Wikipedia

Rezultatele căutării

vineri, 21 februarie 2014

AUZI ?!?







AUZI ?!?

Auzi, mai multe articole din Constituția USL-istă sunt neconstituționale ! Foarte tare ! Înseamnă că cei din Comisia de la Veneția sunt niște tâmpiți ! Să aprobe ăia interzicerea traseismului politic !?! Păi, este un drept inalienabil. Pentru mafioții noștri parlamentari. Ce faci, domnule Barosso ? Schimbă-i pe cei de la Veneția, cu CCR-iștii noștri. De maximă valoare !
Auzi, CCR ? Da, unde este frauda masivă de la Referendumul din 29 iulie 2012, pentru demiterea lui Băsescu ? Concret unde sunt cele 2,5 milioane de voturi fraudate ? Cum rămâne cu lovitura de stat ? Poate ne informează DNA-ul, care este numărul persoanelor urmărite penal, precum și a celor trimise în judecată pentru fraude la Referendumul amintit ?
Auzi ? E clar, Demisul național are probleme cu bibilica ! Mai zilele trecute, urla la B1 că nicio instituție a statului român nu mai funcționează. Vorbea despre lovituri de stat, de scos oamenii în stradă. A doua zi, la Bruxelles, declară senin / senil: „ Faptul că instituţiile funcţionează mă îndreptăţeşte să cer dreptul de intrare în Schengen.” Ce să mai înțeleagă, madam Reading ? Personal, m-am lămurit de mult. Unul din cei 7,4 milioane !
Auzi ? Minimum 50 de miliarde de euro sunt furate, anual, prin evaziune fiscală, corupţie, șpagă, licitaţii cu dedicaţie ... într-un cuvânt prin sistemul mafiot instalat în plan național, județean și local. Raptul este confirmat de Curtea de Conturi. A României.
Auzi, Justiția independentă ?! Așa era și pe timpul PCR-ului. Întreaga familie, comunistă de comunistă, avea funcții. Grase. Unii la partid, alții la securitate, alții la comerțul exterior ș.a.m.d. până la nivelul județelor. Acum și la nivelul autorităților locale. Nu o fi, asta, organizare de tip mafiot ?
Auzi ? În perioada interbelică, cheltuielile suportate de bugetul statului pentru întreţinerea parlamentarilor erau destul de mari. Și, totuși, luând ca reper anul 1926, salariile parlamentarilor erau mai mici decât ale profesorilor ! Măi, să fie ! Știam, de la bunicul Ioan, că primarii comunelor nici nu erau remunerați ! Era o onoare să fii primar, gospodarul numărul unu al comunei !
Auzi ? Nu-mi pun problema dacă rușii au sau nu acte pe Basarabia. Pe mine să mă lămurească cum a ajuns jumătate din Moldova lui Ștefan cel Mare în mâini străine ? E frumos ca un popor să fie despărțit de sârmă ghimpată ? Asta e clamata nouă democrație rusească ? De tip sovietic.

Auzi ? La Kiev, ies în stradă, de luni de zile, sute de mii de ucrainieni. Mor cu zecile pentru principiile U.E. La noi, portocaliii au ieșit cu mascații, în timp ce la Cluj-Napoca, Demisul îi face ochi dulci lui boccianului, via udreniana, să treacă la Mișcarea Ineptă Populară ! Golden Blitz de Cluj-Napoca ? Văd că primarul pedelist Boc îi trădează pe cei care l-au făcut prim ministru și valsează către Mișcare. Șmecherește, prin fundație ! Așa l-a învățat Demisul național. Păi, ce fel de ardelean ești tu, măi băiete ?
Auzi, Vaticanul confirmă ! Nici nu aveau cum să fie romanizați dacii în doar 200 și ceva de ani. Dar, să fie clar, nici urmașii dacilor nu suntem ! 100%. Au stat peste noi cumanii sute de ani ... goții, alte sute ... turcii, alte secole ... rușii ... și nu ne-au asimilat. Din contra. E adevărat, de la ei am luat tot felul de obiceiuri, de cuvinte ... Am spus-o mai demult. Am și declarat în scris. Când Vaticanul nu confirma !
Auzi ? Analiza ADN a craniilor alungite, descoperite în Peru, demonstrează cu nu conțin ADN uman ! Până și Vaticanul confirmă existența extratreștrilor, numai oamenii de profil, nu și nu  ! Sau cred că Dumnezeu, Managerul general al actualului program Homo sapiens, e de la ... Gugești !?!

Auzi ? Șobolanii, tot șobolani rămân. Sigur, au fost prin istorie tot felul de șobolani ! Acum e invazia ăstora roșii, care s-au regrupat în USD. Am scris în Acțiunea, pe la începutul anilor 90, când Iliescu a dat ordinul să se facă sute de partide, cum urmașii PCR-ului vor să creeze două entități politice puternice. Una de stânga și alta, care să mimeze dreapta, pentru a-i înlătura pe cei care meritau să reocupe scena politică. În această situație ne aflăm acum. Demisul național se erijează în dreapta, dar la bază tot șobolan roșu este. Am spus că nu-l vor dori pe Johannis ! L-au învățat pe micul plagiator să mimeze alianța cu PNL și să-i lase cu bubele grele de rezolvat prin ministerele repartizate. La final, vor arate cu mânie proletară, cu degetul, spre liberali. Metodă veche, stalinistă ! Cu cele două partide artificiale în coadă + cumpărarea a tot felul de otrepe numite, pompos, parlamentari, se zburlesc la liberali. Abia acum te-ai prins, Crinule !?! Slabe speranțe ca USL-ul să-și mai ducă la capăt ceea ce au început. Program pe care l-am votat plini de speranță. Era ultima șansă pentru români ! E greu cu șobolanii roșii care colcăie pe dedesubt, în frunte cu Hrebe și tata socru ! E bine că s-au strâns, în frunte cu generalul indispensabil, în USD. Dinozaurii pesediști își joacă ultima carte. Vor termina cu mimarea democrației. Mai trebuie să se alăture și găștile lui Băsescu iar FSN-ul, fost PCR, e reunit. La care se adaugă șobolanii din UDMR și minorități. Nu toți. Unii sunt oameni de onoare. Va fi spectacol grandios. Ca pe timpuri !
Auzi ? Spune Demisul național despre jegul de Voiculescu că și-a turnat rudele la securitate ! Așa o fi !?! Da, jegul de Băsescu, despre propriile rude puse în tot felul de sinecuri grase, grase, nu comentează ? Măcar jegul de Voiculescu a făcut o Fundație prin care a răsplătit munca a sute de elevi, studenți, semeni inteligenți și talentați ! El ce-a făcut ? În afară de îngroparea României pe care el o numește, cu tupeu, salvare ! Mare jeg ! Rememorez, zilnic, manoperele făcute de-a lungul carierei sale. Ante și postdecembriste. „Aş fi un premier extraordinar de bun cu experienţa pe care o am.” E de o nerușinare crasă ! În loc să se ducă să facă nani la Nana, încropește tot felul de artificii politice prin care să-și salveze pielea. În speranța că boborul va plânge pe umărul lui !?! Deja se pregătesc gălețile în care să-și verse lacrimile !
Auzi ? Paranormal. Pe 25 mai, data alegerilor europarlamentare, e din nou Duminica Orbului ! A treia oară în istoria recentă a românilor. Alegători.
Auzi ? Cică, parlamentarii suedezi au la dispoziție garsoniere deținute de stat, cu o suprafață de cca 40 m2. O singură cameră utilizată atât ca living, cât și ca dormitor. Spălatoria este comună. Demnitarii trebuie să se programeze din timp când vor să-și spele așternuturile. Sunt și parlamentari suedezi care trăiesc într-un spațiu și mai mic, de doar 18 m2. În aceste cazuri, bucătăria este împărțită în comun. Nu exista personal de serviciu. Biroul unui parlamentar are cca 18 m2. Demnitarii nu au secretare sau consilieri, nici mașini de serviciu cu șofer. Păi cum să nu aibă suedezii cel mai înalt nivel de trai  ? Principiul transparentei este inclus în Constituția suedeză de mai bine de 200 de ani. El face ca excesele de putere sau cazurile de corupție să fie extrem de rare. Se aude, sculer / matrițer Zgonea & Somnorici ?
Auzi, da de ce sălile parlamentului din România au acoperișul boltit ? Cică nu s-a mai văzut circ cu tavan drept !

Toate bune,


Sergiu Gābureac
VIZITAŢI – http://blogulluigabu.blogspot.ro/,
gsm_as@yahoo.com; gsm.ass007@gmail.com,
Tel.0731 936.615 - 0752 975.130


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu