Wikipedia

Rezultatele căutării

vineri, 5 octombrie 2018

MANIPULAȚI, DEZINFORMAȚI, POATE IESE CEVA !



MANIPULAȚI,  DEZINFORMAȚI, POATE IESE CEVA !

Am asistat, săptămâna asta la o rafală de dezinformări din toate direcțiile. Pe primul loc rămâne, de departe, interpretarea magistrală a primului ministru al României, Viorica-Vasilica Dăncilă, a celor scrise cu corp 22 pe hârtiile, pe care Dragnea&consilierii i le-au pus în poșetă. 
Minune ! Aproape fără greșeală !
Ei, dar tot a fost una, neexploatată, însă, de media românească. E adevărat, cam greu de sesizat, dar cu lelea Safta nu-i de joacă !
Pe site-ul Guvernului apare textul: „Există decizii judecătorești care arată cum s-au falsificat probe, pentru a crea vinovății. Nimic despre aceste lucruri în rapoarte MCV. Asta înseamnă că acest mecanism și-a ratat menirea.” În realitate, politruca de la Videle, a citit: „Există decizii judecătorești care arată cum s-au falsificat probe, pentru a crea vinovății. Nimic despre aceste lucruri în rapoarte MCV. Asta nu înseamnă, sau asta înseamnă mai bine spus, că acest mecanism și-a ratat menirea.” S-a confirmat vorba biblică „Gura păcătosului, adevăr grăiește !”
Ceea ce a uluit pe cunoscătorii situației politice mioritice au fost minciunile, rostite nonșalant sub cupola de la Strasbourg. Aplaudate doar de colegii de la guvernare. 
Și „adevărații” români Dragnea, Tăriceanu ș.a. au fost încântați de prestația „adevăratei rrromânce” ! Doar Tudorel nu prea înțelegea ce spune Veorica de la Videle ! 
Prima gogoriță din alocuțiune: „Acest guvern a crescut nivelul de trai al românilor și de aceea românii îl iubesc.” Un sondaj IRES din decembrie 2017, arată cât de mult este iubit guvernul PSD-ALDE. 75% dintre români cred că România merge într-o direcție greșită și doar 17% au declarat că direcția este bună. În august a.c., s-au adăugat alte două procente la direcția greșită !
Într-adevăr, există o creștere economică, s-au majorat salariile și pensiile, însă paradoxal nu a crescut, cum se laudă Veorica, nivelul de trai ! Din contra, a scăzut, din cauza creșterii galopante a prețurilor și scăparea din lanț a inflației devoratoare. Cea mai mare din Uniunea Europeană !
Numai prețul gazului metan a crescut de trei ori anul acesta. Sau al benzinei și energiei electrice, iar de aici creșteri în lanț. Cum iubesc românii guvernul s-a văzut la 10 august. Mai bine zis s-a văzut cum iubește guvernul poporul !
Milioane de români s-au aflat sub monitorizarea serviciilor secrete în numele anticorupției.” Să fim serioși !  Totul pleacă de la afirmația lui Claudiu Manda, președintele comisiei de control a activității SRI, din luna mai 2018: „aproape șase milioane de români au fost interceptați”. Gulguta este demontată de Adrian Părăluță, șeful Direcției Analiză din SRI „serviciul nu are nici resurse, nici nevoia operativă pentru o asemenea acțiune”. „În perioada 2004 – 2016, SRI a solicitat și primit 9.000 de mandate pe securitate națională pentru interceptarea a 16.000 de cetățeni.”
Convingerea mea e că numărul corupților din România este mult mai mare, grosul fiind micii corupți, dar nu părerile private contează aici.
Noile legi ale Justiției le redau judecătorilor independența.” Măi, să fie ! Și atunci de ce protestează chiar și judecătorii ? „Peste 3.000 de magistrați au fost cercetați de DNA.” Știm cu toții că sunt și magistrați corupți, dar ca să ajungi la peste 3.000 e de domeniul sf-ului.
Văd că este acuzată Jandarmeria Română pentru că a intervenit la un miting neautorizat împotriva unor manifestanți violenți care au încercat să ocupe clădirea Guvernului.” Aici e buba cea mare ! Abilitatea celui care a făcut textul nu e susținută de realitate. Mitingul autorizat, devine neautorizat, fără a exista un document oficial în acest sens (sic!). Se face vorbire de „manifestanți violenți”, nu de protestatari. Nu se suflă un cuvânt despre gazarea și bătaia nejustificată a protestatarilor și de ce nu au izolați la timp „manifestanții” aduși acolo să facă spectacol.
De cine ? Vom afla în curând, deși sărmana Jandarmerie Română (!) se opune la desecretizarea unor documente. De ce ?
Nu pot accepta sub nicio formă ca Jandarmeria Română să fie acuzată de acțiuni și proceduri practicate peste tot în Europa.” Serios ? Am văzut oare, la televizor, un alt film ? De ce jandarmii au fost agresivi de la bun început ? În baza cărui ordin au fost gazați oamenii care protestau pașnic ? În baza cărui ordin s-a evacuat, în mod sălbatic, piața ? De cei mai agresivi jandarmi nu aveau semne legale de identificare ? De ce au fost maltratați oameni care erau cu mâinile ridicate ? La fel se întâmplă și în Europa ? Și întrebările curg râu !...
Și nu am să ignor vocea poporului, iar martor este larga susținere populară pe care avem în România.” Aici se depășește orice închipuire. Adică, PSD scade dramatic în sondaje și tu vorbești de „larga susținere populară”. Afirmație similară cu altă minciună vehiculată de doi ani. Cea cu „marea majoritate care ne-a votat” la alegeri ! Documentele oficiale arată că doar 3,8% din masa alegătorilor (18.951.721 cu domiciliul în țară) le-a acordat votul.
Nu mai are rost să comentez discursul. Jalnic ! Nu o spun eu sau lelea Safta. Au menționat acest lucru cei care au luat cuvântul în plenul ședinței, o transmit statele lumii prin ambasadorii lor, o declară mai toți analiștii. Cu excepția mercenarilor arhicunoscuți. Până și unii dintre ei au avut mari rezerve în comentariilor lor, deși plata intrase în conturi.
Europa este împotriva României.” Altă manipulare ! Nu România este avertizată, ci penalii din Parlament și analfabeții din guvern ! Europa este doar împotriva acelor politruci români care nu respectă regulile U.E. Atât !

Un alt socialist mioritic, este vehement „împotriva amestecului în treburile interne”. Omul nu înțelege un lucru elementar. Din moment ce ai intrat într-o horă, de bună voie și nesilit de nimeni, te-ai angajat să faci aceeași pași ca toți partenerii. Nimeni nu se amestecă în treburile unei țări atâta timp cât parlamentul, președinția și guvernul respectă regulile stabilite de comun acord.
Colegul lui, socialist european însă, Frans Timmermans, prim-vicepreşedinte al Comisiei Europene, anunţă că Executivul de la Bucureşti ar putea ajunge în faţa Curţii Europene de Justiţie, pe motivul modificărilor legislative care afectează sistemul judiciar şi combaterea corupţiei.
Depinde doar de Justiția românească ca tot acest circ să se încheie !
Finala din Parlamentul European se joacă, cu documentele pe masă, în cea de-a doua sesiune plenară din 22-25 octombrie, când se va adopta o rezoluție privind situația din România.
Toderică a dat-o, deja, la întors ! Deh, Comisia de la Veneția are dreptate ! Face noi corecturi peste corecturi la Legile Justiției abia votate de oneștii din  Parlamentul României și promulgate, în mod silit, de președintele Iohannis.
Să vezi supărare pe Dragnea și ai lui „rrromâni adevărați” !

ULTIMA ORĂ !

S-a fâsâit marea manipulare privind intangibilitatea infractoarelor mioritice. Fugare pe plaiuri costaricane. Băieții Interpolului din „statul paralel” costarican le-au băgat la Bunul păstor până se lămurește situația. Pentru 60 de zile.
Se vede că degeaba a conceput un copil, în mod premeditat, udreniana ! Nu ține cu șmecherii pe alte meridiane și paralele, în ciuda chichițelor avocățești.
La ei funcționează porunca a opta: Să nu furi !
De ce așa târziu ? Deoarece, Tudorel a tot amânat trimiterea documentului solicitat. Săracu, are atâtea pe cap !
Că n-o fi premeditare, ca la ceilalți fugari șmenari !?!
*
Recuperare după Strasbourg ! Într-o vizită de lucru în țară Veorica a siluit, din nou, limba română. La greu. „Ne-am trezit dintr-o dată cu țara cu mii de calamități, cu multe aluviuni și cu multe probleme create datorită intemperiilor vremii” / „am văzut anumite lucruri care nu sunt conforme cu realitatea". Wow !
*
Apropo de furt ! Să vedem cum se va derula mult controversatul referendum în cele două zile, pentru consultarea cât mai largă a cetățenilor patriei.
Au fost eliminate camerele de luat vederi, nu se mai face verificarea electronică a votanților, sunt mari îndoieli privind controlul și securizarea voturilor ș.a.m.d. 
Nu mai vorbim de întrebarea alambicată, care a trezit atâtea comentarii ! Cică așa sună legea ! Dar de ce nu schimbă legea ca să înțeleagă tot românul despre ce e vorba ? Dar ce mai contează !?! 
Apropo, oare câte milioane se vor fura din cele 163 de milioane de lei aruncate în vânt ? 

Lelea Safta îmi șoptește că din cauza implicării PSD, care a confiscat inițiativa populară de strângere de semnături, consultarea va fi un eșec. 
Ar fi culmea, cu experiența lui Dragnea în domeniu !

În anul centenar, circul politic mioritic continuă ! 
Nu ratați noile numere senzaționale !

Toate bune ?




Sergiu Găbureac
gsm_as@yahoo.com
Tel.  0731 936.615 

Informația o problemă ? O rezolvăm împreună !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu