Wikipedia

Rezultatele căutării

luni, 24 august 2020

SINDROMUL MȔNCHAUSEN

 SINDROMUL MȔNCHAUSEN 

După pasarea premeditată a guvernării în brațele liberalilor, pesedeii au început săpăturile la temelia Guvernului Orban. Mai întâi cu mitraliere de asalt dotate cu cartușe oarbe, mai mult zgomot și fum, apoi, după declanșarea pandemiei, cu grenade de asalt (alte zgomote), cele defensive fiind păstrate în magazie deoarece lipseau detonatoarelor (motivele) credibile. În schimb, au apelat la diversiunile propagandistice din anii ‘50, cu dușmanii poporului, străinii ne vor răul, și, bine înțeles la sabotarea în Parlament o oricărei decizii luată de guvernanți. Contestată imediat la Curtea Constituțională a PSD.

Nimic nu-i bun, liberalii fac numai prostii ! Pe bune ? Realitatea îi contrazice total. Dar cine intră pe site-ul guvernului ca să vadă ce au făcut liberalii de când li s-a pasat guvernarea ?

Așa că au pus la cale un sabotaj criminal. Timp de 20 de zile, prin vidul legislativ creat premeditat de ciuma roșie aflată la Putere (PSD&ALDE + ciurucurile „independente”) și, mai ales, după incitarea la nerespectarea regulilor impuse de Organizația Mondială a Sănătății (OMS) aplicate eficient în primăvara lui 2020 a explodat pandemia. Asta și cu largul concurs al boborului nostru special, cel mai slab educat în ultimii 70 de ani din întreaga Uniune Europeană.

Omul de tip nou, produs al „epocii de aur” (cârcotaș, șmecher, dedulcit la tot felul de hoții … vezi și Istoriile lui Herodot, a dat crezare mesajelor negaționiștilor. Au rezultat sute de morți și zeci de mii de contaminați prin „libertatea” solicitată vehement de alde Ciolacu, Ponta, Tăriceanu & Co.

Antropologii spun că suntem un popor pierdut, lelea Safta încă mai are speranțe. Deșarte !

Pentru a sărbători Congresul al XIII-lea al PSD, echipa interimară a plasat bomba menită să pulverizeze Guvernul Orban, în Parlament. După șase luni de la anunțul lansării ei iminente. N-a fost în martie, nici în aprilie, iar în mai șobolanii erau, deja, în pierdere de viteză. Guvernul Orban avea rezultate tot bune atât în gestionarea pandemiei, dar mai ales în păstrarea suflului economiei, având cea mai mare creștere economică între țările membre ale Uniunii Europene. Mult criticatul finanțist, fantasticul (cum bine l-au supranumit șobolanii), Florin Cîțu, a câștigat pe toată linia. Angajamentele și previziunile sale sale realizându-se la virgulă. Și cu plus ! 

Ceea ce i-a făcut pe potlogarii patriei să intre în sevraj. 

Sindromul Münchausen „patologie psihiatrică (tulburare mentală), o patomimie asociată cu dificultăți emoționale severe, care aparține de grupa tulburărilor delirante sau psihotice.” Purtătorul de cuvânt a dat în turbare. Neștiind că microfoanele sunt deschise Rom-așcanu și-a dat arama pe față. Până și conducerea superioară de partid a trebuit să-l mazilească. 

De fapt, așa gândesc toți ! Doar pentru buzunarele lor. Poporului îi dau ca de obicei o … (am citat), așa cum fac de 30 de ani !  

Comportamentul ciumei roșii din aceste zile amintește de sfârșitul anilor ’40, când ceea ce era negru devenea peste noapte alb. Până și rezultatul alegerilor a fost inversat tot peste noapte ! Atunci ne-am culcat în Regat și ne-am trezit în Republica I. Sub pavăza șenilele sovietice, cu trimisul special Andrei Ianuarievici Vîșinski și mâna lui dreaptă, Ana Pauker, s-a putut orice. Chiar și uciderea a câtorva sute de mii de români. Floarea națiunii nu mai conta ! Așa am devenit legume cu mâna întinsă la tătuca, program educativ desăvârșit în „epoca de aur”. Așa am și rămas, mare parte, și în ziua de azi. Tot timpul cerem să ni se dea ! Nu se pune problema să facem și noi ceva pentru țară, cum bine zicea un președinte american.

De fapt, inversarea voturilor s-a repetat și la „realegerea javrei naționale luându-i fața prostănacului”. Mulți nu știu că totul a fost un aranjament pentru salvarea salvatorilor FSN, urmașii direcți ai Ciuruitului de către proprii camarazi ! Crimă exersată în istoria românilor de mai bine de zece ori.

Acum, chiar dacă avem „democrație originală” de 30 de ani, cu o Constituție elaborată premeditat cu multe „scăpări” și legi care să legalizeze furtișagurile feseniștilor, parcă s-a mai schimbat câte ceva.

Să vedem cine va aprinde fitilul moțiunii de censură sau cine îl va stinge ! Nu contează că Senatul se află în vacanță parlamentară ! Iar în vacanță nu se depun moțiuni. În sfârșit, Curtea Constituțională a PSD (sic!) va rezolva în stilul ei caracteristic. După căderea Guvernului Orban, deși lelea Safta este sigură că de data asta „judecătorii” vor da la pace ! Doar au și ei oarece „interese speciale” !

O moțiune de tot râsul, plină de minciuni, mai mari decât ale baronului Münchausen, rostite în Camera Deputaților pe post de adevăruri istorice de un alt psihopat al PSD, liderul Ciolacu neavând curajul să citească inepțiile scrise de consiglieri. Până și postul mercenar, Antena 3, a renunțat la transmiterea în direct, aliniindu-se cu alte posturi tv ! 

Am înțeles de ce PSD nu-și asumă direct guvernarea, așa cum am înțeles și de ce a pasat, toamna trecută, guvernarea Partidului Național Liberal.

Lelea Safta afirmă că gestul lui Ciolacu este unul sinucigaș, aruncându-se într-o aventură cu efecte imprevizibile. De ce a pasat PSD guvernarea în toamnă, se știe. Finanțele țării erau la pământ, deși teoretic eram pe creștere economică. Începuse sarabanda împrumuturilor și gașca pesedist a fost sfătuită de consiglieri să-i lase pe liberali să scoată castanele carbonizate din focul inflației și a datoriilor interne și externe de zeci de miliarde de euro. Practic, 80% din împrumuturi abia asigurau plata salariilor bugetarilor fără număr și a pensiilor. Și asta în situația în care a creșterea PIB-ului a fost de 4,1% în ultimii 10 ani.

Paradoxal, s-a ajuns ca în România să fie acordate peste 5.000.000 de pensii, deși există doar 3.200.000 de persoane vârstnice din cei peste 19.221.000 de mioritici cu domiciliul stabil pe plaiurile țării. Incredibil, nu ? Nu mai vorbesc de anvelopa salarială superobeză a bugetarilor. Cu peste 400.000 de tăietori de frunze la câini din cei 1,25 milioane de angajați ai statului, care consumă peste jumătate din veniturile statului ! 

Apropo ! Nici câini nu mai avem ! I-a ucis Băsescu, „javra națională”. Am citat.

Este uluitor cum pomanagii patriei tot vor măriri peste măriri ! Nu mă refer aici neapărat la sărăcimea țării. Nu ai ce le cere. Dacă erau mai dotați și cât de cât harnici nu ar fi fost săraci. Ei sunt șantajați la alegeri cu luarea ajutoarelor sociale. E vorba de ciolănarii patriei, care s-au tot înmulțit ! Avem peste 56.000 de milionari în euro în România ! Bineînțeles prin muncă cinstită alături de Frontul Salvării Naționale, iar CCR și Avocatul Poporului veghează ! La liniștea lor !?!

Mulți nu înțeleg. Cu legile populiste ale PSD cu tot felul de măriri și pomeni se duce de râpă viitorul copiilor și al României. Pomanagii patriei și politicienii parșivi nici nu vor s-audă de realitatea economică de acum a României !

Ei vor, cică pentru popor ! Alte javre, gen Olguța de la Craiova ! Marfă !

Acum s-a amorsat bomba care va scufunda România ! Se pregătește de zor și carul mortuar ornat cu mari coroane de mătrăgună pură.

Tov. președinte PSD, Ciolacu, va da jos guvernul, dar nu-și asumă guvernarea ! Știe foarte bine că nu are cum pune în aplicare legile populiste cu măririle de tot soiul. Doar prostimea țării îi va fi recunoscătoare. Așa cum au fost cei 61,4% de alegători, în 1992, care l-au votat pe criminalul Ilici Iliescu. Ei sunt cei care azi iau pensii minime sau trăiesc din ajutoare sociale. Nu-i așa că e bine ?

PS. N-ar fi exclus ca ai lui Ponta să nu pună botul la această sabordare a României. Acum nu e vorba doar de nimicirea liberalilor, visul de aur al FSN și al acoperitului Băsescu, ci de direcția pe care o va lua România.

Cum Pinocchio are trădarea în sânge s-ar putea să-i facă figura noi „găști” alese democratic on line a lui Ciolacu. El va vota pentru, dar ceilalți membri de strânsură vor spune Pas ! Așa își asigură un viitor minunat !

Pentru cei care nu înțeleg manevra, lelea Safta oferă meditații.


PPS. A început campania electorală. E zarvă mare ! Cum era de așteptat, ciolănarii patriei s-au înfipt din nou pe lista candidaților de consilieri pe locurile eligibile, iar cei care duc greul promovării partidului mai pe la coadă. 

Normal ar fi ca votul să fie și în cadrul listei de candidați ai unui partid, nu doar votată lista de partid. Abia atunci ar fi eliminați ciolănarii și ar fi promovate valorile acelui partid. Promovarea unor consilieri de calitate ar duce cu adevărat la evoluția comunităților. Defapt, consilierii locali sunt principalii vinovați pentru stagnarea comunităților. E greu, însă, cu democrația autentică ! Asta e !

Ne-am aflat în plină perioadă de transferări politice. PNL și-a recuperat o parte din cei peste 400 de primari liberali racolați la alegerile din 2014 prin celebra OUG 55 moşită de pușcăriașul Liviu Dragnea. Unii vorbesc doar de 60 de primari. Ar fi vrut și alți primari, dar „realizărili” nu-i recomandă pentru PNL. Așa cum pe mulți candidați la consilieri, nu-i recomandă decât „cotizația” la partid, apoi își iau ei cu vârf și îndesat profitul. 

La cei care candidează pentru un nou mandat, ceea ce au realizat e temelia, nu gargara cu ce vor face. Dar se vor feri să-și arate realizările și vor lansa noi gogoși populiste.

Despre calitatea candidaților vorbim data viitoare. Surprize, surprize ! 

S-auzim numai de bine, că de rău m-am tot săturat !

  


 Sergiu Găbureac

 

   https://www.facebook.com/sergiu.gabureac.3 

   http://blogulluigabu.blogspot.ro/

   gsm_as@yahoo.com

   Tel.  0771 631.065 

 

    Informația, o problemă ? O rezolvăm împreună !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu