Wikipedia

Rezultatele căutării

miercuri, 8 iunie 2016

HRISTOS S-A ÎNĂLȚAT !



HRISTOS S-A ÎNĂLȚAT !
 
După 26 de ani, analfabeții din Parlamentul Romîniei sunt sesizați că art. 1 din Constituție, de care fac deseori mare caz, este încălcat în mod grosolan.
 Specialiştii au observat, în sfârșit, că stema fără coroană încalcă art. 1 din Constituția României: Art. 1, (1): „România este stat naţional, suveran şi independent, unitar şi indivizibil.”
Am atras atenția asupra acestui lucru de ani de zile. Dar, cine să asculte de un țugulan, cu ceva cunoștințe ? Și nu am fost singurul !
 Coroana de oțel, turnată din metalul tunurilor, care au ajutat la obținerea Independenței țării, fusese înlăturată de pe stema țării de politrucii comuniști la 30 decembrie 1947. Normal, am zice, deoarece deveniserăm colonie sovietică.
Mai grav a fost după decembrie 1989, când continuatorii sistemului comunist (echipele Iliescu&Băsescu), cu a lor „a treia cale”, care a nenorocit o țară, nu au dorit să respecte Constituția.
 În prostia lor au confundat simbolul Independenței cu cel al Casei Regale. Abia acum se face reparația cuvenită.
Mergând în ritmul ăsta, România are neșansa, de a merge prin gropi, încă o sută de ani !
 La fel este ignorată și problema reîntregirii neamului, deși pactul Ribentrop-Molotov a fost dezavuat chiar de statele semnatare.
 Mai mult, deși nu există niciun document odicial pentru răpirea unor anumite teritorii din trupul țării (Herța, Insula Șerpilor...), autoritățile nu întreprind niciun demers în sensul recuperării acestor teritorii.
 Personal, cred că avem prea mulți analfabeți, indolenți, chiar trădători prin Parlament, Guvern, Președinție.
 E Ziua Înălțării, a eroilor neamului, care au luptat pentru Independența României, a reîntregirii și a păstrării unității neamului românesc !
    Treziți-vă lașilor ! Înclin și eu să cred vorba unui istoric, pe care nu-l prea agreez, dar aici are dreptate. „Românii se trag mai mult din comuniști decât din daci și romani.” sau cum spune Ion Romanul „Mai înainte de fi daci, românii au fost comuniști !” Mai ales parlamentarii noștri !
   
POST ALEGERI

    Mulți, falși liberali, mor de grija PNL. În ciuda uriașei victorii, mega colaliția PSD&UNPR cu ALDE-n coadă, varsă lacrimi de crocodil pe toate ecranele, prin mercenarii de serviciu.
Unul dintre ei este Mitică. Ei, cum nu-l cunoașteți pe Mitică !?! E cel care dă sfaturi tot timpul, arată cu degetul vinovații, cel care declară ritos: „Dacă eram eu ...  - N-am spus eu ... - Vai, vai ce s-a întâmplat ... - Dezastru !...”
Nu, nu ești liberal, Mitică ! Ești un biet cârcotaș, postac dacă nu, cumva, un șobolan roșu plantat în vreo organizație liberală și explodezi când se dă comanda ! Vezi parlamentarul „liberal” revoltat de la televizor ! Sau fripturistul Mitică Paleologu ! Să fiu Alinuța, azi nu mai erau în PNL !
Indivizi din ăștia au fost trimiși în misiune cu miile, încă din decembrie '89.
Acum, văd că dă lecții românilor din Diaspora, celor alungați de Iliescu&Băsescu (alt liberal vopsit). De fapt, cei mai destoinici români + ceva hoți + ceva cerșetori (nu contează etnia, tot români sunt), prin țară rămânând mai mult javrele politice, leprele mafiote și neputincioșii. Împreună cu un popor cvasianalfabet. Politic.
- Mitică, Diaspora românească a trimis acasă zeci de miliarde de euro, pe care sistemul mafiot român (FSN&urmașii) le-au jefuit prin taxe și impozite. Cei mai mulți ne-au făcut cinste și au creat o imagine bună României, nu cum îi acuzi tu, cu Dragnea al tău în frunte.
Despre președinte nostru, al României, îți reamintesc, Mitică, că președintele Germaniei iese o dată pe an și face declarații publice. Are exact aceleași atribuții ca neamțul nostru. Mai citește Constituția art. 80-101 http://www.constitutiaromaniei.ro/
 Johannis, deja, vorbește mult. Mult prea mult ! Din păcate foarte puțini înțeleg mesajele sale sinteză. Avem o mare problemă cu cei 40% analfabeți, creați de sistemul mafiot român, care ne vrea proști ! Asta fac cu televiziunile lor nenorocite. Spală creiere.
Ei vor trăncăneală și scandal continuu, să poată fura liniștiți.
Mitică, văd că simți acut nevoia unui prim secretar ca Iliescu sau urmașul său Băsescu ! Ai sindromul secretarului general. Asta e !
Sănătate ! Despre minte, de unde nu-i nici Dumnezeu nu cere ! 
Toate bune !

Mai multe tablete ? Click aici http://blogulluigabu.blogspot.ro/







 Sergiu Găbureac
        gsm_as@yahoo.com,  Tel.0731 936.615
Bucureşti - 39
Informația, o problemă ? O rezolvăm împreună. 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu