Wikipedia

Rezultatele căutării

vineri, 15 august 2014

BOLȘEVICI și MENȘEVICI






BOLȘEVICI și MENȘEVICI sau
DUPĂ VOICULESCU, URMEAZĂ BĂSESCU  ?

Dacă societatea civilă românească (???) nu este capabilă să înlăture Sistemul Cripto Mafiot (SCM), acesta se autodevorează. Ponta e prins într-o menghină ! Oricum, va ieși prost ! La doi ani de la exprimarea voinței naționale, unde e schimbarea promisă ? Marile sale realizări se rezumă la mazilirea colegului de echipă și coabitarea cu Demisul național. În rest, strigă prin piață vorbe de clacă sau răspunde minciunilor Demisului cu minciunile sale. Deja m-am obișnuit.
Mi-am exprimat punctul de vedere în cazul Felix-Varanul. Unii spun DA este vinovat, alții susțin că NU ! Dar, de furat / păcălit / șmecherit s-a întâmplat. Pedeapsa, însă, mi se pare exagerată ! Era suficient să i se dea pedeapsa inițială și confiscarea totală a averii. Din cei 10 va face vreun an-doi. Maxim.
Vă amintiți ? 8,5 milioane de români s-au exprimat în privința capului SCM, Traian Băsescu. 7,4 milioane au zis: - Peștele de la cap se impute ! Aut ! Acum societatea românească e destructurată în toate segmentele ei. Cine a dat tonul dezintegrării ? La intervale dinainte stabilite, pentru scăderea presiunii, Sistemul mai dă satisfacție boborului dând capul lui Năstase, Becali, Vântu, Copos iar acum al lui Voiculescu. Posibil, urmează Patriciu, Țiriac, Burci, Berceanu, Videanu ... Picături în oceanul corupției ! Românești.
În timp ce, de de ani de zile, răsună prin agora întrebări fără răspuns justițiar: În timpul lui Băsescu, ca ministru, s-a volatilizat flota României ? Băsescu, ca primar general, și-a autoatribuit o casă prin încălcarea flagrantă a legii ? Băsescu a spălat bani prin cumpărarea și vânzarea de teren intravilan ? Băsescu a cumpărat cca 200 de ha de super pământ arabil în condiții neelucidate ? Băsescu a îndatorat România cu 20.000.000.000 de euro de la FMI în 2009 fără să întrebe pe nimeni ? Ce s-a întâmplat cu acei bani ? Băsescu a tăiat salarii și pensii în 2010 fără să întrebe pe nimeni ? A făcut Băsescu din România o țară plină de mahalagii ?
Și câte, câte altele !...
Total de acord cu execuția lui Voiculescu, dar Traian Băsescu când va fi judecat pentru toate relele ordonate cu zâmbet sarcastic ?... Specific unui „șef de stat”. Sud-american. Care ar vrea să fie arestat la domiciliul Cotrocenilor, încă, vreo zece ani !?!
Cică DNA lucrează ! Poate o fi vorba de Direcția Nigeriană (sic!) Anticorupție ! Abia aștept să văd finalizarea dosarelor Demisului. Să văd comportamentul lui Traian Băsescu în ziua condamnării sale la închisoare cu executare. Ca să pot face o comparație cu cel al Varanului, care a prezentat, totuși, scuze pentru necazurile provocate altora din vina sa.
Antena 3 este un post tv de știri urmărit de mulți români ! Greșelile din ultimul timp, ale unor jurnaliști, l-a făcut să piardă încrederea multor segmente de telespectatori. Câștigând,poate, altele ! După mine, Antena 3 a greşit grav ! Practic, a schimbat cursul politichiei româneşti.
Cele mai grave greșeli mi se par a fi executarea mediatică a lui Crin Antonescu și susținerea fățișă a guvenului pontist: Post USL. Insinuarea cea mai mizerabilă sugerînd înțelegerea subterană a lui Crin cu Demisul național. Când de fapt este evident că Ponta era înțeles cu Băsescu, dovada fiind la suprafață, scrisă și semnată. 
Ei fiind parte a aceluiași Sistem !
Unii confundă, premeditat, Antena 3 cu Dan Voiculescu. Chiar unii dintre angajați ! Nu e cazul să fim isterici ! Antena 3 nu va fi închisă ! E pe profit. Nu are de ce să dispară. De aceea, cred că plimbare de la Cotro srl a fost ușor gratuită, ca și circul din studio. Când se va pune, oficial, problema închiderii postului tv, atunci, DA, voi ieși în PUB ! În ciuda faptului, că de mai multe ori, unii jurnaliști de acolo m-au dezamăgit. Cum totul se plătește, acum trag ponoasele !
Nu uit însă, și multele lucruri bune pe care cei de la Antena 3 le-au realizat. S-ar putea să fiu subiectiv în această privință !
Cât despre solidaritatea de breaslă ! E sublimă, dar lipsește cu desăvârșire !
Cât despre „violentele” agresiunii asupra jurnalistei la plimbarea de la Cotroceni, revedeți scenele intervenției jandarmilor din iarna lui 2012 și, apoi, comentați, dragi jurnaliști ! L-am văzut pe agresor. Un om cu necazul său personal, care  și-a ieșit din fire la întrebările insinuante și provocatoare ale reporterului de teren de la B1. Căldura mare plus tensiunea din zonă l-au determinat să facă un gest pe care l-a regretat sincer. Cunosc agresivitatea reporterilor tv ce te ia cu fiori pe spate: - Da, de ce ?, - Ce v-a făcut ?, - Cine sunteți ?, - Ce-ați consumat ?, - Ați furat ? etc. etc. Rezumarea doar la repetarea obsesivă a secvenței incriminate și insistența suspectă a „analiștilor” de prin studiouri doar asupra acestui aspect al plimbării (!) și nu pe analiza cauzelor reale a ieșirii zecilor de mii de plimbăreți spune totul despre cum își fac junaliștii meseria ? În România.
Apropo ! Oamenii, care au venit la Cotroceni, nu au ieșit să-l apere pe Voiculescu. Cel mult apără un post tv !  
Ei au simțit nevoia să strige (a câta oară ?), JOS BĂSESCU ! și IEȘI AFARĂ, JAVRA ORDINARĂ ! Nu a existat nicio blocare a circulației ! Cum se tot insunuează. Doar un ambuteiaj, specific capitalei, la ore de vârf.
Ora de vârf, la Cotro srl, a fost între 5 și 7,05 p.m. !

Toate bune !



Sergiu Găbureac
     VIZITAŢI – http://blogulluigabu.blogspot.ro/,
gsm_as@yahoo.com; gsm.ass007@gmail.com,
Tel.0731 936.615 - 0752 975.130
Bucureşti - 39

Informația, o problemă ?
O rezolvăm împreună.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu