Wikipedia

Rezultatele căutării

vineri, 13 septembrie 2019

IA GOGOAȘA, FRAIERE !


IA GOGOAȘA, FRAIERE !

Veorica-Vasilica Dăncilă: „Eu astăzi (13 septembrie 2019- n.n.) propun, în fața dumneavoastră, singurul pact pentru cetățeni, singura înțelegere pe care merită să o facă forțele politice din România: aceea a bunăstării românilor. Pentru că astăzi România are a doua cea mai mare creștere economică din Europa. Salariile și pensiile au crescut cu un ritm fără precedent. A crescut salariul minim pe economie, au crescut salariile medicilor și ale profesorilor, precum și salariile din construcții.
La 1 septembrie punctul de pensie a crescut cu 15% și a crescut pensia minimă garantată. /.../ Vreau ca oamenii să primească o minimă asigurare scrisă din partea întregii clase politice că nu li se vor tăia salariile și pensiile,așa cum s-a făcut în guvernarea 2010-2012. Sunt prima care semnează acest pact, având credința că România trebuie să-și onoreze obligația de bază către cetățeni, aceea de a le asigura bunăstarea și un trai decent.Iată o propunere extrem de interesantă !
Fără a exista o motivație justificată, nu cred că există vreun partid care să ia o măsură de tăiere a pensiilor sau salariilor, cum insinuează Dăncilă. Iar acea motivație este, deja, cunoscută. Criza din 2009 a arătat ce înseamnă să crești salarii și pensii fără să ai o susținere financiară sănătoasă.
Deținem creștere economică record în U.E. Corect ! Și atunci economia duduia ! Nu mai ține minte, Veorica ? La creierul ei, nu mă mir ! Oare nu se întreabă de ce ministrul ei de finanțe a împrumutat și împrumută lună de lună miliarde și miliarde, datoria externă ajungând la peste 100 de miliarde ? De euro. Unde sunt miliardele din așa clamata creștere economică ? Realizată artificial din consum și nu din activități economice eficiente. Investiții - ioc, producție a industriei de stat - zero, noroc cu factorul privat care aduce 90% din venituri la buget, sănătatea - praf, învățământul la pământ, siguranța publică - zero, decădere morală fără precedent, doar inflație ! Tot record , Veorico ! ... Primii în Uniunea Europeană.
Cu asta de ce nu te lauzi ? Sau cu creșterea galopantă a prețurilor !
Ceva e putred la mijloc, așa cum avertizează și specialiștii în finanțe și economie ! Ei trag semnale de alarmă de mai bine de doi ani privind golurile de miliarde existente în visteria țării și prevestesc momentul trist al plăților acestor aventuri financiare populist-feseniste. Ce vom face atunci ?!?
Sunt de acord cu acest pact cu o condiție: liderii PSD să plătească cu imensele lor averi și cu viața pierderile cauzate de greșelile acestor ani (2016-2019) în care au guvernat, pentru a acoperi cheltuielile cu salariile și pensiile românilor ?
Semnează Dăncilă&Co. un asemenea angajament ?
Șmecheria cu actuala mărire a pensiilor am aflat-o cu toții ! Nu dă indexarea pe 3 ani, conform Legii, și, apoi, se laudă pe toate canalele că a mărit pensiile. Pe patru luni. Chiar nu-i este deloc rușine ? Crede că toți românii sunt proști ?!?
La anul ce va face, când cheltuielile vor fi imense sau peste doi ani când sumele se vor tripla față de anul 20 20 ?
De aceea, n-aș vrea ca șobolanii să plece de la guvernare și să lase pe alții să scoată castanele din focul crizei. Să guverneze țara până o pune la pământ. Să vedem pe unde scot cămașa românii care tot votează FSN-ul de 30 de ani la Putere ?
Când se vor trezi ? 
O țară întreagă vede cum Veorica își sabotează propriul guvern ! Cum blochează în mod artificial salariile, dând vina pe prezident, de parcă el ar fi ordonatorul de credite peste România, nu ea ! Alde Dăncilă nu respectă Constituția, nu merge în Parlament pentru validarea guvernului și vrea pact pe bunăstarea românilor !?!
De minciuni lumea s-a săturat, Veoricooooooooooo !
Totul se prăbușește, dar Veorica nu și nu !
Alții sunt de vină ! Serios ?!?
Mai era unul care repeta întruna asemenea prostii. Plus 100 la salariu !
Toate bune ?


Al dumneavoastră Sergiu-Marian Găbureac
gsm_as@yahoo.com
Tel.  0771 631.065 
Informația, o problemă ? O rezolvăm împreună !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu