Wikipedia

Rezultatele căutării

vineri, 22 iunie 2018

ZIUA CEA MAI LUNGĂ



Luni am scris pe contul meu de facebook: „Săptămâna a început cu un viol al Justiției, să vedem cum se termină ! Violatorii PSD&ALDE jubilează.”
A urmat o săptămână extrem de agitată. În Parlament, grupul infracțional de la PDD&ALDE a lucrat la foc continuu. Ce respectarea procedurilor ? Marți, Opoziției i s-a dat peste bot. La vedere. Pe repede înainte, a fost votat Codul de procedură penală. Să se învețe minte, ciumpalacii dacă nici după 28 de ani nu știu ce înseamnă republica fesenistă ! Continuatoare a primelor două republici: populară și socialistă.
Miercuri, circa zece protestatari ajung în Parlament și în timp ce premierul Viorica-Vasilica Dăncilă susținea un discurs în sala de plen, cei nouă și cu „sergentul” zece își exprimă vocal of-urile pe holul principal. Dragnea și Vasilica părăsesc zona protejați de gărzile constituite ad hoc, de frica celor 10 (zece) protestatari, care scandau „Demisia, demisia !”, Cuib de hoți și de mafioți !”. Tov. ministru de interne, Carmen de la Videle, exclamă printre dinți la fel ca coana Leana „Încă nu i-au luat pe ăștia de aici ?” e drept fără a folosi termenul „viermi”. Viorica-Vasilica Dăncilă are o reacție incredibilă: „Este dreptul lor.". „Într-un moment atât de important se recurge la astfel de lucruri.". Nu pot să cred că a avut un asemenea moment de luciditate. Desigur, în asemenea momente, țara trebuie să reacționeze. Nu poți lăsa hoții să te încalece, clamând, ca de obicei, democrația lor originală !
În aceeași zi, gălățeanul Nicolae Bacalbașa, doctorul cu variatele vorbe licențioase pe la tribuna Camerei Deputaților, spre deliciul unor pitencatropi tropăitori prin Parlamentul României, face imprudența să circule pietonal prin Parcul Izvor (o fi fost testarea propriei popularități !?!), unde este acostat de tovarășii celor zece din interiorul Casei Poporului. Devenită Casa Infractorilor ! Era vădit speriat, însă o duzină de jandarmi i-au asigurat securitatea. Cum mai apar jandarmii ăștia ? Parcă-s teleportați.
După aceea, lansatorul de obscenități nu se lasă și cujetă senin: „E o formă soft de terorism urban. Azi, pe holurile Parlamentului, erau unii ca maimuțele.”
Miercuri seara, „fasciștii”, numiți așa de Tăriceanu, ies în piețele patriei eliberate de fesenism, văzând că s-a pus o nouă măgărie în Parlamentul țării. O lege retrimisă de președinte este votată în aceeași formă fără a ține cont de observațiile de bun simț ale specialiștilor administrației prezidențiale. Asta și pe fondul ieșirii unui tov. Ceaușescu (azi Lăzăroiu), judecător la Curtea Constituțională, care a călcat pe bec și în viața privată și în cea profesională.

Apare și miruitul Vosganian cu o declarație incredibilă de la tribuna Parlamentului. Rămân perplex ! Sunt curios cum vor reacționa colegii, poeți ai României, față de un asemenea individ ? Te pomenești că vor face și ei zid în jurul cuvântătorului !?!
Joi, s-a confirmat predicția lelei Safta. Arivistul Dragnea, băiatul săritor și lingișitor al tuturor mărimilor zilei, până s-a cocoțat în fruntea socialiștilor români, o ia în freză. Justiția dixit ! Pentru instigare la abuz în serviciu, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman, capo di tutti capi ia 3,6 ani cu executare. Însă bâlciul nu se oprește aici, fiind vorba de prima instanță. Cum tov. Dragnea este recidivist e greu de crezut că va scăpa. Dar, cu tovarășii, zid în jurul conducătorului iubit, nimic nu-i exclus !
Desigur, cum bine sesizează lelea Safta, dacă Dragnea avea bun simț și onoarea demisiona de la bun început din funcțiile publice pe care le deține, așa cum a făcut la timpul său Ludovic Orban. Așa cum fac toți democrații Europei civilizate.
Din tot circul ăsta, aflu că Dragnea fost achitat, totuși, pentru „fals intelectual”. Normal, pentru asta trebuie să fii intelectual ! Ceea ce nu e cazul.
Seara, după ziua cea mai lungă a anului, piețele sărbătoresc victoria de etapă, fiind conștiente că bătălia abia a început, finalul fiind alegerile anticipate.
Aflu că Vasilica o comite din nou „Cei care cer demisia președintelui PSD încalcă grav Constituția.” Este convocată fulger, tot noaptea, ședința CEx-ul PSD pentru vineri seara. Va fi un remake al ședinței din 17 decembrie 1989 a CPEx-lui PCR, cu mimarea demisiei și rugămințile grupului infracțional de fi în continuare „șeful”  sau apare vreun Brutus ? Suspans !

Pentru destresare altfel de DEX:
Împerechere = moment de extaz în care un bărbat reușește să găsească în dulap, doua șosete de aceeași culoare.


Toate bune !



Sergiu Găbureac
http://blogulluigabu.blogspot.ro/,
gsm_as@yahoo.com
Tel.  0731 936.615 

Informația, o problemă ? O rezolvăm împreună !



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu