Wikipedia

Rezultatele căutării

vineri, 29 martie 2019

DE PE SCENA POLITICHIEI DÂMBOVIȚENE


DE PE SCENA POLITICHIEI DÂMBOVIȚENE

Wow ! PSD a ajuns să fie sprijinit de partide fantomă ! 
De fapt, conservele plantate de FSN în toate partidele, inclusiv în cele fantomă, și ong-uri încep să explodeze. La comandă ! Activarea falsului PNȚCD și a fantomei PER dovedesc din plin acest lucru. Oare ce-ar zice seniorul Ion Rațiu când ar auzi elucubrațiile lui Pavelescu, „ăla mic cu capul mare” ?
Am mai spus ! Sunt mulți infiltrați ai feseniștilor în toate partidele de opoziție.  Ei se fac că activează, că sunt trup și suflet partidului, dar misiunea lor e să pună frâne la momentul comandat. Nu e prima oară când se întâmplă așa ceva de-a lungul celor 30 de ani de fesenism. E o tehnică mult exersată.
Sigur, vor urma și alte „adeziuni” tovărășești.
*
În sfârșit, liderul pesedist l-a făcut de cacao pe guralivul Mitralieră, care lansase modificarea Legii referendumului cu secții separate de votare. În traducere liberă: Tâmpiții (Drăghici și Mitralieră) spun lucruri trăsnite ! De reținut ! Cu cât șobolanii vor pune mai multe piedici Referendumului, cu atât lumea va veni la vot ! (lelea Safta)
*
Mojicia lui Dragnea la adresa celor șase milioane de români care l-au votat pe Iohannis continuă. Tonul, apelativele și, mai ales, insinuările mizerabile la adresa președintelui țării arată, de fapt, frica și obsesiile lui Dragnea față de finalul proceselor în derulare. Asta în timp ce ministrul Justiţiei, Tu Dorel, a făcut Codul de conduită al membrilor Guvernului. „Asigurarea unei bune guvernanțe se reflectă și în respectarea cu bună-credință a unor reguli asumate de persoanele care îndeplinesc demnități publice", zice sluga PSD. Miniștrii vor avea de respectat, astfel, mai multe reguli, între care trebuie să aibă o ţinută vestimentară decentă, să nu folosească expresii jignitoare, să nu accepte, direct sau indirect, cadouri sau „alte avantaje care ar putea influența exercitarea atribuțiilor". Mi se pare un mesaj subliminal adresat mârlanilor aleși politică sau numiți în instituțiile publice românești.
*
Tupeu fără margini ! Va să zică chiparosul Orlando îndatorează România cu 3 miliarde de euro într-o singură zi (săracu' Ceaușescu cu datoria lui de 21 miliarde) iar liberalul Câțu este făcut albie de porci ! Oare cine o fi, de fapt, „imbeciliul cu grave probleme mintale” !
Lelea Safta: „Ăștia ne vor îngropa de vii copii și nepoții ! Vai de tine  Românie vândută de ticăloșii feseniști ! Săracă țară, sărmani români susținători ai hoților națiunii !

ULTIMA ORĂ !

PSD ia calea FIDESZ a extremistului Victor Orban. Out din partidul socialiștilor europeni. O știre pe care lelea Safta a anticipat-o de la sfârșitul anului trecut !
*
Tuta Marii Britanii demisionează ! Târziu, după ce ai aruncat cu piatra în baltă, Veorico, pardon, Theresa ! Da, de ce să vorbim de tuta altora când o avem pe Veorica ? După nefăcuta premeditată (sic!) cu „guvernul meu va muta ambasada României la Ierusalim”, reacțiile lumii arabe apar în lanț iar tuta noastră face declarații după declarații care o îngroapă și mai rău. După Iordania, Maroc, Franța, Olanda ș.a., întreaga Ligă Arabă i-a arătat României cartonașul galben !
Iar Vasilica nici usturoi n-a mâncat, doar ...
*
Până și șefa de cabinet, Roxana Popa, a prim sinistrei a părăsit pesedeul ! „PSD s-a îndepărtat de valorile stângii europene.” Punct. Mă mir că abia acum a observat deraierea partidului fesenist !
*
Vai, vai, vai ! Ce pierdere imensă pentru România ! Milioane de români sunt îndurerate de o asemenea veste. Cum să nu candideze Ghiță, EL fugitivo ?!?
Omul cu pozele photoshop și-a luat „semnăturile” și dus a fost. Tot la sârbi !

VOTUL – mai puternic decât glonțul !

S-auzim numai de bine, 




prof. Sergiu Găbureac
0771 631.065

Informația, o problemă ? O rezolvăm împreună !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu