Wikipedia

Rezultatele căutării

joi, 7 mai 2015

Operațiunea MAREA IZOLARE



Operațiunea MAREA IZOLARE

 De ce a trecut suta de zile a noului mandat al președintelui Johannis, sistemul cripto-mafiot (SCM) aplică, tot mai vizibil, măsura la care mă așteptam. De fapt, e o reluare. Același lucru s-a petrecut și, în 1996, la preluarea mandatului de către Emil Constantinescu.
Închiderea președintelui, din afara FSN, în turnul de fildeș.
La vedere, în mass media apare consensul, chiar laude la adresa noului președinte, lingușeli din partea prim ministrului-plagiator ... prin spate, însă, i se înfig atipicului președinte, fără încetare, cuțite. Prin agenții de influență. Mai mult sau mai puțin subterani.
Circuli cu autobuzul, tramvaiul, troleul și, brusc, auzi o voce din senin: „- Mai lasă-mă dom'le cu adormitul ăsta de Iohannis ! Nu vezi că nu a făcut nimic pentru noi, poporul ? Nu ne-a mărit salariile, nu a creat locuri de muncă ...”
Mercenarii SCM, din lumea fizică sau virtuală, de pe site-uri cu nume conspirative, lansează tot felul de fumigene aruncând în spatele președintelui sarcini care în realitate aparțin altor instituții.
Încetineala cu care Parlamentul, ilegitim, lucrează la legile la care, teoretic, partidele își dau permanent acordul, la consultările cu președintele, declarând că sunt urgente și necesare, demonstrează rezistența manifestată la cerințele justificate ale președintelui.
Dacă la început de mandat prezidențial, parlamentarii au votat rapid ridicarea imunității unor colegi pușcăriabili, acum îi cu tifla președintelui. Pe față, fără șovăială ! „- Ia să ne mai lase în pace ! Ce, ne dictează el nouă ?”
De fapt, Johannis nu a dictat. Cere un lucru absolut normal. Așteptat de toată lumea.
Activitățile cotidiene ale președintelui sunt tot mai rar mediatizate, expediate în scurte secvențe televizate, fără comentarea semnificației și dezbaterea importanței lor, mult mai breaking news fiind știrile cu pușcăriașii noștri de lux sau din lumea mondenă.
Stilul sobru de acțiune al lui Johannis nu este pe placul jurnaliștilor dornici tot timpul de zgomot. Boborul obișnuit cu declarațiile belicoase, non stop, de pe vremea Demisului, pare a nu înțelege mesajele scurte, pline de conținut ale noului președinte. Lumea vrea vorbe, vorbe, vorbe !... De aceea, mai băgat în seamă de televiziuni este gargaragiul marinar cu declarații tot mai aiuritoare.
Pe acest fond, sunt modificate zeci de legi. Pe șest sau la vedere. S-a ajuns ca penalii să facă legea în Parlament ! Până și unchiul Sam s-a autosesizat !
Cum să nu te autosesizezi când vezi că din zece inițiatori ai modificărilor Codului de Procedură Penală, menite să pună frână procurorilor, patru sunt cercetați penal ! Inclusiv finul premierului Ponta ! Se pune, astfel, cep luptei anticorupție, spun experții !?! Spre bucuria „aleșilor”. Q.E.D. !
În timpul ăsta, legile electorale, legea modificării Constituției sau cea privind reforma administrativă, care ar mai destructura rețelele de tip mafiot din județe, sunt rostogolite spre Sfântul Așteaptă !... 
Deschizi televizorul pe autointitulatele posturi de „știri”. Apar jurnaliști, analiști, comunicatori ... care îți sugerează că președintele are ca preocupare principală doar aruncarea paltonului sau vânzarea pădurilor !?! 
E normal să taci când se leagă paparazzi de paltonul tău, dar când ești acuzat că vinzi pădurile țării, nu ai voie să taci Johannis !...
Într-un asemenea context, de nu va avea reacții rapide J(F)K se va trezi vorbind la pereți. Dacă așteaptă din partea Sistemului „o schimbare de conduită, mentalitate şi atitudine” se înșeală amarnic. În condițiile în care Opoziția e moartă-n coteț ! Doar Ludovic ce mai ține piept, în rest zombie !
Există un pas de la sublim (încredere 76%) la ridicol, ar fi spus Napoleon ! Emil Constantiescu poate confirma !?! A trăit din plin momentul.
Boborul, manipulat și neștiutor, nu mai are răbdare, iar SCM va exploata abil situația. Cu spor !...
Pilula destresantă
Ora de biologie
- Bulă, ce conţin celulele ?
- Infractori, doamna profesoară !

Dacă doriți să recitiți accesați aici VREMEA NEMERNICILOR
http://issuu.com/emanuelpope/docs/14.12_gsm_carte_vremea_nemernicilor
Volumul a apărut pe suport hârtie și pdf.

Toate bune,
Sergiu Găbureac
gsm_as@yahoo.com,  
Tel.0731 936.615 - 0752 975.130
Bucureşti - 39
Informația, o problemă ?
O rezolvăm împreună.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu