Wikipedia

Rezultatele căutării

joi, 13 august 2020

UNDE SUNT DOVEZILE ?

 

UNDE SUNT DOVEZILE ? 

 

Amicului meu i-a plăcut tableta De unde venim ? și revine cu o altă întrebare. Să vedem unde am rămas. 

Mi-am exprimat convingerea că acest program este rezultatul unui proiect gândit de un Creator, pe care noi, creștinii, îl numim Dumnezeu. Împreună cu echipa sa a început să-l pună în operă acum cca 8.000 de ani. 

Aici pe Terra !

Mai știu că la sfârșitul domniei lui Ștefan cel Mare și Sfânt ne aflam în anul 7012 iar acum suntem în anul 7528 de la crearea lui Adam de către Dumnezeu și 2020 de la nașterea trimisului său special Iisus Hristos.

Dovezile, care s-au tot adunat în ultimele decenii, susțin pe deplin demersul din tableta anterioară. Până și pe plaiurile mioritice au fost găsite artefacte care nu au avut cum să fi fost confecționate / fabricate de locuitorii din acele timpuri.

Un astfel de artefact, cunoscut sub numele de „talpa de robot", a fost descoperit în 1973 pe malul Mureșului, lângă Aiud (jud. Alba) într-o carieră de nisip.

Ufologul Florin Gheorghiță emite ipoteza proveniențeiă extraterestre a obiectului în cartea Enigme în galaxie (1983). A fost găsit la peste 10 metri adâncime alături de două corpuri fosile unul fiind de rinocer lânos, contemporan cu omul de Neanderthal.

Obiectul a fost turnat dintr-un aliaj având în compoziţie aluminiu 74,17%, cupru 4,62%, zinc 1,81%, staniu 0,33%, zirconiu 0,20%, plumb 0,11%, cadmiu 0,11%, nichel 0,0024%, cobalt 0,0023%, bismut 0,0003%, argint 0,0002%, dar şi urme de galiu şi siliciu, cântărește 2,3 kg, are o lungime de 20 de cm, o lățime de 12,5 cm și o grosime de 7 cm. Are o formă trapezoidală, cu două brațe posterioare și două perforații circulare care comunică între ele. De reținut, aluminiul a fost produs în laborator abia

în anul 1825, iar industrial în 1883.

La aflarea existenței sale, celebrul Erich von Däniken însoțit de cunoscutul ufolog George Tsoukalos comentator în serialul Extratereștrii antici, difuzat pe History Channel, vin la Cluj-Napoca pentru a studia artefactul aflat la Muzeul Național de Istorie a Transilvaniei. Adepții provenienței extraterestre a obiectului de la Aiud aduc ca argumente faptul ca această compoziție chimică nu este una standard, estimând și o vechime de peste 100.000 de ani !?! Mai vedem !

Să trecem la lucruri serioase.

Mult timp s-a crezut că piramidele sunt morminte ale faraonilor sau ale altor muritori. Perfect adevărat !

Numai că prima, cea atribuită faraonului Keops nu se încadrează aici, următoarele 110 fiind doar imitații palide folosite ca morminte.

Așa cum nu se încadrează nici alte sute de piramide descoperite pe tot globul.

Specialiștii au ajuns la concluzia că piramidele nu au fost construite aiurea pe glob, ci după o anumită schemă generatoare de energie. La fel ca marile complexe megalitice sau, mai nou, acum vreo 800 de ani, cum a fost realizat lanțul energetic prin marile catedrale europene. La vremea construirii Piramidei lui Keops, lumea nu se cunoaștea de la continent la continent, darmite de la o insulă la alta !

Cum îți poți explica atunci construirea acum mii de ani a zeci de construcții similare / identice aflate la zeci de mii de kilometri distanță, dacă nu prin intervenția unor trimiși special ai unui Creator ? Să fie realizările celor apăruți din „zupa primordială” ?

Nu întâmplător a fost utilizată ca materie primă piatra, sub diferite forme, inclusiv vitrificată, topită și returnată în forme, ea dovedindu-se a fi cea mai rezistentă în timp.

Concluzia. Mesajele incluse în aceste construcții trebuiau să ajungă la noi cei de azi, care, cât de cât, am început să decodăm cele transmise și să le înțelegem.

Piramida este ridicată exact pe paralela de 30°, cea care separă în mod egal uscatul de ape, fiind orientată exact pe direcțiile punctelor cardinal.

Pe paralela 30°se găsesc pe lângă piramida amintită și Sfinxul, se mai află și Ierusalimul, capitala celor 3 mari religii ale lumii (islamismul, creştinismul şi iudaismul), Qumranul (locul unde s-au găsit, în 1947, celebrele manuscrise creştine de la Marea Moartă), Eridu, primul oraş de pe Pământ, acolo unde au venit şi domnit regii sumerieni „din ceruri” (!), Lhasa (Acoperișul lumii) cel mai venerat loc sacru din lume, reședința lui Dalai Lama, Muntele Tianamen, cunoscut sub numele de Poarta Raiului, Triunghiul Bermudelor și în fine, Centrul Spațial NASA.

Să revin la începutul începutului.

Piramida lui Keops, cunoscută sub numele de Marea Piramidă de la Gizeh, este cea mai veche structură artificială din cele șapte minuni ale lumii antice descrise de Antipater din Sidon, care a rezistat timpului. A fost, totodată, și cea mai înaltă structură artificială din lume timp de peste 5000 de ani ! Alți specialiști avansează date mai vechi. Unele coincid chiar cu implementarea actualului program Homo sapiens sapiens (3). Și Sfinxul din apropiere ascunde multe taine neelucidate !

De fapt, vechimea celor două structuri nu este certă.

Cum i-a putut duce mintea pe egiptenii acelei civilizații spontanee (sic!) să introducă în Piramida lui Keops atâtea informații, formule matematice, tehnogii de construcție ? Unele redescoperite (sic!) abia după mii de ani.

Și cine știe ce alte tehnologii au mai existat, dacă hoții nu ar fi vadalizat interiorul !

Ea este o veritabilă capsulă a timpului.

Argumente. Piramida lui Keops a fost ridicată în jurul anului 2645 î.H. sub îndrumarea directă a unor trimiși special care au folosit forța de muncă locală plătită, nu sclavi cum au tot bătut câmpii unii istorici. Înălţimea ei (139 m) reprezintă a miliarda parte din distanţa medie dintre Soare şi Pământ.

Greutatea Terrei este de aproximativ 5.300.000.000.000 miliarde tone. Greutatea piramidei este estimată a fi de aproximativ 5,3 milioane tone.

Marea Piramidă indică exact direcția nordului. Poziția Polului Nord se mișcă în timp, dar piramida a fost exact aliniată în momentul construirii.

Pasajul Marea galerie indică steaua Alpha Draconis, circa 2170-2144 î.Hr., care era Steaua Nordului la acel moment.

Inginerii lui Napoleon au constatat că meridianul, care trece prin vârful Piramidei lui Keops, împarte Delta Nilului în două sectoare cu arii egale, fiecare sector având un unghi la centru de 45 grade. Mai mult decât atât, acesta este meridianul ideal, deoarece traversează cele mai multe continente și împarte întregul uscat de pe glob în 2 părți egale.

Perimetrul piramidei împărţit la dublul înălţimii dă valoarea pi. Relația dintre π (Pi = 3,14159... - valoarea raportului dintre aria unui cerc și pătratul razei sale) și Φ (Phi = 1,618033... - proporția de aur), este exprimată în părțile ei de bază.

Geofizicieni au ajuns la concluzia ca unitatea de măsură, cotul, utilizat de constructori este unitatea ideală, fiind a zecea milioana parte din raza polară a Terrei (care are 6.356,7 km), 

metrul neavând o asemenea precizie.

Centrele celor patru laturi sunt aliniate matematic formând singura piramidă din lume cu opt laturi. Acest efect este vizibil doar în zorile și la apusul soarelui la echinocțiile de toamnă și de primăvară. Diagonalele piramidei, prelungite, trec prin inimile tuturor continentelor, ca niște solii ale bazei.

Greutatea piramidei (cca 5.955.000 t) înmulţită cu o sută de miliarde dă greutatea planetei (cca 5,972E24 kg). Curbura proiectată pe laturile piramidei se potrivește cu raza Pământului (6378,136 km la ecuator).

Marea Piramidă este situată în centrul greutății Pământului.

Se estimează că piramida ar conține în jur de 2.300.000 de blocuri de piatră care cântăresc 20-30 de tone fiecare, existând și câteva blocuri de piatră care cântăresc peste 40 de tone. Mortarul folosit este de origine necunoscută, Deși compoziția sa chimică este cunoscută, nu poate fi reprodusă. 

Este un tip de mortar mai puternic decât piatra, acesta fiind unul dintre motivele pentru care piramida s-a păstrat până în zilele noastre.

Blocurile au fost tăiate perfect, distanța dintre două blocuri nedepășind o jumătate de milimetru.

O asemenea precizie întâlnim la multe construcții antice aflate pe continentele Terrei.

Mai mult, dublul perimetrului bazei (55.000 m2) dă valoarea unui minut de grad pe meridianul ecuator, iar înălţimea piramidei înmulţită cu un miliard aproximează distanţa medie de la Pământ la Soare.

Fundația piramidei este pe bile fiind capabilă să suporte cutremure mari, precum și dilatarea produsă

de temperaturi foarte mari.

Inițial, mantaua exterioară era compusă din 144.000 de pietre, toate acestea fiind extrem de lustruite și plate, cu o acuratețe de 1/100 dintr-un inch. Grosimea pietrelor este de aproximativ 254 cm și au o greutate de cca 15 tone fiecare. Vârful celor trei piramide era acoperit cu aur (antenă!?!). Cele patru fețe ale piramidei sunt ușor concave, fiind singura piramidă construită astfel. Cercetatorii afirmă că piramida acționa ca o oglindă gigantică și avea o putere atât de mare încât era vizibilă de pe Lună. De aceea, egiptenii antici au numit piramida Ikhet (Lumina Glorioasă).

Marea Piramidă a avut la intrare o ușă pivotantă. Astfel de uși pivotante au mai fost găsite doar în alte două piramide: piramida tatălui și bunicului lui Kheops, respectiv Sefru și Huni.Ușa, care cântărea 20 de tone, era atat de bine echilibrată încât ar fi putut fi deschisă cu o forță minimă.

Temperatura interioară este constantă și egală cu temperatura medie a Terrei. 20o C.

Nimeni nu a reușit să explice cum s-a asigurat iluminatul în interior, negăsindu-se nicio urmă de fum, care ar fi putut oferi arheologilor posibilitatea de a estima vechimea piramidei pe baza metodei cu radiocarbon.

Doar lămpile de la Dendera, de pe basoreliefurile din Templul lui Hathor, pot oferi o explicație ! Becuri similare cu tuburile Geissler, tuburile Crookes sau lămpile cu arc, inventate câteva mii de ani mai târziu.

Tot mai mult se vorbește și de activarea energetică a marilor piramide de pe Terra, prin ele realizându-se, de fapt, convergenţa dintre energiile cereşti cu cele pământeşti.

În glumă aș spune că urmare a efectului de piramidă mintea o poate lua ușor razna !

Să continui. Fiecare latură a bazei piramidei are 365 de coți și un sfert, Terra se învârte în jurul Soarelui în 365,26 de zile, exact câte zile are un an.

Densitatea Pământului este considerată a fi 5,672 ori mai mare decât aceea a apei la 20 grade C.

Densitatea piramidei este de 5,7.

În sfârșit bomboana de pe … piramidă ! Privite de sus cele trei piramide - Keops (Khufu, Kefren (Khafra) (136,4 m) și Mikerinos (Menkaura) (65,5 m) - sunt aliniate cu constelația Orion.

Axul de sud din Camera Regelui indică steaua Al Nitak (Zeta Orionis), casa lui Osiris - casa lumii de dincolo. Majoritatea miturilor creației descriu mulți civilizatori care au venit din stele. De reținut ! Dintre toate piramidele egiptene doar Piramida lui Keops e inclusă în Patrimoniul UNESCO !


Când intri în interiorul unor astfel de construcții antice găsești lucruri care te șochează. Avioane, navete cosmice, submarine, operații pe cord / creier și câte și mai câte le întâlnim sculptate, desenate sau sub forma unor machete pe care le întâlnim acum prin tot felul de muzee ale lumii. Dacă nu-i suficient, amice, voi continua !


S-auzim numai de bine !

  


 Sergiu Găbureac

 

   https://www.facebook.com/sergiu.gabureac.3 

   http://blogulluigabu.blogspot.ro/

   gsm_as@yahoo.com

   Tel.  0771 631.065 

 

    Informația, o problemă ? O rezolvăm împreună !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu