Wikipedia

Rezultatele căutării

duminică, 11 decembrie 2022

UMILIȚI și OBIDIȚI

 

UMILIȚI și OBIDIȚI

    Au trecut deja trei zile și coada de topor a Moscovei de la Viena rezistă în fruntea guvernului Austriei !?!O planetă întreagă a văzut cum, joi, cancelarul austriac a dat cinstea pe rușine, după care s-a ascuns, apărat de bodyguarzi, de presa revoltată de cele întâmplate. Inclusiv cea austriacă a luat foc dându-și seama în ce poziție ingrate se află acum propria țară în ochii lumii civilizate. E clar, nu întreaga Austrie e părtașă la o asemenea discriminare. Să vedem cum o rezolvă ! 

 Era imposibil ca extremiștii noștri să nu ia foc ! A apărut până și otreapa de Băsescu, turnătorul ! Alt jucător de poker politicianist. Alde Simion cred că e momentul să se cațere pe umerii românilor și să mai îmbuce ceva din cămara cu bani publici a țării. Doar n-or fi ei mai prejos decât gașca uselistă (PSD&PNL+ong-ul UDMR) dirijată cu tupeu de coloneii Ciolacu, Ciucă și Hunor. Iohannis, prudent, dă doar mesaje pe facebook ?!? Oricum, niște capete trebuie să cadă ! Plagiatorii sunt primii vizați. Vom vedea !

Apropo, ce-mi plac unii migratori ! Vin in casa ta, unii acum o mie de ani, îi omenești și, apoi, vor să le cedezi sufrageria sau cămara ! Lucrul valabil și pe teritoriul Basarabiei, care nu se hotărăște odată, jucând la două capete. Cine aleargă după doi iepuri nu prinde niciunul, Maia ! Cu rusofonii la conducere, am înțeles, dar acum nu văd motivele ! Re-unirea e singura soluție salvatoare ! Noi, cei din țara-mamă, cu de-a sila nu dorim reîntregirea țării. Treziți-vă !

Revin la extremiști. Acum au găsit prilejul să-și arate dragostea nețărmurită față de boborul obidit și umilit ! Au, au, au, străinii ne mănâncă ! Promit soarele de pe cer ! Pardon, ăsta a fost un hușean, George ! Revine în forță tema Soros, cum ne vor răul toți planetarii … Să fim serioși !

    Represaliile anunțate, ici-colo, mai mult pe televiziuni, rămân declarative la nivelul iubiților noștri conducători. Iohannis e mut ca o lebădă ! Cele câteva excepții se manifestă, temporar, la nivelul țugulanilor. Cum ne este obiceiul milenar, vor fi câteva zile de zgomote patriotarde, apoi, va fi cunoscuta văicăreala mioritică. Nu întâmplător, Miorița a apărut la noi ! Noi suntem români, dăm doar din gură. Ca de obicei, la miștocăreală ne pricepem de mama focului !

Decuplarea de Bulgaria o consider o mare prostie. Conducătorii mioritici au trădarea în ADN ! Acum îi trădăm și pe vecinii bulgari !?! Așa am făcut tot timpul. Cine i-a trădat pe Burebista, pe Decebal, pe Mihai Viteazul și atâția domnitori ? Sărim dintr-o căruță în alta pe negândite pierzând onoarea și credibilitatea. Am avut și avem conducători fără onoare și fără respectarea cuvântului / promisiunilor făcute. Mulți urmăresc doar să-și umple propriile buzunare prin prostirea poporului cu dezbateri publice interminabile. Aud aceleași slogane feseniste: „Străinii ne fură !”, „Străinii, Soros, UE ne vor răul !”,  România colonie, UE ne dictează !” mai nou „Săriți, Austria ne fură resursele !”, „Putin nu vrea să fim în Schengen !” și alte aberații pe care boborul le crede. Doar de aia suntem bobor și nu popor.

    Bietul țugulan crede marota cu străinii care ne fură, dar nu se întreabă cine le-a vândut acestora !?! Cum, măsa, se îmbogățesc peste noapte mulți dintre aleșii naționali și locali ai nației române, unii din serviciile publice și secrete, poliție, armată, primării.

Vând cumva praful de pe toba din podul casei și curg miloanele de euro ? Unii jurnaliști de investigații vorbesc de miliarde !?

Ieri am citit o reacție revelatoare. O minciună, rulată ani și ani de trompetele useliste și auriste, că austriecii ne taie pădurile, apare în toată goliciunea ei. Nu dragilor, potlogarii români au vândut și vând pe rupte orice distrugând țara. Pentru o șpagă în propriul buzunar au condamnat milioane de români la sărăcie lucie. Alte milioane de romîni au fost pur și simplu alungate din țară la sugestia unuia ca javra securistă de Băsescu. Iată știrea: „Panică la Holzindustrie Schweighofer şi Kronospan, după ce românii au anunţat că sistează livrarea de materie primă pe fondul scandalului Schengen.” Auzi ? Românii sistează livrarea de materie primă. Ați notat ?

Altă gulgută: „Suntem într-un punct în care putem clădi o reputaţie solidă a României în domeniul Justiţiei în UE” emisă tot zilelea asta de hahalera numărul unu din Justiția română. Un nume predestinat, Predoiu. 

Ce să mai clădească Justiția ? A făcut țara praf punând-o la dispoziția hoților. Justiția a acceptat legile făcute de aleși ca să se autoprotejeze, să-și legalizeze hoțiile, mulți „justițiari” fiind efectiv cumpărați la bucată cu pensii speciale. Cine nu a acceptat ordinele date a fost marginalizat. Scurt. Ăia au fost membri ai Curții Constituționale a României ? Ăia au fost avocați ai poporului ? Majoritatea au apărat fățiș interesele feseniștilor. Vreți nume ? Valer Dorneanu, Victor Ciorbea, Tudorel Toader, Renate Weber ...

Vin alegerile ! A început lansarea a tot felul de fumigene. De control. Cea mai tare, „prostănacul” președinte ! Analistul, jurnalist și scriitor, Stelian Tănase, prezintă varianta cu președintele României, Maia Sandu. Îi amintesc, cu mult înainte a spus-o lelea Safta. Încă din toamna anului 2021 ! Și nu numai ea.

De reținut, avem și în țara-mamă femei de toată isprava, dar nu suntem capabili să recunoaștem ! La românași, misoginismul e la cote înalte ! Cum să recunoască miticii, analfabeți funcțional, gen revoluționarul cu rol determinant (!) Ciolacu sau generalul Ciucă sau șmecherii turbulenți Rareș și Simion, jucători de alba-neagra, așa ceva ? Da, sunt românce profesioniste, care le dau oricând clasă mitocanilor. De fapt, ăsta este un alt nărav al românilor, acela de a nu recunoaște cuiva vreun merit. „Toți sunt la fel ?” (slogan fesenist) Serios !?!

Sigur, vreți nume, ca trompetele și trollii lor să arunce zoaie pe ele ! Asta-i tehnica proletcultistă practicată, intens, de feseniștii criminalului Iliescu. Vă amintiți, și ei au mai pus câte o tută, de ochii lumii ! Ca să dea bine la statistică.

Nu, nu dau nume, le-am tot dat în Vremea nemernicilor, vol. I-III !

Până una-alta, vorba prezidentului: „România este o țară eșuată !” La eșecul național a contribuit din plin o mare parte a românilor cu drept de vot. Unii prezentându-se ca urmare a găletușei, alții nu ! „Nu avem pe cine alege !” (altă gugută a bubulilor) Atunci de ce nu s-au prezentat la vot și să și-l anuleze ? Acesta e semnalul oficial care să arate lumii nemulțumirea lor ca alegători.

La anu’,  la anu’,  la anu’ vom face, la anu’ vom drege ... Minciunile gogonate cu uite mărirea, nu-i mărirea, cu care ne-au ținut ani alde Olguța și Budăi, fără a face, mai întâi, indexarea salariilor și pensiilor, sunt edificatoare. Nemernicii nu au făcut acum nici indexarea măcar, dar din gură se tot laudă cu … mărirea. Care mărire ? Nu le-ar fi rușine, hahalerelor ! De unde rușine, la niște derbedei !

Gata, au trecut 32 de ani, să nu mai văd PSD, PNL și UDMR prin parlamentele României și cel al UE ! M-am săturat de gargară. Asta-i România reală ! Nu, nu-i nicio exagerare; sărăcie, sărăcie, sărăcie, hoție și prostie. Aut !

Alegeri anticipate la toate nivelurile ! Troica uselistă să aibă bunul simț să nu participe, dacă nu, să fie interzisă la această rundă de alegeri. Doar așa am scăpa de găștile de tip mafiot ajunse să conducă România la nivel național și local. Altfel, ne vom tot scălda în mocirla fesenistă, imoralitate și dispreț față de cei care muncesc, față de valorile nației.

Derbedeii patriei române, tot derbedei sunt chiar dacă sunt în vârful plopului ! Vorba cântecului „Ăia hoți, ăștia hoți !” Să precizăm, nu toți !

https://www.youtube.com/watch?v=C9QL4QS9kL0,

 PS. E decembrie. Aceleași paradiscuții despre Revoluția Română. Dosarul zace prin sertare la fel ca al Mineriadelor, 10 august ș.a. Numai vorbim de cele ale șnapanilor ajunși milionari / miliardari fără a-și putea justifica averile acumulate. Unii cu procese amânate până la prescrierea faptelor, care se încadrează la crime financiare. Altă invenție a parlamentarilor !... Ca și pensiile speciale.

Vreți adevărul gol-goluț despre Revoluție ? Să fie publicate rapoartele structurilor informative ale Armatei, Securității și Miliției din fiecare județ și București. Acolo vom găsi numele revoluționarilor, care s-au implicat responsabil în înlăturarea structurilor comuniste în fiecare localitate. Nu cu hăulita pe străzi, azi beneficiari a tot felul de drepturi prin care li s-a închis gura. Ați mai auzit de alte acțiuni ale zecilor de mii de revoluționari, făcuți la apelul de seară, în afară de cerșeala „drepturilor” ? Doar cei de la asociația lui Doru Mărieș mai acționează în interesul general. Nu întâmplător, liderul lor este atât de blamat de trolii anonimi pe facebook. 

Ați văzut publicate pe site-ul guvernului drepturile solicitate de fiecare revoluționar. Doar au fost și sunt acordate din banii tuturor românilor ! Când va fi transparență în această privință ?

Revin. De ce nu sunt publicate rapoartele menționate ?!? Deoarece am afla și numele contrarevoluționarilor. Unii se află, sau urmașii lor, și azi în diverse funcții, precum și numele „revoluționarilor” care au făcut pactul cu echipa criminalului Iliescu pentru 30 de arginți.

S-auzim și de bine, de rău m-am săturat ! 

Cu stimă și considerație,


 
prof. Sergiu Găbureac 

  https://www.facebook.com/sergiu.gabureac.3 

   Tel.  0771 631.065 


Informația, o problemă ?
Poate o rezolvăm împreună !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu