s-a românizat cu totul. E cu adevărat mioritic de-l nostru. Unde-s doi, te vinde unul ! Cum a fost vândut Antonescu, așa a fost sâmbătă și cu Orban !

S-a dus și ultima șansă ! Degeaba a lansat lelea Safta mesajul de unitate acum câteva luni ! România râmâne oaia neagră a U.E. multe cincinale de acum înainte. Blestemul ancestral asupra poporului mioritic pare a nu avea sfârșit fără o purificare adâncă. Pandemia va face ravagii. Bolile vor decima populația rămasă în țară. Mulți acuză în stânga și-n dreapta de ratarea vaccinării. Lelea Safta acuză și poporul și înclin să-I dau dreptate. Nu doar specialiștii, guvernul sau partidele sunt vinovate de nevaccinarea poporului. Și boborul are partea lui de vină prin lipsa de încredere, informare și autoinstruire. Cum să te iei după alde Șoșoacă și alți paranoici ai neamului curtați asiduu de televiziunile tembele cu mercenari care au alte interese decât cele ale poporului român ? Cum să nu ai încredere în medicii țării ? Neîncredere ce pare să fi pornit de la șpăgarii medici de familie până la cei de prin spitalele medievale ale țării. O greșeală a fost și numirea tinerelului medic militar pus să coordoneze progemul de vaccinare ! Cum să aibă lumea încredere într-un filfizon cu tuleie ? Trebuia pus un medic senior recunoscut de toată lumea. Dar de unde ? S-au dus cam toți pe alte plaiuri, unde le este recunoscută pe drept valoarea ! Guvernanții postdecembriști și-au bătut joc de învățământ și sănătate iar acum tragem ponoasele ! Analfabeți 40%, bolnavi cronici mai bine de jumătate de țară.

Sigur, cei 1898 de delegați orbaniști + zecile de mii liberali adevărați de prin țară nu vor sta cu mâinile în sân. Deocamdată se vor retrage în oazele autentic liberale. 

 După prima înfrîngere majoră, la doar o săptămână de la preluarea conducerii PNL, prin căderea Cabinetului Cîțu, pseudoliberalii ciolănari, se vor orienta spre noi zări politice. PNL e buza prăpastiei, își va pierde numele și aura liberală a brătienilor. 

Normal ar fi ca noua conducere să-și dea în bloc demisia și să dispară, lăsând posiblitatea refacerii coaliției și continuarea guvernării. N-o va face.

Triste zile se abat peste biata țară ! Cîțu oferă ultima sută de lei românilor ! O falsă mărire a salariului minim care va fi fulgerător înghițită de inflație. Mai întâi e nevoie de o indexare a tuturor pensiilor și salariilor pentru acoperirea pierderilor prin declanșarea de același Cabinet Cîțu a inflației galopante. De măriri nici nu poate fi vorba cum trâmbițează noii comnicatori manipulatori. O șmecherie practicată și de reinventatul de Teleroman ieșit din pușcărie cu aplomb de mare fante politic.

Vor apărea și alții. Riscăm ca la alegerile viitoare să umplem Parlamentul cu alde Șoșoacă și alte panarame cunoscute sau apărute din neamt pe scena politică românească. Și dăi, și luptă ! Vom bate pasul pe loc cu toate angajamentele asumate cu surle de Suflul nou în fața boborului turmentat și al U.E., care ne-a fluturat recent, prin madam von der Leyen, ciolanul PNNR plin de reforme.       

S-au împărțit în ședințe succesive oscioarele trădătorilor PNL, foarte mulți analfabeți funcțional. Plexiglas e pe cai mari ! A făcut praf organizația de la Sector 2, acum face praf PNL la nivel național. Astea, da performanțe ! Alinuța nu a luat atâtea înjurături pe facebook în doar o lună cât în restul viața ei de până acum. Unii / unele au rămas cu buza umflată după marea împărțeală !  

Șobolanul cu rol determinant deja clamează un guvern tehnocrat. Ce să facă tehnocrații cu viermuila din rețelele transpartinice de tip mafiot la nivelul județelor, orașelor și comunelor ? Nici prin instalarea unei hunte militare nu se mai poate face ordine în biata Românie. Și în Armată corupția colcăie de ani buni. Principiul lor: După noi, potopul !...

Datoriile peste datorii vor crește exponențial. 

M-aș bucura să existe un guvern cu adevărat tehnocrat până în 2027, care să implementeze proiectele PNNR și cheltuirea celor 80 de miliarde de euro alocate de Uniunea Europenă țării noastre, fără ca partidele să aibă decizia dirijării banilor. O guvernare dură, rațională, onestă cu reforme reale. Poate importăm niște specialiști !

Însă nimeni nu dorește lucrul ăsta, nici măcar boborul sinucigaș ! Boborul vrea pomeni fără număr iar țara se va duce tot mai adânc în prăpastie.

Muieți-s posmagii ? Nu ? Atunci trageți înainte !” Așa-i de secole în țara lui pară mălăiață și a prostiei omenești ! (v. opere citate Ion Creangă)

Scuze pentru depășirea deficitului și creșterea datoriei externe se vor găsi. Vinovați vor fi, ca întotdeauna, străinii, corporațiile, hipermarketurile ?!? Aceleași gulgute răsuflate. „Vai, produsele românești !” pline de nitrați. 

O să reapară, desigur, și sperietoarea cu ungurii care vor Ardealul.

Apropo ! Marea câștigătoare a acestei vânzoleli fără de sfârșit râmâne, ca de obicei, organizația non guvernamentală UDMR. Singura care știe să joace la două capete.

N-ar fi exclus ca pe fondul vehiculării anticipatelor, să apară un partid al fidelilor lui Orban, care să redea speranța românilor ! E o soluție fezabilă, în situația în care echipa demolatoare nu se va retrage după eșecul răsunător. Acolo nu exuistă caractere tip orban. De aceea, Ludovic nu trebuie să iasă de pe scena politică, dovedindu-se a fi de departe printre puținii mioritici de caracter. A dovedit-o din nou prin demisia înaintată, ținându-se de cuvânt. La Congres a oferit cea mai simplă rezolvare a crizei declanșate de Iohannis și haidamacii săi. Însă, echipa de zurbagii și iresponsabili girați, din păcate, de guru de la Cotroceni și delegații manipulați nici nu a vrut să audă ! Ei, și doar ei la Putere peste tot ! Acum o au. Ce vor face cu ea până marți ?

    Cum își va motiva Iohannis prostia făcută ? El care clama, cu ani în urmă: „un președinte de țară nu trebuie să se amstece în politica internă a partidelor”. Cum se mai transformă unii ! 

Va veni cu parafrazarea celebrei cugetări de la întâlnirea cu Ursula: „sunt mulți liberali în jurul lui Cîțu … e păcat că sunt așa puțini” ? Să vedem pe unde scoate cămașa KWI !?! S-a fript rău cu banda celor 5 ! 

O va chema pe sora Plexiglas să-i oblojească arsurile, care are deja alt „soare” sau pe Vijulie aroganta, vânătoarea de joburi !?! Nu mai vorbesc de tuta narcisită de la Timișoara care caută foncție politică pe la Argeș ! De Raluca, săraca cu duhul, sau de gureșul trădător Rareș, precum și de cititorul de prompter Cîțu nu mai poate fi vorba !... Nu mai vorbesc de Farfuridi-Boc, Brânzovenescu-Flutur și ... mea !

Pe marți ! Marțea neagră ! S-ar putea ca Parlamentul să aibă lacătul pus pe motiv de cornorat !?! La noi, se poate orice !

S-auzim de …


 

prof. Sergiu Găbureac 

   https://www.facebook.com/sergiu.gabureac.3 

   http://blogulluigabu.blogspot.ro/

   gsm_as@yahoo.com

   Tel.  0771 631.065                                      

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu