Wikipedia

Rezultatele căutării

sâmbătă, 29 august 2015

IMIGRANȚII



IMIGRANȚII 

Explicația invaziei valurilor de imigranți din Orientul Apropiat peste Uniunea Europeană e simplă.

SUA și U.E. s-au dezvoltat peste media planetei, creându-se un decalaj uriaș față de celelalte țări ale lumii. Astfel, ele au devenit un miraj pentru popoarele cu mari probleme interne (sărăcie, război ...).

Statele Unite ale Americii au norocul barierelor naturale, având un control strict pe calea apei și a aerului, așa că nu poate fi invadată prea ușor. Au ceva probleme  la granița cu Mexicul, dar lucrurile sunt sub control. Totodată, SUA a avut grijă să contribuie la dezvoltarea tuturor țărilor de pe cele două continente, punând la cale o piață unică, NAFTA - PCCA, din Canada până în Patagonia.  

Mai sunt și alte țări dezvoltate pe planetă. Numai că ele au un regim neatractiv de viață. Se muncește prea mult ! Iar moralitatea e foarte dură. Vezi Japonia, tigrișorii economici ai Asiei. Cu emiratele (Dubai&Co) se știe că sunt doar un balon de săpun, ce se va sparge în câțiva ani. 

În aceste condiții, Uniunea Europeană e mult mai ușor de penetrat. Și mult mai aproape. Totodată Europa se confruntă cu scădere masivă a natalității din diferite motive (infertilitate accentuată, refuzul de a avea urmași etc.). Așa că are nevoie de forță de muncă. Așa și-au găsit loc de muncă și domiciliu, milioane de imigranți din fostele state socialiste. Și încă mai există capacitate de absorbție.

Istoria, de fapt, se repetă.

Așa a dispărut primul proiect Uniunea Europeană acum 2000 de ani. Prin invazia popoarelor migratoare, atrase de bogățiile acumulate de Imperiul Roman, s-a schimbat profund structura genetică a europenilor. De aceea, nici nu prea mai suntem urmașii popoarelor Europei de atunci, cum susțin unii istorici exaltați. La noi, doar atomi din daci, pe ici și colo !

Pe lângă dezvoltarea generală a Imperiului Roman, și în special a Romei, la dispariția acelei Uniuni Europene a contribuit din plin decăderea morală a conducerii romane, risipa banului public și corupția generalizată. Sună cunoscut !

România nu are de ce să se îngrijoreze ! Deocamdată ! Nu suntem o atracție pentru aceste valuri de imigranți, formate în majoritate din oameni educați, care știu exact ce vor. Ținta lor e Germania și țările scandinave. Unde cred că sunt râuri pline cu lapte și miere. Cu siguranță, cele câteva sute de mii de imigranți vor fi ușor asimilate. Să vedem ce va urma după ce calitatea imigranților va scădea ! Cu hoardele needucate e greu să faci față !

Abia, aceia pot deveni teroriști !

Toate bune,







Sergiu Găbureac

VIZITAŢI – http://blogulluigabu.blogspot.ro/,
gsm_as@yahoo.com,  Tel.0731 936.615
Bucureşti - 39
Informația, o problemă ?
O rezolvăm împreună.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu