Wikipedia

Rezultatele căutării

sâmbătă, 18 ianuarie 2020

CE MAI FREAMĂT, CE MAI ZBUCIUM !


CE MAI FREAMĂT, CE MAI ZBUCIUM !

Ce mai freamăt, ce mai zbucium !  Țara clocotea de zvonuri şi minciuni date din bucium / Iar la poala ei cea verde mii de capete pletoase, se întrebau vor mai veni pensiile miraculoase ? (pastișă GSM). Asta pentru că tot am sărbătorit geniul eminescian !
Lelea Safta a trăit alte trei zile cu sufletul la gură ! Vine sau nu mai vine pensioara ? Așa-i când te iei după trompetele pesediste cu Olguța-n frunte ! Acum, ce-ar merita nemernica pentru declarațiile aberante ? Pentru minciunile politice nu avem legislație ! Doar e democrație originală ! Încă !
I-am spus lelei, de mai multe ori, ce efecte pot avea gulgutele lansate de pesedeii formați la înalta școală a comunismului mioritic. Mai ales în zonele unde educație nu e. Nu vrea să înțeleagă și pace ! Noroc că nu a dat colțul de spaimă, cum s-a întâmplat prin alte locuri.
Din păcate, țara va fi speriată vreme bună cu tot felul de minciuni și nu ai ce face. Degeaba se dau dezmințiri, degeaba arăți omului simplu documente, realități pe care și el însuși le resimte din plin. Neîncrederea a fost bine implementată la români în ultimii 30 de ani și e greu de eliminat.
Da, dar…, însă…, totuși … ăsta-i răspunsul omului de pe stradă. Cel de pe uliță nici nu mai comentează. O minciună bine plasată are efecte imediate, chiar dacă are picioare scurte.
Culmea, mulți români au răbdat 30 (treizeci) de ani tot felul de nemernicii iar acum vor să se rezolve totul într-o săptămână ! Unii vor încălcarea Legii așa cum au făcut decenii șobolanii roșii ! Păi, atunci, care ar mai fi diferența între unii și alții ? Și așa mulți români, indiferent de etnie, sunt convinși că toată clasa politică e constituită numai din hoți și mincinoși. Un slogan bine plasat cu ani în urmă tot de FSN.  
Ce s-a întâmplat la sfârșitul anului ce tocmai s-a încheiat și începutul acestuia va rămâne în istorie. S-au luat și se iau decizii care vor marca profund viitorul imediat al țării.
Urmează alegerile locale și parlamentare decisive pentru aplicarea hotărârilor luate și a programului de guvernare asumat de liberali.
Am scris deja că omul politic al anului 2019 a fost poporul român. Ce bine ar fi ca și în 2020 tot poporul român să fie cel care să facă istorie autentică și să se lepede de ciuma roșie. Însă, casandrele lucrează cu tot arsenalul din dotare. Non stop sunt postate tot felul de hot news, care de care mai aberante. E de-ajuns o ministreasă să-și dea cu stângu-n dreptu’ și haidamacii sar ca arși ! Nu mai contează măsurile luate de ea pentru debirocratizarea sistemului.
Guvernul liberal calcă pe un câmp de mine plantate cu mult timp înainte de ciumații țării. Va fi foarte greu să ajungă la liman. Guvernul rezolvă o cerință veche de ani de zile, sar casandrele și țipă: - Da, dar aia nu a rezolvat-o !
PSD-ul lui Ciolacu e în febra reformării. Cad, de ochii lumii, capete prin județe, doar-doar lumea va crede că e altă Mărie ! Abia aștept sfârșitul lui februarie să văd noile fețe ale socialiștilor români.
Când începe denemurizarea și dieta ministerelor obeze ale Statului ?
Aia cu tăierea pensiile speciale am înțeles că și-a asumat-o PSD, că doar ei le-au acordat !

S-auzim numai de bine !


Sergiu Găbureac

gsm_as@yahoo.com
Tel.  0771 631.065 

Informația, o problemă ? O rezolvăm împreună !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu