Wikipedia

Rezultatele căutării

vineri, 28 septembrie 2018

MAREA BĂTĂLIE DIN ȚARA FURILOR


MAREA BĂTĂLIE DIN ȚARA FURILOR

Văzând că bunul simț nu poate învinge ceata baftiștilor, urcați în înalte posturi prin păcălirea cruntă a poporului mai mult cu iaurt acru-acru cu bule decât cu gogoșele, s-a dat zvon prin țară și diaspora celor peste patru milioane de români alungați de hidra fesenistă. Goarnele au sunat pe telefoane, mail, rețele sociale și o biată televiziune pusă la zid de CNA cu grele amenzi, doar-doar i-ar închide gura.
Nici „martorii lui Livache” de la A3 și România TV nu s-au lăsat. Au multă experiență, moștenită de la înaintașii proletcultiști, promovați de cei aduși de tancurile ursului de la Răsărit. 
Recent a ajuns în focul Gheenei, unul din cei care au torturat și lichidat floarea românimii, sute de mii de români, născuți și educați în anii interbelici, când regatul de la poalele Carpaților cunoștea o dezvoltare fără precedent pentru acea epocă. Europeană.
Ne amintim că aveam o Românie dodoloață, un tărâm de poveste cum ne spunea poet român-ardelean „La noi sunt codri verzi de brad / Şi câmpuri de mătasă”, ajunsă o țară iubită, furată mereu sau cum scrie, mai târziu, un alt poet român-basarabean „Curg vagoanele cu grâu / curg mereu spre răsărit / prin gări de câmpie mici / podidite de urzici” !...
Ei, și dacă ar fi fost numai grâul !?! A mai fost și uraniul, petrolul, lemnul, aurul, sarea și cât și mai câte, totul exprimat sintetic de inegalabilul Constantin Tănase, pe care îl celebrăm zilele astea la Vaslui, în cupletul nemuritor „Davai ceas, davai palton” !... Toate astea după ce-și însușiseră hoțește tezaurul țării !
Pagini de poveste, de spus urmașilor, urmașilor noștri !
Bătălia, din zilele noastre, a fost să înceapă într-o zi de august, lună cu multe evenimente în istoria bietei Românii hărtănită de „frații de la răsărit”, după înțelegerea secretă-secretă cu actualii frați de la izvoarele Dunării. O țară feliată, acum, pe harta Europei. Tăiată cu sârmă ghimpată la răsărit, de mai bine 73 de ani de la odioasa împărțeală între hulpavii lumii din acele timpuri.
10 august 2018. Pe câmpul de bătălie, reprezentanți ai poporului înarmați cu strigături și ceva materiale vizuale: tricolorul național (albastru, galben și roșu, nu invers, cum tot clamează și-l arborează unii care au uitat ordinea reală a culorilor), slogane scrise pe cartoane, texte de-o mare inteligență (doar românul s-a născut poet !) de o usturime greu de suportat !...
Poporul, în jur de o sută de mii, a fost așteptat, ca niciodată, de forțe supranumerice de jandari. Legal, trebuiau să-i protejeze de eventuali turbulenți pe perioada bătăliei verbale cu ceata baftiștilor români ajunsă la Putere. Să le fie asigurat dreptul la exprimare liberă, deși reprezentanții Puterii nu se mai aflau în sediul Guvernului. Își luaseră tălpășița la comanda primului penal al țării, păpușarul principal, de ceva vreme, pe plaiurile mioritice.
Niciunul nu a mai rămas să iasă și să stea de vorbă cu poporul inflamat. Să explice ce se întâmplă cum au dat cu oiștea-n gard, în ciuda mega promisiunilor fără număr. Însuși, creatorul programului-capcană era la Neptun butonând la SMS-uri ! Pe unde speciale.
Piața fremăta. Unde-i programul de guvernare promis a fi îndeplinit la virgulă, într-o țară bântuită, acum, de inflație ? Țara în care ROBORUL a luat-o razna, iar prețurile la utilități cresc și tot cresc ! Unde deficitul ne îngroapă în ciuda creșterii economice fără egal în Evropa ! Bineînțeles o creștere artificială cu consecințe în viitorul apropiat. La ritmul în care ne împrumutăm, datoriile țării vor trece, curând, de prima sută de miliarde de euro ! Sau 450.000.000.000.000 de lei vechi, cum le place unor români, încă, să vorbească ! Și tot așa …
Când totul părea să se rezume la încă o manifestare pașnică, ca multe altele, apar „protestanții” (nominalizați ca atare de prim ministrul țării, ușor analfabeta funcțional, Veorica de la Videle). Un număr de cca 60-80 de ninja, lăsați premeditat de jandarmi să intre direct în fața porții curții guvernamentale.

Incitările inițiale ale jandarmilor, prin lansarea, nejustificată, a jeturilor de gaze lacrimogene și a prezenței zgomotoase a tot felul de „autoutilitare” prin Piața Victoriei (!), se amplifică la ordinul ilegal (am aflat asta după o lună și ceva) al căpeteniilor puse clar în slujba „cetei baftiștilor feseniști”. 
Grup care deservește țara și poporul de aproape 6 cincinale ! Protestanții simulează (sic!) o forțare a unei porți de intrare în curtea guvernului. Ar fi fost extrem de ușor de izolat în acele momente !
Forțarea a fost taxată, ulterior, drept „tentativă de lovitură de stat” de către analfabeții funcționali. Aflați la Putere. De ce le-am zis ninja ? Fiindcă nici la această oră Poliția Română nu a prins atentatorii, dispăruți ca în filmele japoneze de profil. În condițiile în care sunt sute de probe video ! Se face, însă, mare caz de agresarea și rănirea câtorva jandarmi bătăuși. Despre cei 750 de răniți, cu doi morți, ulterior, după gazarea zecilor de mii de protestatari televiziunile mercenare, aflate în slujba hoților patriei, rar se suflă vreo vorbă !
Doamna” prefect a Capitalei, o oarecare Speranța (!) habar nu avea ce s-a întâmplat, nefiind prezentă la locul faptei. După cum declară. Asta nu o împiedică, însă, să semneze, ca primarul, Ordinul de evacuare a locului agresiunilor repetate și nejustificate ale gorilelor Jandarmeriei Române. După miezul nopții, când piața fusese, deja, golită !
De reținut, nu toți cei din „organul de ordine publică”, unii cu tuleie, abia ieșiți pe porțile „facultății de jandarmi” au avut un comportament reprobabil. Mulți erau înspăimântați de ceea ce făceau unii colegi.
Credeți că țugulanii din piață s-au lăsat intimidați ? Simțeau că erau urmași ai lui Ștefan cel Mare, Mihai Viteazul, Vlad Țepeș, Iancu de Hunedoara … așa că a doua seară, piața a fost la fel de animată, însă, minune, apăruseră polițiștii îngerași păzitori ! Nu mai erau „penticostașii” în negru, mascați și dotați cu harnașamente de războiul stelelor, pistoale, bulane, aruncătoare de grenade lacrimogene, mașini cu aruncătoare de lichide, căști fără insemne regulamentare. Cei care dăduseră la greu în coastele protestatarilor cu o seară înainte dispăruseră. Acum, erau doar niște oameni de treabă, în ținută lejeră de vară, într-un dialog civilizat cu cei dornici de conversație.  
Urmările. Europa oripilată a dat semnale de avertizare, însuși unchiul Sam s-a arătat contrariat de ceea ce se întâmplă în coasta estică a UE ! Șmecheria cu scrisoare aranjată, semnată de un biet american, e drept pe vremuri cu ceva responsabilități prin comunitatea SUA, a ținut doar 48 de ore, datorită „câinilor de pază” ai democrației americane. Exemplu demn de urmat de către așa-ziși jurnaliști români. Juliano a luat banii fără miros, și și-a recunoscut fapta. Nu tocmai ortodoxă.    
Așadar, ordinul de evacuare, de care ministreasa MAI, teleormăneancă de-a lui Dragnea, precum și comandanții Jandarmeriei, coordonatori direcți în piață ai represaliilor din „noaptea gazaților” vor să se folosească, ca acoperire, s-a dovedit a fi fost semnat post factum. De aceea a și fost secretizat Jurnalul de luptă al evenimentelor din 10 august ! Numai că, mai sunt ceva oameni de onoare prin Justiția Republicii feseniste, pe care grupul infracțional PSDrangea nu a reușit să-i neutralizeze ! Încă !?!
Bătălia cu ciuma roșie nu s-a încheiat ! Continuă prin spațiile Justiției, dând frisoane grupului infracțional PSDragnea. Lelea Safta susține, în continuare, predicția făcută: „Liviu-Nicolae Dragnea a devenit un cadavru politic. Să vedem cine-i organizează „funeraliile”. Ai lui colegi, Justiția sau protestatarii din piețele mioritice ? Apoi, va fi înlăturat și grupul infracțional !” În ciuda victoriei de etapă din CEx-ul pesedist, unde Farfuridii și Brânzoveneștii au dat cinstea pe rușine în piesa „Pupat, Piața Dependenții de funcții grase”.
Bietul nenea Iancu pare tot mai depășit !...
Rămâne de oficializat cine erau, totuși, protestanții atentatori ! Unii spun că doamna prim ministru nu a glăsuit gratuit, știe ea ceva-ceva !... Se pregătesc noi cutremure, rotații ale cadrelor, sentințe în unele procese grele …
Și-am încălecat pe-o șa și v-am spus …

ULTIMA ORĂ !

Veorica-Vasilica Dăncilă a ajuns ministrul Educației ! De noaptea minții !

În anul centenar, circul politic mioritic continuă cu numere senzaționale !

Toate bune ?



Sergiu Găbureac
gsm_as@yahoo.com
Tel.  0731 936.615 

Informația o problemă ? O rezolvăm împreună !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu