Wikipedia

Rezultatele căutării

sâmbătă, 28 august 2021

CA ROMÂNU’ NU-I NICIUNU’, UNDE-S TREI TE VINDE UNU’ !

  

CA ROMÂNU’ NU-I NICIUNU’, 

UNDE-S TREI TE VINDE UNU’ !

  Așadar talibanii nu înving doar în țara drogurilor asiatice. Grupul de comando condus de primadonele Rareș și Emil, au preluat în forță inițiativa înlăturării liderului Ludovic Orban încălcând toate normele moralității mioritice. Bineînțeles atâtea câte mai existau ! Pe hârtie.

 De ce să nu recunoaștem, la români moralitatea este o noțiune clamată doar la ocazii festive. Legea, dreptatea, nimeni nu-i mai presus de lege, bla-bla-bla … În realitate, dublu standard funcționează de jos până sus. Sau mai bine zis de sus până jos. Că doar n-o să se ia cei de sus după cei de jos ! Ceea ce se întâmplă ceas de ceas în spațiu mioritic susține din plin afirmația repetată, de mii de ori, de experții în comunicare. Locul 1 și la imoralitate în U.E. !
Astfel, ne amăgim de zeci de ani cu promisiunile celor avizi de putere și căldărușele lor zornăitoare, apoi constatăm cu năduf tragerea în țeapă. Vorba lui Nelu optimistul „- Mă mir că mai rezistă cuiul, la câte pofte mi-am pus în el !” Și, culmea, dăm vina pe ei ! De parcă nu noi, alegătorii, i-am ales de bună voie și nesiliți de nimeni ! Am fost vreodată capabili în acești 30 de ani să alegem majoritar în Parlament un partid autentic de Dreapta ? Așa că nu-i de mirare locul pe care-l ocupăm în Europa de mai bine de 76 de ani, votând mereu același partid de stânga FSN, mascat sub diferite denumiri FDSN - PD - PSD - PD-L - PSD. Ne tot întrecem cu vecinii de la sud. Ne complacem, în schimb, cu primul loc la imoralitate și o serie de „realizări” jenante pentru o țară membră a Uniuniii Europene. Nu le mai amintesc, le știe toată Evropa și chiar planeta ! În 30 de ani, nu am reușit să dăm jos eticheta de țară din lumea a III-a, dar extremiștii sunt mereu cu coada sus ! Alții ne vor răul, noi suntem sfinți ! Măi, să fie !?!

A înnebunit Boc ? Nu-i e chiar deloc rușine ? Se vede că a fost sluga acoperitului FSN pe Dreapta. Acea „javră națională” care a ținut România în loc 10 ani. Acum, Boc dă iar cinstea pe rușine ! Cu ordin de la FSN ?!? Va să zică, gașca pseudoliberală (Boc, Rareș, Gorghiu, Turcan, Roman, Fenechiu ...) autointiutlată „Noul suflu” a început toată panarama asta și tot ea acuză pe alții de subminarea PNL ? Măi, să fie ! Toate declarațiile lui Orban sunt răstălmăcite ! Parcă am fi în 1947, când trimișii Moscovei au inversat rezultatul alegerilor și-i tot dădeau cu lupta de clasă pentru binele poporului ! Lelea Safta crede că premierul Cîțu a ales un mod mizerabil de a intra în politica mare ! În stil Brutus. E tot mai clar ! Unii „liberali” vor confiscarea PNL în interes personal cu orice preț. Lansarea cu balonașe colorate și populisme ieftine debitate non stop de tânăra speranță Gorghiu&echipa de comunicare spune multe ! Sfidează o țară care se zbate în sărăcie printr-o opulență afișată sfidător ! Bravos, veteranilor din Noul suflu !
Corect este cum au procedat liberalul Ilie Bolojan și alți câțiva lideri județenei. Au lăsat libertatea delegaților la Congres să voteze fiecare cum crede de cuviință. Ceilalți dau ordine de parcă ar fi pesediști ! Același comportament duplicitar și grobian.
Apropo, la feseniști iar joacă polca pe furate tov. Ciolacu cu rol determinant în PSD ! Ba o bagă, ba mai așteaptă ! Moțiunea e în stand bay. A mai fost filmul ăsta odată. Oricum, feseneii stau la cotitură, să vadă dacă infiltrații lor în PNL îl dau pe Orban jos sau nu !?! Ludovic e pericolul nr. 1 pentru ei, nu paparuda politică cu care defilează ortacii de la „Suflu nou” ! Prietenii știu de ce !
E tot mai bine cu asemenea habarniști !?! Unul nu știe cât costă o franzelă, altul care e salariul minim net în România ! Un susținător îi tot dă cu premierul „Cîțu cool” ! Altul îl parafrazează cu „Cîțu al#cool” ! La circ ne pricepem, în rest catastrofă !
La Transporturi accidentele feroviare se țin lanț, la Mediu poluarea e cât casa, la Sănătate e jale, la Justiție batem voinicește pasul pe loc, cu PNRR am făcut-o de oaie, la Energie ministrul a scăpat hățurile, La Dezvoltare nu se mișcă nimic, la Muncă doar gargară de dimineața până seara cu specialiști unul și una ! Nu-i de mirare, că aceste ministere nu prea au avut ce raporta pentru primele 6 (șase) luni de guvernare ! De fapt, rapoartele nici nu există pe site-urile ministerelor.
Lelea Safta încheie triumfător: „Domnule profesor, eu zic să luăm niște politicieni de import, că ăștia sunt la fel ca noi alegătorii: trădători, hoți, mincinoși, fără onoare, leneși și cârcotași !” Chiar toți alegătorii sunt așa, lele Safta ?!?... În același timp, alegătorii din R. Moldova de Est ne-au dat lecții după lecții. S-au lepădat de Stânga comunistă și au ales majoritar un partid de Dreapta. Nu a trecut o lună de zile și suflul reformelor se simte zi de zi. Ceea ce se întâmplă acum pe plaiurile basarabene părea de necrezut acum câteva luni. Până și la fotbal ne-au dat lecții în plan european ! Iar la noi, la Cluj-Napoca, este demis antrenorul care a refăcut echipa CFR și o menține de șase etape pe locul I ! Oare patronul s-a molipsit de la Boc demolatorul ? Ce o fi în capul unor asemenea indivizi ! Invidie, ură, prostie !?!

PS. Vă amintiți avertismentul din vară al lelei Safta ? În mediul rural al patrulea val al cornoratului va crea mari probleme ! Și în rândul tineretului. Cine să înțeleagă ? Toți cască gura la alde Șoșoacă&echipa de antivacciniști notorii.
S-auzim numai de bine, deși până la bine e cale lungă !


 

Sergiu Găbureac 

   https://www.facebook.com/sergiu.gabureac.3 

   http://blogulluigabu.blogspot.ro/

   gsm_as@yahoo.com

   Tel.  0771 631.065 

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu