Wikipedia

Rezultatele căutării

joi, 18 iunie 2015

MANIPULARE LEXICALĂ



MANIPULARE LEXICALĂ

 Clasa noastră politică contemporană a reușit performanța modială de a trimite în derizoriu greutate unor cuvinte. A fi fost senator, deputat, consilier, președintele statului, prim ministru, ministru de toate felurile, sau alții funcții de mare responsabilitate pentru destinele unei națiuni era înainte de Livoluție un titlu de onoare. Posdecembrist, deținătorii unor astfel de funcții  sunt în cvasitotalitate rușinea neamului. Cei mai mulți nici nu mai au curajul să circule pe jos prin propria comunitate sau cu mijloacele de transport în comun. Cum se întâmplă în țările cu adevărat democrate, acesta fiind testul popularității și al respectului comunității. Însuși fostul președinte, una din javrele de top ale României de azi, urlă că nu poate sta într-o locuință la vedere, unde poate fi agresat ! Zilnic, astfel de ipochimene, merită să fie albite de proprii alegători !
Să nu credeți că le-a fost jenă parlamentarilor să-și voteze pensiile suplimentare ! Speciale !


Dacă tot și-au luat Parlamentul înapoi, cum declară obezul și nesimțitul Anghel Stanciu, să meargă atunci pe autofinanțare ! Nu pe banii boborului ! Tot nu au lucrat pentru națiune, ci mai mult împotriva ei ! Parlamentul e o mega afecere. Privată ! Ca și guvernul, agențiile guvernamentale, mai toate instituțiile statului, primăriile pline de neamuri și nemurele !
Senatoarea Cristiana Anghel, ce nu-și poate depăși condiția de târgoveață, declară „Parlamentul are o cotă scăzută de credibilitate din cauza presei.” Iar pensia specială e o „amărâtă de pensie” ! Nu din cauza presei, tanti-țață, ci din cauza inactivității, a hoțiilor și declarațiilor iresponsabile ! De zi cu zi.
Păi, cine o fi de vină, deținători imorali ai unor funcții nemeritate, în care v-ați făcut de râsul-râsului și ați făcut de râs România pe toată Terra ?
Șmecherii șparlamentari nu și-au dat salarii, ci indemnizații ! În mod premeditat. Ia să fie lefegii, să-și plătească asigurările și impozitele aferente și să termine cu pensiile ! Fără acoperire ! Să intrăm în normalitate.
Altă loază parlamentară, longevivul Duvăz (fesenist ciolănar 100%), afirmă că pensia specială „nu e un exces, ci o reparaţie.” Măi să fie ! Pentru care merite ? Reparație la ce ? Pentru că ne-au plasat, de 25 de ani, țara pe ultimul loc în Europa civilizată ? Că ne fură și ouăle de sub cloșcă ? Sfidarea sfidărilor ! Să-și facă colivă din prima pensie specială ! Ca el și ceilalți ! Nerușinații ! Să vedem reacția Cotrocenilor ! Să se facă Referendum. Așa, nu mai merge ! La urne !
DNA, ANEF, DIICOT, șo pe ei !
Când un popă calcă prin străchini, toată media, rețelele de socializare iau foc ! Și e doar unul din milioanele de preoți români, care de bine de rău, fac de mii de ani educație, păstrând echilibrul națiunii, împingând-o pe scara evoluției.


Când un șparlamentar, ministru, primar, consilier, alt trepăduș al statului sau comunității locale, e prins la borcanul cu miere, furând în văzul comunității, media tace vinovată sau doar o parte a ei se agită. Unde e solidaritatea de breaslă a jurnaliștilor în combaterea hoției, în comunicarea adevărului ?
Planul de debarcare a președintelui Johannis capătă tot mai mult contur ! Cine ne speria, mai zilele trecute, cu rușii ? Fără să anunțe pe cineva, Ponta, urmașul lui Iliescu, s-a dus la Baku să-i pupe mâna lui Putin ! Așa au făcut feseniștii când l-au neutralizat și pe Emil Constantinescu&Co. Iar neamțul tace !
Nu-i nimic ! Vor mai pleca două milioane de români. Și așa au plecat cei mai inteligenți și mai muncitori. De ani buni. Vor rămâne proștii proștilor, care votează socialiștii de peste 25 de ani și tot săraci sunt, iubitorii de șobolani trădători. Până la sfârșitul veacului ! Și neputincioșii, care trăiesc din pensiile lor de mizerie sau din mila statului. Ajutoarele sociale luând proporții de masă.
De fapt, nu Ponta ne vinde / ne cumpără, ci Sistemul Cripto-Mafiot, instaurat de criminalul Iliescu ! Ponta e doar o biată păpușă. Când va veni momentul, va fi eliminat fără niciun regret din partea SCM. Așa sunt șobolanii români ! Trădători autentici ! Din  neam în neam.
Premierul și-a pus piciorul în ghips. La Stambul, fentând DNA-ul ! Și l-a mai pus unul fără a fi sub acoperire luând, apoi, 14 ani cu executare ! A fugit acolo ca să aibă liniște ! I-a trimis Dumnezeu un semnal foarte puternic ! Eu îi doresc sănătate, dar la cap ! Acolo e problema ! Să se odihnească în liniște, Victoraș ! Da, știe ce liniște e la Poarta Albă ? Într-un cincinal-două cu executare își revine complet.
În România, Justiția este independentă,... de justiție !, zice amicul Că Lin, iar lelea Safta, via Dorel Pietrăreanu, citindu-mi tabletele, mi-a trimis o pertinentă analiză rimată a situației din România. 
N.B. 1. Ce înseamnă un post TV retardat ! Sub acoperire. Atacă virulent renovarea casei prezidențiale și Mercedesul achiziționat pentru uzul Cotrocenilor. Să nu știe că într-o casă prezidențială se primesc oaspeți, se organizează recepții, întâlniri diplomatice ? Șobolanii presari ar vrea să arate ca un bordel sau o crâșmă ?! Așa cum m-a întâmpinat pavilionul României de la Expo Milano 2015 la restaurantul cu „specific românesc” cu personal și vinuri italiene ?!? Sau să umble cu Trabantul.
Mulți cretini mai sunt, Doamne, în România !
N.B. 2. A fost vizita oficială în Croația a prezidentului nost'. Multe mai avem de învățat de la croați ! Cinste, dârzenie, muncă, curaj, demnitate !... Un popor mic, mic, ce ne dă clase peste clase ! Mai ales clasei politice românești, repetentă de 70 de ani !

 ZEFLEMEAUA

Când va veni sfârşitul lumii
Românii nu vor fi atenţi
Iisus a spus: „Talita kumi
Dar nu pentru inconştienţi.

Iar Ziua Domnului, ca hoţul,
În miez de noapte va sosi
Femeia va dormi iar soţul
Reviste porno va citi. 

N-avem conştiinţa tragediei
Luăm totul à légere
Noi, campionii băşcăliei
Am compromis orice mister. 

Avem o scuză de faţadă:
„Lasă, că merge şi aşa !“
Trădăm la primul colţ de stradă
Şi-apoi, încălecăm pe-o şa. 

Senzaţia e de plutire
De infinit paraşutism
Noi am făcut mişto subţire
Şi de marxism, şi hitlerism. 

Ce Decebal, ce Burebista ?
Ce patriotul cărturar ?
Trăiască Miţa Biciclista
Şi berea rece la pahar ! 

Mitică veşnic să trăiască
Şi noi pe lângă el. Noroc !
Filozofia chelnărească
Cu batem pasul tot pe loc ! 

Întreaga drojdie se scurse
Din mahalale de Fanar
Şi-n loc să fim un roib de curse
Azi am ajuns din cal - măgar. 

Pe primul loc e-njurătura
Ea pentru toate e un leac
Simţi cum îţi umple gura
O moştenim din veac în veac. 

Noi „facem“ şi „băgăm“ de-a valma
Noi suduim neîncetat
Iar la bobor, sudalma
E o religie de stat. 

La treburile serioase
Noi nu ne concentrăm destul
Avem o somnolenţă-n oase
Şi-o zeflemea de prost fudul. 

Ceac-pac ! Dar la reluări de faze
Parcă ne mai trezim puţin
N-avem profil de kamikaze
Tiparul nostru-i byzantin. 

Apocalipsa furtunoasă
Îi sperie pe pământeni…
Pe noi nu ne-o găsi acasă
Vom fi la meci, sau la pomeni. 

Aceasta, poate, ne e soarta
S-o tragem şi pe asta-n piepţi
N-aveţi decât să-nchideţi poarta
Dacă tot o face ea pe moarta …
Hai, că românii e deştepţi ! 

Pilule destresante

Am găsit un bilețel pe frigider: Nu mai merge ! Nu mai suport ! Plec la mama !”. Am deschis frigiderul și mergea perfect ! Cine să le mai înteleagă pe femei ?!  

- Iubitule, am slăbit 2 kg !
- Te-ai demachiat ? 

Când a venit amantul, a văzut tot blocul, dar când au intrat hoții, toți dormeau !  

Sânii sunt dovada clară că și bărbații se pot concentra la două lucruri în același timp.


N.B. 3. O corală, Armonia, a Arhiepiscopiei Tomis de talie mondială ! Ce Carusso, ce Pavarotti ! Ascultați de ziua Eminescului pe: http://mcppress.ro/forum/viewtopic.php?id=8839

 Toate bune,


Sergiu Găbureac
gsm_as@yahoo.com,  Tel.0731 936.615
Bucureşti - 39
Informația, o problemă ?
O rezolvăm împreună.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu