Wikipedia

Rezultatele căutării

joi, 30 august 2018

O SCRISOARE DICTATĂ !


Vai, Unchiul Sam a trimis o scrisoare președintelui României, legată de legislația românească ! În „Dragă domnule președinte Iohannis se face vorbire despre protocoalele legale (!), dar nefirești (cum afirmă însuși Tu Dorel), de amnistierea corupților și a „multor oameni inocenţi care au fost trimişi la închisoare”, „intimidarea judecătorilor (?), a avocaţilor apărării şi a martorilor; ascultarea neconstituţională a telefoanelor; mărturii silite şi procese judiciare incorecte etc. etc. etc.
Plus cinci indicații prețioase, una destul de interesantă „De asemenea, îndemn Guvernul României să înfiinţeze o comisie independentă formată din judecători internaţionali şi experţi legali, care să examineze originile protocoalelor secrete, ca şi impactul lor asupra Parchetului General şi a judecătorilor din întreaga ţară.” 

Însă, deja, această comisie există la … Veneția !

Din start, scrisoarea are parfumul cunoscut, tot mai diluat, folosit de grupul infracțional autoinstalat la Putere acum 30 de ani.

Cum orice mânărie iese la iveală, la nici 48 de ore de la defilarea liderilor coaliției pe televiziuni, ce au făcut spume pe marginea scrisorii, se confirmă ceea ce mulți au intuit.

Bombă ! Nu era unchiul Sam ! Persoana juridică.
Era cetățeanul controversat american, Giuliani, care mai face și el un ban pe persoană fizică, uzând de aureola dată de funcțiile oficiale avute odinioară. „Înainte de alegerea mea în funcţia de primar al New York-ului, am servit ca oficial de rang înalt în Departamentul de Justiţie al Statelor Unite, deţinând şefia reputatului birou de procurori din New York. De-a lungul mai multor ani, ca procuror, am investigat şi urmărit personal, sau am condus acuzarea unui număr mare de cazuri de corupţie publică, ceea ce a dus la condamnarea a numeroşi demnitari.”

Rudolph, se pare, doar a semnat textul cu puternic iz dâmbovițean. De menționat că legătura sa cu președintele Trump este una privată, cabinetul Giuliani&avocații căutând disperat soluții de salvare a lui Donald din imensul scandal electoral aflat în deluare.

Apropo, am văzut zilele trecute filmul Mark Felt - The Man Who Brought Down the White House, povestea reală a afacerii Watergate, dată în vileag de jurnaliștii cinstiți ai Americii de la Wasinghton Post, Bob Woodward și Carl Bernstein, care au primit premiul Pulitzer pentru ancheta lor profesionistă.

Președintele Nixon, care beneficiase de un uriaș „abuz în serviciu” (tocmai câștigase al doilea mandat), a trebuit să plece urgent de la Casa Albă.
Văd că și acum tot mai mulți încep să părăsescă Casa Albă. Ultimul este chiar avocatul Casei Albe, Don McGahn. 
Să avem oare parte de un remake !?! 
Vorba Eccleziastului „ Ce a fost va mai fi, si ce s-a făcut se va mai face; nu este nimic nou sub soare.” (Biblie. Eccleziastul I/9) Vom vedea !
Scrisoarea lui Giuliani, popularizată cu atâta râvnă de televiziunile feseniste, are și o surioară ! Geamănă. Cu cerințe identice ! De noaptea minții !
- Asta, numai alde Tu Dorel putea să o facă, îmi susură lelea Safta !?!
În a treia zi, Giuliani simte pericolul și recunoaște că a fost plătit pentru expedierea scrisorii către președintele Klaus-Werner Iohannis, în urma discuției cu un oficial român !?! Prin intermediul cui a fost plătit ? Printr-un alt fost. Avocatul penalilor Adamescu, Popoviciu și Steinmetz (!), fost director al FBI. Mister Louis Freeh este proprietarul firmei de lobby Freeh Group International Solutions.
Tot Louis a semnat și scrisoarea pereche ! Se vehiculează sume amețitoare date pentru orchestrarea uriașei operațiuni de manipulare. O să le aflăm de la cine vin, căci la americani totul se fiscalizează. C-așa-i în United State of America ! Jurnaliștii de la portalul american Politico.eu sapă, sapă, sapă, nu ca mulți dintre vânduții noștri mioritici. „Câini de pază” (?) ai democrației !
Așadar, noua manipulare grotescă a opiniei publice românești, pentru justificarea masacrării legilor Justiției în favoarea infractorilor, s-a făcut cu largul concurs al presei mercenare, mână în mână cu hoții dâmbovițeni.

Feseniștii „salvatori”, ajutați de consiglieri străini și români, au ajuns să stăpânească perfect arta amăgirii populaţiei, dar nu și a instituţiilor europene, sau a marilor puteri. Câtă dreptatea avea poporul în 1990 când scanda: Cu televizorul ați mințit poporul”.
Tăriceanu, care dădea semne de distanțare față de amicul Dragnea, o face rău de oaie perorând pro domo PSD, cu doar 24 de ore înainte de comunicatul sec, nimicitor, al Departamentului de Stat al SUA, via, Ambasada SUA din București: „Guvernul SUA nu comentează opiniile sau concluziile unor persoane fizice, cetăţeni americani.”
Cu siguranță, mulți captivi ai pesediști-aldiștilor au înțeles ce spune Unchiul Sam: „… până recent, România a demonstrat un progres considerabil în combaterea corupţiei şi construirea unui stat de drept eficient. Îi încurajăm pe români să continue pe această cale. Urmărim cu atenţie schimbările la codurile penal şi de procedură penală şi ne menţinem îngrijorarea că mai multe dintre ele pot împiedica cooperarea internaţională în domeniul aplicării legii şi pot afecta negativ lupta împotriva unei serii de infracţiuni. Încurajăm toate părţile implicate să reexamineze răspunsul experţilor juridici români precum Consiliul Superior al Magistraturii şi al experţilor internaţionali cum sunt Grupul Statelor împotriva Corupţiei (GRECO) al Consiliului Europei şi Comisia de la Veneţia”.
Până recent, România a fost pe un drum cât-decât corect. Deci, să avem grijă, deoarece ceva nefiresc se întâmplă !...
Ne menținem îngrijorarea” adică, suntem cu ochii pe voi !... „Încurajăm toate părţile implicate să reexamineze răspunsul experţilor juridici români precum Consiliul Superior al Magistraturii şi al experţilor internaţionali cum sunt Grupul Statelor împotriva Corupţiei (GRECO) al Consiliului Europei şi al Comisiei de la Veneţia”. E un semnal devastator pentru grupul infracțional, care a pus mâna pe Putere în condițiile știute. Fără îndoială în mod democratic, dar cu un program electoral mincinos, cum bine au atras atunci atenția specialiștii independenți și partidele aflate azi în Opoziție. Schimbat imediat după alegeri, claxonul fiind pe apărarea și acoperirea hoților, prin legalizarea jafurilor. Se încearcă, decredibilizarea Justiției prin acele protocoale atât de mult vehiculate. La o analiză corectă, de către o instanță judecătorească, protocoalele se vor dovedi a fi fost legale și chiar necesare la timpul lor, când Ministerul Public nu dispunea de tehnica necesară prinderii hoților. Dacă vor rezulta unele excese, ele nu sunt în măsură a afecteze întreaga Justiție prin miile de procesele lăsate cu sentințe corecte.
Se prefigurează, cum a anticipat lelea Safta, o toamnă incandescentă. Liderii actualei coaliții ALDE-PSD (+UDMR) vor face totul ca să se salveze.
Unii afirmă că sunt în stare să dea foc la țară ! Cred că este prea mult, dar neuronul multora este, daja, puternic zdruncinat de lozincile patriotard-naționaliste ale ciolănarilor feseniști. Aflați, repet, de 30 de ani la Putere !...
Singura soluție - alegeri anticipate. E timpul Republicii a IV-a sau restaurarea monarhiei, lichidată tot printr-o retorică naționalist-comunistă. La 30 decembrie 1947. Vă amintiți ?

ULTIMA ORĂ !

Un grup de unioniști, când mai mare, când mai mic, străbate traseul de 1.360 km, Alba Iulia – Chișinău, pentru marcarea centenarului României Mari.
Peripețiile acestui Marș al Centenarului au putut fi urmărite doar pe rețeaua socială Facebook. „Poticneala” de la trecerea Prutului, organizată de oamenii lui Plahotniuc (omologul basarabean a lui Dragnea de Teleorman), atrage atenția asupra unei probleme care trenează de zeci de ani.

Reunirea Basarabiei cu țara mamă !
Există două state românești, situație unică în Europa zilelor noastre, deși pactul Ribbentrop-Molotov a devenit caduc.
Pot înțelege reținerea multor politicieni din România, care se eschivează invocând faptul că nu vor să pună gaz pe foc, dar nu pot înțelege atitudinea televiziunilor de știri și a altor instituții românești. Cu mare greu s-au dat știri despre acest proiect derulat de tinerii doritori de reîntregirea țării.
Participanții la Marșul Centenarului și-au propus ca pe 1 septembrie să fie la Chișinău, la manifestația organizată cu ocazia împlinirii 100 de ani de la Marea Unire. Ce facem, însă, cu misiunea nobilă a presei de informare a cetățenilor și corectitudinea știrilor ? De bla-bla-bla-uri m-am săturat !…
*
Sfidarea PSD față de cei gazați în Piața Victoriei la 10 august 2018 a continuat prin numirea ca șef al Jandarmeriei Române a însuși coordonatorului represiunilor din acea zi. Așa au fost promovați și călăii din 13-15 iunie 1990. Ăștia sunt guvernații „democrați”, de 30 de ani, ai Frontului „Salvării” Naționale.
*
O nouă promisiune lansată la ultima ședință a Guvernului ! În 20 23 va fi gata autostrada Ploiești - Brașov. Oare n-o fi 23 20 ? (Vali)
Ne-am cam obișnuit cu gafele și promisiunile fantasmagorice ale primului ministru Viorica-Vasilica Dăncilă.

„Manifestările” dedicate Centenarului României Mari continuă !?!
Toate bune ?  



Sergiu Găbureac
gsm_as@yahoo.com
Tel.  0731 936.615 

Informația o problemă ? O rezolvăm împreună !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu