Wikipedia

Rezultatele căutării

vineri, 16 august 2019

Q.E.D. !


Q.E.D. !

De ani de zile, după cele pățite în zilele lui gerar până în cireșar în Piața Universității (gaze, bătăi, ger, umilințe ...), în 2012 împreună cu alți colegi visători că putem schimba regimul fesenist din stradă, tot scriu și scriu despre realitățile unei Românii tot mai scufundată în imoralitate și dispreț față de valorile autentice ale națiunii române.
VREMEA NEMERNICILOR. Vol. !
VREMEA NEMERNICILOR. Vol. II
Alde Dragnea, Tăriceanu, Mitralieră, Ștefănescu, Nicolae, Olguța, Nicolicea, Carmen Dan, Tudorel Toader, Iordache, Vosganian, Stănescu, Orlando, Fifor și acum, tot mai vocală, prim sinistra țării, Veorica-Vasilica Dăncilă, ca să dau exemple doar din ultimul val fesenist, au tot urlat și urlă prin studiouri tv acuzând U.E. că România nu este primită în Spațiul Schengen, că suntem tratați în mod diferit față de alți membri. Până mai ieri, asigurau pe toată lumea că toate instituțiile statului român sunt super pregătite pentru respectarea standardelor europene. Aiurea !...
Acum, după ce pe toate ecranele rulează non stop de trei săptămâni „cazul Caracal”, este demonstrată din plin neputința „specialiștilor” români promovați doar pe pile, cunoștințe și relații de Frontul Salvării Naționale (PDSR, PD, PD-L, PSD și partidele lor balama), de a face ca statul să funcționeze la standarde europene. Nimic nu merge ca lumea la nivel național ! Quod erat demonstrandum ! Din plin.
De ce abia acum presa vede toate acestea ? Au fost voci oneste care au ridicat de multe ori preșul pentru a arăta mizeria acumulată timp de 72 de ani de democrație proletară (1945-1989) și, apoi, originală, din 1990 la zi. De ce au fost ignorate aceste voci ?  Acum, să nu fie prea târziu ! Sau neavând subiecte de scandal, în plină vară, l-au dezvoltat monstruos pe acesta. Doar crime se întâmplă zilnic în România. De cele financiare, sociale și politice nu se suflă o vorbă. Regimul fesenist este apărat cu dinții de șleahta de jurnaliști trădători ai interesului național al românilor. 
Cine știe cât va mai dura această stare de lucruri, cu un popor atât de ușor de dus de nas, cumpărat cu o bere, doi mici și o găleată cu ceva produse prin ea ! De fapt, România a fost transformată într-o cloacă de grupul infracțional FSN,  printr-o abilă contrarevoluție (lovitură de stat) acum 30 de ani, confiscând și eliminând revoluționarii autentici. Știți că drepturile revoluționarilor nu sunt publicate en detail, cu nume și prenume pe site-ul Secretariatului de Stat pentru Problemele Revoluționarilor din Decembrie 1989 ? Doar sunt „drepturi” acordate din bani publici ! Vai, cum să știe poporul cum s-au învârtit ciolănarii la Contrarevoluție ? E strict secret !
Lipsa educației permanente a dus la decăderea morală tot mai accentuată. Nu mai avem învățământ general de calitate încă din anii 70 ai secolului trecut. Sistemul sanitar a fost pus la pământ de „salvatorii” pregătiți să distrugă rapid România prin jaf, nepăsare și manipulare golănească a boborului. Zeci de mii de cadre medicale au părăsit România, peste patru milioane de români au plecat unde au văzut cu ochii. Din păcate nu au plecat inculții și leneșii, ci floarea națiunii. Așa cum acum 65 de ani a fost distrusă de proletcultiști susținuți cu tancurile și mitralierele de Moscova bolșevică.
 Gogoșile lansate în fiecare campanie electorală și discreditarea Opoziției prin tot felul de minciuni, infiltrări și cumpărări de conștiințe, au condus la starea actuală de lucruri. Sub masca așa ziselor măriri de salarii și pensii s-a grăbit distrugerea economiei românești. La ora actuală România trăiește doar pe datorie, împrumutându-se permanente la dobânzi de neimaginat. Am trecut veseli pragul celor 100 de miliarde de euro datorie externă, cu împrumutarea a câte unui miliard în fiecare lună în acest an. 
A trebuit ca Justiția, să dea, în sfârșit, un verdict corect și să-l trimită la reciclare pe Dragnea, unul din capii sistemului mafiot instalat în mai toate județele și localitățile patriei, ca toată mizeria să înceapă să iasă la vedere. Însuși pesedeii, altă dată trup și suflet pentru marele Dragnea, recunosc gravele derapaje de la normalitatea europeană produse în anii din urmă. Mulți au și dezertat către alte partide. 
Cazul Caracal” nu este o noutate. Rețelele locale de tip mafiot, unde autoritățile statului (prefectură, consiliul județean, primari, poliție, procuratură, judecători... ) mână în mână cu interlopii, funcționează de ani și ani de zile.
Așa au fost distruse instituțiile statului, școala, sistemul sanitar, combinate, uzine, fabrici, așa s-au defrișat pădurile ... Așa s-au făcut, de către hoții ajunși în Parlamentul României, legi care să-i apere de Justiție, așa s-au făcut marile jafuri bancare, furturile de miliarde din banul public ... Imoralitatea a cuprins România, ca o cangrenă fără leac. Asta în timp ce alde Dăncilă&Tăriceanu dau în continuare peste gură Europei, obicei tipic extremiștilor și rasiștilor ! 
Cică alții ne otrăvesc, ne fură, ne ... și ne ..., dar instituțiile statului român ce păzesc ? Cine a luat șpăgi uriașe, vânzând țara bucată cu bucată ?
Așa s-au îmbogățit, peste noapte, „oamenii de bine” deveniți, fără a avea vreo competență, senatori, deputați, primari, consiglieri, polițiști, procurori și judecători aserviți mafioților. Există zeci, dacă nu sute, de rețele de tip mafiot care funcționează, în multe orașe și comune, la vedere, fără teama de fi trase de cineva la răspundere. 
Investițiile, care să ducă la evoluția României sunt la pământ. În Moldova nu s-a construit, în cei 72 de ani de comunism și fesenism, nici măcar un kilometru de autostradă ! Abia ajung banii pentru amărâtele de pensii, dar sunt bani pentru salariile grase ale celor din instituțiilor bugetare și parlamentul superobeze, pline de neamuri țopiste semianalfabete pe capete. Veorica nu se atinge de pensiile speciale cu nici un chip, în schimb impune bacșișul obligatoriu, ca să mai poată trage și aici un impozit fără să miște un deget !
Vine 1 septembrie, când guvernanții și-au luat angajamentul că vor mări pensiile de mizerie, însă Orlando are visteria goală. Se insinuează la orizont noi taxe și impozite peste noapte, doar-doar se vor rezolva problemele. Nu au cum să se rezolve. Criza bate la ușă ! 
În asemenea condiții ce speranțe să ai ? Dacă îndrăznești să arăți că numai Partidul Național Liberal poate repune țara pe șine ți se reproșează că PNL-ul nu are oameni ? Adică PSD&ALDE+UDMR au avut și au oameni ? Măi, să fie ! Vă dați seamă cât de intoxicați sunt oamenii și cât de viclean lucrează propaganda fesenistă ? Cică PNL a fost la Putere ! Când ? Mulți confundă guvernarea cu Puterea. Și apoi, Tăriceanu a fost liberal / A fost un infiltrat în PNL ca mulți alții cu misiune clară de a-l distruge. Când au văzut că nu reușesc au inventat PD-L trimis pe Dreapta cu aceeași misiune. 
Acum, ce mai urmează ?
Auzi, PNL n-are oameni ! Păi, hai, să probăm și, apoi, să clevetim ! Faceți o simplă comparație, rezultată din alegerile europarlamentare, să vedeți calitatea morală și profesională a europarlamentarilor din PSD și a celor din PNL:

PSD                                                           PNL

Rovana Plumb                                        Ioan-Rareș Bogdan
Carmen-Gabriela Avram                        Adina-Ioana Vălean
Iulian-Claudiu Manda                             Siegfried-Vasile Mureșan
Cristian-Vasile Terheș                            Vasile Blaga               
Dan Nica                                                  Mircea-Gheorghe Hava
Maria Grapini                                          Daniel Buda
Tudor Ciuhodaru                                    Dan-Ștefan Motreanu
Adrian-Dragoș Benea                            Gheorghe Falcă
Victor Negrescu                                     Cristian-Silviu Bușoi
- - -                                         Marian-Jean Marinescu
N.B. Pesediștii mai au și tupeul să propună în calitate de comisari pe controversații Rovana Plumb și Dan Nica !
ORADEA






Faceți o comparație între primarii PSD și PNL din diverse orașe ale țării:
      București - Gabriela Firea                      Oradea - Ilie Bolojan
      Sectorul 1 - Daniel Tudorache                Cluj-Napoca - Emil Boc
      Sectorul 2 - Mihai-Mugur Toader            Timișoara - Nicolae Robu
      Sectorul 3 - Robert-Sorin Negoiță          Arad - Gheorghe Falcă
      Sectorul 4 - Daniel Băluță                       Suceva - Ion Lungu
Sectorul 5 - Daniel Florea                       Botoșani - Cătălin Flutur
      Sectorul 6 - Gabriel Mutu                        Brașov - George Scripcaru
      Galați        - Ionuț Florian                         Alba Iulia - Mircea-Gh. Hava
      Brăila - Marian Dragomir                         Tg. Mureș - Dorin Florea
      Buzău - Constantin Toma                        Piatra-Neamț - Dragoș Chitic
Ploiești - Adrian Dobre                             
Constanța - Decebal Făgădău
      Bacău - Cosmin Necula
      Craiova - Olguța Vasilescu
Pitești - Cornel Ionică
Mergeți acolo să vă convingeți !
CLUJ-NAPOCA


Faceți o comparație între conducerile județene PSD și PNL și atunci veți vedea cine are și cine nu are oameni de calitate. Profesioniști, nu gargaragii !
TIMIȘOARA
Aud voci care declară sus și tare că președintele Iohannis (candidatul PNL) nu a făcut nimic în primul mandat. Serios ?
Să ne amintim doar că președintele Iohannis, care nu este secretarul general de tristă amintire, a fost cel care a împiedicat capturarea statului român de către clanul de tip mafiot din jurul lui Liviu Dragnea și ar fi suficient.
Tot președintele Iohannis a oprit asaltul Puterii (majoritatea parlamentară + guvernul) împotriva sistemului de justiție. Respingerea OUG 13 s-a făcut după intervenția președintelui, în două faze. Prezența la Guvern, aduceți-vă aminte de cei doi elefanți, și prezența sa în stradă.
Dar, mai ales președintele Iohannis a reușit să mențină România integrată pe traiectoria euroatlantică și mai ales să asigure o imagine bună și relații extrem de bune cu Statele Unite, cu UE, cu cei din jurul nostru, ceea ce este extrem de important, nu cum vroiau uneltele Moscovei.
Președintele Iohannis nu este un guraliv mincinos tip Iliescu sau Băsescu, el nu a dat curs tonului mârlănesc de mahala, ceea ce demonstrează calitatea sa de om echilibrat și bun diplomat. Și câte minciuni i s-au mai pus în spate !
Doresc să vină ceasul democrației adevărate în România, să terminăm cu democrația originală, mai bine zis falsa democrație din acești 72 de ani de comunism și fesenism. Vreau capitalism adevărat, nu sălbatic ! Vreau poliție și jandarmi care să apere poporul, nu să-l bată și să-l gazeze  !
Interesant, așa zișii colegi din Opoziție, USR și PMP, în loc să se ocupe de actuala Putere pun tot felul de contre Partidului Național Liberal și lui Klaus-Werner Iohannis. De ce mimează atunci că ar fi de Dreapta ?
Oare de ce-i este atât de frică Puterii feseniste (PSD&ALDE) și falsa Opoziție, de politica liberală a PNL ? V-ați pus vreodată întrebarea ?
IOHANNIS VOTAT DIN PRIMUL TUR, SĂ FACEM ECONOMII ȚĂRII !
Mai e puțin și scăpăm de caniculă și țânțari !
Caniculă ușoară !


Al dumneavoastră Sergiu-Marian Găbureac
gsm_as@yahoo.com
Tel.  0771 631.065 
Informația, o problemă ? O rezolvăm împreună !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu