Wikipedia

Rezultatele căutării

joi, 30 aprilie 2015

STAFIA USL sau MARELE FURT


STAFIA USL sau MARELE FURT
Cei cu ani în plete își amintesc cum a fost instaurat „democratic” comunismul în România. În noiembrie 1946 s-au organizat „alegeri libere” sub atenta supraveghere a șenilelor sovietice. Cu toată propaganda specifică regimului totalitar sovietic, rezultatul la urne a fost dezastruos.
- Nicio problemă, a spus comisarul Vîșinski, responsabil cu instalarea primului guvern de sorginte comunistă în România. - Inversați rezultatele !
Și au urmat 42 de ani numai cu alegeri democrat-populare ! 99,99% pentru cei care au numărat voturile. Nu înainte de venirea băieților care culegeau buletinele de vot cu diverse înscrisuri !
Acum trei ani, Piața Universității + alte piețe din țară și străinătate, prin presiunea creată, reușesc să dea jos Guvernul Ungureanu. După cel al lui Boc. Vă amintiți incantația ? „Hop, hop, hop ! / Ungureanu după Boc !” Pe fondul creării unui proiect politic, ce părea mai mult decât fezabil, este demis „șeful de stat”, marele panglicar al politicii românești al ultimelor două cincinale. Repus în funcție în baza celebrei erate a CCR. Alegerile din toamnă duc la un scor nemaiîntâlnit în istoria postdecembristă. Pentru coaliția USL cu al ei program destul de bine închegat.
Numai că, obiceiurile vechi nu se uită ! PSD, urmașul fidel al „câștigătorilor” din noiembrie 1947, pun presiune tot mai mare pe PNL și reușesc, prin metode specifice, neutralizarea lui Crin Antonescu, liderul incomod atât pentru PSD, cât și pentru PDL. USL se pulverizează !...
Într-o țară cu o brumă de cultură democratică ar fi fost organizate noi alegeri. La noi, nu. Parlamentul devine ilegitim, la fel ca toți aleșii locali de pe listele USL. Ei fuseseră votați pe o anumită realitate politică, care nu mai exista.
Ce fac șobolanii roșii ? Nimic mai simplu ! Fură, ziua în amiaza mare, programul USL, cu toate componentele liberale. Ca să dea o spoială de legitimitate, este scos din joben un așa-zis partid de dreapta prin coruperea trădătorului manechin. Exact ca în 1947-1948 ! Mai mult, corupe peste 5.000 de aleși ! De la toate nivelurile. Aleșii, fără onoare și demnitate, au pus botul !... Acum văd că le bate DNA-ul pe la fereastră !
De Crăciun, prezidențialele sunt câștigate de reprezentantul noului partid de dreapta, proaspăt rezultat dintr-o combinație ciudată, dar necesară, a PNL-ului istoric cu ce mai rămăsese din PDL, după plecarea susținătorilor Demisului național la PMP, ai Monicăi Macovei la M10 și ai posesorului funiei de usturoi.
Noul PNL este luat în primire de mercenarii, unii vorbesc chiar de ofițeri sub acoperire (!), din mass media, aparținători sistemului cripto-mafiot și forfecat zi de zi. La noul PNL există, încă, multe probleme de imagine și comunicare.
Președintele Johannis vine cu o altă abordare în ale politicii românești, ce îi face pe jurnaliștii, susținători ai șobolanilor roșii, inclusiv ai Demisului, infiltrat pe Dreapta, să nu-i poată găsi hibe de exploatat în plan politic. Atunci interpretează orice gest al președintelui. Lucruri nesemnificative ! Președintele rezistă ! Până când ? Se va încerca izolarea, ca și în cazul Constantinescu ?!?
Justiția se trezește după aservirea totală față de regimul băsescian dând semne de independență. Urmează o adevărată campanie de deratizare a partidelor aflată în plină derulare. Parlamentul își dovedește incapacitatea de înțelegere a demersurilor justițiare. Aroganța atinge limite maxime. În ciuda asigurării, de către liderii tuturor partidelor, a ridicării imunității oricărui șparlamentar dedulcit la oala cu miere a puterii. Locale sau naționale.
Ies la iveală furturi de neimaginat. Zeci de rețele mafiote locale încep să fie destructurate. Televiziunile de toate culorile crează mari spectacole, abil întreținute și de organele specializate. Cu informații pe surse !
De dragul sau de frica unor parlamentari, cărora DNA-ul le cere insistent ridicarea imunității, manechinul, răsplătit ilegal cu conducerea Senatului de către șobolanii roșii, șovăie. Ajunge să încalce, la vedere, Constituția, prevalându-se de un regulament ilegal. Scandalul este imens !
Pe fondul ăsta, plagitorul-prim ministru iese la rampă susținând că se sacrifică punând în aplicare programul USL, deși nu mai are mandatul pentru a face acest lucru. În fapt, plagiază la greu ideile liberale ! În felul acesta speră să își securizeze postul ! Geaba se strofocă noul PNL cu tot felul de manevre !...
Pe scurt. Ponta plagiază ideile liberalilor. Cu aplicarea lor e o problemă ! Astfel, datoria externă a României pe termen lung este la 15 februarie 2015 de 74,5 miliarde euro, datoria publică directă ajungând la 30,7 miliarde euro ! http://www.bnr.ro/Datoria-externa---BPM6-11333.aspx Ciuruitul jubilează prin nostalgicii săi !
Despre această „realizare” nu a scos un cuvânt la aniversarea, cu surle și trâmbițe, a trei ani de guvernare, când au fost prezentate semirealizări peste semirealizări ! Toate iscusit ambalate în poleiala multicoloră a reflectoarelor și lansate cu sonorități stridente de rock-and-roll.  
Cu mortul USL.2 (!) în fereastră „cel mai cinstit guvern din România cu cei 14 miniştri ai săi pușcăriabili” o va duce până în 2016. Dacă scheleții plagiatorului nu vor fi cumva scoși din dulap, de doamna DNA, la vedere !?! După rezolvarea cazului Șova mai vorbim !
Constat că mulți jurnaliști și analiști autohtoni sunt buni de scris scenarii pentru filme politice. Pentru Hollywood ! La noi nu are cine le regiza. Cert e un singur lucru. Minciuna are picioare scurte ! Pinocchio a plătit, întotdeauna, cu vârf și îndesat. Așa m-a învațat Carlo Collodi.
În toate există o soluție ! Iar soluția va veni de unde nu te așteapți !
 N.B. Victor Ponta pe 26 ianuarie 2015: „Aşa cum s-a întâmplat şi la ultimele cazuri aduse în faţa Parlamentului, PSD va vota de fiecare dată pentru îndeplinirea solicitărilor Justiției.”
Să nu mai asculte șparlamanetarii PSD de șeful lor ?! E a treia oară când îi dau cu tifla !


Sergiu Găbureac
gsm_as@yahoo.com,  
Tel.0731 936.615 - 0752 975.130
Bucureşti - 39
Informația, o problemă ?
O rezolvăm împreună.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu