Wikipedia

Rezultatele căutării

joi, 28 aprilie 2016

SACRIFICAREA BERBECILOR


SACRIFICAREA BERBECILOR

În bună tradiție românească, în Săptămâna Patimilor, partidele și-au propus eliminarea din rândurile lor a câte unui reprezentant de frunte. Liberalii după lansarea aparentului onorabil, fost viceprimar al Capitalei, au găsit un berbec de import, pe care, la ceas de seară, l-au uns membru de partid iar a doua zi l-au sacrificat. La cererea internetului pe motive de ultranaționalism !?! Apoi, au găsit un alt vechi candidat la ghilotina alegătorilor, pe care deja media dâmbovițeană îl tâmâiază cu tot felul de amintiri din noaptea dintre ani.
Ritualul sacrificiului suprem a fost însă în rândul pesedeilor, unde C.C. al PSD l-a ales pe Baraba de la Teleorman, penal de marcă, să conducă în continuare spre noi victorii partidul pe formula „cine-i nu-i penal, afară !” Spectacolul a fost măreț, amintindu-se și de trecerea râului. Numai că în Biblie lucrurile s-au petrecut puțin altfel.
După 40 de ani de purtare a poporului prin deșert (spre reformare), la trecerea Iordanului spre pământul făgăduit, conducătorului Moise i-a fost interzis accesul, tocmai pentru a nu infesta poporul abia refrișat.
Să ne ținem firea ! Deși e cazul să plece toți și să stingă lumina. Roșie !
Codul de integritate al stângiștilor, adoptat cu surle și trâmbițe, a fost încălcat, de altfel, în multe localități. Cu voioșie ! Astfel, pe liste au reapărut tocmai virusații de odinioară. Primari și consilieri vestiți pentru abilitatea lor de a face nevăzuți banii publici prin găurile negre numite „proiecte în interesul cetățeanului”. Mai mult au loc infiltrări ale actualilor parlamentari, plini de bube în urma complicitățile din marele internat al bolnavilor de șpagă și șmenuri de răsunet din Casa ... Poporului ! Se vorbește de revenirea unui cadavru politic la conducerea Camerei Deputaților ! A înnebunit lupul ?!?
La ALDE, partidul fantomă cu manechin în frunte, sacrificatul este un biet fost ministru al Culturii, acum împins pe scările Primăriei Generale a Bucureștilor. Cu care nu are de-a face nici în clin, nici în mânecă. Nefiind de prin partea locului ! UNPR-ul nu mai are ce sacrifica, neavând curajul să iasă singur în bătălia electorală de ziua debarcării la ... urne !
La nivelul sectoarelor dâmbovițene, după cum vă amintiți, sacrificarea a fost executată cu brio încă înainte de Paștile catolic. Abatorul DNA a lucrat zi și noapte scăpându-ne de mai toți primarii plantatori de panseluțe ! Numai că unii, cu obrazul cât tovalul încearcă revenirea cu ajutorul avocaților. Pricepuți în găsirea ușițelor prin legile șvaițer votate de șparlamentarii versați în a face legi care să-i le acopere hoțiile de grup.
Ce mi se pare simptomatic este păstrarea la secret a programelor electorale, deși perioada depunerii candidaturilor s-a încheiat. Am căutat, bineînțeles pe internet ! Ni nu l-am găsit decât pe al tânărului Cristian de la S2. Despre intențiile viitorilor primari și consilierii lor de cumetrie vom avea, însă, timp suficient să ne informăm. Dansul electoral începe abia pe 6 mai a.c.
Nici guvernul Cioloș nu a traversat nepăsător timpul dintre cele două sărbători pascale. S-a ajuns, chiar în Săptămâna Patimilor ortodoxe, la al treilea servitor al poporului (ministru - în grecește) sacrificat.
Sistemul Mafiot Român nu se lasă. Armele media, din dotare, fac mormane de muniție consumată pentru detronarea tehnocraților. Însuși prim ministrul a fost luat la roate în Piața Victoriei de galăgiosul actor-cântăreț sau invers. Să fiu Cioloș l-aș pune ministru al Culturii chiar pe cârcotașul artist, tare-n clanță, să rezolve situația viesparului de la Operă !
Tot mai mult mi se pare că instalarea guvernului de tehnocrați, cu voie de la partide, este o mare cacealma. Cred că a fost adus ca, între timp, lumea să uite cum au condus ele țara. În toamnă, vor da vina pe bietul guvern, de scurtă durată, pentru toate neîmplinirile lor de 26 de ani.
Personal, cred că Guvernul Cioloș a fost instalat cu un singur scop. Să dea răgaz clasei clasei politice să se reformeze după propriile criterii de integritate. Dar ciolănarii din partide și-au văzut de ale lor în ciuda codurilor liber asumate.
La serviciile secrete, liniște ! Niciun sacrificat !?! Cât de prost trebuie să fii, să nu știi că jefuitorii României trebuie urmăriți până în pânzele albe, fiind atentatatori la siguranța națională ? Unele declară, senin, că nu se implică în urmărirea cetățenilor români !
Pe scurt. Fură și du în străinătate, că te apără serviciile secrete !?!
Între timp, americanii comunică că din România au plecat peste 500 de miliarde de dolari sau euro !?! Pe sub nasul serviciilor noastre „vigilente” ! Sau mână în mână cu ele ? Nu m-ar mira deloc !
Cred că m-am îmbolnăvit și eu de scenarită !

P.S. Iar a luat-o media tabloidă în meclă, cu insinuări de doi lei ! Prin care permanent caută să bage zâzanie între palate. Motivul real al amânării întâlnirii săptămânale cu premierul fiind operația la umărul prezidentului. C-așa-i în tenis ! Acum, să vezi tot felul de bazaconii despre starea de sănătate a președintelui !
Pentru că tot e săptămână de meditație să revedem Programul Guvernului Cioloș și apoi să vorbim ! http://www.agerpres.ro/…/document-programul-de-guvernare-pr 
Pun pariu că nu l-a mai citit nimeni !

Sărbătorile pascale cu sănătate și bucurii !

HRISTOS A ÎNVIAT ! 



Sergiu Găbureac
gsm_as@yahoo.com,  Tel.0731 936.615
Bucureşti - 39
Informația, o problemă ? O rezolvăm împreună.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu