Wikipedia

Rezultatele căutării

sâmbătă, 11 iulie 2020

UNDE-I ADEVĂRUL ?



UNDE-I ADEVĂRUL ?

Cine a încurajat nerespectarea regulilor impuse, atenție, la nivel național, european și mondial ? PNL sau PSD și aliații (partidele balama ALDE și Pro România) ? UDMR tace ca mortu-n popușoi iar USR stă la cotitură ca hoții în nopțile cu lună plină. Alde Barna și ciracii dau și ei din coate, doar-doar or ajunge la bucate ! E greu cu un asemnea comportament.
Cert este faptul revenirea în forță a cornoratului exact în locurile în care unii își bat joc de el. În locuri pe care abia le părăsise. A se vedea ce se întâmplă în țara lui Donald Trump, omul care refuză purtarea măștii. Sau în țara Sambei, cu un alt președinte inconștient ! sau ... sau ... sau ...sau ...
Și Europa a reintrat în vizorul neastâmpăratului virus de parcă ar fi auzit declarațiile necugetate (?) a tot felul de „lideri” de partide aflați, deja, în plină erecție electorală.
Pe plaiurile mioritice, ciuma roșie arată cu dovezi foto cum guvernanții „își fac de cap”, chiar în sediul guvernului. Cinci liberali la „mega petrecerea” de ziua aniversară a premierului. Unii vorbesc și de un al șaselea ! Să fie cumva ochiul magic plantat prin pereții camerei !?! 
Obicei străvechi comunist ! N-ar fi exclus să apară și înregistrări audio !
Ceea ce vedem în imaginile, primite pe surse de lelea Safta, pare și nu pare a petrecere, ci seamănă mai mult a priveghi.

Generat, bineînțeles, de cornoratul care bântuie plaiurile mioritice mai abitir ca în starea de urgență

Analizând cele aflate pe măsuță mă duce  cu gândul că nici la cel mai amărât politruc pesedist nu întâlnești atâta sărăcie la o zi aniversară făcută în Parlamentul României sau la Guvern. Vă amintiți de bairamurile de pe timpul lui Năstase ? 
Am și auzit comentarii în acest sens ale unor aleși pesediști.
Să fie clar ! Imaginea nu seamănă deloc a incitare la nerespectarea regulilor pe timp de pandemie. 
Mai mult, ea demonstrează cât de supravegheați sunt liberalii de oamenii ciumei roșii
Ei sunt sunt peste tot ! 
Chiar sunt curios cum o asemenea imagine a putut ieși în spațiul public ?
 În alte imagini primite vedem și alte momente de la celebra aniversare cu participanți de soi, deși liberalii nu pot fi acuzați ca fiind iubitori de manele sau de interlopi, cum e alde Bădălău cu „ vină diaspora că noi ne pișăm pe ea !” Ei, da astea versuri ! Pentru asta omul a fost promovat într-un post gras, gras, gras ! Numai osânză ! De porc.
Personal înclin că pozele sunt făcături ale „oamenilor de bine” !
De fapt, din aceste imagini nu rezultă nicio clipă că personajele incriminate cu mânie proletară incită populația mioritcă la sfidarea regulilor planetare ! 
Din contra, pe chipul lor se citește îngrijorarea de ceea ce văd la televizor. 
E de apreciat faptul că și-au pus cenușă pe cap și s-au autoamendat.
Incitare la nerespectarea regulilor este atunci când este negată existența virusului, cum a mimat Cataramă-candidatul autoinfectarea.
Sau când în plin Parlament și la diverse ședințe îți scoți ostentativ masca în fața camerelor de luat vederi. Vezi gesturile sfidătoare ale lui Ciolacu, Tăriceanu, Ponta, Vosganian miruitul sau ale sfătuitorului de socialism științific de la Vaslui. Păi, se compară lucrurile ?
Nu se compară, dar propaganda pesedistă le pune pe același plan. 
Când au incitat Orban sau alți lideri PNL la nerespectarea regulilor în fața camerelor tv cum au făcut corifeii PSD&ALDE ? Despre ce vorbim ?
Ce au făcut cei doi mârlani, ajunși nu știu cum parlamentari, în Centru istoric al Bucureștilor e de basm. Să te dai mare, parlamentar al țării, ca un veritabil cocalar față de un comerciant de shaorma, întâmplător și turc, e de domeniul evului mediu.  Cum e posibil ca PSD să pună batista pe țambal într-o asemenea situație ? 
Printr-o astfel de atitudine se îngroapă și mai mult ! 
În orice țară civlizată, în urma unor astfel de gesturi îți depui demisia din toate funcțiile publice.
Cum poți tu lider PSD să ameninți că nu vor vota „starea de alertă” ? 
Cine se crede Ciolacu ca să sfideze recomandările specialiștilor ? 
De unde vine negaționismul ăsta la un nivel înalt. Înțeleg, la prostime mai treacă-meargă, lipsa de educație își spune cuvântul, dar nu la nivelul de vârf al Parlamentului, unde ai cele mai serioase surse de informare ! 
Cum să mediatizezi informații vehiculate de neica nimeni sau de Sputnik.ro, doar pentru a spera în câteva voturi în plus ? Și să-i mai și chemi la consultări pentru Legea carantinării
Străinii laudă deciziile luate în România, dar Avocatul Poporului sare de 7 metri urlând că se interzice libertatea cetățeanului infectat ținându-l în spital. Adică, bolnavul are dreptul să-i contamineze pe alții !?! Incredibil !
 Cum poți tu Curte Constituțională să dai liber la infectare, devenind mai catolic decât papa în interpretarea legilor ! 
Păi, cine trebuia să facă aceste legi, nu Parlamentul ? 
Nu Parlamentul e Puterea legislativă a națiunii române ? 
Ce a  făcut Puterea pesedistă în acest patru luni de pandemie ? 
Niciun pesedist-aldist nu s-a gândit la binele poporului ? Cum l-a apărat ? Faultând permanent deciziile guvernului ?
Acum, recorduri după recorduri la infectări, mai ales după ce CCR, la sesizarea Avocatului Poporului, a dat liber infectărilor în masă, descoperind brusc că legea, veche de ani buni, nu-i … constituțională ! 
Ei, care nici măcar nu sunt specializați în drept constitutional (sic!), 
ci doar beneficiari ai unor pensii speciale. Babane !

Bun, de acord, legea nu a fost constituțională, dar las-o măcar până când este înlocuită cu una care întrunește constituționalitatea !
Nu lași miile de români, purtători de Korona – SARS COVID 2, să umble liber pe străzi și să îmbolnăvească națiunea. 
Sau tocmai asta urmăresc anumiți politruci acoperiți ai patriei ?
Grupul de Comunicare Strategică transmite populației să respecte cu strictețe măsurile de protecție sanitară, să se spele pe mâini, să poarte măști și să păstreze distanța și parlamentarii se fac că lucrează și bagă, non stop,
tot felul de strâmbe și minciuni sfruntate
Cum să modifici, după cum îți trece prin cap, o lege făcute de specialiști ai țării, atâția câți mai avem ? Tot ei, PSD&ALDE+UDMR, sunt cei care acum 2 ani, au dat legi în doar două zile ca să scape hoții, violatorii, criminalii din pușcării iar acum o tot lungesc, acuzând guvernul că legea are hibe ! 
Bun, să zicem că are hibe, ce faci tu, repet, Putere legislativă ? 
Știi doar să cârcotești !? Să stai pe la colțuri și să pândești greșelile guvernanților ? Unde sunt specialiștii tăi în Parlament ?
Chiar nu vă este deloc rușine, aleși ai poporului ?

ULTIMA ORĂ

În România nu mai este pic de rușine ? Dacă tot PSD cheltuiește banii contribuabilului român pe propagandă mincinoasă de ce nu arată și de ce este silit Guvernul Orban să se împrumute ?
Cât de idiot să fii tu, parlamentar al României, să insiști cu mărirea pensiilor cu 40% când știi că nu mai sunt veniturile normale + cheltuieli neprevăzute cu pandemia ? 
Cum să vrei tu, parlamentar român, dublarea alocațiilor când PSD&ALDE au dat legea după aprobarea bugetului pe 2020 și nu ai arătat sursa de finanțare ? Cum spune Legea. 
Îl înțeleg pe bietul pensionar neinformat, care nu poate să înțeleagă situația în care se află țara, dar nu pe cel trimis special să îl omoare „cu mâna lui” pe ministrul Muncii că nu-i dă pensia mărită ! Și apoi să spună că i-a luat Dumnezeu mințile ! Îi înțeleg și pe cei care au turnat copii fără să gândească dacă are cu ce să-i crească ! Dar ce a făcut statul fesenist pentru a-i conștientiza ce înseamnă a avea copii ? 
De ce nu suflă gașca PSD&ALDE o vorbă despre găurile imense lăsate, despre visteria țării lăsată și fără varul de pe pereți, despre legile populiste ce se tot dau în Parlament, nesustenabile din bugetul țării, mai ales acum pe timp de pandemie ? Ce au făcut pentru eliminarea pensiilor speciale lipsite de contributivitate, de fapt furt din buzunarul cetățeanului român ? Joc de glezne.
De fapt, PSD&ALDE+UDMR sunt autorii direcți ai acestor împrumuturi, urmărind prăbușirea țării și întoarcerea spre alte zări. Hoții strigă ... - Hoții !
C-așa-i la noi, la români !
S-auzim numai de bine !



Sergiu-Marian Găbureac
gsm_as@yahoo.com
Tel.  0771 631.065 


Informația, o problemă ? O rezolvăm împreună !









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu