Wikipedia

Rezultatele căutării

vineri, 15 martie 2013

PERNA şi CUȚITUL





Perna şi cuţitul
Esenţa manipulării. Se ia o pernă. Urci pe o înălţime. Bagi cuţitul în ea. Fulgii se împrăştie. Strânge-i la loc !
Aşa-i şi cu Demisul. Apare la punct trecute fix şi de la înălţimea Cotroceniului (denumire predestinată), în văzul lumi întregi (pe toate canalele, inclusiv Dunăre-Marea Neagră), înjunghie perna cu şişul marinăresc.
Aruncă, în eter, în Parlament , mai nou şi la şedinţe de partid la nivel UE sau la coada hypermarket-ului de serviciu câte o inepţie de rămâi ca privirea emitentului !
Degeaba încearcă ceilalţi să o dezmintă.
Demantelarea roade încet şi sigur zidurile USL. Cum a fost, spre exemplificare, cu nevrutul în Schengen. S-a prefăcut că nu înţelege sensul, de altminteri correct, al mesajului corlăţean şi s-a repezit adânc cu cuţitul în pernă. Premeditat a dat drumul şi guguştiucului afirmând cinic “datorită raportului MCV” nu vom fi primiţi. Nu din cauza. Datorită. Nu-l pot acuza că mânuie incorect limba română. Cine au fost raportorii ştim. Acum datorită Monicăi&Co, şeful de stat e satisfăcut.
Nu are nicio responsabilitate ! Adică, e ...
Cine să fie atent la nuanţe ? Poate Ignatenko !
După indicaţiile preţioase date academicienilor privind modificarea bietei Constituţii, siluită intens de-a lungul mandatelor sale, a rupt, la părăsirea total neprotocolară a incintei, o altă zestre de pernişoare repetând de-ţi vine chiar să-l crezi: “Eu, niciodată …”. Fulgi !
În timp ce însuşi Papa Benedict al XVI-lea e istorie, prin retragerea demnă la mânăstire, suntem anunţaţi, cu surle şi trâmbiţe, că întâiul Demis al ţării se întoarce ! În politică.
Un pernoi despicat fulgerător.
De parcă ar fi fost vreodată plecat ! Ninge peste ţară !
Mi s-a luat o piatră de pe inimă. Mi-era teamă că vom intra în normalitate. Şi ne vom plictisi îngrozitor cu o viaţă politică monotonă. Civilizată. Nu vă îngrijoraţi ! Circul de Stat continuă. Pe banii noştri. În aceeaşi anvelopă salarială ! Uşor umflată. Doar pentru prezidentul nelegitim ! Reinstalat cu “voturile” celor zece milioane de români (?!?), care nu s-au urnit la referendum+comisarii. Of Course, caracuda de 8,5 miloane, prezenţi la urnele caniculare, nu se mai pune ! Mărunţiş !
Vă închipuiţi ce megashow ne pregăteşte Demisul, viitor prim-ministru. O pernă trimisă în eternitate. Blonda va evolua în Piaţa Victoriei cu un număr de senzaţie la bara de pe telescaunul instalat între ţepele băsesciene din Piaţa Victoriei. În căutarea noilor fonduri europene. Se vor planta alte mii de panouriAici sunt banii europeni !
Hă, hă, hă, Danke, Angelica Merkel !
Buldo, ţinut bine în cuşcă, va scăpa în arenă, din când în când, pentru a linişti cârlanii opoziţiei prea şturlubatici. Bineînţeles, nu mai muşcă, dar ce mai contează ? Marele prestidigitator va înmărmuri planeta cu noul număr. Votul instant prin corespondenţă. Direct din cada spumantă. După cel exersat, la trei secunde, la Paris ! Toderică va îngrozi asistenţa cu opturile bicicletei sale ecologice valsând spre liberali. Roureanu va forţa şi el bariera. Tupeul nu are margini. Teleportatul de la Cluj îşi va lua o nouă curea. Lată. Sensei MM, după ce a ameţit, cum a vrut, comisarii europeni, va demonstra arta înălbirii MCV-ului. Nu va mai fi nevoie să apelăm la distribuitorii de halucinogene. Îi vom asculta doar elucubraţiile. Breaking news ! News, news, news ... fulgi ! 
Printr-un număr de superclasă intelectuală va fi prezentată, la o oră de maximă audienţă, diploma de bacalaureat a marelui priceput în pixel albastru. Fata lu’ tata va exersa saltul mortal spre o nouă poziţie pe eşicherul politichiei dâmboviţene, în timp ce republicana va număra cu abacul last generationrealizările, fără număr, ale regimului. Fost. MRU rămâne tânăra speranţă, cu unneamţ în coastă, în vreme ce celălalt ungurean va căuta calea Brăilei, via buda. Stolo devine, sigur, guru-guru, îndemnând la cumpărarea acatistelor salvatoare, în timp ce cârlanii pomeniţi vor plăti pentru îndrăzneala de a încerca o altfel de politică.
Auzi, uniţi până în 2016 ! Lucru de neacceptat pentru mass media ajunsă la paroxism. Se rupe, nu se rupe !?!
Boborul va râde în delir, mestecând fericit cozonacul dat pe bonuri. Cu alfa, beta, gama, delta toxine ! 
Am doar o mică dilemă. Chiar se va întoarce în politică ? Sau în somn la vila de maximă siguranţă !?!
Spintec, cu voia Dumneavoastră, micropernuţa de serviciu !
Incredibil !
a) Un locuitor din Harghita s-a trezit într-o dimineaţă vorbind româneşte.
b) Cel mai tânăr revoluţionar din '89 s-a născut ieri la Maternitatea Giuleşti.
 

Nu vă convine America,
înlocuiţi cu orice altă ţară
din spaţiul interzis.
 Consecvenţă

Şi de Mărţişor, pe Valea Prahovei, s-a respectat tradiţionalul mers bară la bară.
Mulţi bucureşteni nu au auzit, încă, de ruta alternativă.
Prin Bulgaria.  
Bon voyage !
 
Sergiu Gãbureac
Tel.  0731 936.615 - 0752 975.130 
 Bucuresti - 39

Ai nevoie de o informatie ?
Micã, micã ? O rezolvãm împreunã.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu