Wikipedia

Rezultatele căutării

marți, 29 noiembrie 2022

EXISTĂ SPERANȚĂ !

 

EXISTĂ SPERANȚĂ !

 Duminică, 27 noiembrie 2022, a avut loc la Palatul Parlamentului lansarea organizațiilor Forței Democrate din capitala României. În fața celor peste 700 de delegați, invitații special de la USR și PMP au exprimat convingerea unui succes în viitoarele alegeri, din 2024, prin crearea unei puternice alianțe, care să repună România pe calea dreaptă.


Încă mai credem și avem speranța că România va putea fi salvată din ghearele coaliției USL 3 (PSD-PNL-UDMR), care se laudă că vor duce țara din dezastru în dezastru încă 6 ani, de oamenii buni,curajoși, harnici și drepți din această țară, mulți fiind nevoieți să-și câștige eo existență decentă pe plaiuri străine. Fesenismul a ajuns, așa cum a prezis seniorul Coposu să fie și pe Stânga și pe Dreapta, coabitând sub bagheta marelui păpușar !

Nota de plată pentru actuală guvernare și umilirea românilor în acești 2 ani de criză general, agravată de măsurile aberante ale incomptenților aflați la guvernare va veni cu siguranță, românii nemaiputând fi duși cu zăhărelul de unii ca Budăi, Ciolacu, Daea, Stănescu sau Popescu, Câciu, Ciucă sau Rareș ...

Parlamentarii Forței Drepte vor continua demersurile în Parlamentul României pentru a stăvili măsurile economice care agravează criza, în loc să o diminueze. Ce s-a întâmplat cu creșterea artificală a prețurilor la energie, doar ca actualii guvernați să umple trezoreria staului cu mialiarde pe seama românilor este inadmisibil. Va fi o iarnă și mai grea, din cauza acestor hulpavi guvernanți.

Alegerile în peste 50 de localități sunt blocate sine die, nedorindu-se sub nicio o formă alegeri așa cum nu se doresc alegerile locale în două tururi de scrutin.

Se forțează fățiș de către așa zișii socialiști a egalizării forțate, meritocrația fiind anulată. S-a ajuns ca asistații scial să primească pomeni egale cu cei care au muncit o viață !


Știm, e greu să câștigi electoratul după atâtea nefăcute ale partidelor, însă Forța Dreptei, care s-a delimitat de un astfel stil de a conduce o țară, oferă o șansă românilor. Și dorește să facă acest lucru împreună cu toate forțele politice de dreapta.

Sunt pregătite programe financiare, economice, sociale reale, nu îmbrăcate în poleială, care vor fi prezentate spre dezbatere electoratului. Nu va ușor ca România să reinter pe făgașul normal, după atâția ani de jaf national și local, dar este o șansă pentru democrația românească. Altă cale e greu de găsit !

Românii s-au săturat de festivalul voucherelor, de pomenile care nu fac decât să peticească temporar lucrurile, nu să le rezolv. Din contra, să le agraveze ! România nu este o țară a pomanagiilor !

Dorim ca onoarea, cinstea, coloana vertebrală, meritocrația să revină la locul cuvenit. Alții au trădat și coabitează cu PSD, cei care ne-am delimitat, nu ! Noi vor continua lupta cu sistemul de tip mafiot instaurat în cei 32 de ani de FSN și toate fețele lui schimbătoare.

Nu toți suntem la fel, cum încearcă să susure la urechi, naivilor alegători, trompetele feseniste.

Vrem să fim o alternativă serioasă și în scurtul timp al Cabinetului Orban s-a dovedit acest lucru. Nu întâmplător s-au unit forțele retrograde pentru a da jos acest guvern.

Să nu vă pierdeți încrederea în noi ! Nu vă lăsați păcăliți de populismele tot mai deșănțate ale celor care își zic cu emfază „socialiști” ! Sunt doar o gașcă de ciolănari ajunși la Putere prin furt, analfabeți, plagiatori, acoperiți cu diplome de doi lei ! Se spune că unii au luat licența la o facultate înainte de a termina liceul ! Ce mai contează, diploma a venit prin poștă acasă, așa cum au venit la alții gradele !

Să recunoaștem cinstit, și din cauza neimplicării / nepăsării multor alegători am ajuns aici. O democrație nu poate funcționa fără implicarea masivă a cetățenilor acelui stat.

Forța Democrată
nu
este un moft, ci un proiect politic bine structurat, deschis tuturor celor care vor să contribuie la renașterea României ! Munca în echipă este esențială. 
Nu toți am căzut în genunchi în fața FSN, azi PSD.

Să nu uităm, bucureștenii aparțin în proporție covârșitoare clasei de mijloc ! 

Nu credem că bucureștenii vor mai preda Capitala, în care se produce un sfert din venitul anual al României, forțelor mafiote care au părăduit zeci / sute de milarde fără a lăsa ceva în urma lor.

 PS. Din cuvântul nerostit în plen al unui senior liberal, tânăr în 1990 când a participat la reînființarea PNL, pe care l-a susținut cum s-a priceput mai bine până în septembrie 2021.

Da, e timpul să intrăm / reintrăm pe scena politică !

Noi, seniorii din Forța Dreptei, suntem în mare parte cei care am refondat PNL în 1990 iar după septembrie 2021 ne-am delimitat de politica echipei „câștigătoare", dirijată de delirantul Rareș Bogdan, infiltrat abil de „pretenii" Dreptei politice.

România a ajuns, cu un guvern impotent, unde un general-marionetă, pe post de prim ministru, este ghidat de nașul caracatiței politice USL 3, cel care promitea solemn exact acum 2 ani cu totul altceva. Ghinion !

Am avut răbdare ! Unii dintre colegii liberali, rămași alături de cei 5 mari trădători, ai liberalismului declarau că vor schimba patidul din interior ! Aiureli ! Azi, vede o țară întreagă ce este, de fapt, PNL-ul băgat adânc sub pulpana FSN, alături de gașca PSD și permanentul ong ciolănar UDMR, care se dă partid !

Ne-am distanțat imediat după acele parodii de alegeri și congres, deoarece nu am dorit să fim complici la politica dezastruoasă a acestui USL 3, care, doar într-un an, a făcut că orice mare reformă (constituțională, parlamentară, guvernamentală, financiară, administrativ-teritorială ...) să fie total blocată.

Justiția, CCR și Avocatul poporului, instituții esențiale ale statului, corupte cu pensii speciale nesimțite, au îngropat definitiv marile dosare (revoluției, mineriadelor, iunie 1990, 10 august, precum și ale marilor hoți ai țării, făcându-i scăpați prin procese interminabile, inventând prescrierea sau, după 2-3 ani de închisoare, să-i lase cu prăzile acumulate neatinse).

Guvernul și Parlamentul, instituții superobeze, sunt dominate de analfabeți funcțional, plagiatori, posesori de diplome fără acoperire, unde nepotismul a atins cote de neimaginat.

Județele sunt sugrumate de rețeĺe de tip mafiot transpartinice, cu susținere chiar din interiorul instituțiilor de forță (armată, interne, servicii).

Toate instituțiile publice naționale și sistemele judiciar, sanitar, școlar, pensii și salarii, protecția consumatorului ș.a., care au responsabilitatea evoluției normale a României, sunt paralizate.

Ani de pălavrăgeli, populisme, lacrimi de crocodil, minciuni sfruntate, măsuri cinice față de români, siliți sau alungați cu milioanele din propria țară.

Pentru toate acestea, și multe altele, am decis să ne implicăm direct pe scena politică, așa cum am făcut și până la destructurarea PNL, oferind o alternativă de guvernare și conducere a țării.

Să acționăm PRIN NOI ÎNȘINE ! NIHIL SINE DEO ! Doamne ajută !

LA MULȚI ANI, ROMÂNIA !

 N.B. Tableta de față s-a scris aproape singură, preluând din mesajele transmise pe parcursul lansării, moderate cu o energie debordantă de deputatul Antonel Tănase, președinte interimar Forța Democrată București, de liderii naționali  Ludovic Orban, Violeta Alexandru, Ionel Dancă, George Ionescu, Adrian Oroș, Alexandru Kocsis și Horia Grigorescu (Sector 1), Oana Niculescu (Sector 2), Cătalin Nițu (Sector 3), Laurențiu Hiohi (Sector 4), Dorin Chertif (Sector 5), Ionel Pușcaș (Sector 6), președinți interimari, precum și invitații special Ionuț Moșteanu, Vlad Voculescu, Simona Spătaru de la USR, Eugen Tomac, Sebastian Moise de la PMP.

Redăm și înregistrarea alocuțiunii plină de semnificații rostită de președintele Forței Drepte, Ludovic Orban 

https://www.facebook.com/FortaDrepteiOficial/videos/805786130719305

 Toate bune !


 
prof. Sergiu Găbureac 

  https://www.facebook.com/sergiu.gabureac.3 

   Tel.  0771 631.065 

Informația, o problemă ?
Poate o rezolvăm împreună !



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu