Wikipedia

Rezultatele căutării

duminică, 4 aprilie 2021

VALURILE NEGAȚIONIȘTILOR

 

VALURILE NEGAȚIONIȘTILOR

4.400 – 32.000 – 14.000 – 400 - 15 - 1500 de protestatari răspândiți în ultimele zile, ca și cornoratul, zis SARS COV 2, în zeci de orașe ale României.

După 10 aprilie vine nota de plată. Vom plăti cu mii de morți acest dezmăț stradal, cu vârful luni seara. Dar asta nu interesează pe tarații din noua generație trecuți prin școli, în ultimii 40 de ani, ca gâsca prin apă. 

Părinții și bunicii i-au crescut pe imberbii zilelelor noastre iar ei îi omoară, acum, într-o veselie.

Ce nu înțeleg acești „luptători pentru libertate”, și, din păcate, nu numai ei, e faptul că cei care gestionează pandemia nu sunt guvernanții. Nu sunt restricțiile cetățeanului român Raed Arafat. Sunt recomandările comisiei naționale de specialiști, în mare parte preluate de la Organizația Mondială a Sănătății. Da, când ești slab educat, așa gândești ! 

Medicii din această comisie, nu toți medicii țării, sunt specialiști în boli infecțioase și iau deciziile de comun acord. Nu vine cineva și bate cu pumnul în masă cum insinuează adepții „conspirației mondiale”. Deciziile se iau în funcție de evoluția cornoratului pe plaiurile mioritice, evoluție care se schimbă de la o zi la alta, în mare măsură în funcție de mișcarea populației și respectarea regulilor minimale. Guvernul nu face decât să dea forma legală deciziilor luate de membrii comisiei.

Se vede cu ochiul liber, în nicio țară de pe Terra medicii nu au găsit formula minune de stopare a răspândirii virusului. Un guvern poate face doar eforturi pentru asigurarea bazei materiale. Dar ce faci când țara nu mai are infrastructură sanitară, când lipsește personalul medical de specialitate, când România trăiește pe datorie publică de decenii întregi, hoții patriei lăsând trezoreria statului goală, furând și distrugând pe rupte iar acum se dau mari sfătuitori și critici ai noii guvernări.

De fapt, șobolanii roșii profită de situația în care se află țara incitând populația, ușor de manipulat în lipsa educației precare pe care ei au asigurat-o timp de 30 de ani. Pe fondul ăsta, loazele neamului își pun poalele în cap, făcând carnavaluri grotești pe străzi, vandalizând bunurile publice greu realizate din banii poporului.

Cum poți să dai dovadă de atâta prostie și să nu accepți o situație dezastruoasă la nivel planetar ? Cum să negi lucruri elementare de protecție și să sfidezi sfaturile medicilor pe care îi faci hoți și criminali ! Cât de idiot să fii să crezi într-o conspirație mondială împotriva a 7.000.000.000 de oameni ?

Care este vina guvernanților actuali, care nu fac decât să dea curs recomandărilor medicilor ! E cineva atât de nebun să-și bage cetățenii în morminte ? Cum să-i țină în case în loc să-i lase să muncească să-și asigure existența și, mai ales, să plătească taxe și impozite statului ?

Cine profită de astfel de manifestări iresponsabile ? Toți vom fi pierzători. Nu vor exista învingători. Doar un haos generalizat, de care vor profita hoții ! Doar pentru o perioadă scurtă de timp. Apoi, planeta va intra în disoluție totală. Și așa erau mari probleme cu poluarea, înarmarea, foametea, imoralitatea ...

Totul se poate prăbuși cât ai clipi ca un castel din nisip ! Vine valul și te ia !...

Filmele apocaliptice, din anii din urmă, vor fi nimicuri față de realitatea ce se poate instala cât de curând. Degeaba ne vom căina, drum de întoacere spre normalitate nu va mai exista. Bolile nu vor mai putea fi ținute sub control, lumea intrând în colaps ireversibil.

Hoardele inculte teribiliste nu pot fi oprite cu „specialiști în dialogul stradal” ai forțelor de ordine publică. Constat că ele sunt incitate și manipulate chiar de către unii aleși ai nației, care sunt la fel de educați ca și cei care protestează.

Limbajul licențios a cuprins sferele înalte ale politicii, Parlamentul României e un circ uriaș cu spectacole grotești. Parcă nu întâmplător arhitecții lui Ceașcă-ciuruitul au prevăzut cele două camere ale Parlamentului cu uriașe cupole de circ !

Pierderea Puterii, după 30 de ani de huzur, îi face pe feseniști să turbeze. Și-au scos la înaintare galeriile și clanurile interlope. Am mai spus, și lelea Safta mi-a dat dreptate, hoții patriei nu vor renunța cu una, cu două. Sabotajele cotidiene se petrec sub ochii tuturor și mulți asistă pasiv la derularea lor. Asasinatele economice și financiare se vor ține lanț, doar pentru a nu da socoteală pentru celelalte crime reale din ultimii 30 de ani. 

Ceea ce s-a întâmplat la metrou e de domeniul acțiunilor de tip mafiot. Rămâi uluit de tupeul liderului sindical ! Îmi amintesc de o acțiune similară la americani. Cu șantajul celor care se ocupau de asigurarea traficului aerian. Atunci, în 1981, președintele SUA, Ronald Reagan, a concediat 11.345 din cei 13.000 de controlori de trafic aerian care intraseră în greva generală și le-a interzis să mai obțină slujbe federale. Metroul este un obiectiv de strategie națională. Nu poate fi proprietatea unui grup mafiot condus din umbră de Rădoi&Co., cum   s-a dovedit zilele trecute. Aici trebuie acționat fără nicio concesie. Apreciez atitudinea intrasigentă a ministrului Drulă. Numai că, în lupta cu astfel de grupări mafiote, nu sunt suficiente declarațiile la televizor, tip USR, care umblă cu fofârlica și cu scrisorele deschise la Iohannis de parcă n-ar fi la Guvernare și la Putere ! Ca, apoi, să se delimiteze și să atace pe cei din propria coaliție. Exemple sunt, deja, cu zecile.

Din puțul gândirii. Ciolacu susține că lumea „s-a săturat”. Care lume ? Dacă era PSD la guvernare nu se mai sătura lumea de cornorat ? Ce înseamnă să gândești fariseistic ! Câtă prostie la unii lideri de partid ! Se fac că nu văd ce se întâmplă la nivelul planetei. Feseniștii au uitat cum au condus România decenii iar acum au discurs de parcă n-ar fi mâncat la greu ... usturoi !

Ce luptă pentru libertatea de mișcare poate fi pe timp de pandemie ? Libertatea de mișcare o ceri atunci când există libertate normală în toată lumea civilizată și la tine în țară nu e. Oare guvernele din țările civilizate sunt paranoice ca să impună tot felul de restricții pe timp de pandemie ?

Să fi fost de vină doar luna plină a începutului de sărbători pascale ? 

ULTIMA ORĂ ! 

Circulă o scrisoare a negaționiștilor din lumea ... medicală ! Numai somități ! Toți, unul și una, numai medici specialiști în boli infecțioase NU ! Să fie pricepuți dentiștii în gestionarea pandemiei ? Personal, nu cred în existența unei asemenea scrisori. N-am văzut nicio reproducere a originalului. Mă întreb: Să fie oare ăștia medicii care au mai rămas în țară ? Doar nulități în materie de SARS COV-2 ?

Scrisoarea este semnată de: Ioan Cordoş, medic primar de chirurgie toracică, Adina Alberts, medic primar de chirurgie plastică, Răzvan Constantinescu, medic primar interne şi gastroenterologie, Camelia Smicală, medic specialist medicină de urgenţă, Aurel Băcean, medic primar neurochirurg, Monica Pop, medic primar oftalmolog, Damian Baciu, medic pediatru, specialist în vaccinologie, Adrian Cacovean, medic primar de chirurgie cardiovasculară, Iulian Şerban, medic primar chirurg, Mihaela Baciu, medic pediatru, Dan-Decebal Gavrilescu, medic primar medicină de familie, Lavinia Ispas, farmacist, Iulia Florică, farmacist, Dragos Dinulescu, medic dentist, Mircea Puşcaşu, medic dentist, 

Ştefan Vasile Ştefănescu, medic dentist, Cristina Metea, medic dentist, Iulia Popescu, medic dentist, Viorel Negulescu, medic dentist, Daniela Dumitrescu, medic dentist, Laurenţiu Gheorghe, medic dentist, Galina David, medic dentist, Alina Gabriela Iordache, medic dentist, Mihaela Domuţă, 
medic dentist, Constanţa Hudema, medic dentist, Brânduşa Câmpean, medic dentist, Mădălina Ruxanda, medic dentist, Diana Lazea, medic dentist, Suciu Tanasie, medic dentist.

Nu cumva o fi fost scrisă de urlătoarea Șoșoacă de exAUR care a declarat la un România Tv „Nu există pandemie.” ?


Situația din 2 aprilie 2021, semnatarilor !

Iată și reacția Colegiului Medicilor

 „În legătură cu mesajul vehiculat astăzi în spațiul public, care începe cu sintagma „medicii români”, invocând ca inițiatori ai materialului, medici cu drept de practică în România, sugerând ideea de punct de vedere al corpului medical, Colegiul Medicilor face următoarele clarificări: Colegiul Medicilor din România (CMR) se delimitează total de această scrisoare, care nu reprezintă voința corpului medical în ansamblul său și precizează că, potrivit reglementărilor în vigoare, CMR reprezintă instituția care „apără demnitatea și promovează drepturile și interesele membrilor săi în toate sferele de activitate, apără onoarea, libertatea și independența profesională a medicului în exercitarea profesiei, asigură respectarea de către medici a obligațiilor ce le revin față de pacient și de sănătatea publică. Între semnatarii textului, există cel puțin o persoană, respectiv domnul prof. dr. Ioan Cordoș, care a fost contactat de reprezentanții CMR, iar prof. dr. Ioan Cordoș ne-a precizat că nu știa de existența acestui document și că nu a semnat o astfel de scrisoare.”

 Sărbătorile pascale cu bine ! 


 

prof.  Sergiu Găbureac 

   https://www.facebook.com/sergiu.gabureac.3 

   http://blogulluigabu.blogspot.ro/

   gsm_as@yahoo.com

   Tel.  0771 631.065 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu