Wikipedia

Rezultatele căutării

sâmbătă, 18 iulie 2020

NECESITATEA ALEGERILOR



NECESITATEA ALEGERILOR

Românii au pierdut enorm prin neorganizarea alegerilor anticipate. Această lălăilă interminabilă face ca țara să nu poată fi condusă și guvernată coerent.
Șobolanii roșii, majoritari în Parlament, au simțit că vor pierde Puterea și de aceea au făcut totul ca alegerile anticipate să nu se țină în toamna anului 2019, așa cum se întâmplă în orice țară democrată când lucrurile o iau razna. În schimb, și-au dat seama că nu mai pot guverna, din cauza greșelilor politice și economice fără număr ale celor 3 (trei) guverne Dragnea și au pasat guvernarea liberalilor. 
Liberalii și-au asumat guvernarea fiind convinși că se vor putea organiza alegeri anticipate și România va intra în normalitate. Președintele Iohannis a avut câteva declarații în acest sens motivând punctual organizarea anticipatelor.
Ciuma roșie, când a văzut că liberalii se descurcă în ciuda unor situații aproape fără ieșire (trezoreria goală, datorii peste datorii), au blocat posibilitatea organizării anticipatelor, deși la început clamau de fațadă organizarea lor.
Astfel am ratat momentul revenirii la o normalitate democratică iar scandalurile s-au tot amplificat odată cu venirea pandemiei și peste România. Crize peste crize !
S-a tras nădejde la început, când pe planetă nu se știa mare lucru despre comportamentul cornoratului, că se vor organiza alegerile din 2020 la termenele stabilite. N-a fost să fie, cornoratul dezvăluind un comportament total atipic. Nici în prezent nu se știe mare lucru despre cum vor evolua lucrurile. Epidemiologul Casei Albe, Anthony Fauci, prognozează o perioadă de un an, un an și jumătate, până se vor lămuri specialiștii cum poate fi combătut virusul / bacteria SARS COV 2. Naiba mai știe !
Lelea Safta susține că nici denumirea științifică (!) nu e corectă !
De aceea, ținerea alegerilor, locale și parlamentare, sunt absolut necesare. Așa cum au avut loc și în alte țări. Circul de pe scena politică românească trebuie să înceteze, altfel ne vom scufunda tot mai mult. Mai ales, că „pretenii” țării acționează la vedere și prin loazele interne, cumpărate și manevrate după bunul plac. Vezi protestul negaționiștilor virusului care a avut loc recent în Piața Victoriei terminat în fața Ambasadei Rusiei. În aplauze ! 
Interesant e că pe rețelele sociale, tip facebook, doar anonimii susțin prostiile sponsorizate postate de liderii pesediști. Pe banii noștri, pe care ni i-au furat printr-o altă lege dată în Parlament. La asta se pricep, coțcarii ! Când cauți să vezi cu cine ai de-a face pe facebook, constați că nimeni nu-și asumă postarea. Halal susținători ! Unde or fi susținătorii cu chip și identitate ?
Incitările evidente la nerespectarea regulilor, recomandate de OMS și luate de către autoritățile în drept, sunt tot mai dese. Efectele se resimt tot mai mult. Am ajuns pe locul 2 în Europa la infectări, în urma gesturilor iresponsabile ale unor lideri politici gen Ciolacu, Tăriceanu, Ponta și deciziilor stupefiante ale Avocatului Poporului și ale Curții Constituționale a României. A României ?!? Mă îndoiesc.
Sunt probleme economice care trebuiau rezolvate de ani de zile. În loc să fie rezolvate, ele se agravează pe zi ce trece. Trebuie luate decizii responsabile dar agenda politrucilor mioritici este cu totul alta. Însă, ei sunt extrem de preocupați de păzirea pensiilor speciale, a salariilor uriașe, a tot felul de beneficii pe care și le-au votat de-a lungul anilor. Acum mai vor să joace și tenis gratuit în mijlocul Bucureștilor. Mă mir că Firea nu le-a dat încă terenul soliticitat !
Lumea e tot mai nemulțumită de o astfel de clasă politică. Pentru a păstra Puterea, feseniștii acreditează de câțiva ani buni teoria că toate partidele sunt „aceeași mizerie” ! Ceea ce este extrem de nociv într-o societate ce se vrea democrată. Nu este și nici nu are cum să fie adevărată o asemenea teorie. Dar ei s-au convins că prostimea poate fi ușor dusă de nas cu astfel de slogane. 
Ceea ce s-a și confirmat în cei 30 de ani de republică fesenistă.  
Se face caz de „atingerea gravă la drepturile cetățenești” prin modul în care a fost gestionată pandemia. S-a văzut circul făcut de politrucii noștri în urma sesizării așa zisului avocat al poporului legată de „lagărele din spitale” sau cu prilejul adoptării noii legi a carantinării. Adică, Parlamentul este Puterea legislativă și reproșa guvernului că nu a făcut proiectul bun ?!? Măi, să fie !
Păi, de ce mai avem Putere legislativă, dacă nu face legi ? Nu s-a sesizat nimeni ani de zile de neconstituționalitatea celei vechi și acum brusc trebuie schimbată ! De acord, da las-o în vigoare pe cea veche până o schimbi. Nu creezi premeditat haos. Circul a fost complet. Camera Deputaților adoptă noua lege, modificând 80% din proiect iar Cazanciuc, interimarul de la Senat, rudă cu alde Ponta, declară sus și tare că legea nu e bună de nimic ! Ce să mai crezi ? „Ăia proști, ăștia proști”, vorba cântecului. Cum e Camera Deputaților așa e și Senatul ! Majoritar, o adunătură de neica nimeni !
Între timp, mii de infectați cu necunoscutul virus / bacterie au fost „eliberați” din spitale și circulă liber pe stradă în numele „drepturilor cetățenești” clamate de tov. Weber. Dar dreptul milioanelor de cetățeni, cât de cât sănătoși, nu este astfel afectat, tovarăși de la CCR ? Dreptul de a alege la termen oamenii potriviți în instituțiile naționale și locale nu a fost afectat ?
E tot mai clar ! Ciuma roșie nu vrea nici în ruptul capului alegeri. De fapt, gașca ajunsă, fără a fi aleasă, la conducerea PSD nu vrea nici congres intern. Derbedeii interimari știu că vor fi înlocuiți de pesediștii care mai au onoare.
Alegerile trebuie ținute, deoarece epidemia, oricum, nu va trece curând. Măcar să nu mai avem în instituțiile statului cațavenci care să pună, non stop, piedici evoluției României. Ciolănari care se ocupă doar de interesele lor personale și în niciun caz nu-i preocupă interesul național.
Coada pisicii trebuie tăiată ! Nu înțeleg de ce trebuie o campanie atât de lungă, când de fapt, românii sunt în campanie încă din toamnă !
Ce lucruri noi ar mai putea să apară ?

S-auzim numai de bine !


Sergiu-Marian Găbureac
gsm_as@yahoo.com
Tel.  0771 631.065 





Informația, o problemă ? O rezolvăm împreună !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu