Wikipedia

Rezultatele căutării

vineri, 15 februarie 2019

BUGETĂM, BUGETĂM ?


BUGETĂM, BUGETĂM ?

Nu știu cum se va termina toată această poveste de coșmar ! Aud voci care afirmă că numai Armata poate curma activitățile oneroase ale bandei de ciumați. De clasă politică, la feseniști, nu poate fi vorba, turma fesenistă este condusă de o bandă, în mare parte provenită de la PRM și alte partide, care a pus mâna pe România și care umilește milioanele de români de ani buni.
Mă îndoiesc ca Armata să intervină. Suntem stat membru al Uniunii Europene, o construcție bazată pe principii clare, în ciuda cârcotelilor și a manipulărilor de tot felul. Dispariția UE ar duce la dispariția instantanee a tuturor statelor europene, înghițite rapid de forțe care abia așteaptă lipsa lor de unitate. Nu mai vorbesc de ieșirea României din UE, cum sugerează, tot mai agresiv, inconștienții națiunii sau cozile de topor !
Și, apoi, nu Armata a instalat această bandă de criminali la Putere în seara zilei de 22 decembrie 1989, trimițând Revoluția Română în derizoriu ucigând la greu pe toți cei care mai sperau în reînnodarea firului democratic rupt brutal tot într-o noapte de decembrie 1947 ? Ploaia de generali apărută din neant în anii 90, deși Armata s-a redus dela 250.000 de cadre la 70.000, a servit regimul criminal intitulat pompos Frontul Salvării Naționale.
Vă amintiți știrea cu cei 60.000 de timișoreni uciși, cu care unii au reușit să intoxice Europa Liberă și acel post de radio a speriat românii. De aceea, în ziua cea mare a înlăturării structurilor comuniste, care la noi părea să nu mai vină, deși era așteptată cu sufletul la gură, foarte puțini români s-au implicat activ în schimbare. De la jumătate de milion câți participaseră „voluntar” la ultimul miting ceaușist sute de mii de românu au dat bir cu fugiții. Milioane de oameni erau îngrozite de ce auzeau la radio. Din cele câteva zeci revoluționari autentici, prin câteva județe, au apărut mii și mii ! Mulți au stat la cotitură bătându-se, ulterior, cu cărămida în piept ! De ce au fost acceptați ? Simplu ! Pentru a-i putea înlătura pe cei autentici. O problemă care trebuia lămurită de ani de zile, dar cu lupii la stână, autori ai criminalilor fiind cooptați de ani de zile în sânul Secretariatului de stat pentru recunoașterea meritelor luptătorilor împotriva regimului comunist instaurat în Romania în perioada 1945-1989 și în Institutului Revoluției Române din Decembrie 1989, nu e posibil, mulți erijându-se în revoluționari cu rol determinat ! Altă gogoriță ! Poate a Contrarevoluției !?! Recent am avut de-a face cu unul dintre ei, care era, mai-mai, să mă strângă de gât agresându-mă fizic în sediul Secretariatului de stat ! Credeți că au intervenit ceilalți colegi sau Poliția care, culmea, era de față ? 
Să fim serioși ! Toți s-au rățoit la mine, în afară de unul care stătea jenat cu capul în jos ! Iar derbedeul, angajat al Guvernului, nu cred că avea 10 ani la Revoluție ! Cum au apărut asemenea specimene acolo ?
Tot Armata a permis, în democrația originală iliesciană, întoarcerea și plantarea multor securiști și a altor cadre de nădejde în partidele abia înființate. 
Mai ales în partidele tradiționale ale României PNL, PNȚ și PDSR ? 
Exista un Corneliu Coposu, în jurul lui colcăiau zeci de „acoperiți”, exista un Ion Rațiu alți zeci de „acoperiți”. Toți manifestându-și zgomotos adeziunea !
L-au îmbrobodit pe Cunescu și i-au confiscat partidul schimbându-i abil numele, din PDSR în PSDR, creând senzația întoarcerii la rădăcinile socialiste românești de altădată. Aiurea ! Pe Câmpeanu l-au neutralizat rapid fiind ... un străin venit de la Paris ! Mai mișca cineva prin țară, veneau cohortele de minieri sau galeriile cu dinamoviștii conducători îmbrăcați în salopete sau deghizați în civil ! Ca în 10 august 2018. 
N-a fost ușor până au pus poporul cu botul pe labe, dar l-au pus ! Cu sacoșe, fasole, cârnați, găleți, cumpărături și vânzări de aleși în Oborul Parlamentului ș.a.m.d. Și-au tras legi de acoperire și au început jaful și distrugerea sistematică a țării ! Legală !?! Asistăm, acum, la ultimele lovituri date economiei românești, lăcomia neavând margini sau îndeplinesc misiunile primite de destructurare a țării. În ciuda evidențelor, mulți nu conștientizează realitatea, mulțumindu-se cu falsele firimituri aruncate cu surle și trâmbițe. Știți că numai mâncarea cea de toate zilele s-a scumpit cu numai puțin de 30% față de anul 2013 ? Asistăm la căderea leului, creșterea inflației, a întreținerii ... 
Când n-a mai ținut cu Iliescu pe Stânga au implementat planul, pe care îl intuise perfect Coposu în 1992. L-au băgat, peste noapte, pe „liberalul” Băsescu pe Dreapta. Securist sadea ! Poporul a înghițit momeala cu tot cu sfoară. Sfoară care i-a înconjurat gâtul și, de groază, milioane au plecat unde au văzut cu ochii. Nu, nu la Moscova, ci în țările civilizate ! Așa cum pleacă și frații basarabenii. Am rămas fără floarea națiunii. Așa au căzut sistemele de bază care susțin evoluția oricărei națiuni: școala și sănătatea. Decăderea morală a fost cauzată și de o altă instituție fundamentală care a clacat în misiunea ei civilizatoare, băgând capul în nisip, pentru câțiva arginți.
Capii Armatei s-au dat la fund rumegându-și gradele și salariile acordate, Poliția și-a continuat obiceiurile milițienești de dinainte de 1989 iar noua Jandarmerie a început să snopească și să gazeze populația, pe care avea datoria să o apere de hoți. Membrii Academiei, altădată motor al națiunii, au ajuns de tot râsul ! Administrația s-a transformat în zeci de rețele de tip mafiot iar statul s-a cancerizat. Așa am ajuns aici ! 
Nu a fost an lăsat de la Dumnezeu să nu fie probleme cu Bugetul. Bugetul înseamnă cheltuirea, de către Putere, a banilor strânși din taxe și impozite puse pe spinarea poporului, bugetari sau oameni cu inițiativă privată, a investitorilor străini prin mult comentatele multinaționale, a celor din sfera serviciilor publice și ale companiilor, majoritatea falimentare, aflate în gestiunea statului. Populația a contribuit și voluntar la formarea veniturilor bugetare prin participarea la Loteria Națională, prin subscrieri la împrumuturile de stat, prin depuneri și împrumuturi la sau de la bănci, prin donații etc. 
Unde se duc toate aceste venituri ? Halca cea mare rămâne la bugetul de stat, o parte revin la bugetele locale, alte părți alimentează bugetul fondurilor speciale și al asigurărilor sociale de stat. Din care se fură la greu !
Circul la care asistăm în ultimii doi cu prilejul votării bugetului, ne arată cum au loc tot felul de târguieli pe sub masă între partidele „alese” (PSD&ALDE) și ong-ul etnic. Pentru a apuca hălci cât mai grase din buget. De ce și șantajiștii de la UDMR ? Simplu ! Altfel șandramaua se prăbușește !
Lipsa reformei administrative, de fapt lipsa descentralizării, adică a eliberării comunităților locale (municipii, orașe, comune rurale) de dependența de satrapii județeni (mulți cu un comportament tipic mafiot, vezi zona Munteniei și a Moldovei ținute într-o sărăcie cruntă), face ca țara să fie la cheremul șobolanilor care se comportă aberant și discreționar.  
Ceea ce s-a întâmplat recent, prin protestul Asociației Municipiilor din România, arată la ce măgării se pretează administrația centrală, care nu se jenează să bage mâna până la cot în veniturile locale și să le dirijeze acolo unde au interese, nu de puține ori personale. La fel ca pe timpul isprăvnicesei Coana Chirița ! „Darurile” făcute, peste noapte, ong-ului etnic sunt de toată povestea ! Vânzare curată a intereselor naționale ! 
Cui îi pasă ?
Degeaba se strofocă OPOZIȚIA, degeaba depune mii de amendamente, dându-se de ceasul morții țipând și urlând !... Atâta timp cât „aleșii majoritari” dețin Puterea în  Parlament, nu există nicio șansă de a schimba ceva. Bietul președinte nici nu mai contează, fiind total izolat în vârful dealului ! Degeaba trage semnale, cine să-l înțeleagă. Cei care mai înțelegeau, au părăsit țara ! iar cei care mai înțeleg prin țară sunt în minoritate absolută !
La Putere, acum, sunt ciolănari versați, cu un sistem de propagandă bine pus la punct prin consilieri bine plătiți și mercenari din mass media. Am sesizat cu toții lozincile standard pe care le folosesc absolut toți gorniștii Puterii seara când ies la talk-showuri la televizor. Cele mai „adevăruri” exprimate de ei nu au acoperire în realitate, dar ce mai contează când te repezi peste opozant și nu-i permiți să se exprime ! Aia-i golăneală, nu dezbatere. Repetarea minciunilor la infinit, creează senzația de adevăr pentru prostimea în creștere alarmantă. „A spus, soro, la televizor !” „Scrie, omule, în ziar !”
Degeaba acuză unii concetățeni, că Opoziția nu face, nu drege ! Opoziția nu are ce face în afară de dezbaterea parlamentară sau în consiliile locale. Nu de puține ori ies scântei, dar totul este inutil. Votul e cel care decide. Acolo bunul simț, onoarea, cinstea lipsesc. Singurul moment în care se poate schimba ceva cu adevărat în România este acea zi în care poporul este chemat la urne.
Dar, noi am dovedit din plin suntem ratangii din născare, votând ani de-a rândul în Duminica Orbului (bizară coincidență !) tot cu Baraba ! Așa ne vom duce destinul de pârliți până la sfârșitul veacului.
Alții fac spume la gură: „Străinii ne vor răul !” Și răul cu cine ni-l fac ? Nu cu amicii de la FSN ? Cine a luat șpăgile imense de zeci și sute milioane ? 
În schimb, nu doresc alternativa la Putere, FSN conducând România de 29 de ani. 6 cincinale !
Permanenta grijă a FSN-ului (PSD&PDL) a fost să îndobitocească poporul și să-și pună în aplicare planurile prin miniștri de tip Dăncilă, Dan, Plumb, Daea, Tudorel&Co. 
O șleahtă de semianalfabeți ! 
Abramburica, mai „alfabetă”, după ce a pus de patru ori sistemul de învățământ la pământ, acum se dă de ceasul morții a cincea oară ! 
Sistemul de sănătate este în colaps, poporul fiind ademenit, prin reclame non stop, la îngurgitarea a tot felul de otrăvuri numite medicamente miraculoase. Avem cea mai mare densitate de farmacii din lume. Guvernanților puțin le pasă. Rar, mai auzi voci izolate din societatea civilă și unele partide. Totul se prăbușește și poporul râde ! Mai bine zis, „se râde”. 
Circ, pâine nu prea mai e ! Covrigii s-au scumpit cu 50% ! Nu cu 5, 10, 15, 20, 25%, ci cu 50%. Vă dați seama ce creșteri vor urma la celelalte produse ? E de ajuns să se retragă mall-urile / supermarketurile și alte investiții ale străinilor din România și ajungem instantaneu în anii '80 !
Toate astea sunt rezultatul politicii ceaușiste de creare a omului nou de tip zombie, de după 1971. Politică continuată, la virgulă, de urmașii din FSN.
Rezultatele sunt de necontestat. România pare pierdută. Mai e un pas !

ULTIMA ORĂ !

Din realitățile României ! La sâni falși, doctor fals, la doctor fals, avocat fals !
*
Caracterul mârlanului ajuns la Putere apare în toată hidoșenia lui. Slugărel execută comenzi împotriva bunului simț. A fost declanșată sabotarea Codruței de a participa la concursul pentru ocuparea unei înalte funcții în cadrul Uniunii Europene. Și așa, România deține doar două funcții mai de Doamne ajută ÎN U.E. ! Nu am afirmat vreodată că dra Kovesi e ușă de biserică, dar ca să umbli cu asemenea măgării cum fac șobolanii neamului, purtători de ciumă roșie, demonstrează ce caractere infecte au cei de la Putere. Țoape infatuate, semianalfabete, grobiene și pline de invidie !
La urma urmei, nu procurorii judecă în România, ci judecătorii ! Dosarele au fost instrumentate de procurori, Codruței fiindu-i interzis prin Lege să-și bage nasul ! 
Așadar, cum pot susține șobolanii că DNA este vinovată pentru condamnarea cuiva ? E o uriașă manipulare ! Ei se cred la PSD, unde dictatura e în floare. Ce zic marii infractori, aia se votează ! Că unii procurori au hărțuit pe unul sau pe altul nu poate fi contestat, dar asta tot Justiția trebuie să o rezolve punctual, nu Parlamentul infractorilor ! 
Prin piedicile puse, nu fac decât să se dezonoreze și mai mult și să-i creeze Codruței aura unei adevărate eroine a României ! Din două rele, aleg Kovesi !
Situația asta mi-a amintit de paznicii de la cazanele din Iad. La toate cazanele câte trei paznici. Cum scotea unul capul, cum îl băgau înapoi. La cazanul românilor nimeni ! Continuarea o știți cu siguranță. Dacă nu, dați-mi un semnal pe facebook, mess, mail, telefon. Diversiunea este creată tot de infractorul Dragnea cu mintea sa bolnavă de putere. În timpul ăsta, Bugetul SF, la fel ca precedentul va trece neobservat de boborul iubitor doar de numere senzaționale ! După aia se jeluiesc „toți e la fel” ! Serios ? 
Credeți că PNL ar fi făcut asemenea măgării dacă era la Putere ? Încercați și o alternativă, dragilor ! Nu tot votând partidele FSN-ului. 30 de ani sunt de ajuns !
*
Uluitor ! O adevărată minune s-a întâmplat în Parlamentul infractorilor !
Câțiva șobolani (18 de la UDMR !), purtători de ciumă roșie, temându-se de blestemele îndreptățite ale mamelor au votat amendamentul Partidului Național Liberal de dublare a alocațiilor copiilor. Cu unguroaicele nu te pui ! Îi porcăiau pe ai lor aleși de nu se vedeau ! În plus, UDMR n-a scăpat ocazia de le arăta pisica, șobolanilor ! A câta oară ? 
Poate renunță ciolănarii la alocarea banilor pentru partide sau la cele două miliarde de la pensiile speciale pentru nesimțiții neamului românesc. Sau renunță Dragnea la vitamina D pentru copilași de la care nu s-a jenat să fure ! Și acum se jură că ...
Tot a apărut Soarele și se rezolvă moca problema vitaminei. Cum ? Fără șpagă ? Asta nu-i permis la PSD. Ce facem ? Stricăm tradiția ?
*
Jocuri de glezne la Răsărit ! Putin, tot mai izolat, încearcă prin manevre de tip coreean să mai atragă atenția asupra sa. A fost, Făt Frumos, când a fost ! Era deștept, se retrăgea la timp ! Acum e ca o piatră de moară la gâtul Federației Ruse. Alt bolnav de cultul propriei personalități. La ruși e tradiție. Or să-l elimine chiar ai lui. Curând ! (lelea Safta)


S-auzim numai de bine !



Sergiu Găbureac

Informația, o problemă ? O rezolvăm împreună !



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu