Wikipedia

Rezultatele căutării

luni, 6 septembrie 2021

PUEGANII

 
PUEGANII
  
Să fie președintele un biet ciolănar de teapa lui Rareș și a membrilor echipei sale autoprezentate drept Suflul Nou
Reacția târzie a lui Iohannis, președintele României, mi-a tulburat neuronul. E vorba de declarația domniei sale legată de criza declanșată acum ceva timp de  comandoul de pseudoliberali autointitulați, cu maximum de tupeu, „echipa câștigătoare”.
Acțiunile lor în forță de tip legionar, aripa extremistă, a pus pe gânduri o țară întreagă, ceea ce i-a făcut pe cei de la PSD, aripa la vedere, să jubileze, sperând în alegeri anticipate. Acoperiții stau, însă, la cotitură ! Parcă am asista la o partidă de alba-neagra ! 

Per ansamblu, reacția președintelui este corectă, însă incompletă ! Să te faci că nu știi ce a făcut în ultimele trei luni și face comandoul ciolănarului Rareș Bogdan cu echipa lui de pseudo liberali înseamnă partizanat. Și pe mulți români îi duce gândul la lucruri și mai grave. E limpede ca lumina zilei, declanșarea actualei crize politice nu a fost generată de pueganii de la USR+ ci de „noul suflu” plin cu cadre de partid pseudo liberale răsuflate, mână în mână cu cadre hârșite de la PSD.

Președintele Iohannis a greșit grav de tot ! Ce a declarat președintele, în general, un om echilibrat cu multe declarații de bun simț ? Multe înțelese de bobor la luni bune după exprimarea lor. Aici, însă, nu-i vina președintelui, ci educația precară de cca mai bine de 50 de ani, care ne-a adus astăzi la cota de 40% analfabeți funcțional pe plaiurile mioritice. 

Pandemia ne-a arătat crudul adevăr, cu aclamarea Șoșoaicăi & titrații noștri din medicină rămași pe plaiurile carpatine ! Coada Europei și la acest capitol !

 Deci, ce a spus Iohannis: Noua alianţă creată în aceste zile între USR PLUS şi AUR este un afront adus românilor care, la alegerile parlamentare de anul trecut, au decis prin votul lor drumul pe care trebuie să meargă ţara noastră.” O primă manipulare constă în insinuarea grotescă că USR+ face o alianță cu AUR. Total fals ! Șmecherii de la USR+ (au și ei ciolănarii lor) ca să treacă puntea se folosesc de … dracul gol ! Atât ! Este doar o manevră pentru a pune presiune pentru stingerea rapidă a crizei. De fapt, USR+ sunt de vină pentru aducerea  într-un post politic în care Cîțu s-a dovedit a fi catastrofal neavând expertiza politică necesară pentru a asemenea funcție. Așa, el a fost preluat și manipulat de niște indivizi cu gânduri necurate, niște pui, cum bine spunea dăunăzi un prieten de-al meu. Mulți dintre puișori, au fost promovați chiar de președintele PNL, Ludovic Orban, prin niște mișcări surpinzătoare, dar necesare la acea vreme. A avut încredere și acum a venit răsplata ! C-așa-i la români !

Pueganii au crescut între timp și după un an, doi, trei, ăl mare neavând măcar vechimea necesară pentru a candida la postul de președinte PNL. Deși mai au caș la gură s-au gândit să mi-l omoare pe Orban, care se află la primul mandat de președinte liberal. În acest mandat, LO zis Sică Mandolină (poreclă transformată în renume, datorită calitățile de bun negociator) reușește performanța, nesperată de nimeni, de a aduce partidul la cel mai înalt nivel postdecembrist și, mai ales, să înlăture ciuma roșie de la guvernare și, apoi, de la Putere (Parlament). 

De aceea, Orban a devenit ținta numărul 1 a FSN-ului (PSD&PD-L). 

Iată de ce a intervenit decisiv cloșca pesedistă a pueganilor, apăsând pedala „asasinării politice” a lui Orban, principalul obstacol al PSD spre a continua dominația FSN în România. Cum nu i-a reușit distrugerea Dreptei cu infiltratul Băsescu, care a ținut România pe loc două cincinale, cloșca a încropit o echipă de pripas cu indivizi plini de tupeu, multe vechi scule pedist-feseniste, și a trecut fulgerător la atac. Norocul nostru, al românilor, a fost că au greșit tactica. Au sărit la jugulara lui Orban prea devreme. A fost un moment când toți credeam că mișeii nerecunoscători (tinerii lupi Rareș, Robert, Alina, Raluca, Florin de Alba, Cristian, Daniel sau năpârliții Emil, Gheorghe ...) vor fi chiar învingători. Trădările liderilor locali s-au ținut lanț ! 

Evenimentele au luat o întorsătură incredibilă la sfârșit de august după trecerea caniculei. Informațiile despre fața invizibilă a premierului au fost ca un duș suedez pentru milioane de români. Nu mai miră pe nimeni de ce Florică Minciună, ne-a tot dus cu zăhărelul. Isprăvile sale profesionale, nu cele lumești, ne-au demonstrat din plin incapacitatea sa de a fi un om politic. La acest capitol, Cîțu se dovedește a fi 0 (zero) ! 

   La ora actuală, omul cu cea mai bună expertiză politică de pe întreaga scenă politică mioritică este, fără îndoială, Ludovic Orban. 
   Restul, politicieni, ciolănari, unul și una ! 

  Degeaba speră, alde Ciolacu de Buzău la alegeri anticipate. Soluția care se conturează tot mai mult este revenirea la Palatul Victoria a lui Ludovic Orban. Abia acum au văzut useriștii ce mare greșeală au făcut când au plusat pe un cadavru politic. 

Evenimentele sunt în desfășurare. Iohannis a greșit grav, dar mai are încă posibilitatea să revină și să se delimiteze de „echipa câștigătoare” a fantelui de Cluj-Napoca. Orban e doar la primul mandat de președinte PNL. Datorită rezultatelor politice și chiar ale celor în calitate de premier, merită un al doilea mandat. Ați auzit de vreun scandal în timpul Cabinetului Orban, în afara celor 50 de mililitri de whisky, dați de ziua sa și de care s-a făcut atâta caz. Și atunci, tot un puegan a vândut știrea „senzațională” presei libere și „independente” !

Să fim raționali și să revenim la realitate ! Bineînțeles, realitatea mioritică ! Nici prea-prea, nici forte-forte ! Până la cea de tip U.E. e cale lungă ! De eram europeni, Cîțu nici nu ar fi ajuns premier. Mapa lui profesională a fost ținută la secret ! De cine ? De ce ? Ca să fie șantajat ulterior ! Ca mulți alții înaintea lui ?

A doua zi după apariția năzdrăvăniilor de la 28 de ani, Cîțu s-a scufundat prin minciunile sfruntate. Asta l-a pierdut ! Un om politic autentic și-ar fi pus cenușă în cap și ar fi dispărut de pe scenă. Deja, locul său este în privat împreună cu „echipa câștigătoare” care s-a dus la Poarta Europeană cu jalba în proțap ! Rușinicăăă ! 

 Jenant, domnule președinte Iohannis ! Ați creat senzația că sunteți în spatele acestui complot politic. Tăiați coada pisicii ! Și așa s-a scumpit curentul, nu mai lăsați ușa deschisă ! Vine iarna !

Dinamitarea coaliţiei şi compromiterea reformelor care riscă să arunce România într-o criză economică şi social, a făcut-o comandoul Rareș Bogdan și cloșca sub acoperire, declară ritos lelea Safta. Cei de la USR+ s-au simțit tot timpul faultați. Nu zic că nu ar merita, dar au și ei orgolii ! 

Mai țineți minte un lucru: Europa civilizată nu înghite asemenea gulgute ale acoperiților de la noi. 

S-auzim și de bine, de panaramă ne-am săturat !



 

Sergiu Găbureac 

   https://www.facebook.com/sergiu.gabureac.3 

   http://blogulluigabu.blogspot.ro/

   gsm_as@yahoo.com

   Tel.  0771 631.065 

 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu