Wikipedia

Rezultatele căutării

vineri, 7 noiembrie 2014

CORABIA ȘOBOLANILOR






Șobolani din toate partidele, reuniți-vă !

CORABIA ȘOBOLANILOR

20 de ani îi trebuie poporului român să revină la democrație, a spus Brucan. Mai târziu, a mai pus un cincinal. Știa el ce știa, după studierea cărții cărților. Iată, ne apropiem de finalul celor 25 de ani.
Să însemne, asta, ca întreg FSN-ul, azi PSD și PMP, se va retrage, în pușcării, din structurile mafiote. Națională și județene ! Urmează ca Iliescu&Co. să fie judecați pentru crimele și jefuirea țării în ultimii 25 de ani ? Pentru Revoluție confiscată și batjocorită prin cumpărarea, printr-o lege imorală, a unor falși revoluționari, și trimiterea în derizoriu a curajului manifestat de cei care, atunci, s-au implicat în mod responsabil ? Să se încheie, astfel, grelele dosare, pline de sânge nevinovat, ale Revoluției Române ?  
Nu. Șobolanii roșii nu vor ceda ! Se aprind focurile pe dealuri ! Am trăit să văd UDMR-ul și PRM-ul în aceeași alianță !?! Manechinul ce/și spune liberal a făcut pasul sinucigaș. Vadim este găzduit de patrihoții de la UNPR, susținând tocmai pe cel pe care-l blama cu spume la gură cu cîteva săptâmâni în urmă ! Lipsea din panoplie, Senzațional Diaconescu-OTV. Cel care lupta contra ciocoilor ! Acum s-a dat cu ciocoii ! Conservele plantate cu ani în urmă prin partidele nefeseniste explodează ! Fâsâituri intens meditizate de televiziunile lor. Roșii !
Lumea e buimacă. Nimeni nu mai înțelege nimic. Parcă am fi în 1990. „Cu televizorul ați mințit poporul !” Au avut grijă, între timp să-și facă mai multe televiziuni ! Dejecțiile curg nonstop !
Șobolanii îi tot dau cu dușmanul Băsescu în sus, Băsescu în jos ! Javra de Băsescu, șobolan roșu acoperit, infiltrat pe Dreapta, este istorie ! Miroase cumplit a Jilava ! Orice alăturare a lui Johannis de Băsescu sau de extremiștii unguri este propagandă de mahala ! Așa făcea IIiescu, așa face, acum, Ponta. Arhicunoscute tehnici de manipulare. Doar, doar ! Ponta este, în fapt, continuatorul lui și al lui Năstase. Nu știu ce este atât de greu de înțeles ?
Cum vrea Ponta să câștige alegerile, vedem cu toții ! Negociază la kilogram voturi. Oferă ciolane virtuale tuturor. Cine crede că alegătorii celor de pe locurile 3, 4, 5, 6 ... ascultă de sfaturile celui pe care l-au votat se înșeală total ! Analiștii și jurnaliștii bat cu grație câmpii !
Există o cu totul altă chimie la cel de-al doilea tur. Greu de înțeles !
Totul merge într-o singură direcție. Ponta, președinte ! Se pare că șobolanii vor învinge din nou ! Văd că nici Vestul nu le mai place ! Criminalii feseniști se feresc de Timișoara ca necuratul de tâmâie !
Putem scăpa, în sfârșit, de stânga-cripto-comunistă ? Va fi oprit, de alegători, Victoraș-plagiatorul ? Stânga mafiotă, infiltrată și pe Dreapta-băsistă, poate fi înlăturată după cinci cincinale de ani de jaf și distrugere a României a III-a ? Baronii pot fi trimiși acolo unde le este locul ? După procese corecte și recuperarea, cât de cât, a pagubelor produse. Mulți se îndoiesc.
Constat că românii din diaspora au învățat ce PUTERE are votul ! Asta e dacă trăiești într-o democrație adevărată și nu originală ! Au rămas ore întregi în stradă, uneori în condiții vitrege, pentru a-și exercita singrul drept, care poate trimite la plimbare Sistemul Cripto-Mafiot aflat la putere, care își bate joc de România de 25 de ani.
Cel mai tare e că șobolanii roșii au ajuns să se milogească tocmai de cei care i-au tot bălăcărit de-a lungul cincinalelor ! Ponta unește, de fapt, jefuitorii României ! Ca să-și scape pielea de pușcării. Vă aminitți cum ne tot apăra tribunul de jefuitorii neamului !?! Acum, i-a ieșit roșul PCR în obraji ! Via UNPR. Cum era cînd DD-Senzațional ne tot dea lecții și informații despre ciocoi !
Nu le-ar fi, javrelor, rușine obrazului !
Șobolanii se prefac că sunt pe cai mari ! În realitate Stânga comunist-mafiotă se află în corzi ! De e să se întâmple, se va întâmpla, orice ar face ! Cele 900.000 de voturi ce despart pe cei doi candidați pot fi anulate prin voința națională a poporului român de a scăpa de ciuma roșie ! C-așa-i în politichie !
La turul I, mulți autohtoni nu a fost capabili să sacrifice un sfert de oră din viața lor pentru viitorii cinci-zece ani de viață ai României.
Nu vi se pare că harta României seamănă, tot mai mult, cu cea dinaintea Marii Uniri, pe care vrea să o realizeze Ponta acum ! N-ar fi de mirare să-i și reușească ! Să se sature toți ardelenii de conducerea dâmbovițeană ! De miticii clevetitori, șireți și șmecheri.
Diaspora a dat un exemplu de responsdabilitate, care, efectiv, m-a surprins.  Urmează Ardealul ! Și Moldova, ș Țara Românească pot face diferența !
VOTEAZĂ pe cine vrei, dar VOTEAZĂ !
Votul - mai puternic decât glonțul !
Deșteaptă-te române !


Toate bune !



Sergiu Găbureac

     VIZITAŢI – http://blogulluigabu.blogspot.ro/,
gsm_as@yahoo.com;
Tel.0731 936.615 - 0752 975.130
Bucureşti - 39
Informația, o problemă ?
O rezolvăm împreună.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu