Wikipedia

Rezultatele căutării

sâmbătă, 28 aprilie 2018

SINGURA SOLUȚIE – REPUBLICA A IV-A


SINGURA SOLUȚIE – REPUBLICA A IV-A

O săptămână incendiară ! „Băieții” lucrau pe repede înainte în Parlament. Îi mai retezau președintelui ceva atribuții constituționale (ca să-l pună cu botul pe labe pe european), își mai însușeau ceva instituții de control ale statului (vezi Curtea de Conturi, nu le ajungea Curtea Constituțională), mai inventau o comisie „specială” și se pregăteau de un mega weekend în care să-și sărbătorească victoriile mărețe. 
Tot se apropie ziua străbunului partid, PCR. Pe 8 mai ! Iar mici, iar bere !
Dragnea o cocea de mult. Și-a zis: Acum e momentul ! sau așa i-au comandat consiglieri, plătiți cu bani grei ! Are Belina pește ! Dacă tot e aproape România goală, ce-ar fi să negociem  vânzarea țării ? La pachet. Prost a mai fost consiliat, Livache !
Așa că ignorându-l pe neamț, ales de peste 6 milioane de români, se duce de capul lui (sic!) prin țara care oferă de ani buni consiglieri de primă mână în a-i prosti pe români. Nu-i calomnie, e purul adevăr !
Să fim bine înțeleși ! Am foarte mulți prieteni evrei. De mic copil. Sunt moldovean, de la Bârlad, cu 12% populație evreiască. Pe atunci. Sau Piatra-Neamț, 6% când am ajuns pe acele plaiuri minunate. Oameni inteligenți, cu care ne-am ajutat reciproc în vremurile potrivnice democrației ! I-am ajutat și m-au ajutat ! Rămânem prieteni pe viață, chiar dacă unii au trecut la Domnul, iar alții au plecat unde, odinioară, a fost țara lor. Și unde trebuie să fie !
Vătaful de Teleorman a crezut că România e pe moșia sa. A zis, ca de atâtea ori de ceva vreme încoace, Dă-l în mă-sa pe neamț !, frecându-și mâinile împreună cu colegul fesenist Tăriceanu și a trecut la acțiune. 
- Vasilico, te duci la Ierusalim și pui cărămida ! Vin și eu mai pe seară ! C-așa ne-a învățat bătrânul Ilici de la Giurgiu !
Interesant, în timp ce Justiția îl cheamă la finalul unui proces, Dragnea fuge în Israel după Vasilica să n-o piardă din ochi ! Bună afacere ! Vasilica de la Videle, fată ascultătoare și neștiutoare în ale îmbârligăturilor dragneniene, s-a dus să mai siluiască o dată limba română și în Țara Sfântă !
Bibi a primit-o cu brațele deschise că tot are nevoie de niște ciumpalaci care să pună botul la mutarea ambasadelor la Ierusalim. Parcă nu era suficientă tensiunea în zonă !?! Mai pune și alde Vasilica paie pe foc ! 
Însă, fiecare își face socotelile cum crede de cuviință ! Da, de ce să ne bage pe noi, oi mioritice, în gura planetei ? Mai ales că nici nu era atribuția ei constituțională ! Da, de unde să știe, Vasilica cum stă mersul democrației într-o țară europeană ?  A zis șeful, du-te, s-a dus ! S-a dus și „șeful de partid”. Cică în calitate de președinte al Camerei Deputaților. De Teleorman ? A dat mâna cu Bibi, s-au bătut pe spate, au stat la taifasuri și au dat palma. Vorba prezidentului. Ce fel de palmă, o să vedem curând !
Când totul părea parafat, aranjat, secretizat, conform memorandului făcut pe șest la Guvern și nu la Cotroceni, cum sună Constituția (sărmana Constituție !), apare 007 și îi retrage încrederea Vasilicăi pentru pălăria de prim ministru.
Cam târziu, deja Vasilica, violatoarea în serie a limbii române, ne-a făcut de cacao prin Evropa și alte țări civilizate ale Terrei ! Bine înțeles, coana Leana, pardon, Vasilica declară, ritos, că nu are de ce demisiona, așa cum se procedează în lumea civilizată în astfel de cazuri. Ea a fost pusă de șefu’ și șefu o dă jos ! Clar ?
Efectul ? Inflamarea instantanee a piețelor mioritice ! Peste tot au început repetițiile, de ceva timp, cu zeci de proteste justificate la nivelul celor mințiți și furați pe față. Să fie începutul sfârșitului Republicii Feseniste România ?!? 
Adevărul e că după 28 de ani de furturi, devalizări, distrugeri, mânării fără număr ale bunurilor „obștești” și „private” … e timpul ca România să treacă la democrația europeană.
Ne-am săturat de bănci falimentate, mii de uzine și fabrici distruse doar că așa au vrut nemernicii noștri conducători, licitații trucate, resurse, pământuri și păduri vândute de a-i noștri contra unor șpăgi ce însumează miliarde de euro, promovarea unor legi care să le apere hoțiile ... Gata ! Ajunge !
Ne-am săturat de manipulări gen „Apa otrăvită !”, „Străinii ne vor răul”, „Soros face și drege”, „statul paralel”, „Uniunea Europeană dictează pe plaiurile României” … și câte alte tâmpenii repetate obsesiv de televiziunile feseniste la dictarea grupului criminal instaurat de echipa Iliescu. La care poporul, îndobitocit de educația comunistă și prostit cu tot soiul de promisiuni, a tot votat în speranța că mafioții neamului se vor ține de cuvânt.
E timpul să trecem la alt tip de republică, dacă regalitatea nu este înțeleasă de oamenii de tip nou formați în cei 70 de ani de comunism ! 28 sub acoperire.
Vrem o republică europeană ! Cea impusă de Moscova și-a arătat din plin rezultatele. Uciderea a sute de mii de români, floare națiunii, în anii proletcultismului românesc și alungarea a peste 4.000.000 de români, floarea națiunii, după Contrarevoluția din decembrie 1989 a dus, de fapt, la involuție.
E timpul să ne chemăm oamenii acasă, nu să golim țara pentru alții, cum tot se zvonește pe surse
O fi zvon sau adevăr, avem datoria să-l combatem !
Feseniștii sau dovedit doar niște ciolănari și vânzători de țară ?
Acum, președintele sătul de țopăielile prin străchini ale Vasilicăi de Videle, îi retrage încrederea acordată ! Belină mare, frate ! Reacția Vasilicăi: „- Dl președinte m-a jignit !” Da, ea, că ne oripilează urechile de 3 luni, nu ne jignește cotidian ? Realizări 0 (zero). Doar gargară. Aut !


ULTIMA ORĂ !

1. Aseară a început încălzirea în Piața Victoriei ! Finala pe 12 mai 2018 !
Jos Republica Fesenistă !
*


2. Ieri, Igor Dodon, a ajuns să fie mai prost decât Kim Jong-un ! A devenit, într-o clipă istorică coreeană, prostul românilor pentru eternitate ! Ai dreptate, Gabi !
Apropo ! Partidul Național Liberal de la București îl susține pe candidatul comun PAS-PLDM-PPDA, Andrei Năstase, în cursa pentru Primăria Chișinăului.

Toate bune ?
*:-h wave




Sergiu Găbureac 
        gsm_as@yahoo.com,  Tel.0731 936.615
Ai nevoie de o informație ! O rezolvăm împreună !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu