Wikipedia

Rezultatele căutării

luni, 29 decembrie 2014

A FOST ANUL LUMINII !




A FOST ANUL LUMINII !  

În curând, voi începe sezonul al IV-lea al tabletelor. Nu înainte de a face un bilanț al anului, ce tocmai se încheie, cu evenimente ce par a ține de domeniul paranormalului. Pentru neinițiați.
Cei care a conștientizat semnificația Anului Luminii nu prea au avut de ce să fie uimiți de cele întâmplate. Și, totuși, câteva evenimente se încadrează perfect în sfera semnelor celeste. Chiar dacă aș fi vrut că lucrurile să se deruleze cu o viteză mai mare și mai pe înțelesul general. N-a fost să fie ! 
E bine, însă, când totul se termină cu bine ! Am scăpat, în cele din urmă, de javra ordinară, parte a sistemului, care ne-a otrăvit existența ani de zile. A fost un blestem, sau, mai bine zis, un model de cum nu trebuie să se comporte decidenții noștri. Acum Demisul e un cal mort, căruia, unii îi tot caută, insinuant, potcoavele. Aștept cu interes reacția Justiție !... Pământene.
Schimbarea este cea mai mare realizare a românilor în Anul Luminii.
Despre noul locatar voi comenta după cele o sută de zile acordate pentru acomodare. Oricum, teleportarea unui pian în sala de protocol a Cotroceniului, deși pare un miracol, este un semn al revenirii la normalitate. România se reconectează la adevăratele valori.
Fără hăhăiturile, paharele şi glumele grobiene ale Demisului-şef de stat.
Sistemul cripto-mafiot, ce a ocupat, viclean, ambele aripi ale eșicherului politic românesc, a fost pus pe coji de nucă, de către electoratul amorsat de diaspora. Păpușarii FSN, erijați în democrați, la vremuri de restriște, au început, în sfârșit, să dea socoteală. Fie în fața Justiției pământene, fie a celei divine. Lista e foarte lungă ! Mai sunt câteva mii, ascunși prin vizuini de lux.
Alt eveniment pe care vreau să-l subliniez e conștientizarea puterii votului de către un popor aburit, un sfert de secol, ce părea dinainte învins de propaganda sistemului mafiot și a televiziunile sale de partid.
Este cel mai mare câștig pentru națiunea română. Astfel, cercul Revoluției Române, confiscată, abil, la câteva ore de la izbucnirea ei, de hulpavii feseniști, are șansa să se închidă prin finalizarea dosarelor grele, pline de crime, din acest sfert de secol. Pierdut de România și de locuitorii ei.
Ion Iliescu declară ritos „Eu am venit pe valul Revoluţiei. Ea nu a fost generată de oameni ca mine.” Fostul preşedinte recunoaște, astfel, că Revoluţia română a fost una veritabilă. O declaraţie corectă. A uitat, însă, să o completeze: Eu şi gaşca mea doar am confiscat-o ! În interes personal.
Cu siguranță, Piața Publică va reacționa mult maI repede la derapajele aleșilor și decidenților. Așa este normal într-o societate civilizată.
Anul Luminii ne-a adus, în sfârşit, schimbarea fundamentală !
Să ne bucurăm din plin de aceste sfinte sărbători !
Cu speranţă, sănătate şi convingerea lucrului bine făcut !
LA MULŢI ANI !

N.B. Aștept ca jurnaliștii să vorbească normal. Oare când o să reînceapă jurnaliștii să mai exagereze și să dramatizeze tot timpul ?
Ce este atât de uluitor în gestul președintelui Johannis de a face un dar de Crăciun unui copil sărman ? Cum, adică, nu ştie nimeni, când știrea s-a dat pe toate posturille ?
Este un gest absolut firesc într-o ţară normală. Aici e problema pe care o avem. Cu ţara anormală în care trăim de ceva timp. Adusă în această stare şi de jurnaliştii din mass media românească.
Apropo, aşteptaţi măcar să treacă Sărbătorile şi, apoi, începeţi să împrăștiați tot soiul de zvonuri ! Doar la asta vă pricepeţi de minune !
Să construiţi, în calitate de formatori (!?!), o țară nu ştiţi, doar să demolați !
Asta faceţi de 25 de ani. Ați avut ce învăța de la Ardei umplut&Co !

PE SURSE

Miracol ! Lacul Snagov a secat după ce Iohannis a reparat ţeava spartă de la Vila Lac 2 (de pe malul lacului Floreasca). Unde repari și unde ... seacă ! (sursa: lelea Safta)
  
Am ajuns de râsul curcilor ! Nu poate Sf. Ilie să tragă un pârț și, gata, cod galben, portocaliu, roșu de viscol, de vânt, de ghețuș sau ger. Auzi ger la -1-10 grade C ? Și la -30 ce o mai fi ? Se anunță sfârșitul lumii ?
Cade o tont cu mașina în șanț, de vină e nu știu cine, că nu a făcut nu știu ce !
Operatorii filmează roți, volane, parbrize sparte, se amestecă cu imagini filmate în alți ani și iese o adevărată telenovelă. Iar boborul plânge de sare cămașa de pe România !
Văd că nu a apărut, încă, violatorul de serviciu !
Alo, domnu', treci la action ! Te-așteaptă alde tonciu și reporterii speciali de la RTV, B1Tv, Realitatea, Antena 3 etc. etc. Cristi, ai venit de pe Mont Blanc ? Motor ! 

N.B. De ziua Revoluției nemțene, 22 decembrie, la Prefectura Județului Neamț, am avut bucuria lansării volumului VREMEA NEMERNICILOR, în prezența unui prefect tânăr plin de viață, care promite. Mulțumiri, dragilor colegi !
Pentru cine nu știe, încă, județul Neamț este eliberat de capii sistemului cripto-mafiot prin intervenția Justiției pământene, dar și a celei divine. Urmează plevușca. Finii nașilor !
Să tot fie vreo câteva sute din cei 14.000 la nivelul patriei ciuruite ! 


Sergiu Găbureac
     VIZITAŢI – http://blogulluigabu.blogspot.ro/,
gsm_as@yahoo.com,  
Tel.0731 936.615 - 0752 975.130
Bucureşti - 39
Informația, o problemă ? O rezolvîm împreună !



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu