Wikipedia

Rezultatele căutării

vineri, 20 decembrie 2019

OMUL POLITIC AL ANULUI


OMUL POLITIC AL ANULUI

A devenit o tradiție la nivel planetar ca la sfârșit de an să fie acordate tot felul de tiluri. Unele chiar năstrușnice. Ce să-i faci ? Hominizii planetei simt nevoia să se distreze cu tot felul de giumbușlucuri. Constat că la știrile noastre sportive, redactorii sunt obsedați de sânii explozivi și fesele generoase ale iubitelor fotbaliștilor, decât de rezultatele în sine ale celor care practică sportul rege. La noi, tot pe post de țurcă națională ! Noroc cu CFR Cluj și al său antrenor de excepție.
Deja au început să apară știri privind realizările deosebite ale anului 2019. E bine, la nivelul Terrei a mai trecut un an fără declanșarea celui de-al treilea război mondial cu care ne amenință permanent apocalipticii timpului. Doar ceva războaie locale, mai mult sau mai puțin dirijate de vânzătorii de arme și dictatorii dornici de supremație. În rest, natura își vede de-ale ei cu uragane, cutremure, erupții ... pe larg mediatizate de media în criză de alte știri. Apropo, ziariștii noștri au ajuns să relateze până și înjurăturile practicate în lumea interlopă, pe post de subiecte „senzaționale”.
Ca în fiece an, în aceste zile, se evocă momentul eliberării (!) noastre de sub jugul comunismului. Se caută martori autentici ai evenimentelor și participanți la Revoluția Română. Blamată de unii. Mai puțin sunt scoși în lumina reflectoarelor sunt cei implicați în Contrarevoluție. Tot română ! 
Responsabilitatea pentru crimele de atunci și altele, care au urmat de-a lungul anilor, nu doar în acele zile, săvârșite de nemernicii care, printr-o șmecherie de proporții naționale, s-au instalat pentru decenii întregi la Putere, nu este nici după trei decenii oficializată de Justiția română. 
Îmi amintesc cum mișcarea revoluționară română a devenit publică abia odată cu ședințele de condamnare a bravilor de la Timișoara prin fabrici și uzine. De fapt, finalul „marii adunări populare” din fața sediului CC al PCR, în 21 decembrie 1989, a declanșat Revoluția la nivel național. Revoluție care a durat până în seara zilei de 22 decembrie când Ceaușescu, evacuat premeditat cu elicopterul și protejat la Târgoviște de armată, a fost arestat de cei care au dat lovitura de stat. De fapt contrarevoluționari, care s-au și grăbit să se descotorosească de cel care le putea crea mari probleme dacă ar fi fost lăsat în viață. Cine plătește pentru crimele care au urmat doar ca să rămână gașca Iliescu la Putere ? Lucrurile sunt arhicunoscute, doar Justiția nu este capabilă să oficializeze adevărul. Poate tocmai de aceea magistrații mioritici au salarii imense și pensii speciale uluitoare. Să tacă și să țină adevărul în colbul dosarului care a ajuns să cântărească o tonă !
Trecut-au anii iar România a pierdut tot mai mult contactul cu evoluția normală a statelor foste comuniste în cadrul Uniunii Europene. Mașinăria de propagandă a Frontului Salvării Naționale a funcționat eficient, fiind cumpărate la pachet conștiințe din toate domeniile. 
Pensiile speciale s-au tot înmulțit ! 
Cei care făceau, prin anii 90, Apel la lichele au devenit ei înșiși lichele de prim rang. La fel ca în anii 50 cu alde Mihail Sadoveanu, George Călinescu, Alexandru Graur, Victor Eftimiu și mulți alții. 
În aceste condiții, marea masă inteligentă, câteva milioane care doreau un stil de viață normal, european, a emigrat aducându-și contribuția la ridicarea PIB-ului altor țări. Mulți din cei rămași acasă au ajuns să trăiască din suta de euro trimisă de cei plecați afară, alții din ajutorul de stat acordat în funcție de votul dat periodic, fiind fericiți cu plasa cu zahăr și ulei.
Democrația originală” a condus la decăderea morală a poporului, ajungându-se la o societate dezechilibrată cu „elita” formată din analfabeții șmecheri ai națiunii, instalați pe vecie la Putere. Așa păreau să stea lucrurile până în anul de grație 2019, când repetarea obsesivă a cuvintelor din imnul național a trezit din letargie alegătorii adormiți. Deșteaptă-te române !...
Diaspora a tot dat semnale ! A arătat cum se trăiește în locurile civilizate ale planetei și ce trebuie făcut concret pentru schimbare, dar neîncrederea „tradițională” în vot a românului a dus la perpetuarea sistemului ticăloșit.
26 mai 2019 (Duminica Samarinencii - propovăduitoarea Evangheliei Mântuitorului) rămâne o dată de referință în istoria neamului. Noroc că nu au fost alegerile pe 2 iunie - Duminica Orbului, cum s-a întâmplat de mai multe ori în perioada postdecembristă ! În acea duminică s-a manifestat o schimbare profundă în mentalul colectiv al poporului. Alegerile nu au mai fost câștigate de FSN / PSD. În sfârșit, poporul a înțeles puterea votului !
Dar pasul incredibil s-a produs la 10 octombrie 2019 prin căderea Guvernului Dăncilă. Capacitatea de negociere a unui lider politic liberal, discreditat non stop de clica fesenist-aldistă+udmr, a dat peste cap calculele.
Câștigarea alegerilor de către președintele Iohannis, realizatorul unor mutări spectaculoase opunând rezistență fermă regimului de ciolănari, a condus, apoi, la o rapidă deschidere a României spre reluarea drumului european.
Acum se dau bătălii zilnice pe frontul văzut și nevăzut al preluării puterii de decizie din mâinile grupului mânat de cu totul alte interese decât cele ale poporului român. A vedea ziua de miercuri din Parlamentul României.
Sunt lupte grele, știind cu cine avem de-a face ! Aflăm tot mai multe lucruri de neimaginat făcute de rețele de tip mafiot generate de regimul fesenist. Crime, droguri, trafic de persoane, vămuiri pentru partid și buzunarul propriu, încălcări grosolane ale legii iar autorii o fac pe sfinții și se pregătesc febril pentru o nouă lovitură de stat ca acum 30 de ani ! 
În aceste condiții, din punctul meu de vedere iar lelea Safta mă susține, omul politic al anului 2019 este, paradoxal, POPORUL ROMÂN !   

La Mulți Ani, popor chinuit de niște potlogari !

ULTIMA ORĂ

Crâșmari, fiți fericiți ! PSD vă mărește profitul mărind alocațiile copiilor !
*
Wow ! Pinocchio a rămas fără partid ! Au plecat și fondatorii !
*
Înclin tot mai mult să-i dau dreptate lelei Safta care susține alegerile anticipate ca fiind singura soluție de a scăpa de ciuma roșie. Dar, mai întâi, să fie adoptat bugetul și-apoi om vedea.

Sărbătorile cu sănătate și bucurii !
S-auzim numai de bine !



Sergiu Găbureac

gsm_as@yahoo.com
Tel.  0771 631.065 

Informația, o problemă ? O rezolvăm împreună !



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu