Wikipedia

Rezultatele căutării

vineri, 12 iulie 2013

PARA POŞTALO-FILATELICĂ



Ne-am eliberat de frică ?

PARA POŞTALO-FILATELICĂ
         (cu voia dumneavoastră scrisoare deschisă)

Am primit un mesaj, de la președintele Federației Filatelice Române, prin care mi se aduce la cunoștință că există o propunere: datoriile C.N. Poșta Română S.A. să fie acoperite cu emisiuni de timbre aflate în Conservatorul Poștal.
De acord. Plata să se facă, însă, numai şi  numai cu falsurile existente în Conservatorul Poștal, emisiuni clasice și postclasice, care au înlocuit originalele (e vorba de celebre CAP de BOUR, precum și piese din emisiunile Principatele Unite, Paris, București, Perle, Vulturi, Spic de grâu ...) și, mai ales, cu emisiuni poștale românești emise între anii 1969 și 2013.
Să nu se atingă nimeni, însă, de fondul poștalo-filatelic din perioada 1858-1968, precum și dinainte de 1858. Acest tezaur aparține poporului român. Ca și cel numismatic.
Tezaurul să rămână ca instituție, cu regim muzeal de grad maxim, în clădirea Muzeului Național de Istorie (fost Palatul Poștelor (sic !).
Înaintașii, angajați ai administraţiei româneşti, făceau poștă adevărată. Profesionistă. Pe când urmașii lor democrat-populari și căpușele lor post-decembriste, în special romfilanii și-au bătut joc de români și România. În ansamblu. Iar de colecționarii mărcilor poștale românești, în mod special, toți fiind aduși în stare falimentară. Managerii postdecembriști ai Poștei Române, în complicitate cu căpușele au jefuit fățiș ţara prin manopere ordinare în dauna bugetului și a imaginii statului român, aducându-ne la statut de țară bananieră.
Se știe că marca poștală constituie un puternic vector de imagine pentru orice țară a lumii. Administrațiile poștale serioase obțin venituri deloc de neglijat la bugetul de stat dintr-o astfel de activitate. Pagubele, cele mai mari, le-au produs, fără nicio îndoială, ”managerii” din ultimii 12 ani ! Pe ei îi va trage cineva la răspundere, pentru activitatea premeditată de distrugere şi băgarea în faliment a C.N. POȘTA ROMÂNĂ, o companie ce a fost întotdeauna pe profit ? 
Într-un proiect legislativ al Parlamentului scrie că la Muzeu se va preda un exemplar din fiecare timbru tipărit (???). Înclin să cred că deputații sunt ușor iresponsabili (sic !). Mă întreb de ce mai au oare consilieri ? La Muzeu s-a predat în buna tradiție, coala de tipar pe care s-a dat BT (bunul de tipar), ea însăși fiind o valoare filatelică. Din păcate, din Muzeul Național Poștalo-Filatelic, și nu doar Filatelic, cum este numit impropriu, s-a furat, printre multe altele, jumătatea din aceste coli de tipar, rămânând doar una din cele două părți ale colii. S-a profitat, din plin, de superficiala consemnare în registrele inventar.
De multe ori și-au însușit chiar partea pe care era dat bunul de tipar ! Asta dovedește hoția la drumul mare ! Raportul Curții de Conturi (p. 133 ș.u.) este extrem de edificator:
Valori de miliarde de lei, dacă nu de euro, au fost mânărite de custozii (!?!) inestimabilelor colecții de-a lungul anilor posdecembriști. Se cunosc de ani de zile aceste lucruri, dar justițiarii țării se fac că nu văd. Inclusiv, ministrul Dan Nica are o mare vină în această privință, acoperind parașuta-colonel de la Romfilatelia. Unii vorbesc că după ce și-a primit ”dreptul” a dat celebra parolă: Ciocul mic, tovarăşi 
Aşa, n-a mai rămas nica de valoare prin Muzeu / Conservatorul poștal. 
Așa a fost jefuită o țară ! Prin căpușare zdravănă și falimentare premeditată !
Aștept punctul de vedere, al ”amicilor” din ministerul de resort, Guvern, Parlament, SRI, Poliție, DNA, procurori, judecători ... La dezvăluirile privind clanurile din Justiția independentă nu s-a autosesizat nimeni ? Vezi: http://stirile.rol.ro/print/clanurile-justitiei-20216.html,
N-am auzit zăngănit de cătușe, n-am văzut ridicări cu duba-autocar, condamnarea, măcar pe sticla securistă, cu mânie proletară de către oamenii muncii ... Nici dezbateri interminabile la televiziunile știriste. Când dau de o gâscă beată fac breaking news nopți și zile ... Acum, mucles ! Justiția independentă nu e bine, nu e bine deloc ! E în moarte clinică !
La balamucul regizat cu BAC-ul, ultima ediție, ca a încercat să acopere potlogoria cu referendumul, dovedit a fi legal, organele s-au mișcat, una-două ! Tembelviziunile crăpau de fericire ! Animatoarele, pe post de jurnaliste, se prefac, a câta oară, că nu știu de șpăgarii din toate domeniile publice ? Nu știu cât e ciubucul pentru cearșaful de schimbat într-un spital, o adeverință la primărie, micșorarea unei amenzi, vama superficială, o inspecţie cu ochii întredeschişi  ș.a.m.d. 
Nu au auzit de CORUPȚIA GENERALIZATĂ, care bântuie România ultimilor ani !?!
"- Vai, cum e posibil ? Șpagă în școli ?!! Au găsit bani în sutiene ? Vai, vai, vai ! Of, of ! ...". 
Mai dura puțin și-l arestau, în direct, pe însuși Dimitrie Bolintineanu. Noroc că l-au confundat cu Dimitrie Leonida, pe care nu l-au găsit acasă. Era teleportat ! 
Să-i văd acum !... La Poșși căpușele ei, birjar ! ... 
Tiptil-tiptil, nu cu sirene, mascați, reflectoare ...

 ANIVERSARE

De ziua statelor unchiului Sam, adevărul a ieșit la suprafață. Ca untdelemnul !
Încă din 2011, iarna, cvorumul era îndeplinit, cu mult sub numărul de votanți din 29 iulie 2012. Între timp, populația României a mai scăzut, cu câteva zeci de mii bune ! 
Băsescu este de un an de zile preşedinte ilegal !
Orice zi întârziere a menținerii sale pe post, îi dă posibilitatea să facă o nouă manipulare ordinară, să mai pună o strâmbă golănească, o frână în revenirea țării pe un făgaș normal. Atentează, în continuare, la siguranța națională. Dacă avea puțin obraz, foarte puțin obraz, pleca singur. Așa, rămâne pe veci rușinea neamului românesc ! Licheaua perfectă ! Cațavencu era o biată nulitate. Imperfectă !
Anunț pe dr. Sorin Oprescu, primarul nostru general, și organele de profil că protestatarii  ASCORE vor sărbători pe cei 8,5 milioane de români, care au avut coloană vertebrală și au fost la vot la referendumul boicotat de însuși președintele-jucător, autointitulat șef de stat ! 
Contează gestul tuturor votanților. Nu interesează cum au votat. Votul, în sine, a fost un gest total responsabil. Patriotic. Acum dovedit a fi valid pe deplin. Știam cu toții că este, chiar de atunci, inclusiv Demisul. Dar s-a acționat, în forță, pe toate canalele, cu toate canaliile din armata băsistă. 
Văd și acum, ca și atunci, cum CCR dă cinstea pe rușine. Nu vede, n-aude ! 
Își va cere Curtea Constituțională scuze pentru jongleriile făcute ? Ca să nu le zic mârlănii. Mai dă, cumva, o erată ? Mică, mică ! Prin care să repare ilegalitatea făcută în văzul tuturor.
USL-lașii, tot mai jenați, coabitează cu spor !?! La ordinul comisarilor. Bravos !
Iar noi, boborul, care am pus bază pe ei, am rămas cu ochii-n soare !?! 
Ghișe a avut și are dreptate ! Pe el și pe alți câțiva îi așteptăm, cu simpatie, pe 29 iulie, între orele 20,30 și 22,30 în Piața Universității, când vom sărbători, un an de la alungarea ilegitimului. Sunt tot mai multe semne că nici la ultimele alegeri prezidențiale, jucătorul nu a fost ales tocmai legal ! Ne-a ciuruit cu calculatorul, cu hoţul din Paris + serviciile.
Toţi independenţi !... Mai ales, calculatorul !
Declanșează vreun procuror o anchetă ? Se autosesizează Parchetul, Parlamentul ... ? 
Toţi tac mâlc. Între timp, Demisul oficial își face numerele arhicunoscute ! Dă, periodic, cu bățul prin gard. Poate, poate scapă de mâna Justiției ! Un nemernic, ca toți cei care au demolat premeditat România postdecembristă. Un individ paranoic, un urmaș alciuruitului, nu mă sfiesc să o spun, care a jucat alba-neagra pe seama românilor timp de opt ani.
Fără obraz, fără bun simț, fără cei șapte ani de acasă. Un penal 100%. Dacă Fenechiu ia 5 ani, vă dați seama câți ani de pușcărie trebuie să ia inculpatul Traian Băsescu ?
Becalianul, mic copil ! E plină țara de urmașii odiosului ! Vreo mie la număr: ”oameni de bine”, ”oameni de bună credință”, ”oameni de-ai noștri” patrihoți adevărați, care au făcut țara țăndări, iar poporul a fost băgat până în gât în mocirla imoralității și corupției, noncalități promovate pe post de "virtuţi" la nivel naţional. Promovarea făcută nonstop de majoritatea televiziunilor de ... știri (!?!). Nu-i așa formatoare de opinie, factori educaționali ai poporului !?!
Ne vedem la aniversarea demiterii pușcăriabilului, pe 29 iulie, în Piața Universității și în alte piețe ale României sau din străinătate.
Să sărbătorim victoria, băgată sub preș tocmai de cei puși să vegheze legalitatea !
Sloganul aniversar e cunoscut: POPORUL a DECIS ! BĂSESCU e DEMIS !... 
Să ne amintim cum strigam atunci: Afară, afară cu javra ordinară ! sau ce ne doream atunci și îmi doresc și acum: http://melidoniumm.wordpress.com/2012/01/23/sergiu-gabureac-7/,
  
Atenție ! În piață nu se va da fasole cu cârnați ! 
Poate, ceva jandarmi, ceva forțe speciale !

N.B. Apropo de Ziua Națională ! Ne întoarcem, de anul viitor, la adevărata Zi Națională a României ? 10 Mai. Ziua în care a fost declarată, oficial, Independența României. Fară independență nu se făcea nici o Românie. Mare sau mică. De atunci a început construcția statului român, finalizată în decembrie 1918. Nu pe întâi, cum cred unii, ci mai spre sfârșit, recunoscută doi ani mai târziu. Datorită sprijinului decisiv al SUA.
  

NEDUMERIRE

Nu intru bine pe internet și sunt invitat, de vreo câteva zile, să-mi măresc sânii !
De unde știu ăștia ce fel de sâni am ? M-am obișnuit cu tot felul de ciudățenii și orientări, dar nici chiar așa ! Îi dau Delete. Degeaba ! Mă gândesc ! Dacă nu dau curs cererii, mă trezesc cu contul de facebook închis ! Mai nou, sunt blocat, tot mai des, să mă exprim liber pe e-mail. Mă tot întreabă, unul, obsedant: Nickname și autorul preferat. Îi spun Țigancă împuțită și Jules Verne ! Apoi, îmi scrie că unii ar atenta la contul meu !?! Uimitor ! Cine să fie ? Au aflat că știu să citesc și să scriu ?
Cum să procedez ?

Toate bune ?



Sergiu Găbureac

Tel.  0731 936.615 - 0752 975.130  

București - 39
Informația, o problemă ?
O rezolvăm împreună.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu