Wikipedia

Rezultatele căutării

luni, 18 iulie 2016

Expo FILA-CARTO BUCUREȘTI 2016



Expo FILA-CARTO BUCUREȘTI 2016

La întâlnirea din 17 iulie 2016 a reprezentanților Federației Filatelice Române, Leonard Pașcanu, președinte și Sergiu Găbureac, președintele Comisiei Cercetare și Literatură și ai Asociației Filateliștilor din București, Șerban Drăgușanu, președinte, Marian Vasile, președintele Grupării Tematice de Filatelie Polară, Dumitru F. Dumitru, comisarul Salonului Carto-Filatelic București 2016 și Emil Stanciu, secretar, au fost definitivate afișul, regulamentul și... cererea de înscriere la Expoziția de literatură filatelică și cartofilă FILA-CARTO BUCUREȘTI 2016, care se va ține în toamna acestui an la Palatul Parlamentului împreună cu noua ediție a Expoziției de Filatelie Polară. Au fost discutate și aprobate, de asemenea, componența juriului și cuprinsul catalogului manifestărilor ce se vor ține în cadrul Salonului Carto-Filatelic București 2016, precum și posibilitatea scoaterii altor materiale.
Cu acest prilej vor avea loc și un Simpozion și Târgul colecționarilor.
Dorim ca această expoziție să dea întrega măsură a cercetării filatelice și cartofile românești din ultimii 10 ani.

Considerăm că toți autorii de cataloage, albume, monografii, compedii, studii, articole, editorii de reviste și alte materiale cu caracter filatelic și cartofil trebuie să participe la această inedită expoziție de talie națională.

P.S. Vă rugăm să redirecționați mesajul nostru către ceilalți colecționari, care s-ar putea să nu se afle în evidența noastră.
Cei aflați, deja, în baza noastră de date vor primi pe mail Regulamentul și modelul Cererii de înscriere.
Cei interesați de detalii ne scrieți pe mail gsm_as@yahoo.com sau pe messenger.
Regulamentul și cererea de participare le puteți descărca și de pe Federația Colecționarilor din România https://www.facebook.com/groups/204266486348551/?fref=ts
 N.B. Citiți cu atenție regulamentul ! Cartea trebuie să fie publicată pe suport hârtie sau e-Book și însoțită de un panou ilustrativ cu piese din colecția autorului.
Comitetul de organizare vă urează o vară cât mai plăcută ! 
Toate bune?!




Sergiu Găbureac 
gsm_as@yahoo.com,  Tel.0731 936.615
Bucureşti - 39
Informația, o problemă ? O rezolvăm împreună.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu