Wikipedia

Rezultatele căutării

joi, 16 august 2018

„IOHANNIS DEZBINATORUL !”


„IOHANNIS DEZBINATORUL !”


​Ultima găselniță a consilierilor israeliți ai lui Dragnea, aruncată prin goarnele arhicunoscute ale regimului fesenist, îl pune pe prezident în postura omului negru, care vrea, nici mai mult, nici mai puțin, decât răul României.

Povestea cu dezbinarea nu-i nouă, fiind veche de mai bine de 70 de ani, schimbat fiind doar eroul negativ. De fapt, multe din sfaturile date de tot soiul de „consiglieri” ai FSN au la bază realități ale instaurării comunismului pe plaiurile mioritice. Cu tancurile sovietice.
Lupta de clasă declanșată la finalul anilor 40 și începutul deceniului următor, a dus la eliminarea fizică a sute de mii de români, floarea națiunii. Sunt cifre care te îngrozesc numai prin simpla lor citire. Pe atunci soluția emigrării nu exista. De fapt, nici nu prea aveai unde emigra, întreaga Europă zbătându-se într-o sărăcie de neimaginat.
Noroc cu Planul Marshall ! Rolul acestuia a fost acela de a ajuta Europa după ultima conflagrație mondială şi de a preveni extinderea comunismului, care se infiltra tot mai mult. European Recovery Program (ERP), a fost primul program de reconstrucţie conceput de Statele Unite ale Americii, destinat aliaţilor europeni din Al Doilea Război Mondial. Coloniile comuniste din estul Europei au refuzat, însă, ajutorul oferit de SUA. La ordinul Moscovei.
Ura de clasă declanșată de echipa lui Stalin, condusă de Ana Pauker până în 1952, a creat prima mare falie între muncitori, țărănime și intelectualitate.
Soluţia pentru înlocuirea vechilor elite, exterminate sau scăpate ca prin minune în exil, a fost „creşterea şi formarea unei noi intelectualităţi provenită din clasa muncitoare şi ţărănimea muncitoare“. De parcă intelectualii vechi erau extratereștri !
Cum s-a format noua pătură intelectuală comunistă pare, azi, de domeniul basmelor. Cursurile de scurtă durată (cca 3 luni), la zi, la seral, la fără frecvență formau din analfabeți, în mare majoritate, cadre de nădejde ale Partidului Muncitoresc Român. Cei, deja racolați în structurile de partid, armată și Securitate, nici nu prea călcau pe la astfel de școli primind diploma la ordin. Și Ceaușescu a procedat astfel cu membrii de partid, care aveau 4 clase, în perioada 1973-1974, făcându-i cu opt clase în doi ani. Iar pe politruci îi atesta cu studii superioare prin celebra Academie Ștefan Gheorghiu.
La fel s-a întâmplat și cu formarea cadrelor Frontului Salvării Naționale după 1990. S-a pus la punct o morișcă de universități private, care au scos pe bandă rulantă serii întregi de analfabeți funcțional cu diplome, plus Ștefan Gheorghiu sub alt nume. Noii parlamentari și-au up-gradat rapid CV-ul cu studii postuniversitare, masterate, doctorate ș.a., crezând că asta le va atrage și respectul comunităților. S-au înșelat amarnic. Tot mai mult, poporul a început să simtă șmecheria, intuind că au de-a face cu aceeași Mărie, comunistă, cu altă pălărie. Astfel, jumătate din forța de muncă a României, din toate domeniile de activitate, și-a găsit noi locuri de muncă prin lumea largă. În special, țările surori latine, Italia și Spania, i-au primit pe emigranții de la poale de Carpați cu brațele deschise văzând că românii sunt oameni serioși, profesioniști și muncitori. 
Cu excepțiile care, nu-i așa, întăresc regula !
Ce-a făcut Frontul Salvării Naționale ? În condițiile în care emigranții noștri veneau acasă, an de an, cu o altă mentalitate despre democrație, în totală contradicție cu „democrația originală” instaurată de Iliescu&Co., artizanii noii republici feseniste au început atacuri la noua Diaspora, cu titlu generic, depreciativ, de „căpșunari”. Total fals, nu toate cele patru milioane de români emigranți aveau slujbe în agricultură. Mulți au studii universitare făcute la universități de renume din țară și străinătate, ignorați de guvernanți în schimbul nepoților, secretarelor, amantelor, rudelor cu diplome fără acoperire. Insinuările conducătorilor FSN (PSD&PDL) la adresa acestor oameni de toată isprava au prins, invidia fiind abil exploatată de manipulatorii de partid și jurnaliștii mercenari aserviți hoților. Încet-încet, Diaspora devine „dușman de clasă”, împreună cu firava Opoziție.
În loc să evolueze, noiile cadre ale FSN-ului devin tot mai imorale, din rândul lor fiind selectate, de către marii păpușari ai timpurilor noi, și puse în funcții de execuție de mare responsabilitate națională și locală, persoane analfabete funcțional, obediente, șantajabile, imorale puse să rezolve treburile murdare ale celor interesați de acumularea de averi fără muncă. Dăncilă devenind number one. Fără egal, de râsul curcilor și al planetei ! 
De fapt, servirea intereselor țării sau ale comunităților locale nu a existat nicio clipă la marea majoritate a noilor parveniți în politica românească.
Acaparea întregului eșicher politic de către Frontul Salvării Naționale, prin metode cunoscute, inclusiv prin plantarea peste noapte a unui partid de stânga pe dreapta politică. FSN-ul, susținut puternic de elementele infiltrate în partidele istorice (PNȚ-CD, PSDR și PNL), a ajuns să instaureze o dictatură mascată, cu complicitatea liber asumată a UDMR și a unor elemente ale naționalităților conlocuitoare cărora li s-a oferit câte un ciolan de ros. Tehnică proletcultistă !
Acum, în 2018, vine capo di tutti capi, Liviu-Nicolae Dragnea, și lansează printr-un comunicat de presă intitulat „Iohannis Dezbinatorul”, ideea că preşedintele Klaus-Werner Iohannis este principalul responsabil pentru actuala stare a societăţii româneşti.   Adică, în doi ani, președintele țării a distrus România înfloritoare construită de Frontul Salvării Naționale în cei 30 de ani !
Nu seamănă tâmpenia asta cu lupta de clasă din anii 50 ? Numai că,  cele patru milioane de români alungate din țară, nu mai pot fi trimise la canal și în închisori, cum s-a procedat în anii de tristă amintire. Sunt trecute în rândul dușmanilor și partidele din Opoziție, care, culmea, nu au fost niciodată la Putere în România postdecembristă. Parlamentul, singura Puterea decizională efectivă în România, a fost tot timpul dominat de forțele feseniste.
Din când în când, pentru a le compromite, au fost lăsate premeditat la guvernare (ceea ce nu înseamnă Putere) partide ale Opoziției aflate, însă, sub control parlamentar fesenist. De fapt, o mimare a democrației, toate instituțiile statului fiind acaparate de  partidul-stat ! Ca înainte.
Scenariul malefic, pus la cale în laboratoarele Frontului Salvării Naționale (PSD&ALDE&UDMR), și aplicat în seara zilei de 10 august 2018, a eșuat doar printr-o minune și datorită comportamentului civilizat al zecilor de mii de protestatari și a unei părți a mass mediei românești, precum și a celei străine.
S-a dorit decredibilizarea Diasporei, a Opoziției și a președintelui țării.
De ce a Diasporei ? Pentru că ea constituie un exemplu nociv pentru cei din țară. Prin exemplul lor de reușită în viață arată unde putea să ajungă România în acești 30 de ani dacă avea conducători loiali poporului.
De ce decredibilizarea Opoziției ? În principal a Partidul Național Liberal și USR. Deoarece liberalii, de bine de rău, s-au reformat, au reușit să elimine, în mare parte, infiltrații feseniști din rândurile lor, au recuperat în partea netoxică din PDL și prin pozițiile tranșante adoptate de noua conducere câștigă, tot mai mult, încrederea alegătorilor.
Prin primarii aleși în marile orașe (Oradea, Timișoara, Cluj-Napoca, Arad, Brașov, Suceava ...) și prin comunele patriei, PNL a demonstrat că soluțiile economice liberale aplicate cu onestitate dau bune rezultate pentru comunitățile locale. În ciuda a tot felul de piedici puse de Putere. USR, fiind o noutate, stârnește de asemenea neliniști în rândul feseniștilor.
De ce decredibilizarea președintelui Iohannis ? Pentru simplu fapt că este făcut din alt aluat. În afară de acuzațiile trâmbițate din start, posesia unor „case” și a cea cu așa-zișii „copii vânduți” străinilor, șobolanii roșii nu au mai reușit să-i mai pună altceva în spate. Satirizarea sa, de mercenarii din presă, nu a prins decât la prostime. Asta e, doar avem 40% analfabeți funcțional ! Statistic.
Seriozitatea cu care Iohannis își face atribuțiile (și așa tot mai limitate de către Puterea FSN) îi scoate din minți pe politrucii feseniști. Nu au de unde-l apuca ca să-l suspende pentru a-și impune legile lor care să-i scape de Jilava, Rahova, Poarta Albă și alte „stațiuni” devenite case ale scriitorilor.
Președintele Iohannis nu a făcut decât să tragă semnale, conform atribuțiilor sale prezidențiale, asupra derapajelor tot mai grave în domeniul justiției, fiscalității, economiei, politicii externe ... ale celor aflați la Putere (PSD&ALDE și complicii de la UDMR și ale altor naționalități conlocuitoare. Nu avea cum să tacă ! Și așa, unii îl acuză de complicitate !   
Chiar dacă boborul, obișnuit cu un președinte zurbagiu, nu prea înțelege mesajele concise ale președintelui, Dragnea știe că gradul de simpatie față de președinte a crescut semnificativ, liderul penal al PSD pierzând zilnic teren. În plan extern este total izolat. 
Prin țară, dacă iese, se lasă cu strigături !...
Prin acțiunile iresponsabile ale parlamentului și ale guvernului de la ultimele alegeri încoace, România are mult de suferit în toate domeniile și ca imagine.
Concluzie. Dezbinarea poporului a fost realizată de Frontul Salvării Naționale (PSD&PDL) prin refuzul declarat de a aplica sistemul capitalist de dezvoltare a României. Așa cum era de așteptat, mimarea democrației, prin „a treia cale”, a condus la starea actuală de lucruri.
Tot mai mulți români conștientizează că s-au pierdut ani întregi prin conducerea iresponsabilă a țării de către o gașcă de indivizi incompetenți puși doar pe căpătuială, distrugerea și vânzarea țării. 
10 august 2018 rămâne o zi istorică prin faptul că emigranții români și cei rămași în țară și-au dat mâna în cel mai mare protest pașnic postdecembrist cerând intrarea României în normalitatea Uniunii Europene.
Nimeni nu a dorit și nu dorește preluarea Puterii prin mijloace violente, cum  insinuează actualii conducători compromiși, ajunși printr-o conjunctură total nefericită la cârma țării aleși de 3,8% din alegătorii potențiali.
Socoteala, din spatele ușilor închise, a păpușarilor feseniști nu s-a potrivit deloc cu atmosfera de piețele țării ! Scenariul horror a eșuat !
Criza politică, tot mai accentuată, nu are decât o singură soluție rapidă.
Alegeri anticipate !
PSD se mai poate salva doar prin eliminarea găștii politice de la vârf.
România are nevoie, fără îndoială, de o stângă socialistă, dar de o stângă de tip european. Scrisoarea deschisă „SOS PSD”, de bun simț, a Ecaterinei Andronescu, arată de ce este nevoie de această schimbare și pericole posibile prin rămânerea la guvernare a actualei echipe guvernamentale cvasianalfabete profesional.
Justiția are ocazia să-și mai spele obrazul prin scoaterea la suprafață a planurilor diabolice ale așa-zisului Front al Salvării Naționale, puse în aplicare de-a lungul timpului (Contrarevoluție, Piața Universității 1990, mineriade, Piața Universității 2012, Piața Victoriei 2018 ș.a.).
E timpul să trecem la alt tip de republică ! De primele trei ne-am convins.
     
Bătuți, gazați românii tot au umor !
Comunicat. La București s-a plâns mai abitir ca la Zidul plângerii. Mulțumiri Jandarmeriei ! (Dan)
*
- De ce dai, jandarmule ?
- De centenar, mă !
*
După recuperarea în timp record a jandarmeriței cu „coloana ruptă”, Michael Schumacher a cerut să fie tratat în România.
*
Noroc de Simona că mai bate pe cineva, în rest, în weekend, românii au mâncat numai bătaie !
*
De ce au fost bătuți turiștii israelieni de jandarmi ? S-a crezut că sunt consiglierii lui Dragnea.
*
Până la dublarea pensiilor de alții în 2021, PSD-ul a dat gaze gratis în Piața Victoriei. Din dragoste nețărmurită față de popor !
*
Dăncilă, ai belit-o, trebuie să pronunți „chlorobenzalmalononitrile" când vei anunța cu ce gaz au dat jandarmii !
*
Hot News ! Veorica a anunțat că nu a mers la ziua Marinei pentru că sunt certate. Nici Marina nu a venit la ziua ei !

Toate bune ?



Sergiu Găbureac
gsm_as@yahoo.com
Tel.  0731 936.615 

Informația o problemă ? O rezolvăm împreună !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu