Wikipedia

Rezultatele căutării

joi, 5 noiembrie 2015

CIUMPALACII RĂZBUNAȚI



CIUMPALACII RĂZBUNAȚI

Spectacolul, manageriat de televiziunile tabloidiotizante de la noi după catastrofa de la Colectiv, a cuprins toate ingredientele. Furia, acumulată în cantități uriașe, este dirijată abil spre tot felul de ținte. Unele false, alese cu premeditare pentru distrugerea rădăcinilor poporului român. Vezi atacurile virulente la adresa Bisericii Ortodoxe Române. Voi reveni în altă tabletă.
S-au băgat, ca de atâtea ori, tot felul de fitile, au fost selecționați cu atenție cei intervievați, manipularea fiind evidentă de la un post la altul. Telenovelismul și isteria au fost la ele acasă, deși protestul străzii, din marțea neagră pentru guvernanți, a fost extrem de civilizat. Diversiunile în PUB se țin lanț.
Fără îndoială, autoritățile statale și locale sunt principalii vinovați pentru tot ce se întâmplă în România. Inutil să se arate cu degetul doar spre patronii găinari de Colectiv. Însă, patronii de la club (?!?) nu au făcut decât să profite de corupția generalizată din România. Țara tuturor posibilităților ! Unde există legi, dar nimeni nu le aplică sau să urmărească respectarea lor. Doar în situația în care trebuie să moară capra vecinului !
S-a trezit Societate Civilă !?! Măi, să fie !?! Dar, când zeci de mii de „golani” trăgeau semnale prin Piața Universității, imediat după Revoluția confiscată de contrarevoluționarii lui Iliescu, cum a răspuns boborul ? 80% pentru echipa adevăraților golani, care a pus laba pe România ! Când au venit cohortele de minieri, cine i-a întâmpinat cu flori și urale ? Nu cumva bolnavii de azi ai României ? Vor spune unii, pe bună dreptate, eram intoxicați de comunism.
Dar, când ciumpalacii nevrotici din Piața Universității 2012, lansau manifeste tip O ROMÂNIE EUROPEANĂ, câți au reacționat la gazarea și snopirea acestora de către Jandarmeria română ?
Mă bucură deșteptarea Societății Civile. Piața Universității arată superb ! Țara s-a conectat. Aștept lucrul acesta de ani de zile. Nu era mai bine să fi prevenit asemenea tragedii ? Să fi ieșit în stradă când se petreceau derapaje politice de neimaginat sub ochii tuturor ? Nu-i cert, doar meditez.
Să vedem cu ce mesaje vine nouă societate civilă. Unii cer instaurarea stării de necesitate ! Deja paranoicii lansează scenarii fantasmagorice. Rușii au pregătit special Clubul Colectiv pentru destabilizarea României !?! Alți apocaliptici se întreabă ce vom face la cutremur ! Să fie clar ! La cutremurul cel mare nu ai ce face. Cum o vrea bunul Dumnezeu. După cum ne comportăm nu știu cât o să vrea. Știu ! E un răspuns dur. Până atunci, însă, e bine să fim pregătiți pentru a putea controla, cât de cât, evenimentele de genul COLECTIV. Pe arii restrânse. Personal, cred că s-a intervenit corect în această situație nefericită. Dar cu miticii dâmbovițeni din toată țara (sic!) nu o vei scoate niciodată la capăt. S-a ajuns la condamnarea aberantă a creatorului sitemului SMURD. E ușor să dai cu barda ! Arafat merită o statuie, nu linșaj în piața publică !
Nu uit nicio clipă Noi suntem români ! Veșnic cârtitori.
Unii nu mai vor partide. Însă o democrație implică tocmai existența partidelor. E verificat de peste 2.000 de ani. Ba da, se poate ! O frumoasă dictatură !
Clasa politică să fie schimbată din temelii ! Un mesaj corect. Oricum, acești golani aleși, care conduc o țară, trebuiau să plece ! Am zis și voi mai scrie: http://blogulluigabu.blogspot.ro/2015/10/acesti-golani-care-conduc-o-tara.html?spref=fb  !
De ani de zile tot scriu despre VREMEA NEMERNICILOR
http://issuu.com/emanuelpope/docs/14.12_gsm_carte_vremea_nemernicilor
Nu sunt singurul ! Sunt mulți români care au tras semnale asupra stării grave în care se află România postdecembristă ! Poate nu degeaba !
Dacă Oprea ar fi fost un individ inteligent demisiona în secunda doi după moartea polițistului din coloana de „urgență” ! La fel și Ponta. După plagiat. Acum și-au luat ceea ce merită din plin !
- Cum ai dormit zilele astea tov. ministru de interne ? Dar tu, Victore ?
*
Oare nu într-un noiembrie au trucat comuniștii alegerile, acum 68 de ani, și de atunci n-au mai plecat de la putere ? Atunci s-a rupt brutal firul istoriei pentru România. E timpul reînnodării !

P.S. Mă bucur că PNL-ul nu se înghesuie la guvernare ! Întâi să-și curețe partidul de democrații corupți (de fapt infiltrații PSD-ului pe Dreapta politică). La fel și cu marele (!) PSD ajuns cu picioare de lut.
Președintele Iohannis are acum o misiunea extrem de grea. Văd că a chemat Piața la consultări. O decizie corectă. Să vedem cum răspunde Piața. Ca simplu ciumpalac nevrotic m-am pronunțat. Sintetizez: 1. Să fie interzis traseismul politic în timpul mandatului oricărui ales. Parlament cu 275 de membri (200 deputați 75 senatori). Niciun ales să nu aibă imunitate. Nu mai mult de două mandate pentru cei aleși. Revizuirea drastică a drepturilor paralamentarilor. Autoacordate. 2. Partidele să se reformeze total. Niciun membru actual, ales în funcții publice sau administrative să nu mai dețină astfel de funcții. Să treacă în activitatea privată. 3. Numai un guvern de tehnocrați și alegeri anticipate parlamentare și locale în martie 2016, pot salva România. Cu cât mai repede, cu atât mai bine ! 4. N-ar strica și referendumul promis de Johannis pentru forma de stat: Republică sau Regat ?

Punctum și de la capăt !

P.S. Din păcate, nu prea e de glumit.  În PUB au început manipulări grotești tot mai vizibile.  Se pregătește o capcană pentru Johannis !?! Să fie adus în piață și apoi expus ridicolului !  Atacurile pe facebook sunt tot mai virulente, inclusiv B1 sub acoperire ! Și televiziunile pesediste trec la atac fățiș. Sistemul Cripto-Mafiot va lupta până în ultima clipă se supraviețuiască. Nu știu cum o să reziste bieții tineri ? Parcă văd că o să apară celebrul Claudiu Crăciun pe post de lider ! Să nu fie provocate incidente violente ca și în 2012. Ăștia sunt în stare să mai omoare niște oameni pentru a se menține la Putere. Ca și la Revoluție, ca și în 1990 ...
Toate bune ?


Sergiu Găbureac
gsm_as@yahoo.com,  Tel.0731 936.615
Bucureşti - 39
Informația, o problemă ? O rezolvăm împreună.

Un comentariu:

  1. Minunate și reale concluzii, cu utile propuneri. Vor fi luate oare în seamă ? Felicitări !

    RăspundețiȘtergere