Wikipedia

Rezultatele căutării

vineri, 9 noiembrie 2018

INFRACTOR contra „INFRACTOR” !?!


INFRACTOR contra „INFRACTOR” !?!

Am asistat la un spectacol grotesc al manipulărilor exersate de Liviu-Nicolae Dragnea, „deșteptul proștilor”, la ieșirea de joi seara în fața camerelor de luat vederea țugulanilor patriei. Fake după fake și deasupra alt fake !
Personal, nu cred că toți liderii PSD sunt hoți și proști. La fel și despre populația mioritică. Se vede după cum înghit, tot mai greu, minciunile fără număr ale celui pe care l-au votat. Inclusiv prin neprezentarea la vot !...
De ce au votat unii români asemenea specimene de parlamentari timp de 28 de ani ? Mai ales, că s-au încercat mai multe variante de selecție a aleșilor noștri în ceea ce reprezintă cu adevărat Puterea = Parlamentul României. Rezultatul a fost, de fiecare dată, același. Mai mult, calitatea parlamentarilor a scăzut permanent, ajungând acum la cotele cele mai de jos din toate timpurile parlamentarismului românesc.
Unii, încă, mai cred că Puterea se află la Cotroceni, alții merg pe ideea că Puterea se află în Palatul Victoria. Astfel de minciuni (fake-uri) au fost lansate și întreținute chiar de Frontul „Salvării” Naționale, prin gemenii PSDR-PSD și PD-PDL, care au dominat copios cei 28 de ani de Republică Fesenistă.
A treia în istoria României ! Plus, Republica de la Ploiești. De-o zi !
Nimic mai fals ! Singura Putere reală în România rămâne majoritatea din Parlamentul României, care practic „a tăiat și a spânzurat” (n-am găsit altă sintagmă mai potrivită realităților) în toți acești ani. În ciuda unor alianțe cu Opoziția la guvernare, la butoanele din spatele cortinei, s-au aflat tot oamenii Frontului. Totul a fost gândit cu scopul decredibilizării Opoziției. 
Nu mai vorbesc de faptul că însăși Opoziția a fost infestată în organizațiile din țară cu mii de feseniști trimiși cu misiunea de a declanșa crize interne la semnal dat de Front. 
Sub masca democrației originale, Parlamentul a legiferat legi care au acoperit fărădelegile celor care au distrus moștenirea comunistă, de fapt, munca comună a poporului român, materializată în mii de unități economice, industriale și agricole. E adevărat, industria și agricultură erau într-o fază avansată de degradare din cauza politicii aberante a „conducătorului iubit” în timpul „epocii de aur”, când s-a gândit să plătească acea nenorocită datorie externă.
Atunci, între 1980-1989, a fost neglijată retehnologizarea, sărindu-se două etape, care a dus la prăbușirea industriei, iar agricultura, bazată pe munca „voluntară” a elevilor, armatei și a salariaților din orașe, ajunsese la raportări bombastice ce făceau deliciul celor plini de umor. Umor practicat și în zilele noastre ! 
Căci ne pricepem „să ne râdem” ! 
Și de râsul Europei am și ajuns !
Majoritatea parlamentară a fost cel care a legalizat furturile și distrugerile, prin legile făcute special pentru a le acoperi jaful. Acum, dacă un adevărat justițiar ar încerca să rezolve misterul dispariției, peste noapte, a miilor de întreprinderi sau a flotei, spre exemplu, s-ar lovi de legislație. Așa a fost Legea, șefu” !
Marile hoții s-au făcut în baza legilor aprobate cu premeditare. Așa că nu vor fi găsiți vinovații, deși noi, țugulanii, îi cunoaștem foarte bine. Justiția nu va avea de la cine recupera pagubele, transformate în vilele țopești, mașinile de cocalari, conturile grase deschise prin cele zări ale planetei. 
Și câte altele !
Când s-a mai încercat acest lucru de către micul grup de justițiabili cinstiți (judecători și procurori), păpușarii feseniști au început atacul direct asupra lor. Fie la nivel național, fie prin provincie ! Se simte că o bună parte din judecători și procurori au ajuns în solda hoților. 
Au dat cinstea pe rușine. O știe tot poporul !
În 2014, printr-un program electoral de un populism deșănțat și pe fondul unui electorat adus la o stare de nepăsare, soră cu moartea clinică, „băieții” pun iar mâna pe Putere cu ajutorul a doar 3,8% din alegătorii țării !?!
Incredibil, nu ? Asta tot în cadrul „democrației originale” a Frontului.
După care, în numele celor care i-au votat („poporul PSD” numărând cca 3,2 milioane din totalul celor peste 18 milioane de alegători), coaliția PSD-ALDE nu își începe mandatul cu aplicarea programului de guvernare, cum ne-am fi așteptat cu toții, ci cu tot soiul de ordonanțe și proiecte de legi prin care să pună Justiția cu botul pe labe.
De ce ? Deoarece „capo di tutti capi” era infractor ! Legalizat de Justiție !
Vă aduceți aminte de celebra Ordonanță 13. Ei bine, acea ordonanță a fost ca un duș rece pentru milioanele de români care nu s-au prezentat la vot pentru motivele, induse sistematic tot de feseniști, precum: „nu avem pe cine alege” și „toate partidele, aceeași mizerie”.
Sutele de mii de protestatari i-a făcut pe șnapanii țării să facă pași înapoi ! 
Și în acel ianuarie și în recentul august. Dragnea și-a masacrat propriile guverne, două la număr, o premieră mondială în domeniu, până a găsit oamenii potriviți pentru a pune în aplicare planul său diabolic.
Cel mai slab guvern postdecembrist, poate chiar din istoria modernă și contemporană a României, a fost instalat la Palatul Victoria. Cu analfabeți funcțional unu și unu ! Veorica-Vasilica fiind pusă, de fapt, pe post de August Prostu’. Să distreze poporul ! Pe Dragnea nu l-a interesat calitatea profesională a guvernului superobez, ci un singur minister. Și nu s-a lăsat până nu a găsit oamenii potriviți. Pentru că nu e vorba aici, doar de Tu Dorel, ci de o întreagă pleiadă de secretari de stat și sute de funcționari. 
Toți complici ai infractorului Liviu-Nicolae Dragnea, puși să rezolve sarcina trasată: „Scăpați-mă !
Cum au decurs evenimentele, se știe ! Parlamentul a lucrat pe repede înainte, analfabeții lor făcând și votând Legile Justiției, pe care până și Curtea Constituțională a României (înțesată cu oamenii Frontului) a fost nevoită să le respingă, rând pe rând, ca fiind neconstituționale. Nu mai amintesc de reacțiile vehemente ale specialiștilor interni și internaționali.
Tu Dorel, depășind orice regulă și cutumă, a reușit, prin specularea unor fisuri din legislație, îndepărtarea unor decidenți ai Justiției și plasarea în locul lor a oamenilor lui Dragnea. Mai e de finalizat îndepărtarea procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.
Aici se duce o luptă dură, cu numere senzaționale. Nu-i zi lăsată de la Dumnezeu să nu fie lansate tot felul de informații și foarte multe minciuni (fake). Ultima reprezentație, valiza pierdută, deschizând, de fapt, cutia Pandorei. Sunt informații care, în ciuda contracarărilor umoristice ale infractorului Liviu-Nicolae Dragnea, au o bătaie lungă. Decriptarea ultimei conferințe de presă ținută de LND, realizată magistral de CTP demonstrează că lucrurile nu se vor clarifica prea curând: 
https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/ctp-decripteaza-tactica-si-gesturile-care-au-insotit-dialogul-lui-liviu-dragnea-cu-jurnalistii-1029105.
Dragnea declară Președintele nostru (Iohannis – n.n) poate fi considerat infractor. Cineva poate să spună că el e infractorul care s-a cocoțat în fruntea statului”. De fapt, Dragnea recunoaște că Iohannis nu este infractor !
De la a fi infractor legal, la „Cineva poate să spună că el (Iohannis – n.n) e infractorul.” e o distanță ca de la cer la pământ !
Apropo de invocatele dosare penale deschise și, atenție, închise cu NUP ale președintelui Iohannis. Pentru cine nu știe, procurorii sunt obligați să deschidă un Dosar penal la orice sesizare / denunț făcut de cineva la adresa unei persoane care deține o funcție publică. La români, sunt milioane de astfel de dosare, deoarece cel care face reclamația este rar pedepsit, în situația în care denunțul său este fals !
Chiar dacă se deschide un dosar penal, asta nu înseamnă că acea persoană este și vinovată ! Doar instanța de judecată dă sentința: Vinovat sau nevinovat ! Ceea ce nu e cazul la Klaus-Werner Iohannis. Ca persoană publică. Toate acele „dosare penale” menționate de Dragnea, chiar dacă ar exista au NUP, adică nu au existat motive reale de continuare a urmăririi penale.

ULTIMA ORĂ

Procurorii DNA îl acuză pe Călin Popescu Tăriceanu că a primit indirect, când era premier, „foloase materiale” de cca 800.000 de dolari.
O bagatelă, zice lelea Safta.
- Frate, ca să întreții cinci neveste îți trebuie bani, nu glumă ! Cu Justiția română mai scapă, dar văd că pe fir e și cea austriacă, așa că e jale, pentru manechinul național !
Baza vor fi colegii parlamentari pesediști, care vor face zid, cu siguranță, în jurul preacinstitului liberal. De stânga.
Nu uitați mirul !

Toate bune ?




Sergiu Găbureac
gsm_as@yahoo.com
Tel.  0731 936.615 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu