Wikipedia

Rezultatele căutării

sâmbătă, 14 martie 2020

STOP JOC !


STOP JOC !

M-am convins definitiv. Trăim în țara lui Păcală ! Dacă a văzut și a văzut că politrucii noștri sunt unicat pe planetă, Maica Domnului și-a zis: „- Dacă tot sunt în grădina mea, hai să rezolv problema !”
A încercat neamțul să rezolve criza în stil european. Ți-ai găsit cu cațavencii noștri ? Ei, nu, hara-hara până în pânzele albe ! Bibliografie – Ion Luca Caragiale.
Klaus-Werner Iohannis e printre cei care s-au prins de cursa întinsă de fesenei, adică noii pesedei. De fapt, o figură veche a bătrânului Ilici, practicată în 1996, când tot într-un moment de criză „a predat” puterea Opoziției. O șmecherie, care, cu ajutorul infiltratului Băsescu și a câtorva „oameni de bine”, Ciorbea fiind unul dintre ei, a pulverizat PNȚ-cd-ul. Drept răsplată, Băsescu a primit o altă misiune. De a se infiltra pe Dreapta. I s-a dat tot ce a poftit numai să distrugă și PNL-ul. A fost făcut președinte, cu voie de la PSD, apoi, deși a fost demis de popor, printr-o altă șmecherie a fost repus în funcție. Lucruri la care secția specială a Kremlinului le-a aplicat în multe țări ale lumii creând senzația atotputerniciei și veșniciei bolșevismului.
Prin PSD, pe Stânga și PD-L pe Dreapta se asigura perpetuare la Putere a FSN-ului la nesfârșit prin rotația cadrelor. Însă, oricât de șmecher a fost Băsescu, infatuarea l-a dat de gol. Au fost de-ajuns câteva ieșiri caracteristice bișnițarului scăpat de sub controlul păpușarilor și poporul l-a mirosit. Atunci s-a venit cu propunerea fuzionării celor două mari partide de la Dreapta. Cel real, PNL, și cel infiltrat într-o noapte pe Dreapta, dar cu o infrastructură materială de nerefuzat. Să nu uităm, FSN a acționat mai mereu noaptea ! Așa, Frontul „Salvării Naționale” a ucis sute de oameni la Contrarevoluție, când a văzut că scapă Puterea din mână. Așa a făcut la mineriade și la înăbușirea protestelor din Piața Universității sau din Piața Victoriei. Ca să nu mai amintesc de încercare de confiscare totală a Justiției. 
Poporului i s-a oferit de mai multe ori posibilitatea să scape de ciuma roșie. A dat cu piciorul ocaziilor, mulțumindu-se cu punga cu zahăr și sticla cu ulei, cu micii și berea sau țuica și fasolea cu ciolan. E vorba de poporul nou, crescut sub faldurile roșii ale steagurilor în vânt desfășurate de partidul-stat timp de 45 de ani. Un popor obișnuit cu un tătucă, care să le asigure casa, masa iar ei, românii de tip nou, puteau să și fure de pe ogoare și din fabrici câte una, câte alta ! Până când România a intrat în faliment, pe fondul marilor prostii făcute de Ceaușescu, care a distrus agricultura și industria. Mulți nici acum nu înțeleg acest lucru. Pe scurt, Occidentul n-a mai susținut șandramaua și totul s-a prăbușit ! Ce a urmat se știe ! 
În 2014, apare neamțul. A tăcut, a tăcut, a studiat, s-a documentat, a umblat prin lume și a făcut un plan. Care, din păcate, nu a reușit, Cioloș fiind o mână moartă a FSN. Ca atâția alții ! Președintele a mai zis, din când în când, câte ceva, dar cine să-l înțeleagă. Vorbea o limbă pe care doar milioanele de români alungate de Băsescu&Co prin cele țări ale lumii, au început să o priceapă după ani și ani de bejenie. Au văzut cum stau lucrurile într-o democrație autentică, nu una falsă ca acasă construită abil, tip alba-neagra, în baza unei Constituții de nu-i mai dă nimeni de capăt. Încet-încet ceața grea a început să dispară, deși gazele din Piața Victoriei au vrut să o păstreze. N-a mai ținut !  Pesediștii păreau pe cai mari, de fapt erau niște mârțoage, care tot promiteau la virgulă, dar nu se vedea nimic în urma lor. Au crezut că aruncarea unor firfirici vor duce la prostirea mulțimilor și Justiția va juca cum vor dori ei. Toată Justiția !   
Câștigarea de către Iohannis a celui de-al doilea mandat la Cotroceni a alertat la maximum feseniștii. Deși erau infiltrați peste tot au simțit că le fuge pământul de sub picioare. Tot mai mulți români au înțeles ce au însemnat cei zece ani de mandat Băsescu, prin care România a pierdut pasul cu Europa civilizată. Mulți au priceput cum e cum falsa creștere economică cu care trâmbițau Dragnea&Tăriceanu. Momentul adevărului a venit în toamna lui 2019. Era clar că țara se duce râpă cu alde Dăncilă. Păpușarii FSN au încercat schema din 1996. Să arunce măgăreața pe Opoziție. Să le dea guvernarea.
Cu toate riscurile, Iohannis a început să-și pună în aplicare noul plan, deși sorții de izbândă erau foarte mici. A acceptat provocarea, găsind în PNL, oameni dispuși să se sacrifice pentru țară. Mai erau ceva luni până la alegerile locale și parlamentare, dar a calculat că va rezista. Astfel, noul guvern își va putea proba profesionalismul câștigând încrederea alegătorilor.
Numai că, păpușarii, care dețin controlul în Parlament, văzând că noii miniștri nu sunt niște ageamii cum credeau, au pus la cale căderea guvernului. Pe care ei îl votaseră ! Sub acoperire. Căderea a avut la bază moțiunea de cenzură pe o chestiune care le-a arătat adevărata față. „- Ce democrație ? Fără alegeri în două tururi ! C-așa vrem noi !” A fost o moțiune împotriva unei măsuri care lărgea drepturile cetățenești și întărea democrația.
La învestirea celui de-al doilea cabinet Orban, șobolanii au încălcat fără scrupule orice urmă de legalitate. Au pus în mișcare arma secretă. Curtea Constituțională cumpărată cu bani grei, pensii speciale și, de ce nu, șantaj !
Sondajele arătau un viitor îngrozitor pentru ei. Seriozitatea și bunele rezultate ale Guvernului Orban se vedeau tot mai mult, deși au trecut doar patru luni, în ciuda sabotajele pesedeilor propaganda lor lucrând zi și noapte pe toate canalele. În plus apăreau tot mai multe nefăcute de către dragnenieni.
Când totul părea fără ieșire, președintele le-a arătat Mâțu ! Mulți nu s-au prins. Șobolanii jubilau bucuroși că au scăpat de Ludovic ! Gata, îl învestim pe Câțu și apoi îi radem. Pe televiziuni curg scenarii peste scenarii ! Cred că românul s-a născut scenarist, nu poet cum clamează unii pe la sărbătorile culturii ! Toată țara e cu sufletul la gură ! Ce se întâmplă ? Cum vom ieși din tot balamucul ăsta ? Nu mai e de glumă !
Președintele ia act (sic!) că există o majoritate pro PNL în Parlament, chiar dacă era falsă (parlamentarii vrând de fapt să-și salveze pensile speciale și alte „drepturi”. În acel moment Cîțu se retrage la un click distanță, iar Iohannis îl desemnează pe … Ludovic Orban. Omul de care se tem cel mai tare pesedeii, deoarece omul le cunoaște șiretlicurile. Și, mai ales, știe, spre deosebire de Dăncilă, cum se guvernează. De liberali se tem toți, cei de pe Dreapta. Or fi toți infiltrați ?!? Ne aflăm în plin science fiction
Atunci Maica Domnului a zis: „- Du-te Corona și rezolvă situația !...”.
Audierile noului cabinet Orban II, cu repetiție, au durat cât un meci de fotbal. Din liga a IV-a, prin prestația parlamentarilor iresponsabili. Se făceau anticipate în decembrie, totul era rezolvat acum ! Dar cine să priceapă !?! În prelungiri, a fost votul în condiții speciale (o altă premieră mondială). Fără participarea liberalilor izolați de Corona ! Cu doar 23 de voturi împotrivă și o singură abținere ! Țin să fie ! Parlamentarul turmentat ? 
Fără cârcoteli prea mari și, mai ales, fără ca circarii Bacalbașa sau Solomon să-și mai facă numărul ! Doar noua garnitură de „băieți de bine” de pe marginea șanțului mai dă bâlbe pe camere, ca și bătrânul edecar de la Alde. Colegul de echipă a celui de la Rahova nu-i de acord ! Telenovela continuă !
Și-am încălecat pe-o șa !...

PS. Mă întreabă mulți de ce nu comentez actuala viroză planetară. Pentru simplu fapt, că pandemiile au fost periodice în istoria actualului program Homo sapiens sapiens (3) cu efecte dezastruoase. Ca un fel de selecție naturală ! Din păcate, mult mai mult se moare pe planetă din cauze ce țin de educație: fumat, alcool, avorturi, accidente rutiere …
Sigur, teama este mare. Se închid granițele. Bursele strănută ! Economiile se cutremură. Cum m-a cutremurat azi insistența unui tânăr jurnalist care tot întreba repetitiv pe ministrul Alexandru dacă se vor mări pensiile cu 40% conform „legii” ? Răspunsul este foarte simplu. Dacă vor fi bani se vor mări ! N-are rost să ne amăgim. Mai rău ar fi să scadă salariile și pensiile !
Acum să ne comportăm, fără șmecherii cum au încercat unii semeni. De așa manieră ca efectele să fie cât mai mici pe plaiurile mioritice !
Nu uitați ! Diaspora românească, tot România este !
Se ne păstrăm calmul și Doamne ajută !
S-auzim numai de bine ! !


Sergiu Găbureac

gsm_as@yahoo.com
Tel.  0771 631.065 

Informația, o problemă ? O rezolvăm împreună !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu