Wikipedia

Rezultatele căutării

sâmbătă, 11 august 2018

Circul ALDE-PSD prezintă : UITE PENSIA DUBLATĂ !


Circul ALDE-PSD prezintă : UITE PENSIA DUBLATĂ !


Dintre toate punctele prezentate de PSD în programul de guvernare, vehiculat zi de zi în campania electorală din 2014, la tablă, pe slide-uri, la matineu, la vecernie …, cele mai tari rămân: salariile și pensile. Rrrromânilor !
Cu salariul ne-am lămurit. Rămâne cum a zis prezidentul Iohannis. Azi îl vedem și mâine nu e ! Am tradus în notă poetică, tot s-a născut românul poet, deși, după cum e furată țara de vreo 30 de ani, s-ar părea că e așa cum a zis Herodot. Acum vreo două mii de ani. E drept, salariile au crescut, însă puterea de cumpărare a fost spulberată de reînvierea inflației, anulând practic măririle. Scumpindu-se energia, indiferent de tipul ei, s-au dat peste cap prețurile la toate produsele. Unii români scot, acum, din buzunare mai mult pentru a-și plăti toate angaralele.
Apropo ! Nu am văzut inflația prevăzută în program de guvernare ! Dar, așa le place românilor să fie trași în piept. La circ, dai banul, rămâi cu iluzia și râsul în barbă ! Ei bine, numărul cu pensiile e mult mai palpitant.
Abracadabra ! După nopți și zile, de propagandă orchestrată de consilierii israelieni (așa văd că se tot vehiculează prin târg), a fost scoasă din pălărie, cu o pregătire media demnă de coborârea omului pe Lună, senzaționala Lege a pensiilor. Nu contează întârzierile, devenite, de altfel, o regulă la actuala coaliție ALDE-PSD, ci efectele asupra românilor rămași prin țară.
Între timp, „pensiile speciale”, ascunse sub diverse denumiri pentru derutarea prostimii, s-au tot înmulțit, grevând tot mai mult asupra bugetului de asigurări sociale. Pensii „speciale” date celor care nu au contribuit cu niciun leu la fondul de pensii. Doar e democrație ! Fesenistă. De ce nu au contribuit ? Simplu ! S-a introdus șmecheria cu „indemnizația de parlamentar”, în loc de salariu, cum ar fi fost normal. Doar sunt angajații noștri. Astfel, un ales, din Parlamentul superobez al României (464 de senatori și deputați), are o indemnizație de 13.000 de lei, plus o sumă forfetară de 20.000 de lei, diurne, precum și decontarea cazării și a transportului.
Un senator sau deputat, mulți cu activitate 0 (zero), încasează aproximativ 40.000 de lei lunar (cca 9.000 de euroi). Doar, unii, muncesc două zile și jumătate pe săptămână. De mirare că nu cer și spor de stress ! Iar, șmecheria asta cu „indemnizația” o întâlnim în multe domenii. Strategice !
Așadar, după seri întregi de „uite pensia, nu e pensia” apare proiectul magic. De ce magic ? Păi, cum să nu fie magie curată, când se anunță dublarea pensiilor ? În aceste condiții cele „speciale” vor ajunge să fie de vreo 10 ori mai duble decât cele duble !?!
Numai că în toată tărășenia asta intervine un moment de suspans. Așa se întâmplă la orice număr de circ. Veți spune. Nu se poate fi fără suspans ! Tovarăși, trebuie recalculată fiecare pensioară. Fiecare cetățean, deținător de cupon, va sta cu sufletul la gură să afle cât îi va face Dragnea (sunt mulți proști care cred așa ceva) pensia. Iar asta, dragii mei, nu se face peste noapte ! Durează alte zile și nopți ! Cu tam-tam-ul de rigoare la televiziunile mercenare.
Lume, lume, s-au calculat primele o mie de pensii !  Lume, lume, încă 10.000 de pensii au fost calculate ! ș.a.m.d. Circ, circ, circ ! Și, apoi, cum să nu o lungești, doar vin campaniile electorale. Fără număr !?...
În final, vine lovitura de grație. Ce să vezi !?! Legea nu va fi aplicată în timpul mandatului electoral acordat de bobor (3,8 milioane) coaliției ALDE-PSD, ci în anul … 20 21. Adică după șirul de alegeri. Când vor fi alții la guvernare ! Tocmai asta e șmecheria ! Pasarea responsabilității și prostirea bieților pensionari !
Miroase a șantaj de la o poștă ! Mesajul e limpede ! „Ioane, Gheorghe, Vasile, Ileană, Marie, Veorico mă votați, veți avea pensia dublă ! Cu „bandiții” ăștia de liberali, useriști și cine o mai fi prin Opoziție, nu o să vedeți nimic ! Ăștia vă pun la muncă !
Ce căldări, pungi cu făină, zahăr sau sticle de ulei ! Ce mici, bere sau fasole cu ciolan ? Gata ! Numere vechi ! Cu astea ne-au tot păcălit 30 de ani. Acum, penalii patriei, scot pe scena mioritică, numărul „căldărușa zornăitoare”.
Vă amintiți cum curgeau bănuții din nas, urechi și alte organe în căldărușă la Coana Manda, panarama (tot un fel de circ) din inima bâlciului anual ?
Asta s-a lansat, dragi votanți ! Plus noi numere senzaționale cu mumia Sőrős, străinii care ne jefuiesc țărișoara, excursii în Grecia pe bani publici …
Până atunci citiți proiectul. „Formula de calcul nu doar că elimină inechitățile, dar duce și la creșterea tuturor pensiilor.” Sună magistral ! Pare text plagiat din opirili „România pe drumuri …” ale ciuruitului ? Numai lapte și miere ! „Punctul de pensie va fi de 1.265 lei în 2019, 1.775 lei în 2020, urmând să ajungă la 1.875 lei în 2021.

Am înțeles formula de calcul ! Un singur lucru nu-mi este clar ! De ce pesedeii pasează aplicarea legii altei guvernări ?
Ce mai contează că impactul asupra bugetului va fi dublu, iar instituția, pe care o conduce Olenka, nu știe exact cât vor costa (sic!). Practic, un calcul simplu, al specialiștilor independenți, arată că cifra ar fi undeva peste 120 miliarde de lei. A șaptea parte din PIB-ul național ! Între timp, mulți pensionari vor da colțul, iar pensiile peste 2.000 de lei vor fi impozitate cu 10%. De fapt, un alt impozit pe lângă cel aplicat când am dat banii pentru asigurări sociale în timp ce eram angajat.
Au furat, anul acesta, indexarea pensiilor, prevăzută de Lege, dar se laudă că le vor dubla pe la sfârșitul anului 2021 ! Nu cred.
Acest spectacol grotesc, toată această scamatorie, se întâmplă în condițiile în care gurul bancherilor din România, Mugur Isărescu, avertizează „Atenție la deficit și la presiunile inflaționiste ! Faceți reformele structurale de care economia are nevoie ! Scade competitivitatea produselor românești ! Atenție la încrederea în scădere a românilor în economie ! Nu mai stimulați, prin măsuri fiscale, consumul !” Iar estimările analiștilor financiar-bancari arată un euro de 4,72 lei (în ianuarie viitor), ROBOR de 4,16% (în iulie 2019) și o rată a inflației de 4,66% (tot în iulie viitor).
Coana Criză poate să apară brusc, tot noaptea, și ne lasă fără grai. Nu-i ca pesta porcină, de care a fost informat (!) tov. Dragnea, pe surse, debarasându-se iute de porcii din bătătură ! Doar vreo 10.000 de bucăți. Spun alte surse. De criză scapă, doar dacă fuge în Brazilia !  
Parcă văd ce are să spună penalul națiunii: mama Omida e de vină, străinii, Sőrős (Hon FBA is a Hungarian-American investor, business magnate, philanthropist, political activist and author), statul paralel ... și cine știe ce-i mai șoptesc consilierii israelieni !

ULTIMA ORĂ !

Încă înainte de a începe protestul (din 10 august – n.n.), jandarmii au primit ordin să dea cu gaze lacrimogene în cele câteva zeci de protestari venite în Piața Victoriei. Eu m-am dus la ora promisă. Am fost la multe proteste în anii postdecembriști, dar așa concentrare de jandarmi, poliție, antitero, scutieri, mascați, agenți ai serviciilor secrete n-am văzut în viața mea. Am văzut și ultimile achiziții de tehnică de luptă împotriva manifestanților. Oare de ce origine or fi ?
Provocările s-au ținut lanț. Regia elaborată a lui Sergiu Nicolaescu la Contrarevoluție a fost parfum față de cea din Piața Victoriei ! E clar, s-a aplicat un scenariu prin care să fie decredibilizată Diaspora, Opoziția și Johannis. Violențele au fost generate chiar de către „forțele de ordine”. Nu vi se pare cunoscut acest scenariu ? Piața Universității 1990 și 2012. Regia lui Sergiu Nicolaescu la Contrarevoluție a fost parfum față de cea de acum ! Amatorismul Jandarmeriei s-a văzut de la o poștă !
Rușine, Dragnea, urmașul lui Iliescu și Băsescu ! Dragnea a reușit să ne facă, din nou, de tot râsul planetei. Dăncilă, ca de obicei, aeriană. Așteaptă raport de la SRI, deși informațiile au fost transmise, în timp real, tot timpul ! Parcă fusese trimisă de consiglieri în concediu !?!
Iar Carmen Dan, ministrul de interne, face o declarație de Bulă despre femeia-jandarm rănită la protest: „Are multe contuzii, multiple traumatisme, dar starea ei este foarte bună.”
Până și UDMR, complicii coaliției ALDE-PSD la Putere, se delimitează clar de cele puse la cale de gașca lui Dragnea.
De ce am fost în Piața Victoriei pe 10 august a.c. ? Întrebați-l pe Dragnea și gașca lui de trădători ai interesului național. Generalul Meleșcanu se făcea că nu înțelege de ce protestează cei din Diaspora, deși un ministru de externe ar trebui să fie primul care să știe ! Mai ales, că, acum, îl are și pe fiu-său consul (sic!) la Strassbourg !
Am fost și pentru a mă întâlni cu cei din Diaspora, care au venit să-și manifeste solidaritatea cu noi protestatarii de acasă. Ei au venit în locul miticilor și mițelor dâmbovițene care stau de ani buni pe după perdele cârcotind, dar neavând curajul să-și exprime deschis nemulțumirile. Cererile în piețe au fost extrem de simple. Cum pot fi rezolvate ? Prin alegeri anticipate. Ajunge cu guvernarea analfabeților și hoților din Republica Fesenistă România, care ne-au făcut de râsul Europei și al planetei !
Vineri s-au văzut de la o poștă provocările și violența nejustificată a Jandarmeriei Române iar șobolanii roșii vor scuze de la președintele Iohannis ? În ce țară trăim ? Demisia, Carmen Dan, a prefectului de București și a slugilor din Jandarmerie !
Nu mă miră deloc declarațiile golanilor din „Grupul celor 10”, arhicunoscuți de la PSD. Sunt convins că sunt și pesediști lucizi care își dau seama de gravitatea situației și vor lua poziție. Întrebare: - Să fi preluat consilierii israelieni guvernarea în România ?
După cum repetă papagalii PSD, de ceva vreme, textele lor așa se pare. Numai că, gafele se țin lanț. Iar imaginile îi contrazic total.
De aceea, nu vor ca imaginile și înregistrările video / audio să fie probe în Justiție.

Toate bune ?



Sergiu Găbureac
gsm_as@yahoo.com
Tel.  0731 936.615 

Informația o problemă ? O rezolvăm împreună !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu